2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Ikı daakka bekleseydın be yavrum, ne acelen vardı.. buhar makınelerıne o kadar para vermeyın.. hepsının yaptıgı sey aynı, olabıldıgınce uygunundan alın derim, sadece soguk buhar üflesin yeter..

aman aldım artık - kafaya takmıştım zaten bunu ben 1 aydır bakıp bakıp erteliyodum - aldım artık bitti gitti

Ya şimdi bişi dıycem ayıp olacak.. s........... et Norraaa yaaa, emın ol onlarda 3 kılo almıstır, 8 kılo almıstır.. bu ulkede herkes Ebru Şallı nedense yazılanlara bakılırsa..

Bak beni sen de gordun, ne abur cuburum var, ne tatlım var, ne buskuvımm var, ne cerezim var.. ne bılmem nem var.. gayet ıdeal kılolarda yasadım ben hayatım boyunca zorlanmadan.. bu yeme duzenıyle. Ama simdi alıyorum, hem de eskısı gıbı yeme duzenımle, aksam 7 den sonra yemek yememeyi devam ettirerek.. napalım sımdı, ölelim mi?? biz durustce neysek onu yazdık.. bunlara takılıp ta ruh saglıgını bozma derım ben sana.. ekmek yemeden, makarna yemeden bebegının beyın gelısımını nasıl tamamlayacaksın, incecik hamıle kalınca birileri madalya mı veriyor sana?? diyelim veriyorlar, millet dıyor ya aa ne hoş hamıle, sırf bunu duymak ıcın evladımın saglıgını tehlıkeye atamam.

İnanma Nurdan.. emın ol cogu palavra, gercek olanlar ise ya yemeyen salak annecikler ya da bunyesı kılo yapmayan sanslı kesımdır...

noracım ya hep aynı şeyi konuşuyoruz sen bebeğin sağlıklı olmasına bak boş ver kiloyu geldiği gibi gider - 30- 40 kilo alanlar varmış 2- 2.5 kilo çocuk doğruyolarmış - o daha mı iyi aldığın kilo normal üzme şimdi kendini böyle abidik kubidik şeyler için

burkooo güle güle uyut bebişini o yatakta hayırlı olsun canım

jenny ben almıcam o zımbırtıdan adı neydi unuttum ondan işte

ay nurdann ben napimm 15 kilo aldım toplamda hiçte takmıyorum o kadar kafaya napim yiyiorum içiyorum alıyorum evrişim gibi diilim en azından yemeden almıyorum yiyerek bileğimin hakkı ile alıyorum laelaelaelaelae

kılıflı termosmu yuh detaya bak ya

kılıflı termosmuuu ay o kadarı ile uğraşılmaz yaaaa

bunu yazmamin nedeni babykruikenicin yazdiklariniz...
3 hafta onceye kadar benimde bi bilgim yoktu bu konuda..
sigortamizin ilk 10 gun bebek bakiminda yardimci olacak bu konuda egitim almis bi yardimci gonderecek bunu yurtdisindaki anne adaylari bilir..
3 hafta once evimize bi ziyarette bulundular..
bebek hakkinda konusmak eksiklerini belirlemek adina..
ve eksigimiz bu babykruiken cikti(cunku bilgim yoktu)
ne icin diye sordugumuzda '
"bebekler ilk dogduklarinda hangi ay olursa olsun anne karni gibi isitmayacagini,bunlardan iki tane alip kafa tarafinda ilk ongun bulundurmam gerektigini beyninin sicakla daha cok esneme yapip gelisecegini anlatti"
dr kontrolumuze gittigimizde bu konuyu dra actik..gerekli almalisiniz dedi...
ve bende bunu dogal olarak haziran anneleriyle paylastim..
sanirim drlarda bizlerden daha iyi biliyor olmali..
simdi isminide ogrendiginize gore daha rahat arastirabilirsiniz

ayy yazik kiz ona beyin haslama olucak o sicaktakafamçokkarıştı..dedigin gibi yeni bir arastirma konusu bu, bakalim doktoruma sorayim eger bana gulmezse arka tarafiyla:)))

drun sana neresiyle gule bilemiycem ama sen sunu iyi bilki ben bebeginin kafasini haslamayacak kadar bilincli bir anne adayiyim...
umarim sende su yazdiklarinin ne kadar cirkin bi uslup oldugunun farkinda olan bi anne adayisindir

burko
güle güle kullansın kızın yatağını mışıl mışıl uyusun içinde bende baby go almıştım pembesinden senin rengi bumu?

