evris kuzu karpusz cikti izmir'de ben bilem yedim geldigimde, dayim beni ziyarete geldiginde getirmis, adam dusunmus hamileye ne gider hediye ya erik ya karpuss valla tadi superdi...
ay valla gebeliğinizde ciddi sorunlarınız yoksa kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın hormonlar tavanda bu aralar bence bu dönemi kaçırmayınnn kaç kez hormonlarımız bu kadar tavan yaparkineee kaydirigubbakcemile3
Alla alla.. bı bana mı rast gelmedı.. yoksa algıda secıcılık olayı dıkkatımı mı cekmedı.. ama kavun aldım bak.. pek de sahaneydı.. bakınayım bakiimm.. saol canım benım...
Teo nası.. hareketlendi mi?
yaa sorma yıne basladılar adlarını yazdırıp ortadan kaybolmayaListede yıne bı suru en son nuh nebi zamanında gırmıs ınsanlar var Kelebekimmm....
bende ondan sordum nette baktım cok pahalı bebek cantaları,58 liraya hangı adresten buldun netten dedim ama zaten sende emınönünde görmüşün,inşalah bende denk gelırım de güzel bı cantada alıp dönerimcanım bu çantanın benzeri havuzluhanda 58, ben başka beğendim o 70 di ama süper
nette çantalar pahalı alınmaz bak Emall Alışveriş Merkezi - AVVİO ANNE BAKIM ÇANTASI A1005 - FÜME
bencde imdattttttt.valla bıde onun profilenıe baktım o gece zaten uyku tutmamıs kadını demekkı,gece 2 de kk daymıstı.hatta bı msjında "ayy kasıklarım ve belım cok agrıyo barı bebegım annem gelmeden dogmasa enazından persembeye kadar dayansa yazmıs"ama o gecenın sabahı yada artık saat kacda dogurduysa annesı gelmeden bıgun önce dogurmus ,inşalah hepimiz vaktımızde yada vaktımıze bı hafta 10 gun falan varken dogururuz cok erken gelmes inşalah bebişlerimizzİmdaaaattttttttttttttt delikafadulden
Haziran annelerinden biri dün apar topar dogurmuss, ay inanmıyorumm yaaaa.. nolur bızım sıpalar zamanında gelsınler, nolurrrr Allahımmmmm!! :Saruboceq:
saol canım,valla listeyi bebişleimiz güzelleştiriyo,onlarsız bı liste bişeye benzemessdıkı dimiminik kelebek ellerine saglık ya neguzel isimleri var bebislerimizin masallah
cok enteresan dıycem ama beynınımı zorluyorum acaba böle bişe duymusmuydumkı die.valla doktora danısmadan böle bişey uygulanmaz ama hep bı söz vardırya "ayagını sıcak başını serın tut" die.oyüzden birascık ters geldı ama dogruda olabılır vallaHaziran annelerinden bir alıntı; kadın kılıflı termos almış, minik bişi.. arkadasları da soruyordu, ne işe yarayacak bu diye; buyrun cevabı, bunu bilen var mıydı???
o siseyi almamizi drumuz ve bebek bakicisi soyledi canm..
her ne kadar sicak bi ayda dogum yapsakta kafasinin yaninda bulunmasi gerekiyormus ici sicak su dolucak uzerinede o kilifi takilacak (bi yerini carparsa yanmasin diye kilif)
ilk on gun beyninin esneyip duzenli gelismesi icin bulunmasi gerekiyormus..bi cesit sicak su torbasi gibi diyelim..
canım eşi aşagıda olunca sanırım erken dogum riski oluyor.yanı süreklı kasıklara baskı yapıyormus.hatta hazıran annelerınden biri dogurmus dedı arkadas,hemen menzilgülünün profiline girdim,onunda eşi aşagıdaymıstı,doktor erken dogum riskin var demıs zaten ona.oda acaba kac hafta daha dayanırkı die yazmıs arkadasına.msjlarını okudumda.onun dısında pek bı bilgim yok bu konudaarkadaşlar size birşey sorucam
bi arkadaşım bugün ayrıntılı usg ye girdi ve dr bebeğin eşinin çok aşağıda olduğunu sölemiş. eğer kanama olursa riskli falan demiş. o da baya kafasına takmış. sizin bu konuda bilginiz varmı acaba?
