2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ay valla gebeliğinizde ciddi sorunlarınız yoksa kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın hormonlar tavanda bu aralar bence bu dönemi kaçırmayınnn kaç kez hormonlarımız bu kadar tavan yaparkineee kaydirigubbakcemile3

herzaman yerlerde..desene normal doğumdan da giderek uzaklaşıyom...kolaylaştırıcılarda tık yok...

banamı doktorlaramı banaysa kızmda sorun yoktu azgun karu furyasındaydım -lülülülülülütatlicadiarzu-şimdi :1no2:

herzaman yerlerde..desene normal doğumdan da giderek uzaklaşıyom...kolaylaştırıcılarda tık yok...

:roflol: bak bu da gusel..

al annem tıklada bak gayett ayrıntılııı sağlıklı pozisyonlarrr delikafadulden

Cinsel ilişki pozisyonları hakkında ansiklopedik bilgi - Türkçe Bilgi'den

kaydirigubbakcemile3 E be Esraaaaa, sen kadınsan ben neyim??? ben kadınsam sen nesinnn?? Burası neresı, pekı ben kimimmm??? kaydirigubbakcemile3

Kadına bak yaa, onunde koca göbek, ya mutfakta, ya sokaklarda, ya da aktif hayatta :)))

Kimimm ben yaaa, kimimmmm

nesriinnn
yemekteyizde urfalılar var tv varmı senin işyerinde ne güzel mamalar yapılyooo cokacimcoook

ayçaa..gitmişsin ama sabah yazarsın olmazsa..sen hangi siteden bakıyon şu battaniye modellerine..elinde başka model varmı?? senin yapıcağında güzelmiş..ama başka varsa bi bakiim bakiim..

kızlar bir soru hemde gundemi degiseyim

sizce bebeklerin anne karnındayken gazı olurmu?

bizim bi tanıdık hep midesi bulandıgından visne suyu icmis bebegi 6 ay sabaha kadar gaz sancısı cekmis o sebepten

bizim bi tanıdık hep midesi bulandıgından visne suyu icmis bebegi 6 ay sabaha kadar gaz sancısı cekmis o sebepten

onu bilmiyom da şu nar suyu meselesini illa bi dene diyenler var...nasılsa bu çocuk seni emecek,yani sana gelicek,emzirmeden önce ağzına 1 damla damlatıver diyolar..birilerine hatırlatmak lazım bu arada..ben unutabilirm o an..

ilk defa duydum hıçkırdıklarını biliyorum ama gaz olayını ilk defa duydum

nar suyu bana mantıklı gelio bide bi arkadasım sekerli su demisti oda sarılık olmasını onluyomus

nar suyunu denemek gerek benim kızda hiç gaz sorunu olmadı şekerli suyu önermiyorlar hatta kızıyorlar ama ben hastanede göğsüm yara olunca emziremedim hemşire yokken annem şekerli su yapaıp vermişti sonrada eve gelidk zaten emzirmiştim bu arada sarılıkta olmadık ondanmı onuda bilmem ay bende hiç bişey bilmiyormuyum ne delikafadulden

selam arkadaşlar
Ben bulgaristanlıyım - annemle geçen sohbet ediyorduk - bu bebek hiç mi su içmicek sadece süt mü emecek diye sordum da - annem şey dedi o bana da kardeşime de hep şekerli su vermiş biberonla istediğimiz kadar içmişiz - burada (türkiyede) vermiyolar dedi ama ben sizi hep öyle büyüttüm dedi - bende bilmiyorum ben veririm herhalde

gypsyyyy 1 numarasın sen yavrukus . sen takma caydırmaya calısanları tamgaz devam kuzumhihoyyyt
dimi kuzummm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 aynennn devammm
:roflol: ays Esraaaa çok yaşa sen ne hatunsun yaa oy oy kaydirigubbakcemile3

Tv var canım ama patronun odasında haberlerden sonra tekrarını verirlerse bi bakarım, yemekteyiz urfadamı ?
evet canım bende bugün gördüm urfadaymış
ben nedense bu urfa takımını sevemedim ondan seyretmiorum yemeklerş bana hitap etmio belkide ondandır
ay bende sadece yemeklerin yapılışını seyrediyom diğer yarışmacılar gelmeye başlayınca değiştriyorum salak saça muhabbetler bide oktay ustayı kaçırmam gündüzz..
hatta bi dönem akşam yemek yapardım kociş derdi bugün oktay usta bunlarımı yaptı diye delikafadulden gündüz onda ne varsa akşama uyguluyodumm kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…