sağolasın canımgözün aydın canım bak korkulacak bişi yokmuş ne güsel..
sağolasn mavişim ay gözün aydın bu arada şükür kavuşturana gitme artık bi yerlereeeemerhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
bak gördünmü hemen telaşlanıp kendini üzdün bazı dr nasıl bu işi yapıyolar anlamadım hadi gözün aydın :teytey:
hadi barim bis de dediydik zaten..dr.tasdiklemiş bisi...gözün aydın esra..
oh rahatlamışsındır artık..hoşgelsin tosun paşa...
Maviş, tebrik ederim, oğluşun geliyormuş, ne mutlu sana... sanrıım en geç öğrenen sen oldun...
Gypsyesracım, dr. iyi şeyler söylemiş sevindim, önceki izansızca konuşmuştu sanırım... Kimi dr.'lar psikolojiden anlamıyor işte, boşver, nasılsa iyi çıkmış tetkikler, biraz az dürüm yersin olur biter :))
hadi gözün aydın bebişim...
Arabalar, bebek odaları, yataklar hepsi her alana hayırlı olsun, sağlıkla büyütün bebeklerinizi içlerinde inşallah..
3m1k cok cok gecmis olsun neyseki erken teshis ettiniz merak etme hamilelerin kullandıgı antibiyotikler var artık seninkide onlardan canım.
gypsy gordunmu bak salak bi dr seni bunalıma sokacaktı nerdeyse. cok sukurki hersey yolunda
ohh sukur gozun aydin esramm yaa, bak icini ferak tut artik, iyiki gitmissin baska doktora, gozun aydin
gozun aydin tosun pasan canim..sonuclarinda iyi cikmis ne guzel, umariùm sekerde de sorun cikmaz..
hepiniz sağolun kızlar iyiki varsınızz seviyorum ulen siziiiii Şenizyarın sabah erkenden 2.seker testi icin gidicem bakalım dua edin bana 3 saat ins cabuk gecer kan man alımı problem deilde 3 saat civilenmek beni simdiden strese sokuyo. saan yarım oldu burda ben yatar yarın gelince yazarım ii geceler
burcum bendede var bikaç gündür öyle bir ağrı bendeki adet sancısı gibi uzun süredir yoktu o tarz ağrılar ama ben bebekten kaynaklandığını düşünüyorum başı aşağıda duruyormuş benimkinin sanırım o yüzdenYav hatunlar benim gene "çatım" (bkz. ne kadar da kibarım) ağrıyor. 2. trimestere girerken olmuştu. Bir de şu iki gündür oluyo. 3. trimestere giriyoruz.. Yarın tohtura bi diyelim bakalım :) Bi de bacaklarım ağrıyo 2-3 gündür. Haydi bakalım başladı ağrılar. Şimdiye kadar sadece bel ağrısı vardı, artık yavaştan ağırlaşıyor myuz neyiz :)
burkooo furkooo o foto gerçekten kızının kukusumu yaaa çok ilginç ben hala bakıyorumda anlayamıyorum bişi bende oğlumun pipisini görmeyi çok istedim ama göremedim bizimki diyoki napcan be görüp iki ay sonra canlı canlı bol bolll görücen diyo
slm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
herkes iyidir umarım geçmişi bi okuyacağım..
merhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
saolun kızlar bende artık rahat bi nefes aldım şimdide sırada şeker testi var inş.oda iyi çıkar bu arada bebişim 744 gram sizce haftasına göre iyimi birde başı pelvistedir yazıyor raporda o ne demek başı aşağıdamı yani anlamadım
ya demek başaşağı olduğu için kasığım hep yürürken batıyormuş inanın zorlanıyorum yürürken bazen.bu bi risk falan değildir dimi kızlar erken doğm gibi falan
Bu arada geçen gün sormuştum, sağolsun esrako üst solunum enfeksiyonu olabilir demişti nitekim öyle bir durum varmış ve ben maalesef antibiyotik kullanmaya başladım kızlar. Bu tükürük bezleri ve kulak altı bezelerindeki şişlikten dolayı. Adı Rovamycine. Dr. bebeğe bir zararı olmaz diyor. Ama ben hamileliğimden beri takviye haplar hariç İLAÇ almamıştım. Dolayısıyla üzgünüm biraz ama dr. diyorsa bir zararı olmaz sanırım. Enfeksityonun zararı daha çok olabilirmiş, dolayısıyla antibiyotik gerekli hallerde dr. kontrolünde kullandırılıyormuş... Bakalım inşallah işe yarar antibiyotik. En çok hamiklelerin kullanacağı bir ilaç ya, etkisiz kalır mı diye endişe ediyorum. Yani hem antibiyotiği al hem de işe yaramadı durumu olursa çok üzülürüm... senağlama
Kızlar az önce pusetimiz ve park yatağımız geldi. Adamlara "park yatağı iptal etmek istiyorum, ben kırmızısını istiyordum" dedim. Bİr kaç tlf görüşmesi ile kırmızısını temin ettiler. Eve kadar da getirdiler sağ olsunlar. alkisalkisalkis Kurdurmadık tabii. Paketlerinde duruyorlar. İşte aldıklarımısssss... Puset 300, park yatak 320 TL (8 taksit)
inşallah.