canım gecmıs olsun ama muhtemelen rahım dısında bı zedelenme olabılır eger devamı gelmedıyse.hatta bazen ilişkiye girdikten sonrakı 2 gun içinde olabılıyor.benım basıma 3.5 ay önce gelmısti,ilişkiden 2 gun sonra cook sulu bı kan geldı pembemsı,ogun bugundurde ilişki yasak zatenkızlar ya ne olmuş siteye kaç gündür giremiyoruz az önce tesadüf google ağustos anneleri diye girince açıldı sayfa herkes burda ne güzel...
dün çok kötü birşey oldu.... wc ye gittim tuvalet kağıdına bir damla kırmızı kan geldi ödüm patladı zaten işten çıkıyordum hemen eve gittim uzandım dr. aradım endişelenmemi eğer devamı gelirse ve şiddetli kasık ve karın ağrım olursa ozaman sorun olduğu söyledi şükür ağrım yok dünden beri devamıda gelmedi.... dr. belki dış yüzeyde bir sıyrık yada tahriş olmuş olabilir ondan gelmiş olabilir dedi... bütün geceyi tedirgin ve uykusuz geçirdim halada tedirginim.....
ohh cok sevındım.zaten 50grlık yüksek cıkanların cogu 100gr da sıyırıyo.bende cok korkmutum 100grlık yüksek cıkcak die ama sonuc normal cıkınca sevıncten dondurmaya saldırmıstım :icecream:mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
evet hemde nasil hareketlendi, bugunde durmak bilmiyor masallah, az once hocalarla toplantim vardi, hepside prof., ciddi ciddi konular konusuluyor ben bi o yana bi bu yana zipliyorum,bi yandan not aliyorum, sipa bi dakka durmadi:)))) cok komikti halim..
Hayyy maşallahh.... bı daa uzme cocugumu, gelir kulaklarını cekerımm fallaaa
O hanı kıs aylarında besıge koymak ıcındır de.. hala kafaları kurcalayan su termos :))
çook enteresan annen varmış çok güldüm bir o kadarda üzüldüm sana yazık yahala böylemi ...Annem ben bebekken bana neler yapmıştı kısaca anlatayım..
-Güzel olsun diye gözlerime limon suyu damlatmak
-Ateşte kızdırılmış iğneyle kulaklarımı delmek. Deliği beğenmeyerek yanında ikinci bir delik açmak
-Zeki olayım diye, inek beyni haşlayıp yedirmek (meğer ki ne zararlıymış sonradan öğrendi de feryat etti)
-Kışın ortasında ve Kars gibi soğuk yerde, bacaklarımı çırılçıplak soyup, d vitamini alayım, kemiklerim gelişsin diye beni balkonda güneşe çıkarmak..
Benim tarafımdan anneme sorulan soru şu?
Anne kardeşlerime niye yapmadın aynı eziyeti.. Eziyet olur mu kızım, sen daha iyi ol daha güzel ol diye yaptım hepsini!!!!! E sen ilk çocuktun ilk deneyimimdin, daha cesurdum sende, onlara kıyamadım...
hepsi çok güzelmiş canım iyi günlerde giysin oğlunn..
maşallah güzelim bebeğin gerçekten oldukça iri boylu kız olucak desene..arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. uzun bi aradan sonra tekrar yazmak nasip oldu. ve nihayet salı günü 4d boyutlu usg ye girdim ve bütün bana söylenen cinsiyet karmaşasına son verdimm. ve benim bi kızım olacakkk..
salı günü 25+5 dik. kızım tam 956 gr ve 36 cm boyundaydı. bütün ölçüleri 2 hafta önden gidiyomuş ve irii bi bebk olcakmış.. işte böle sizinlede payşlaşmak istedim...
