2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

O karpuzun kabuklarını da ye sen e mi???? Ne yazıyorsun sımdı sen bunu buraya... var ya tam sopalıksınn haaaa!!

Valla Petrik.. cocugumun normal olmasını ısterım ben.. bı ayrıcalıgı olarak dogması, daha dogar dogmaz yuk tasımasından baska bı ıse yaramaz.. cok da matah bısı deıl bana gore.. hanı derler ya yasından olgun,çok sey yasamıs falan.. ne geregı var aslında,buna mecbur kalmadıktan sonra her yasın, her donemın ayrı bır gusellıgı var.

neyse cici anneler ben çok acıktımmm hemen biişeyler yemeliyim dışardan sölesin eşimmm uğraşamam
zaten bugün genel temizlik günüydü çok yoruldum eşime orayıda yap burayıda yap demekten :dance: :dance: :dance: :dance:
hakettim dışardan yemeyiiiii cokacimcoook cokacimcoook

kocişten pek umudum yok ama kzımın yarın okulda bizler için hazırlanmış gösterisi var birde şiir okuyacak yavrum yarın yine süslenip gidiecez birde lalae yapmış sanırım anne sana çiçek yaptım diyordu meleğim benim akşamda babasına tek taş reklamı çıktı anneme bunu alalalım diyor benim ağzımdan hiç çıkmadı ama ikisindende sevgi dolu öpücükte yater bana kızımı ve kocişimi çok seviyorum tabi karnımdaki tosunumuda kaydirigubbakcemile3

Yine anlamadım..

Çek bı sandalye yanıma.. iki cay soyleyın bize kızlarrrrrrrrrrrrr... bıras sohbet edelım bıs basbasa senle..

Kadın dogum doktorunu dınlıyordum ben tv de.. o da bebek emzırrıken ılac kullanımı hakkında konsuuyordu, onu aktardım hemen topıge.. konu oradan acıldı ciğerimm..

O karpuzun kabuklarını da ye sen e mi???? Ne yazıyorsun sımdı sen bunu buraya... var ya tam sopalıksınn haaaa!!

yaa nie heryerde karpuz satılıyoo artık yoksa yasmasdımmmm bütüm marketlerde var orda yokmuuu orda dut bilem çıkmış baksanaaa karpuzun alası vardırr laelaelaelaelae

ayça bu aydan sonra korunmak gerekirmiş yani illa değil tabii ama ne bilim belki spermin bebeğe zararı vs olur diye sanırım...

İkiz olmasın bebekler die kuzum..
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

yemiştirde ayıp olur diye söylemiyor benc e:roflol::roflol:

aynen katılıyorum ama benim küçük ressam kızım şimdiden ön plana çıkmaya başladı :uhm:

bebeğe zararı oluyor rahimde kasılmaya sebeb olup erken doğuma sebeb olabiliyor

yok hayatım biz gülistanla yazdık ya korunmaya başlayalım diye ona istinaden sordu sanırım ayça sizinki doğumdan sonra biz şu andan bahsediyosss

Yaw yok kadın.. daha neler, ne korunması.. ki artık sanmıyorum bu saatten sonra ilşki falan yasayan var mı ama.. spermın cocuga ulaşması zaten mumkun değil, yok anam.. ole bısı.. ulen Esra, nereye gıttı anamm konu,yok ole bısı, delü!!!

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

yemiştirde ayıp olur diye söylemiyor benc e:roflol::roflol:

Bence de yemıstır de.. gıccıkk ıste, sankı dedıgı domates... buralarda daha pırtlamadı annemm.. ekmek degıl kı bu gıdıp bulayım sımdı.. dayaklık naciye bu kadın yaa!!

Valla Derya, bende Telkırma güler gecer sandım, meger konunun oncesını bılmıyormus, ondan ıyıce arapsacına dondu durumm :bbo:

haroşa modeli mii...o galiba..gibi geldi bana...

puaahhhhhhhh...kaydirigubbakcemile3

sağolasın tatlım hemde ne rahatlama keyfim yerine geldiii valla

:roflol: :roflol: :roflol:

kız gülistan orda amca kızına demek istemişsin galiba ay bu türkçede hata affetmiyo :roflol:

delikafadulden...kız site yeni düzeldi zaten...hepten elimizden almasınlar..

ay kızlar patlıcam şiştim nerdeyse yarım karpuz yedim kocişi arayıp sordum bu karpuz kaç kiloydu diye 3 kilo almıştım demezmi -tatlicadiarzu-
bi zararı olmaz dime

ye ye ondan sooora çok mu de..oldu mu şimdi..

yok hayatım biz gülistanla yazdık ya korunmaya başlayalım diye ona istinaden sordu sanırım ayça sizinki doğumdan sonra biz şu andan bahsediyosss

Ulen tutun azıcık seyınızı yaaa... ne su anı.. napıyosunuz yaff, kasılmalara falan sebep olur, Allahh korusunnn.

kabuğunu yemedimmmmm napim ülennn kabuğuuuuu içi dururken akşamda kalanı yicemmm artık gece wcden çıkmamm
ii bakk marketlere çıktı karpuzzz carrefourda kesin vardırrr

Ulen tutun azıcık seyınızı yaaa... ne su anı.. napıyosunuz yaff, kasılmalara falan sebep olur, Allahh korusunnn.

yaff ne alaksııı var kuzucum eğer gebelikte genel bi sorun yoksa niye tutayım ben normal hayatımı sürdüyorum kasılmam felanda yok sadece dünkü mevzu canımı sıkmıştı oda sorunsuz halloldu bizim gece hayatımız aynen devam bence sorun olmayan herkes normal seyrinde devam edebilir özellikle normal doğum yapıcaklara faydası bilem varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…