2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hhıııııııııııııııııııııı
şimdi anladımmm evriş geceleri yalnızmı kalıyon ben gb buarada benim numaram kalmıştır telinde buluşmaya gelirken aramıştım

Pardon yafrum yaaa.. bı senı eklemeyı unutmusumm, en basta sen yazıosun hattaaa :)))
hımmm ona göre yanee dedimm ben nerdeyimm kaydirigubbakcemile
ben taktıramam valla ondan..içimde bi cisim olduğunu düşünemiyorum...eşim düşünsün bişiler artıkın...
ben taktırıcam valla yok haptı yok şapkaydı uğraşamam kafam rahat eder en rahat yöntem bu zamana kadar alışıla gelmiş bi durum sonuçta canımız acıtan bişi değilmiş ordan koca kafa bi çocuk çıkartabildikten sonra spiraldenmi korkucammm

:roflol: allammm sana gelıyorummmmmmmmmm

esra ya sonunda evirmi forumun tlf manyagı yaptın ya....vallahi sen çok fenasın... bu arada spiralden korkmama bahanene güldüm çok... koca kafa çıkan yerde spriraldenmi korkucan haaaaaaaa.

sağolasın tatlım hemde ne rahatlama keyfim yerine geldiii valla
Yanee.. bi nevi sıtenın sapıgı oldugumda ayen beyan yazılmış oldu... püüü sana Esra... :tomato:
:roflol: :roflol: :roflol:
kız gülistan orda amca kızına demek istemişsin galiba ay bu türkçede hata affetmiyo :roflol:

ben taktıramam valla ondan..içimde bi cisim olduğunu düşünemiyorum...eşim düşünsün bişiler artıkın...

AMANIN KULLANMIŞ BİRİSİ OLARAK TAVSİYE ETMİYORUMdelikafadulden gerçi bünye meselei ama ben 6 ay süründüm hiç enfeksiyon nedir bilmezdim ilk spiralle birlikte enfeksiyon yaşadımkafamçokkarıştı 6 ay boyunca hemen hergün adet sancısı gibi sancım oldu ağrı kesicilerle dolaştım en sonunda kavga döğüş çıkartırdım klava:ya ne biçim günlerdi gözünüzü korkutmak istemem ama bende bunları yaşatmıştı takılması bir dert çıkarttırması bi dert olmuştu memnun olnda vardır elbet-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:

kız gülistan orda amca kızına demek istemişsin galiba ay bu türkçede hata affetmiyo :roflol:
yaaa çok utandım ama şimdi napiim hızlı yazcam diye öyle çıkmış çok çok özür dilerim forum halkından....:çok üzgünüm:

ay kızlar patlıcam şiştim nerdeyse yarım karpuz yedim kocişi arayıp sordum bu karpuz kaç kiloydu diye 3 kilo almıştım demezmi -tatlicadiarzu-
bi zararı olmaz dime

yaaa çok utandım ama şimdi napiim hızlı yazcam diye öyle çıkmış çok çok özür dilerim forum halkından....:çok üzgünüm:

yok kuzum ya espri olsun diye dedim :))

deryam dedğin gibi bünye meselesi bende çok rahat eden arkadaşlar biliyorum..
bitane arkadaşımında kocası izin vermiyormuş sebepte şu orada yabancı bi madde olmasının kabullenemiyomuş ay ne komik yaa

benim koca evde elimin altında bilmiyorum kararsızım

Senin şıkını yerim ben beaaaaa :))) asortiğim, pullu, simli annemm benim :))))
:1hug:

hoşgeldin Gülistan, korunmakmı nedenki ? anlamadım

mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
biliyordum hadi gözün aydın

ays Esramm çok yaşa sen :roflol:

Spral taktırmam ben içimde demir parçasının ne işi var birdeçok kanama yapıyormuş, eşim taksın orasınaburasına bişeyler ben istemem 1 yıl idare edilir sonra da ilaca devm, hem spralle hamile kalan varmış duydum bikaçkişiden

Maşallah sana çeyizede başlamışssın
senin convers patikten yapayım dedim ilk biteni kzım sen ayağına giy kocaman yap deli oldum öylecede bekliyor güya bitirip buraya koyacaktım resmini
iki tane yelek ördüm battaniye aklımda geçti ama gözüm yemedi desem yalan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…