2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende nar suyunu düşünmüştüm ama vazgeçtim bikaç kişiyede sormuştum sakın böyle birşey yapma sütünü almaz sonra dedi korktum

evris kuzu karpusz cikti izmir'de ben bilem yedim geldigimde, dayim beni ziyarete geldiginde getirmis, adam dusunmus hamileye ne gider hediye ya erik ya karpuss valla tadi superdi...

evris kuzu karpusz cikti izmir'de ben bilem yedim geldigimde, dayim beni ziyarete geldiginde getirmis, adam dusunmus hamileye ne gider hediye ya erik ya karpuss valla tadi superdi...

Alla alla.. bı bana mı rast gelmedı.. yoksa algıda secıcılık olayı dıkkatımı mı cekmedı.. ama kavun aldım bak.. pek de sahaneydı.. bakınayım bakiimm.. saol canım benım...

Teo nası.. hareketlendi mi?

ay valla gebeliğinizde ciddi sorunlarınız yoksa kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın hormonlar tavanda bu aralar bence bu dönemi kaçırmayınnn kaç kez hormonlarımız bu kadar tavan yaparkineee kaydirigubbakcemile3

ya kuzum hala nasil beceriyonuss ben anlamadim, sekilden sekile giriyos yinede olmuyor koca gobekle, sonrada amaann bosver diyos, biarada oglusum izin vermemisti, simdide gobusum, pes valla, bravo bende sapka cikaririm sana..a.s. biz artik biraktik isin ucunu, kardes kardes uyuyoss...

kızlar bu resmi burdaki başka bir topikten aldım
bahsettikleri kılıflı sıcak su termosu bu olsa gerek

Jenny.. iste bu soz ettıgım kadının termosu bu.. ama bı arastıralım bakalım, ne kadar gereklı.. yoksa o mınık sıcak su torbaları da aynı ısı gorur dıe dusunuyorumm.

evet hemde nasil hareketlendi, bugunde durmak bilmiyor masallah, az once hocalarla toplantim vardi, hepside prof., ciddi ciddi konular konusuluyor ben bi o yana bi bu yana zipliyorum,bi yandan not aliyorum, sipa bi dakka durmadi:)))) cok komikti halim..

bende bir tane bebek listesi var hani almamız gereknler listesi orda da "Bebek büyotları 200 cc (Sıcak Su Torbası) (Kumaş Kılıflı ve hayvan figürü kılıflı tipleri mevcuttur) " bundan bahsediyo
onun resmini de ekliyorum

Listede yıne bı suru en son nuh nebi zamanında gırmıs ınsanlar var Kelebekimmm....
yaa sorma yıne basladılar adlarını yazdırıp ortadan kaybolmaya

canım bu çantanın benzeri havuzluhanda 58, ben başka beğendim o 70 di ama süper
nette çantalar pahalı alınmaz bak Emall Alışveriş Merkezi - AVVİO ANNE BAKIM ÇANTASI A1005 - FÜME
bende ondan sordum nette baktım cok pahalı bebek cantaları,58 liraya hangı adresten buldun netten dedim ama zaten sende emınönünde görmüşün,inşalah bende denk gelırım de güzel bı cantada alıp dönerim
İmdaaaattttttttttttttt delikafadulden

Haziran annelerinden biri dün apar topar dogurmuss, ay inanmıyorumm yaaaa.. nolur bızım sıpalar zamanında gelsınler, nolurrrr Allahımmmmm!! :Saruboceq:
bencde imdattttttt.valla bıde onun profilenıe baktım o gece zaten uyku tutmamıs kadını demekkı,gece 2 de kk daymıstı.hatta bı msjında "ayy kasıklarım ve belım cok agrıyo barı bebegım annem gelmeden dogmasa enazından persembeye kadar dayansa yazmıs"ama o gecenın sabahı yada artık saat kacda dogurduysa annesı gelmeden bıgun önce dogurmus ,inşalah hepimiz vaktımızde yada vaktımıze bı hafta 10 gun falan varken dogururuz cok erken gelmes inşalah bebişlerimizz
minik kelebek ellerine saglık ya neguzel isimleri var bebislerimizin masallah
saol canım,valla listeyi bebişleimiz güzelleştiriyo,onlarsız bı liste bişeye benzemessdıkı dimi
cok enteresan dıycem ama beynınımı zorluyorum acaba böle bişe duymusmuydumkı die.valla doktora danısmadan böle bişey uygulanmaz ama hep bı söz vardırya "ayagını sıcak başını serın tut" die.oyüzden birascık ters geldı ama dogruda olabılır valla
canım eşi aşagıda olunca sanırım erken dogum riski oluyor.yanı süreklı kasıklara baskı yapıyormus.hatta hazıran annelerınden biri dogurmus dedı arkadas,hemen menzilgülünün profiline girdim,onunda eşi aşagıdaymıstı,doktor erken dogum riskin var demıs zaten ona.oda acaba kac hafta daha dayanırkı die yazmıs arkadasına.msjlarını okudumda.onun dısında pek bı bilgim yok bu konuda
canım gecmıs olsun ama muhtemelen rahım dısında bı zedelenme olabılır eger devamı gelmedıyse.hatta bazen ilişkiye girdikten sonrakı 2 gun içinde olabılıyor.benım basıma 3.5 ay önce gelmısti,ilişkiden 2 gun sonra cook sulu bı kan geldı pembemsı,ogun bugundurde ilişki yasak zaten
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
ohh cok sevındım.zaten 50grlık yüksek cıkanların cogu 100gr da sıyırıyo.bende cok korkmutum 100grlık yüksek cıkcak die ama sonuc normal cıkınca sevıncten dondurmaya saldırmıstım :icecream:

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARıHLERı

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELıL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENıZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DıDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENıZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇıN
32.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENıZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.ırem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKıF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMıH EMRE

48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

arkadaslar bebegın isminde degişiklik yada cınsıyetını ögrenen varsa bana tekrra edebılırmi,gecen sefeer bıkac arkadas sölemıstı ama ogun cıkamk zorunda kaldım eklemeyı unuttuum

Son düzenleme:

Hayyy maşallahh.... bı daa uzme cocugumu, gelir kulaklarını cekerımm fallaaa

O hanı kıs aylarında besıge koymak ıcındır de.. hala kafaları kurcalayan su termos :))

Hayyy maşallahh.... bı daa uzme cocugumu, gelir kulaklarını cekerımm fallaaa

O hanı kıs aylarında besıge koymak ıcındır de.. hala kafaları kurcalayan su termos :))

bana bu termos işi çok saçma geliyo - onu söyleyen kişi kendi kafasında tutsun o sıcak şeyi ağustosun ortasında görelim yapabiliyo mu
Bence bu şeye benziyo hani eskiden böyle saçma sapan şeyler uygulanıyomuş ya bugün yazmıştınız forumda gülmekten kırıldım - gözüne limon sıkma yok hayvan beyni yedirme - onun gibi bişey biri söylemiştir iyi geliyo diye bizde taktık kaydirigubbakcemile3

ben çıkar eve gidem yemek bapam..aşk-ı memnu yu kocişin yokluğunda rahat rahat izleyeyim..

çook enteresan annen varmış çok güldüm bir o kadarda üzüldüm sana yazık yahala böylemi ...
hepsi çok güzelmiş canım iyi günlerde giysin oğlunn..
maşallah güzelim bebeğin gerçekten oldukça iri boylu kız olucak desene..
evet canım üzülmek hiç iyi gelmiyo bebeklere çook etkileniyolar o yüzden hiç bişeyi takma derim..
kızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
maşallah güzelim sen bu gidişle bir pastane açarsın ilk milk gayet güzel gözüküyolar afiyet şeker olsun ama abartma hemiiyerimseniben
benim oğlumun adı yağız eren olucak doğum tarihide 3 ağustos şu an için eklersen sevinirim..
üzülme ve takma kafana kendini huzursuz etme dediği gibi dr genişlemedende olabilir artık iyice rahim büyüyo ve hassaslaşıyo..
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
hadi gözün aydın sende atlattın sorunsuz bu arada tetenoz için benim dr önermediği için ben yaptırmadım bişey olucagını sanmam..
ay kızlar patlıcam şiştim nerdeyse yarım karpuz yedim kocişi arayıp sordum bu karpuz kaç kiloydu diye 3 kilo almıştım demezmi -tatlicadiarzu-
bi zararı olmaz dime
maşallah yani kızım sana ne diyim karpuzz bu şişirir delüü ne zorun var o kadar yedin alemsin haaaklava:
Jenny.. iste bu soz ettıgım kadının termosu bu.. ama bı arastıralım bakalım, ne kadar gereklı.. yoksa o mınık sıcak su torbaları da aynı ısı gorur dıe dusunuyorumm.
ben böyle bişeyi ilk kez duyuyorum ve çok gerekli oldugunu sanmıyorum canım yinede tercih sizin derim..
ben çıkar eve gidem yemek bapam..aşk-ı memnu yu kocişin yokluğunda rahat rahat izleyeyim..

hadi kolay gelsin sana keyifli diziler..

canım bende bulgaristanlıyım annemde beni ve abimi şekerli su ile büyütmüş orda hep öyleymiş fakat burda doktorlar anne sütünden başka hiçbişey vermeyin diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…