Yarın da büyük randevu var. Çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle, azar işitmeden (kilo yüzünden) dönerim. Sabah annemin bir arkadaşıyla karşılaştık. Dİyaloğu aynen aktarıyorum:
+ Burcucuuuumm seni gördüğüme çok sevindim, maşallah büyütmüşsün bebeği.
- Evet X abla, sağol büyüttük.
+ kaçıncı ay, kaç kg?
- 6 ay bitti, 10 kg.
+:1shok: :1shok: Çok almışsın, kalır sonra.
- Ebenin ^+%&!!/??(/!&%+^! Bunu içimden söyledim tabii..
Napayım yaa, sofradan doymadan kalmaya çalışıyorum ama açım açççççç Çok üzgünüm çoook[/I][/B][/FONT]
bende ağustos ayı annesi olacam inşallah
3 ağustosta doğumum olacak nasip olursa..
Allah hepimizi sağlık ve sıhatli bir şekilde kurtarsın
slm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
herkes iyidir umarım geçmişi bi okuyacağım..
Maviş seni merak ediyordun gözün aydın hayırlı olsuhn oğluşun, uzun arar verme bizi unutma :)merhaba kızlar sonunda aranıza gelebildim işlerimi hallettim bugünde ayrıntılımı yaptırdım sonuçlarım güzel çıktı cinsiyetim kesinleşti artık tosun paşam olucam geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum ama gözatmaya çalışıcam bu arada gypsyesra canım geçmiş olsun seni korkuttular heralde neyseki önemli diilmiş artık rahat bir nefes alabilirsin
Kızlar az önce pusetimiz ve park yatağımız geldi. Adamlara "park yatağı iptal etmek istiyorum, ben kırmızısını istiyordum" dedim. Bİr kaç tlf görüşmesi ile kırmızısını temin ettiler. Eve kadar da getirdiler sağ olsunlar. alkisalkisalkis Kurdurmadık tabii. Paketlerinde duruyorlar. İşte aldıklarımısssss... Puset 300, park yatak 320 TL (8 taksit)
ay fasulye ya agırlasıyoruz ben her gecen gun bunu hissediyorummYav hatunlar benim gene "çatım" (bkz. ne kadar da kibarım) ağrıyor. 2. trimestere girerken olmuştu. Bir de şu iki gündür oluyo. 3. trimestere giriyoruz.. Yarın tohtura bi diyelim bakalım :) Bi de bacaklarım ağrıyo 2-3 gündür. Haydi bakalım başladı ağrılar. Şimdiye kadar sadece bel ağrısı vardı, artık yavaştan ağırlaşıyor myuz neyiz :)
Esrako, saol bilgi için. Biz şimdi doğum yapınca yakana yapışırız, eee sen deneyimli annesin malum..
SAGLIK OCAGI :)
dun aksam eve gittim yarım saat sonra kapıcı geldi :) saglık ocagından gelmisler beni sormuslar ay allahım saka gibi yaa tam wanted oldum sanırım :)) eee dedim geldiggmizi soyleyin bir gelsin saglık ocagına demisler kapıcıya ugrayıp not birakmıslar oldum gulmekten nası yani ya deyip durdum aksam. nasi yani insanların boyle pesine dusuyorlar . ay bana zorla tatanoz asısı yapmaya kalkarlarmıs yakalayıp :)))) uizinde iken kapıya dayanıp içeri girerlermis zorla :))))) saka biryana enteresan bir uygulama aramayı kestiler simdi kapıya dayandılar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?