Aynen bu şekil, bu renk canım. Bir de cibinliği var. Yatağı da içinde 235 TLalkisalkisalkis

Burkom güle güle kullansın Buse'n kuzumm.. Allah ıcıne sındırsın.

Sağolun şekerler. Hepimiz sağlıkla büyütelim bebişleri inşallah.

Daha önce de yazmıştım. Kilo konusunda 26. hafta belirleyiciymiş. O zamana kadar ne kadar aldıysanız, ondan sonra bir o kadar daha alıyormuşsunuz. Gypsym, senin hesabı ben yapmayayım gülüm, yüreğim kaldırmaz:1shok:

di mi kizlar, aksam yemek yerken takmadim bende, oglumla konusa konusa once tazefasulyemizi sonrada yogurtlu makarnamizi bi guseell yedik, sonra dedim "karnin doydu mu annecim", bi tekmeyle "evet" cevabi aldim, biz boyle mutluyuz.. su o kilolarin cogu suuuu-tatlicadiarzu-

ayy noracım üzüldüğün şeyede bakk,ayy ne olmus yanee 12 kılo aldıysan,bebegın saglıklımı sen saglıklımısın lay bıtmıstır.valla hadı süreklı hamurişi kızartma yesen bısde kızarıs sana.ama demkkıı bünyen hamılelıgı kaldıracak kadar güçlü degılmıs ve hep takvıyeye ihtiyac duymus.eger senınde ben gıbı depon olsaydı sende fazla almazdın kaydirigubbakcemile3 ben kılolu hamıle kaldıgım için toplamda 5 kıloo aldım ama aynen eskısı gıbı yemegede devam edıyorum.one kılo alcam die hamıleyken bogazdanmı kesılır.sankı bişe sanıyorlar zayıf hamıle kalmayı.üzülme noracım bence,kendınıde bebegınıde bosuna strese sokma şekercim :1hug:

evrişim sonuna kadar sana katlıyorum herkez bı öğrenmiş ebru şallı ebru şallı,neymıs 8 kilo almıs bizde rejim yapalım onun gıbı.cok sacma bıkere demet senerde 22 kılomu 26 kılomu ne almıstı hamıleyken.sonuc 2sini koy yanyana ikiside gayet fitti dogumdan 6 ay sonra.demkkı hamıleyken kısmıycan sonra verırsın dikkat edersen,neyse biz kendımıze bakalım valla bebişler saglıklı olsun bızde saglıklı olalım kılo nedırkı verılır gıder yaneee

Zeze.. üzgünüz, gercekten de.. konunun buralara gelmesini istemezdik.. sahsına munazır birsey değildi emin ol, bilmediğimiz için garibimize gitti sadece. haklısın tepkinde.. kusurumuza bakma lütfen.

kızlar bu nar suyu soda bir damla damlat diyolarla bebeğin bağırsaklrında bişi gelişmemiş oluyomuş hani sinamekiyi uzun süre içenlerde bağırsak sorunu oluytomuşya aynnen öle.buda bebeğin ömür boyu kabız olmasına yada bagırsaklarının geniş olmasına neden oluyomuş.bilgilerinize sunulur :enbuyukkk:
ay valla gebeliğinizde ciddi sorunlarınız yoksa kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın hormonlar tavanda bu aralar bence bu dönemi kaçırmayınnn kaç kez hormonlarımız bu kadar tavan yaparkineee kaydirigubbakcemile3
çok hoşsun esra ya maaşallah bende tık yok :sm_confused:
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))

