ayy oda ne kulakla bebegın kalp atısımı dinlenirmiş canım.bizim burdada aile hekımliği var ve doktorumuz cok ilgili,kalp sesını dinledıklerı vbıse var,aynı usg dekı gıbı karnıma jel sürüyo sonra elındekı cıhazdan bebegın kalp atıslarını dinliyoruz.ayda bır demır eksıklıgı ıcın kan alıyo,iltahap falan ihtimalıne karsıda idrar verdım vssenı şansızlıgın galıba helıncım,suna bak tartıları bıle bozuk yuh yanıserap
ben bulunduğum sağlık ocağına aşı için gittiğimde bana "kilonu biliyormusun bizim tartı bozuk" dediler.ben en son kilomu söyledim onlar yazdılar dosyaya. sonra bebeğin kalbini dinleyelim dedim.ebe"bizde steteskop yok.6.aydan sonra kulağımızı dayayıp dinliyoruz" dediler.ben en son gittiğimde 5 aylıktı.şok içinde geri döndüm.tartı bozuk ebe var steteskop yok.bu sağlık ocağı ne işe yarar diye düşündüm.bi dahada hiç uğramadım
kulak dayayıp dinlenirmiymiş canım sağlık ocağı bide bizimkinin elinde değişik bi cihaz var ses dısarıya cıkıyo bende duyuyorum hatta dr.ultrason yaparken jel sürüyo ya ondan sürüyo falan sağolsun hemşiremizde çok ii ilgili tel.la falan arıyo hatırlatmak için aşıyı falan banada numarasını verdi ara die.....şaşırdım seninkilere
mercimekim senmiydin ne yemek yapsamki diyen.
ben yapacak bisi bulamayınca corba makarna yanına kızartma yapıorum:)) yada corba pilav kızartma :)) oluyo bitio. hergun bisiler pişirip cıkarmak gercekten cok zor
NORA canım üzülme bebeğin üzüntüdende oynamaz çok etkileniyolar onu düşünmelisin bak nasılsa dönücekmişiniz kendini hırpalama
MERCİMEKİM travel sistem ikli çok iyi oluyo kullanışlıda ben çok rahat etmiştim bende tavsiye ederim
BURKO evet canım arada öyle sapıklıkları oluyo özellikle çok sıcaklarda don mon havada uçuyo
gözün aydın canım bak korkulacak bişi yokmuş ne güsel..slm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
herkes iyidir umarım geçmişi bi okuyacağım..
slm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
mercimekim senmiydin ne yemek yapsamki diyen.
ben yapacak bisi bulamayınca corba makarna yanına kızartma yapıorum:)) yada corba pilav kızartma :)) oluyo bitio. hergun bisiler pişirip cıkarmak gercekten cok zor
slm kızlar
merhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
merhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
aaahh ya bendede başladı 2 gündür sırt ağrısı bişey değil daha göbüşümde büyük değilll...slm kızlar ben geldimm yaa yalandan ev süpürdüm sırtımın ağrısından duramıyorum nefes almak zaten bi problem fisfisfis
saolun kızlar bende artık rahat bi nefes aldım şimdide sırada şeker testi var inş.oda iyi çıkar bu arada bebişim 744 gram sizce haftasına göre iyimi birde başı pelvistedir yazıyor raporda o ne demek başı aşağıdamı yani anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?