2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar bayadır giremiyorum bi arada sitede sorun varmış giremedim nasılsınız bakalım tatlı hamişler :CüvCüv:

Yav hatunlar benim gene "çatım" (bkz. ne kadar da kibarım) ağrıyor. 2. trimestere girerken olmuştu. Bir de şu iki gündür oluyo. 3. trimestere giriyoruz.. Yarın tohtura bi diyelim bakalım :) Bi de bacaklarım ağrıyo 2-3 gündür. Haydi bakalım başladı ağrılar. Şimdiye kadar sadece bel ağrısı vardı, artık yavaştan ağırlaşıyor myuz neyiz :)

gözün aydın canım bak korkulacak bişi yokmuş ne güsel..
sağolasın canım
sağolasn mavişim ay gözün aydın bu arada şükür kavuşturana gitme artık bi yerlereeee
bak gördünmü hemen telaşlanıp kendini üzdün bazı dr nasıl bu işi yapıyolar anlamadım hadi gözün aydın :teytey:

hadi barim bis de dediydik zaten..dr.tasdiklemiş bisi...gözün aydın esra..

oh rahatlamışsındır artık..hoşgelsin tosun paşa...

ohh sukur gozun aydin esramm yaa, bak icini ferak tut artik, iyiki gitmissin baska doktora, gozun aydin

gozun aydin tosun pasan canim..sonuclarinda iyi cikmis ne guzel, umariùm sekerde de sorun cikmaz..

hepiniz sağolun kızlar iyiki varsınızz seviyorum ulen siziiiii Şeniz

burcum bendede var bikaç gündür öyle bir ağrı bendeki adet sancısı gibi uzun süredir yoktu o tarz ağrılar ama ben bebekten kaynaklandığını düşünüyorum başı aşağıda duruyormuş benimkinin sanırım o yüzden
bu arada arabanız ve park yatağınız hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla kullanın eskitin..bende o yatakları çok beğeniyorum ama pahalı geliyo bana 160 ytl ye felan buldum onlar sağlıksızmı olur sence??kararsızım benim bulduklarımda güzel model vs olarak acaba sadece marka farkımı var??

yaprak dökümünü izleyemedim bugün dışarı çıktık nazan olsada bana bi özet geçse yineee a.s.

ay bugün sitede yine sorunlar vardı gir çık yaptım geçmişi yarımyamalak okuyabildim şimdide düzelmiş ama nereyi okudum okumadım karmançorman oldu sinir oldu haaaa klava:

kızlar bugün bi muffin denemesi yaptım yarın fotosunu koyam evriş kızmasın dicemm amaaa hele bi kızsınnn o çektikleriii lahmacunlarıı pideleriiin fotolarını gözüne gözüne sokarım fallaaa...ayy hatun bize çay dedirtmiyooo boy boy pozlar vermiş çaylaaa klava:

bu aralar kafayı yedim yaa bu sitenin el emeği bölümü varya ordan ne gördüysem yapmaya başladım yok eski kazaktan dergilik yok çoraptan bebek yok eski kottan çanta canım sıkılıyooo onları yapınca hoşuma gitmeye başladı şimdide pasta tarfilerine sardım ama profesyonel yapıcam öle şeker hamuru ile olan süslü püslü :asigim:

hıdırellezden konuşulmuş bende okul zamanında bi yıl takdir almak çok istiyodum takdir belgesi çizdim gül ağacının dibine gömdüm takdir almıştım sene sonu :)) ama ben inanam böyle batıl şeylere çok komik,zevk olsun diye yapılır ama ciddi ciddi inanmak çok saçma ne gelirse Allah'tan gelir...

adaşım benim göbekte çok büyüdü patlamaya hazır bi bomba gibi oldummm..ama komşular benden çok kocamla uğraşıyoo hatta karşıdaki komşum diyoki kocaya hanginiz önce doğurucak bakalım yarışıyosunuz diyoo delikafadulden bizimkinin göbek 11 aylık gibi duruyodaaa delikafadulden

burkooo furkooo o foto gerçekten kızının kukusumu yaaa çok ilginç ben hala bakıyorumda anlayamıyorum bişi bende oğlumun pipisini görmeyi çok istedim ama göremedim bizimki diyoki napcan be görüp iki ay sonra canlı canlı bol bolll görücen diyo

evrişim gerçekten ihtiyaç listen bittimi maşallah canım yaa bende bissürü eksik var kıyafetler ve odası tamam ama aradaki ıvır zıvır ihtiyaçlar duruyooo..

bugün dido hiç bişi yazmamış sankimmm ?? gülistanda bi girmiş çıkmış..
babymim sende şeker kız olmucan inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

yaptığım alıntılar gittiği için böyle aklımda kalanları yazmaya çalışyorum kim saldırıyo bi siteye anlamıyorumki kesin erkeklerdirr kötükedihüso belkide kocalarımızdır kıskanıyolardır siteyi delikafadulden

neyse bende yatayım bari iice saçmalamadan kimseler yok zatiii hepiniz rüyanızdaaa bebişlerinizi görünnn...

