2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENıZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DıDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENıZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENıZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

arkadaslar bebegın isminde degişiklik yada cınsıyetını ögrenen varsa bana tekrra edebılırmi,gecen sefeer bıkac arkadas sölemıstı ama ogun cıkamk zorunda kaldım eklemeyı unuttuum

canım bende bulgaristanlıyım annemde beni ve abimi şekerli su ile büyütmüş orda hep öyleymiş fakat burda doktorlar anne sütünden başka hiçbişey vermeyin diyolar

iyide biz bebektik te bizimkiler ne olacak - yani bir nesil farkla yine bebek büyütecez - ben doktora danışıp vermeyi düşnüyorum sakıncası olmicaksa Evet burda vermiyolarmış hatta kızıyolarmış ama doktora danışmak lazım bu konuyu

buarada arkadaslar önümüzdekı aya muhtemelen sezeryan olacak olanların dogum tarıhı kesınlescek normal dogum olanlarında muhtemelen bellı bı tarıh aralıgı olur.önümüzdekı aya tarıhlerı topluca alırım kısmetse öyle bı düzenleme yaparım.şimdi tek tek ugrasmak bıraz zor oluyo.tamammı cıtır hatunlarrrrrrrr

hangi site daha güvenli nar-bebe.com mu e-bebek.com mu yoksa eniyibebek.com mu?
ne önerirsiniz - chicconun buhar makinasını alıcam da burdaki mağzada 140 lira ama bu 3 sitede de fiyat aynı 119 (kargo da ücretsiz) hanginden aliim?

canım yardımcı olmak isterdim ama ben internetten alışveriş yapmıyorum hangisi daha güvenli bilemiyecem ama yapan arkadaşlardan mutlaka fikir veren olur şu an kimseler yok ama daha sonrasında okuyanlar yönlendirir seni..

valla bekleyemedim aldım ben kaydirigubbakcemile3 e-bebek.com dan aldım - ünlü bi site tüm bebek dergilerinde reklamı var güvenilir herhalde - ne bileyim aldım bakacaz önümüzdeki günler kartımız hortumlanırsa sesim çıkar nasıl olsa sırnaşık şey
dur resmini koyayım - hoş siz çoktan almışınızdır ben hep geriden geriden geliyorum

ya neden benim eklediğim resimler minnacık çıkıyo help meeeee o imageshack taki hangi linki kullanacam ki normal boyutta çıkması için bilen biri bana yardım etsin

güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin ben almadım henüz listemde yok belki doğduktan sonra duruma göre alırım diye düşünüyorum..kızımda ihtiyacım olmamıştı...

Selam kızlar
Biz de gittik bugün kuzucuğumun yatağını aldıkalkisalkisalkisAdaşçığım o mağazada kafama göre birşey bulamadım, Kemeraltından aldım. Çok içime sindi amahihoyyyt

güzelmiş canım güle güle kullansın bebişin ben almadım henüz listemde yok belki doğduktan sonra duruma göre alırım diye düşünüyorum..kızımda ihtiyacım olmamıştı...
bir tane de bizim odaya almayı bile düşünüyorum - petekler aşırı kurutuyo uyuduğumuz odayı - sabah boğazımın ağırısından günaydon diyemiyorum o derece - işime yaricak biliyorum :)

burcu yatak cok cici, iyi gunlerde gecelerde kullansin busecik..

kaydirigubbakcemile3Yiğidin malı meydandadır bacımkaydirigubbakcemile3

Gelmiş geçmiş olsun canım. Seni çok iyi anlıyorum, ufacık bir farklılık oldu mu acaba diyor insan. Ama devamlılık arzetmeyen değişiklikler sorun göstergesi olmuyor çoğu zaman. Onun için sen moralini yüksek tut. Hiçbirşeye üzülme ve bol bol dinlen. Hiçbirşey olmayacak merak etmea.s.
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
Oh oh bir direkten dönen daha. Darısı başımıza:teytey:
:roflol: ben kısmam.. yaz Deryammm :roflol:
Ben de kızmamlülülülülülüDoktor bile şaşırdı 6 aydır kardeş kardeş yatıyoz deyince. Ama valla öyleee:çok üzgünüm:

burko
güle güle kullansın kızın yatağını mışıl mışıl uyusun içinde bende baby go almıştım pembesinden senin rengi bumu?

kizlar temmmuz ve eylul annelerine baktim soklardayimm..kilo takip cizelgesi yapmislar ve cok az kilo almiss herkess, bende mi bi tuhaflik var anlamadimm??yok 6 kilo aldik yok 8 kilo aldik yok 3-4 kilo aldik ve cok diyorlarr, anam ben napiim -12-13 kilo almisim 25+5 te((moralim bozuldu cok...

Ikı daakka bekleseydın be yavrum, ne acelen vardı.. buhar makınelerıne o kadar para vermeyın.. hepsının yaptıgı sey aynı, olabıldıgınce uygunundan alın derim, sadece soguk buhar üflesin yeter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…