evet canım üzülmek hiç iyi gelmiyo bebeklere çook etkileniyolar o yüzden hiç bişeyi takma derim..ben adanaya yas için gittiğimde iki üç güm bebeğimin harakatlerini hissetmeyip sağlık ocağına gittim.yasta zor günler geçirdiğim için de endişelendim.ebe önce dinledi kalp atışlarını benim nabzım mı bebeğinmi kalbi anlamadı.sonra doktor geldi oda anlamadı.bide beni korkuttular kanaman varmı suyun geldimi bi ultrasona gir sen diye.bende hemen bi kadın doğumcu buldum.sıra beklerken eşim çok endişeliydi neden algılayamadılar kalp atışlarını diye.bende eşime"ben biliyorum ve hissediyorum.bebeğim iyi ve kalbi pıt pıt atıyor.bak doktorda onaylayacak beni" dedim.doktor da bebeğim kıpır kıpır kalbide çok iyi atıyordu.bu haftalarda iki üç gün hissetmemen doğal bide üzücü ve stresli günlerde etkilemiştir dedi.zaten görev yerimdeki sağlık ocağında ise ne tartı ne steteskop var.görevini iyi bilmeyen ebe ve doktorlarla karşılaşırsan korkutmaktan başka bi işe yaramıyorlar
maşallah güzelim sen bu gidişle bir pastane açarsın ilk milk gayet güzel gözüküyolar afiyet şeker olsun ama abartma hemiiyerimsenibenkızlar muffinlerimin fotosunu koyimmm ilk oldu acemilik var ikinciler daha güzel olcekkkk
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
benim oğlumun adı yağız eren olucak doğum tarihide 3 ağustos şu an için eklersen sevinirim..2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ
1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK
8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK
10.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
11.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
12.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
13.evros..........................................6 agustos ___________________ ERKEK
14.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
15.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
16.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
17.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
18.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ TUANA
19.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
20.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
21.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
21.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
21.pollyanna.................................... 8 agustos
22.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
22.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ ERKEK
23.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK
24.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
25.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY
26.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
27.eftalya66....................................11 agustos _____________________ MUSTAFA EFE
29.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
28.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
29.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
30.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK
31.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
32.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
33.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
34.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
35.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
36.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
37.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
38.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DENİZ ILGAZ
39.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
40.ebrar06......................................23 agustos
41.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL
42.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE
42.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
42.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
43.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
44.İrem34.......................................26 ağustos _______________________ ERKEK
45.darknessfire...............................26 agustos
46.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
47.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
48.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE
48.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
49.maviş83.....................................29 agustos
50.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK
51.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE
benim oğlumun adı yağız eren olucak doğum tarihide 3 ağustos şu an için eklersen sevinirim..
arkadaslar bebegın isminde degişiklik yada cınsıyetını ögrenen varsa bana tekrra edebılırmi,gecen sefeer bıkac arkadas sölemıstı ama ogun cıkamk zorunda kaldım eklemeyı unuttuum
üzülme ve takma kafana kendini huzursuz etme dediği gibi dr genişlemedende olabilir artık iyice rahim büyüyo ve hassaslaşıyo..kızlar ya ne olmuş siteye kaç gündür giremiyoruz az önce tesadüf google ağustos anneleri diye girince açıldı sayfa herkes burda ne güzel...
dün çok kötü birşey oldu.... wc ye gittim tuvalet kağıdına bir damla kırmızı kan geldi ödüm patladı zaten işten çıkıyordum hemen eve gittim uzandım dr. aradım endişelenmemi eğer devamı gelirse ve şiddetli kasık ve karın ağrım olursa ozaman sorun olduğu söyledi şükür ağrım yok dünden beri devamıda gelmedi.... dr. belki dış yüzeyde bir sıyrık yada tahriş olmuş olabilir ondan gelmiş olabilir dedi... bütün geceyi tedirgin ve uykusuz geçirdim halada tedirginim.....
hadi gözün aydın sende atlattın sorunsuz bu arada tetenoz için benim dr önermediği için ben yaptırmadım bişey olucagını sanmam..mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
maşallah yani kızım sana ne diyim karpuzz bu şişirir delüü ne zorun var o kadar yedin alemsin haaaay kızlar patlıcam şiştim nerdeyse yarım karpuz yedim kocişi arayıp sordum bu karpuz kaç kiloydu diye 3 kilo almıştım demezmi -tatlicadiarzu-
bi zararı olmaz dime
ben böyle bişeyi ilk kez duyuyorum ve çok gerekli oldugunu sanmıyorum canım yinede tercih sizin derim..Jenny.. iste bu soz ettıgım kadının termosu bu.. ama bı arastıralım bakalım, ne kadar gereklı.. yoksa o mınık sıcak su torbaları da aynı ısı gorur dıe dusunuyorumm.
ben çıkar eve gidem yemek bapam..aşk-ı memnu yu kocişin yokluğunda rahat rahat izleyeyim..
selam arkadaşlar
Ben bulgaristanlıyım - annemle geçen sohbet ediyorduk - bu bebek hiç mi su içmicek sadece süt mü emecek diye sordum da - annem şey dedi o bana da kardeşime de hep şekerli su vermiş biberonla istediğimiz kadar içmişiz - burada (türkiyede) vermiyolar dedi ama ben sizi hep öyle büyüttüm dedi - bende bilmiyorum ben veririm herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?