Evet buyurun kuku dersineeedelikafaduldenkaydirigubbakcemile3:

Valla ben doktorun yalancısıyım. Kukunun içine kadar göstermiş alet:roflol:

Kızım büyüyüp de bu yazdıklarımı görse bunalıma girecek herhal

günaydın kızlarcım..nasılsınız bakalım..dün malesef egçmişi oku oku btiremedim ama izmir buluşmasını gördüm..
amanYa Rabbim bu ne güzellik be nu şişkoluk bu ne şirinlik hepsi bir arada ayrıcaa yan göbek profil resminie bayıldım...ohh ohh neler yenilmiş. evriş çayla poz vermiş ahh kıyamam norracımda lafmacunla..:)
birde pazardaki o pijamaları denemişsiniz ya gülmekden karnıma agrılar girdi çok tatlısınız ya...yerim sizi valla sizin bebişler kimbilir nasıl tatlı olur..ayy bizm topik hepsi tatlı hepsi güzel bebk dogurcak....

bu arada maviş gelmiş. ayy çok şükür bişey yokmuş gözun aydın cinsiyetnide ögrenmişsin ..

Gypsym esram herkes sana geçmiş olsun bak elaşlancak bişi yokmuş falan yazmış çok meraklandım hemen bi kaç sayfa geriye gidiyim ama herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. ben kaldıgım yerden azcık devam edeyim..malum sabahları pek kimse yazmıyor...ben ve oglum iyiyiz...göbekim fark attı resmen bir anda çok buyuyor ya sizinde öylemi..

Günaydın,
Maviş, erkek bebek geliyo senin de demek..Hadi bakalım çoğunluğa katıldın..
Gypsesra, ohh içimiz rahatladı, bak bişey yokmuş, farklı doktora görünmek her zaman yararlıdır.. Sen yine de tuza dikkat et.. Hepimiz için geçerli bu, sadece sen değil..
Elişleri yap yap beceriklisin sen elinden her bişey gelir..Pasta böreğe fazla sarma ama yaaa.Lüp lüp et pıt pıt yağ olur sonra hepsi:)
Taze fasülye, güle güle kullan ciciler çok güzel.
Burkoo, hani erkek anneleri meraklıdır, pipileriyle bebeklerin resimlerini çeker albüme koyarlar, kız anneleriyse oraya muhakkak bi örtü kondururlar kukunun üzerine belli belirsiz.. Sen naptın anacım daha ultrason resminden yayınladın tüm cümle aleme.. Şaka yapıyorum..Neyse verdiğin kuku dersi işe yaradı, daha rahat algıladım..

gunaydınlarrrrrrr

burko yazmıs sanırım mothercare in ana kucagı arabaya monte ediliyor diye. aklınızda olsun kizlar tum ana kucaklarının arkasında arabaya monte etmek içni yeri vardır tum ana kucakları arka emniyet kemerine takılıp sabitlenebilir. yada beniim yaptıgım gibi pratik bir yol ararsanız sayet ben soyle yapıyordum kendim arabayı kullanırken yanımdaki koltugu arkaya tam olarak dayayıp yatırır gibi yapıp arkadaki bulunan ana kucagını onk oltukla sıkıstırıyordum kimildaması mumukun değil zaten fren hareketliri arabada on arka sallanma yapar ana kucagını arka koltuaa yanlamasına koyup on koltukla da destekleyince biryere kımıldaması mumkun değil tabi bebek 6 aylıktan sonra hareketlenince cesitli devirme calısmaları yapabilir bu ayrı ben kuçuk bebekten bahsediyorum:) yanlıs anlasılıp sonra bir kazaya mahal vermeyeyim:))

Günaydın kızlar
taze fasulye park yatağınız ve pusetiniz hayırlı olsun piyasadaki en kaliteli park yataklardan birini almışsın gerçekten
gypsy çoook sevindim sinir bozucu doktorlardan Allah herkesi korusun için rahatlamıştır mutlu mutlu geçir hamişliğini şeker
maviş oğluşuna çok sevindim detaylından iyimiş hadi hayırlı olsunnnn

günaydın herkese,

hıdrellez yorgunuyum ben... burda çok fazla önemseniyor bu kutlamalar.. dün öğleden sonra büyük bir köye gittik gezmeye. keşkek yapıyorlar,kestane haşlıyorlar börekler, çörekler filan. her köyde yapılıyor, ilçedede meydanda kazanlar kuruluyor, müzik, eğlence çok hoş görünüyor. ama açık hava karadenizin ormanları çarpmış beni. akşamda başka bir eğlenceye dahil olup hoplayıp zıplayınca bırde üstüne balık mangal. gece o tozlu pis halimle yattım. sabah ancak banyo yapabildim ama kızım memnundu halinden. akşam olsun uyuyalım istiyorummmm.

