ay valla gebeliğinizde ciddi sorunlarınız yoksa kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın hormonlar tavanda bu aralar bence bu dönemi kaçırmayınnn kaç kez hormonlarımız bu kadar tavan yaparkineee kaydirigubbakcemile3
Heh.. dedene rahmet.. doktorların sapukluğu o.. belki bu arada ıkız tuttururlar da bende ıkı katı fıyat alırım derdındeler onlar.. mucize işte bi nevi ... kaydirigubbakcemile3 umut dunyası naparsın, sor bakimm kendisine kac kere yapmıs bu dönemde :))))
herzaman yerlerde..desene normal doğumdan da giderek uzaklaşıyom...kolaylaştırıcılarda tık yok...
al annem tıklada bak gayett ayrıntılııı sağlıklı pozisyonlarrr delikafadulden
Cinsel ilişki pozisyonları hakkında ansiklopedik bilgi - Türkçe Bilgi'den
esra site kapanırsa vay haline..
nesriinnn
yemekteyizde urfalılar var tv varmı senin işyerinde ne güzel mamalar yapılyooo cokacimcoook
al annem tıklada bak gayett ayrıntılııı sağlıklı pozisyonlarrr delikafadulden
Cinsel ilişki pozisyonları hakkında ansiklopedik bilgi - Türkçe Bilgi'den
yok kuzum yaa ne alaka tamamen bilimsel paylaşımlar bunlarr kötü niyet yokk tamamen masummm
kızlar bir soru hemde gundemi degiseyim
sizce bebeklerin anne karnındayken gazı olurmu?
bizim bi tanıdık hep midesi bulandıgından visne suyu icmis bebegi 6 ay sabaha kadar gaz sancısı cekmis o sebepten
kızlar bir soru hemde gundemi degiseyim
sizce bebeklerin anne karnındayken gazı olurmu?
bizim bi tanıdık hep midesi bulandıgından visne suyu icmis bebegi 6 ay sabaha kadar gaz sancısı cekmis o sebepten
nar suyu bana mantıklı gelio bide bi arkadasım sekerli su demisti oda sarılık olmasını onluyomus
dimi kuzummm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 aynennn devammmgypsyyyy 1 numarasın sen yavrukus . sen takma caydırmaya calısanları tamgaz devam kuzumhihoyyyt
evet canım bende bugün gördüm urfadaymış:roflol: ays Esraaaa çok yaşa sen ne hatunsun yaa oy oy kaydirigubbakcemile3
Tv var canım ama patronun odasında haberlerden sonra tekrarını verirlerse bi bakarım, yemekteyiz urfadamı ?
ay bende sadece yemeklerin yapılışını seyrediyom diğer yarışmacılar gelmeye başlayınca değiştriyorum salak saça muhabbetler bide oktay ustayı kaçırmam gündüzz..ben nedense bu urfa takımını sevemedim ondan seyretmiorum yemeklerş bana hitap etmio belkide ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?