hımmm ona göre yanee dedimm ben nerdeyimm kaydirigubbakcemilePardon yafrum yaaa.. bı senı eklemeyı unutmusumm, en basta sen yazıosun hattaaa :)))
ben taktırıcam valla yok haptı yok şapkaydı uğraşamam kafam rahat eder en rahat yöntem bu zamana kadar alışıla gelmiş bi durum sonuçta canımız acıtan bişi değilmiş ordan koca kafa bi çocuk çıkartabildikten sonra spiraldenmi korkucammmben taktıramam valla ondan..içimde bi cisim olduğunu düşünemiyorum...eşim düşünsün bişiler artıkın...
hımmm ona göre yanee dedimm ben nerdeyimm kaydirigubbakcemile
ben taktırıcam valla yok haptı yok şapkaydı uğraşamam kafam rahat eder en rahat yöntem bu zamana kadar alışıla gelmiş bi durum sonuçta canımız acıtan bişi değilmiş ordan koca kafa bi çocuk çıkartabildikten sonra spiraldenmi korkucammm
hhıııııııııııııııııııııı
şimdi anladımmm evriş geceleri yalnızmı kalıyon ben gb buarada benim numaram kalmıştır telinde buluşmaya gelirken aramıştım
sağolasın tatlım hemde ne rahatlama keyfim yerine geldiii vallaESRA GÖZÜN AYDIN CANIM ÇOK ŞÜÜR NE GÜZEL ANLATMIŞ BAK aslında tek doktorla kalmamak gerek oh be ne rahatlamışssındır.
TAZECİK park yatağınız ve pusetiniz hayırlı olsun kuzun içinde güzel güzel uyusunda büyüsün inşallah
BABY seninde gözün aydın sonucun iyi çıkmış zaten ilkinde seni uyarmadıkları için öyle çıkmıştı bence
EFTELYA sizde güle güle kullanın sizinkide çok güzel
MAVİŞ seninde gözün aydın tosun paşan olucakmış
:roflol: :roflol: :roflol:Yanee.. bi nevi sıtenın sapıgı oldugumda ayen beyan yazılmış oldu... püüü sana Esra... :tomato:
kız gülistan orda amca kızına demek istemişsin galiba ay bu türkçede hata affetmiyo :roflol:mercimekim ben battaniyeyei örmeye başladım çok az kaldı ama adam akıllı oturupda öremedim bi turlu bu aralar elimde bissürü iş var amkızına ceyiz için havlu işliyorum boncuklu.diğer tarafda havlu kenarı danteli diğer tarafda bebişe mermerşai bezi aldım onlarıın içine ip çekmem gerek vs vs... artııı annemler var ve misafirim eksk olmuyor..bitince resm cekerim..ben tek şişle yapiyorum yani tığ gibi çok guzel duruyor ama zor ilerliyor yani 2 sıra öruyosun 1 sıra gibi duruyor...
ben taktıramam valla ondan..içimde bi cisim olduğunu düşünemiyorum...eşim düşünsün bişiler artıkın...
yaaa çok utandım ama şimdi napiim hızlı yazcam diye öyle çıkmış çok çok özür dilerim forum halkından....:roflol: :roflol: :roflol:
kız gülistan orda amca kızına demek istemişsin galiba ay bu türkçede hata affetmiyo :roflol:
tekrar alayım ben mail adresinle birlikte,ozelden gonderirsin ıkısını de olur mu??
yaaa çok utandım ama şimdi napiim hızlı yazcam diye öyle çıkmış çok çok özür dilerim forum halkından....:çok üzgünüm:
benim koca evde elimin altında bilmiyorum kararsızımdelikafadulden o başkaaa...iiyide bu termosu kafasınamı tutcaz anlamadımki ben bide kılıflı termosu nerden bulcass bu kadar eksik varken zatiii off senin tuzun kuru tabee herbişeyini aldınnn bu arada ciciler bölümünde bebek şekeri koydum gördünmüüüü??
milkshakegeçmiş olsun canım yaa tekrarlamaz inş stres yapma tatlım
nesrincim bende sırt çantası düşünüyorum adaşımın dedği gibi çünkü doktora hep yalnız giderim her seferinde koca nasıl gelsin benle ama bu modelde çok şirinmiş
:1hug:Senin şıkını yerim ben beaaaaa :))) asortiğim, pullu, simli annemm benim :))))
hoşgeldin Gülistan, korunmakmı nedenki ? anlamadımayy benim çeneme vurmuş yaz yaz bitiremedim ne çok anlatcaklarım biriktide...
malum annemler burda ayyhh eşimle iyice hasret kaldık yau zaten şurda kaç haftamız kaldıki..?heee unutmadan artık korunmaya başlayın lkızlar bence..biz başladık...
bol bol elma yiyorum oglumun ciğerleri gelişsin diye ahh ben onun ciğerini yerim...
biliyordum hadi gözün aydınmujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
serapcım herkes evrişe telini veriyo evrişin geceleri canı sıkılıyo sıkıldığında hergün birimizi arıyo sohbet muhabbet ediyos sende ver bu gecede seni arasın aveanın sınırsız hattı var evrişte ondan arıyo öyle yoksa çok zengin olduğundan diil delikafaduldendelikafadulden
ay kızlar patlıcam şiştim nerdeyse yarım karpuz yedim kocişi arayıp sordum bu karpuz kaç kiloydu diye 3 kilo almıştım demezmi -tatlicadiarzu-
bi zararı olmaz dime
mercimekim ben battaniyeyei örmeye başladım çok az kaldı ama adam akıllı oturupda öremedim bi turlu bu aralar elimde bissürü iş var amkızına ceyiz için havlu işliyorum boncuklu.diğer tarafda havlu kenarı danteli diğer tarafda bebişe mermerşai bezi aldım onlarıın içine ip çekmem gerek vs vs... artııı annemler var ve misafirim eksk olmuyor..bitince resm cekerim..ben tek şişle yapiyorum yani tığ gibi çok guzel duruyor ama zor ilerliyor yani 2 sıra öruyosun 1 sıra gibi duruyor...
ay kızlar patlıcam şiştim nerdeyse yarım karpuz yedim kocişi arayıp sordum bu karpuz kaç kiloydu diye 3 kilo almıştım demezmi -tatlicadiarzu-
bi zararı olmaz dime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?