kızlar su linki bi okuyun gercekmi bu acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/catla...7018-catlakta-neymis-torunum.html#post6666548
ya canım gördünmü telaslanmana bıle degmedı.uyuz doktor ne olcak.bosu boşuna gerdi senı.neyse zaten cogumuz sölemıstık tedbır amaclı sıralamıstır olasıklıkları die.ki öylede olmus işte.neyse sorun yokmus,ama işte doktorun deıgı gıbı yınede yedıklerıne dıkkat et canım.bende tansıyonum yükselmesın die tuzu azalttım ve fazla hamur işi kızartma tüketmıyorumslm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
herkes iyidir umarım geçmişi bi okuyacağım..
ohh maşşalah bebişine,kız nasıl normal mı kılosu maşşalah tosun tosunn.benım 22.haftamda 520 grdı kuzum doktorum normal demıstı,ama kız erkek kılosu farkedıyor sanırım öle bısemı duymustum ne(buarada senınkı erkekmıydı hayatım?)saolun kızlar bende artık rahat bi nefes aldım şimdide sırada şeker testi var inş.oda iyi çıkar bu arada bebişim 744 gram sizce haftasına göre iyimi birde başı pelvistedir yazıyor raporda o ne demek başı aşağıdamı yani anlamadım
evet satlarımız farklı oyüzden 10 küsür gün sonra saymaya baslarız dedım yerimseniben artık herkez illerde birbirini takıp etcekminikkelebek, 81 den sonra illeri sayacağız demişsin ama hepimizin satı başka. Ben SAT'daşım olan biriyle geri saymak istiyorum inşallah. SAT'I 4 KASIM olanlar, geri sayarken aynı illeri dolaşacağız inşallah :))
Ben de bugün izledim haberleri ama pişman oldum...
evet satlarımız farklı oyüzden 10 küsür gün sonra saymaya baslarız dedım yerimseniben artık herkez illerde birbirini takıp etcektabı satı aynı gün olanların daha bı güzel olur sayması
bence hıc izleme.gercekten bebişlerimiz budurumdan kötü etkılenıyor,bırde muhabırler haber yapmak için küçücük cocuklarla röportaja kalkıyolar,hepten vahım oluyo durum.oyüzden izlememk en iyisi.ben internet haberden takıp edıyorum haberlerı sadece baslıkları okuyarak.yoksa olacak gıbı degıl yani.zaten sulu gözüm hepten koyverıyom ceşmeleri senağlama
ohh sukur gozun aydin esramm yaa, bak icini ferak tut artik, iyiki gitmissin baska doktora, gozun aydinslm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
herkes iyidir umarım geçmişi bi okuyacağım..
slm kızlar ben geldimm yaa yalandan ev süpürdüm sırtımın ağrısından duramıyorum nefes almak zaten bi problem fisfisfis
merhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
Tazefasülyeye ithafen...
Ya biz Türkler hakikaten konuşmayı bilmiyoruz. Kadının içinde kötülük olduğunu sanmıyorum ama be dengesiz sana ne ya hamile kadına laf etmek..Hepimizin başına gelmiyor mu böyle..
TAZEFASULYEM
ya çok guldum yaa tipik bir turk konu komsu diyalogu isteee. negatif tiplemeee.
kalırsa kalır sananeeee.
banada oyle diyorlar aa hicde bile diyor um 94 le 8 ay 1 haftalık doguma gittim. sonra 60 lara indim diyetisyen gidip kalan birsey yok keyfini çıkarıyorum d iyordum tabi sekerim çıkmad an evel :)
merhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
Kızlar az önce pusetimiz ve park yatağımız geldi. Adamlara "park yatağı iptal etmek istiyorum, ben kırmızısını istiyordum" dedim. Bİr kaç tlf görüşmesi ile kırmızısını temin ettiler. Eve kadar da getirdiler sağ olsunlar. alkisalkisalkis Kurdurmadık tabii. Paketlerinde duruyorlar. İşte aldıklarımısssss... Puset 300, park yatak 320 TL (8 taksit)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?