Niye korunuluyo şu anda anlamadım!!!!
İkiz olmasın bebekler die kuzum..
bakalim kocis akil edermi bana cicek almayi:))) ben anneme hediyesini verdim 1 hafta once yanina gittim 1 haftaligina daha ne olsun:))))
ama bende hayal ediyorum simdi bunlar okula ana okuluna gidince aktivitelerde ogreticekler annye resim cicek bocek yapmayi, ay cok seker yaa...
Yine anlamadım..
Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O karpuzun kabuklarını da ye sen e mi???? Ne yazıyorsun sımdı sen bunu buraya... var ya tam sopalıksınn haaaa!!
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyİkiz olmasın bebekler die kuzum..
yemiştirde ayıp olur diye söylemiyor benc e:roflol::roflol:Esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O karpuzun kabuklarını da ye sen e mi???? Ne yazıyorsun sımdı sen bunu buraya... var ya tam sopalıksınn haaaa!!
Valla Petrik.. cocugumun normal olmasını ısterım ben.. bı ayrıcalıgı olarak dogması, daha dogar dogmaz yuk tasımasından baska bı ıse yaramaz.. cok da matah bısı deıl bana gore.. hanı derler ya yasından olgun,çok sey yasamıs falan.. ne geregı var aslında,buna mecbur kalmadıktan sonra her yasın, her donemın ayrı bır gusellıgı var.
bebeğe zararı oluyor rahimde kasılmaya sebeb olup erken doğuma sebeb olabiliyoryaa nie heryerde karpuz satılıyoo artık yoksa yasmasdımmmm bütüm marketlerde var orda yokmuuu orda dut bilem çıkmış baksanaaa karpuzun alası vardırr laelaelaelaelae
ayça bu aydan sonra korunmak gerekirmiş yani illa değil tabii ama ne bilim belki spermin bebeğe zararı vs olur diye sanırım...
Çek bı sandalye yanıma.. iki cay soyleyın bize kızlarrrrrrrrrrrrr... bıras sohbet edelım bıs basbasa senle..
Kadın dogum doktorunu dınlıyordum ben tv de.. o da bebek emzırrıken ılac kullanımı hakkında konsuuyordu, onu aktardım hemen topıge.. konu oradan acıldı ciğerimm..
yaa nie heryerde karpuz satılıyoo artık yoksa yasmasdımmmm bütüm marketlerde var orda yokmuuu orda dut bilem çıkmış baksanaaa karpuzun alası vardırr laelaelaelaelae
ayça bu aydan sonra korunmak gerekirmiş yani illa değil tabii ama ne bilim belki spermin bebeğe zararı vs olur diye sanırım...
:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
yemiştirde ayıp olur diye söylemiyor benc e:roflol::roflol:
mercimekim ben battaniyeyei örmeye başladım çok az kaldı ama adam akıllı oturupda öremedim bi turlu bu aralar elimde bissürü iş var amkızına ceyiz için havlu işliyorum boncuklu.diğer tarafda havlu kenarı danteli diğer tarafda bebişe mermerşai bezi aldım onlarıın içine ip çekmem gerek vs vs... artııı annemler var ve misafirim eksk olmuyor..bitince resm cekerim..ben tek şişle yapiyorum yani tığ gibi çok guzel duruyor ama zor ilerliyor yani 2 sıra öruyosun 1 sıra gibi duruyor...
hımmm ona göre yanee dedimm ben nerdeyimm kaydirigubbakcemile
ben taktırıcam valla yok haptı yok şapkaydı uğraşamam kafam rahat eder en rahat yöntem bu zamana kadar alışıla gelmiş bi durum sonuçta canımız acıtan bişi değilmiş ordan koca kafa bi çocuk çıkartabildikten sonra spiraldenmi korkucammm
sağolasın tatlım hemde ne rahatlama keyfim yerine geldiii valla
:roflol: :roflol: :roflol:
kız gülistan orda amca kızına demek istemişsin galiba ay bu türkçede hata affetmiyo :roflol:
ay kızlar patlıcam şiştim nerdeyse yarım karpuz yedim kocişi arayıp sordum bu karpuz kaç kiloydu diye 3 kilo almıştım demezmi -tatlicadiarzu-
bi zararı olmaz dime
bebeğe zararı oluyor rahimde kasılmaya sebeb olup erken doğuma sebeb olabiliyor
yok hayatım biz gülistanla yazdık ya korunmaya başlayalım diye ona istinaden sordu sanırım ayça sizinki doğumdan sonra biz şu andan bahsediyosss
Ulen tutun azıcık seyınızı yaaa... ne su anı.. napıyosunuz yaff, kasılmalara falan sebep olur, Allahh korusunnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?