ya demek başaşağı olduğu için kasığım hep yürürken batıyormuş inanın zorlanıyorum yürürken bazen.bu bi risk falan değildir dimi kızlar erken doğm gibi falan
aliye ninni - Timsah.com
aliye dizisindeki ninni dinleyin bebişler çok seker
canım merak etme korkulacak birşey değil sadece biraz rahatsız eder benim sıpada başaşagı fazla yürüyünce agrıyo kasıklarım bol bol dinlenerek geçirecez artık gerçi bebekler devamlı yer değiştirir durur kuruntu yapma kendine ...ya demek başaşağı olduğu için kasığım hep yürürken batıyormuş inanın zorlanıyorum yürürken bazen.bu bi risk falan değildir dimi kızlar erken doğm gibi falan
Bu arada geçen gün sormuştum, sağolsun esrako üst solunum enfeksiyonu olabilir demişti nitekim öyle bir durum varmış ve ben maalesef antibiyotik kullanmaya başladım kızlar. Bu tükürük bezleri ve kulak altı bezelerindeki şişlikten dolayı. Adı Rovamycine. Dr. bebeğe bir zararı olmaz diyor. Ama ben hamileliğimden beri takviye haplar hariç İLAÇ almamıştım. Dolayısıyla üzgünüm biraz ama dr. diyorsa bir zararı olmaz sanırım. Enfeksityonun zararı daha çok olabilirmiş, dolayısıyla antibiyotik gerekli hallerde dr. kontrolünde kullandırılıyormuş... Bakalım inşallah işe yarar antibiyotik. En çok hamiklelerin kullanacağı bir ilaç ya, etkisiz kalır mı diye endişe ediyorum. Yani hem antibiyotiği al hem de işe yaramadı durumu olursa çok üzülürüm... senağlama
canım merak etme korkulacak birşey değil sadece biraz rahatsız eder benim sıpada başaşagı fazla yürüyünce agrıyo kasıklarım bol bol dinlenerek geçirecez artık gerçi bebekler devamlı yer değiştirir durur kuruntu yapma kendine ...
geçmiş olsun canım ama dr sana en iyisini vermiştir bu yüzden tedirgin olma derim bende kullanmıştım beynini bulandırma böyle şeylerle kullanmasan daha ciddi sorunlar yaşayabilirsin umarım en kısa zamanda toparlanırsın
evde yanlızım kızlar esim masa tenisi oynamaya gitti halim olmadıgından ben gitmedim elimde limonlu papatya cayı takılıom
allah yardımcın olsun morlavanta zor olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?