2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya demek başaşağı olduğu için kasığım hep yürürken batıyormuş inanın zorlanıyorum yürürken bazen.bu bi risk falan değildir dimi kızlar erken doğm gibi falan

ya demek başaşağı olduğu için kasığım hep yürürken batıyormuş inanın zorlanıyorum yürürken bazen.bu bi risk falan değildir dimi kızlar erken doğm gibi falan

canım dr.dan gelmişsin olsa söylerdi muhakkak...bebişler haliyle dönüp duruyo..canını sıkcak bişi değil emin ol..

Maviş, tebrik ederim, oğluşun geliyormuş, ne mutlu sana... sanrıım en geç öğrenen sen oldun...

Gypsyesracım, dr. iyi şeyler söylemiş sevindim, önceki izansızca konuşmuştu sanırım... Kimi dr.'lar psikolojiden anlamıyor işte, boşver, nasılsa iyi çıkmış tetkikler, biraz az dürüm yersin olur biter :))
hadi gözün aydın bebişim...

Arabalar, bebek odaları, yataklar hepsi her alana hayırlı olsun, sağlıkla büyütün bebeklerinizi içlerinde inşallah..

minikkelebek, 81 den sonra illeri sayacağız demişsin ama hepimizin satı başka. Ben SAT'daşım olan biriyle geri saymak istiyorum inşallah. SAT'I 4 KASIM olanlar, geri sayarken aynı illeri dolaşacağız inşallah :))

Bu arada geçen gün sormuştum, sağolsun esrako üst solunum enfeksiyonu olabilir demişti nitekim öyle bir durum varmış ve ben maalesef antibiyotik kullanmaya başladım kızlar. Bu tükürük bezleri ve kulak altı bezelerindeki şişlikten dolayı. Adı Rovamycine. Dr. bebeğe bir zararı olmaz diyor. Ama ben hamileliğimden beri takviye haplar hariç ıLAÇ almamıştım. Dolayısıyla üzgünüm biraz ama dr. diyorsa bir zararı olmaz sanırım. Enfeksityonun zararı daha çok olabilirmiş, dolayısıyla antibiyotik gerekli hallerde dr. kontrolünde kullandırılıyormuş... Bakalım inşallah işe yarar antibiyotik. En çok hamiklelerin kullanacağı bir ilaç ya, etkisiz kalır mı diye endişe ediyorum. Yani hem antibiyotiği al hem de işe yaramadı durumu olursa çok üzülürüm... senağlama

canım merak etme korkulacak birşey değil sadece biraz rahatsız eder benim sıpada başaşagı fazla yürüyünce agrıyo kasıklarım bol bol dinlenerek geçirecez artık gerçi bebekler devamlı yer değiştirir durur kuruntu yapma kendine ...

geçmiş olsun canım ama dr sana en iyisini vermiştir bu yüzden tedirgin olma derim bende kullanmıştım beynini bulandırma böyle şeylerle kullanmasan daha ciddi sorunlar yaşayabilirsin umarım en kısa zamanda toparlanırsın

kızlar bende kaçtım yemek saati hem içerdeki hem dışardaki tepinmeye başladı gidip doyurim kuzularımı belki geç saat girerim gene öpüldünüz

Teşekkür ederim angeleyes. Evet dr.'lara güvenmek lazım. Biz hep alışmışız ya ilaç alınmaz lafına..., o yüzden duruldum biraz, kötü bir iş yapıyormuşum gibi geldi...

3m1k cok cok gecmis olsun neyseki erken teshis ettiniz merak etme hamilelerin kullandıgı antibiyotikler var artık seninkide onlardan canım.

gypsy gordunmu bak salak bi dr seni bunalıma sokacaktı nerdeyse. cok sukurki hersey yolunda

evde yanlızım kızlar esim masa tenisi oynamaya gitti halim olmadıgından ben gitmedim elimde limonlu papatya cayı takılıom

mardin olayını izlemişsinizdir kızlar çok kötü yaa hastanenin önü dolup taşıyordu çok üzüldüksenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…