esracım için rahatlamış. sevindim.

babycim umarım sonuçların iyi çıkar.

mavişcim oğluşun geliyormuş. gözünaydın, sağlıkla, maşallah kilosuna...

ay canım benim ya çokkkk sevindimm bak iste bu uyuzdr ları ayaklarından tepe takla asacan biryerlere ibret için tovbe yaaa. tabiki hepimiçz için tansiyon çok onemli olabilir tetikte olmak gerek benim risk im yok bu konuda ama kendim sirkette haftaad bir falan hemsireye inip olcturuyorum yani nolur nolmaz.
sende dr un dedigi gibi hamur isi takılmaya asılma bak esra cok ciddiyim saka biryana simdiye kadar
proteinden zengin beslenirsen bebegin daha ç abuk buyur daha iyi gelisir. madem damar tıkanıklıgı gibi bir riskli duryumun var ne kadar gelistirsen erkenden o kadar kar dır birak biraz borek çoregi et yumurta sut takıl .

canım çok sevindimm detaylıyı atlattın darısı sekerin basına:)
cinsiyetde kesinlesmis zaten hep erkek ama kesin deil deniyordu dimi kiz denmiyordu hiç dimi ??

ay ne hos tam kesinlesmeyen bir ben kaldım galibaa
kesinlesmeyen değil aslında kesin 4 dr a gore ama birtanesi hala kabul edemedi kiz oldugunu onu kastediyorum:))

ben 23+6 da gittigimde 800 gr di bir hafta on gun onde gidiordu demekki seninki normal yani. buyuk gitmeside çok iyi değil kizlar 4 kilo ustu dogumasını hiç birdr istemiyor bebeklerin herseyin kararında gitmesi en guzeli .

ya demek başaşağı olduğu için kasığım hep yürürken batıyormuş inanın zorlanıyorum yürürken bazen.bu bi risk falan değildir dimi kızlar erken doğm gibi falan

hayır canımm benimkide habire donuyor birgnu kafası midemde hissediyorum tekmeler kasıklarda bir gun tepe takla donuyor midyeme vuruyor yururken aynın kasıkalrım sancıyor risk falan yok yakında tepe takla doncek çogu ve son donusleri olcak sayet baskı yapacak kadar dogum kanalına kafayı soktu ise o riskli ikisi çok farkıl tepe takla durması ile dogum kanalına basını sokmus olması oyle birsey olsa emin ol dr un sana soyler yat falan der rapor verir vs.

canım çok geçmis olsun. ben ilk uç aylık donem içinde antibiyotik kullandım penisilin grubu idi benimki penos du sanırım adı. içindede gebelik dozu falang ibi seylerde yazıyordu demekki gebelikte sıkılkla kullanılıyor sakın endise etme zaten ilk uç ayda değilsinn ben o donem bile korka korka mecbur içtim atesim dusmuyordu . yani korkma iç enfeksiyon cidden daha zararlı.

hehe nası ama iade etcem istemiyorum baska renk dedimi bulu veriyorlar istedigin rengi esnaf milleti iste diycem esnaf olanlar alınmasın ama bu isler boyle:)
içine sinmis en guzel istedigni renk gule gule kullan canım

puset de bizimkine çok benziyor birtek bizimkinin tutma yerleri baston seklinde içi falan komple benziyor aynı gibi yapısı.

Esrako, saol bilgi için. Biz şimdi doğum yapınca yakana yapışırız, eee sen deneyimli annesin malum..

Günaydın herkese

babymom geçmiş olsun uçuğun geçtimi geçmediyse sıcak çay kağıgını deydir hemen kaçıyor uçuk büyümüyor

Güzel haberlerle gel Tazecik, başkalarının laflarınıda salla gitsin :))

bende ağustos ayı annesi olacam inşallah
3 ağustosta doğumum olacak nasip olursa..
Allah hepimizi sağlık ve sıhatli bir şekilde kurtarsın

hoşgeldin Arzu cinsiyeti bellimi

Canım çok sevindim böyle olacağını biliyordum gıcık doktorun üzdü seni, gözünaydın

Maviş seni merak ediyordun gözün aydın hayırlı olsuhn oğluşun, uzun arar verme bizi unutma :)

Taze hayırlı olsun yatağınız arabanız, çok güzelmiş

hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar bende çoğunluğa katıldım erkek annesi olucam hayırlısıyla bu arada okuyabildiğim kadarıyla geçmişi okudum izmirliler buluşmuş süperler yaaa ne güzel valla göbişler kocaman olmuşlar hepsi çok tatlılar

