2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben seyretmiorum o tip haberleri sonra cok etkileniorum bebegime yazık sizde izlemeyin icerigini bilioz bide haberlerde acıklı bir uslup takılıolar. sehit haberleride aynen cok uzuluyorum o nedenle iceriklerini seyretmiorum

ya canım gördünmü telaslanmana bıle degmedı.uyuz doktor ne olcak.bosu boşuna gerdi senı.neyse zaten cogumuz sölemıstık tedbır amaclı sıralamıstır olasıklıkları die.ki öylede olmus işte.neyse sorun yokmus,ama işte doktorun deıgı gıbı yınede yedıklerıne dıkkat et canım.bende tansıyonum yükselmesın die tuzu azalttım ve fazla hamur işi kızartma tüketmıyorum
ohh maşşalah bebişine,kız nasıl normal mı kılosu maşşalah tosun tosunn.benım 22.haftamda 520 grdı kuzum doktorum normal demıstı,ama kız erkek kılosu farkedıyor sanırım öle bısemı duymustum ne(buarada senınkı erkekmıydı hayatım?)
minikkelebek, 81 den sonra illeri sayacağız demişsin ama hepimizin satı başka. Ben SAT'daşım olan biriyle geri saymak istiyorum inşallah. SAT'I 4 KASIM olanlar, geri sayarken aynı illeri dolaşacağız inşallah :))
evet satlarımız farklı oyüzden 10 küsür gün sonra saymaya baslarız dedım yerimseniben artık herkez illerde birbirini takıp etcek tabı satı aynı gün olanların daha bı güzel olur sayması
Ben de bugün izledim haberleri ama pişman oldum...

bence hıc izleme.gercekten bebişlerimiz budurumdan kötü etkılenıyor,bırde muhabırler haber yapmak için küçücük cocuklarla röportaja kalkıyolar,hepten vahım oluyo durum.oyüzden izlememk en iyisi.ben internet haberden takıp edıyorum haberlerı sadece baslıkları okuyarak.yoksa olacak gıbı degıl yani.zaten sulu gözüm hepten koyverıyom ceşmeleri senağlama

evet canım, kısmet olursa 10 gün sonra il il gezilir :)
ve haberleri izlemeyelim, evet...

ohh sukur gozun aydin esramm yaa, bak icini ferak tut artik, iyiki gitmissin baska doktora, gozun aydin

slm kızlar ben geldimm yaa yalandan ev süpürdüm sırtımın ağrısından duramıyorum nefes almak zaten bi problem fisfisfis

canim sen birak artik bu temizlik islerini, benim yurumeye halim yok, nasil silip supuruyorsun??ben artik yemek ve utu disi bisey yapmiyorum..

gozun aydin tosun pasan canim..sonuclarinda iyi cikmis ne guzel, umariùm sekerde de sorun cikmaz..

Kızlar az önce pusetimiz ve park yatağımız geldi. Adamlara "park yatağı iptal etmek istiyorum, ben kırmızısını istiyordum" dedim. Bİr kaç tlf görüşmesi ile kırmızısını temin ettiler. Eve kadar da getirdiler sağ olsunlar. alkisalkisalkis Kurdurmadık tabii. Paketlerinde duruyorlar. İşte aldıklarımısssss... Puset 300, park yatak 320 TL (8 taksit)

Evet kızlar... Moral bozmayı seven bi milletiz di mi biz? Alıştık artık..

Nasılsın maviş. Özlettin valla kendini yaf. Oğlun olacakmış, hayırlı olsun. Sağ salim gelsin inşallah.

burcu cok guzel park yatak ve puset cok iyi fiyatlara almissin, iyi gunlerde kullan canim...

canım güle güle kullanın.gercekten cok güzel yatagıda arabasıda.bende pierre cardin enigma almayı düşünüyorum,kuzenım kullandı kızına,gercekten cok hafıf alimünyum oldugu için ve tekerlek dönüşleri artı kapanması vs cok rahat.

yarın sabah erkenden 2.seker testi icin gidicem bakalım dua edin bana 3 saat ins cabuk gecer kan man alımı problem deilde 3 saat civilenmek beni simdiden strese sokuyo. saan yarım oldu burda ben yatar yarın gelince yazarım ii geceler

sağ olun teyzeleri :) evet kelebeğim, çok güzel bir ürünmüş.avrupa da yılın bebek arabası seçilmiş.

babybim insallah iyi gecer testin canim, umariùm bunda bir sorun cikmaz..

Adaşçığım güle oynaya, sağlıkla büyüsün kuzucuk bunların içinde. Maşallah onaAyy ben çok fena gaza geldim. Ben de geleceğim o mağazaya en kısa zamandadelikafaduldendelikafadulden

Babyciğim içini ferah tut canım. İnşallah iyi haberlerle geleceksin yarın. Şeker çıkma ihtimali %8'miş diye okudum bir yerde. Çıksa da arkadaşların dediği gibi dermansız bir dert değil, sıkma canını:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…