SAGLIK OCAGI :)

dun aksam eve gittim yarım saat sonra kapıcı geldi :) saglık ocagından gelmisler beni sormuslar ay allahım saka gibi yaa tam wanted oldum sanırım :)) eee dedim geldiggmizi soyleyin bir gelsin saglık ocagına demisler kapıcıya ugrayıp not birakmıslar oldum gulmekten nası yani ya deyip durdum aksam. nasi yani insanların boyle pesine dusuyorlar . ay bana zorla tatanoz asısı yapmaya kalkarlarmıs yakalayıp :)))) uizinde iken kapıya dayanıp içeri girerlermis zorla :))))) saka biryana enteresan bir uygulama aramayı kestiler simdi kapıya dayandılar .

ay fasulye ya agırlasıyoruz ben her gecen gun bunu hissediyorumm
sırtım oturdugum yerde bir anda agrımaya baslıyor su kurek kemiklerimin orası yanlarıma dogru bir an bobregim agrıyor sanıyroum bakıyroum tam kemik ustu otururken bir an niye agrır bilmem bir anda geçiyor. karın onde aldı basını gidiyor hersey sırtımı etkiliyor bel değil benim ustkısımlar sırtım yani agrıyor. uzun sure oturur kalrısam sirkette masada kalktımı uyusmus gbi ioluyorum kasıklarım sancıyorr tuvaleet gidip gelmek zor geliyor bana. sıklıkla ayakta losam daha iyiyim bu sefered belmi sırtım agrıyor hos:) zor gunler bizi bekliyorrr ama sona yaklasırkenki zorluklar cekilir ilk aylardaki zorluklara gore çok daha iyi bence ben halimden hala memnunum allaha binlerce kez sukrediyorum her sabah bebegimin tekmeleri ile uyandıgımda.

Esrako, saol bilgi için. Biz şimdi doğum yapınca yakana yapışırız, eee sen deneyimli annesin malum..

ah guzelim ben buralar agirmeye vakit bulayımda sized bana yapısın vala seve seve.
ama emin ol etrafında fiikir vermeye hatta bu konuda israrcı olmaya meraklı hevesli bir ton insan olcak bana gelene kadar :)))

Esrako, puff hep seni anlatıyorum herkese, cinsiyeti için bütün doktorlar kız diyo, kendi doktoru erkek. Napsın bu Esra şimdi, ne zor durum.. Eşim diyo ki en iyisi hiç öğrenmemek. Olur mu diyorum kıyafet herşey o renge göre belirleyeceksin..Hem oğlu var ikinciyi kız ister tabi. Bebeğin rengi mi olur diyo. Of bu erkekler..

Biz erkeğe öyle alıştık ki, şimdi kız doğsa uzun bi süre alışamam. Kız deselerdi de erkek doğsaydı da aynı şey yani.. Artık erkek kıyafetleri bile kzılarınkinden güzel görünmeye başladı gözüme. Farklı bakmaya başlıyosun tabi.. Gerçi babamız hala kız bebek olsaydı diye keşkeleniyo gibime gelmiyo değil. Çok düşkün kız çocuklara...

Esrako, anneler ve kayınvalideler özellikle değil mi.. Çok giydirme terler, öyle yatırma boğulur, yok yıkama hasta olur, öyle tutma bilmem ne olur..Ben hiiiiç gelemem napcaz bilmiyorum..

Hele annem felaket karışır. Sırf o yüzden evlenene kadar yemek yapmayı bilmiyordum. ne zaman mutfağa girsem aaaaaaaaaaa çok tuz attın, aaaaaaaaa o kadar salça koyulur mu, aaaaaaaaaaa patateslerin kabuklarını soyacam diye patatesi soydun bitirdin..Yeter deyip bırakırdım...

Daha önce anlatmış mıydım annemin bana ben bebekken yaptıklarını??

canım bu uygulama hemen hemen heryerde yapılıyor artık.hastanelerde yapılan kayıtlarımız otomatik olarak bağlı olduğumuz sağlık ocaklarında gözüküyormuş banada gelmişler geçen gün ama ben evde yoktum komşuma sormuşlar bu apartmanda hamile var demişler kendisine söleyin sağlık ocağına gelsin demişler komşumda o bilinçli kızdır hep kontrollerine gider demiş olsun gelsin bizde takip edelim demişler bence güzel bi uygulama aslında ama ben gitmedim mesela bizim burda bi kadın var ne zaman hamile kalıyor ne zaman doğuruyor belli değil kadın cahilin teki ne gününden haberi var ne ilaç ne tahlil bi bakıyon doğurmuş bi bakıyon hamile onun gibiler için güzel bi uygulama bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…