gözün aydım baby maaşallah

deposu olanlar hakikaten az alıyo - ben mesela 81 kiloydum zayıflamam gerekiyodu canımı dişime taktım ( spordan da nefret ediyorum - kızmayın nolur ) spor yaptım gece gündüz 1 ayda tam 6 kilo verdim derken hamile olduğumu öğrendim 2 kilo daha verdim ilk 2 ay sonra 3 ve 4 ay sabit kiloda kaldım şimdi de 4 kilo aldım - hala o ilkbaştak ikiloma ulaşamadım ki kıtlıktan çıkmış gibi yediğimi farkettim son zamanlar - helese 3 aydır haftanın 4-5 günü kızarmış hamur yiyorum - hatta her gün her yöğün yesem yine hayır demem Yani uzun lafın kısası hiç dikkat etmeme rağmen kilo alamadım fazla ama neden çünkü cepten yiyorum hala
Bu kilo olayı çok çok takılacak bişey değil - dediğim gibi geldiği gibi gider + Ebru Şallı için eşimin çok güzel bi tabiri var - spagetti diyo kadına ölüyorum gülmekten her gördüğümüzde - onu baz almayın gözünüzü sevim insan değil o

ayy noracım üzüldüğün şeyede bakk,ayy ne olmus yanee 12 kılo aldıysan,bebegın saglıklımı sen saglıklımısın lay bıtmıstır.valla hadı süreklı hamurişi kızartma yesen bısde kızarıs sana.ama demkkıı bünyen hamılelıgı kaldıracak kadar güçlü degılmıs ve hep takvıyeye ihtiyac duymus.eger senınde ben gıbı depon olsaydı sende fazla almazdın kaydirigubbakcemile3 ben kılolu hamıle kaldıgım için toplamda 5 kıloo aldım ama aynen eskısı gıbı yemegede devam edıyorum.one kılo alcam die hamıleyken bogazdanmı kesılır.sankı bişe sanıyorlar zayıf hamıle kalmayı.üzülme noracım bence,kendınıde bebegınıde bosuna strese sokma şekercim :1hug:

evrişim sonuna kadar sana katlıyorum herkez bı öğrenmiş ebru şallı ebru şallı,neymıs 8 kilo almıs bizde rejim yapalım onun gıbı.cok sacma bıkere demet senerde 22 kılomu 26 kılomu ne almıstı hamıleyken.sonuc 2sini koy yanyana ikiside gayet fitti dogumdan 6 ay sonra.demkkı hamıleyken kısmıycan sonra verırsın dikkat edersen,neyse biz kendımıze bakalım valla bebişler saglıklı olsun bızde saglıklı olalım kılo nedırkı verılır gıder yaneee

[

drun sana neresiyle gule bilemiycem ama sen sunu iyi bilki ben bebeginin kafasini haslamayacak kadar bilincli bir anne adayiyim...
umarim sende su yazdiklarinin ne kadar cirkin bi uslup oldugunun farkinda olan bi anne adayisindir

arkadasim ben sana bilincsiz bir annesin demedim, hic bir anne bebeginin kafasini haslamaz, bu sana karsi soylenmis bir soz degildir zaten, niye bu kadar alinganlik yapip saldirdigini anlamis degilim, ben de yurt disinda yasayan biri olarak ne burda dogum yapmis arkadaslarimdan nede turkiyede boyle bir bilgi almadim. belki yeni bir uygulamadir ve haberimiz yoktur..paylasimin icin tesekkur ederim, doktoruma da danisicam, ama ben kotu ve cirkin bi uslup kullandigimi dusunmuyorum...

Zeze.. üzgünüz, gercekten de.. konunun buralara gelmesini istemezdik.. sahsına munazır birsey değildi emin ol, bilmediğimiz için garibimize gitti sadece. haklısın tepkinde.. kusurumuza bakma lütfen.

rica ederim..
sizlere iyi paylasimlar..
kolay dogumlar

Hyatatım takma okadar kafana - o seni tanımıyo etmiyo uslubunu ne bilecek - sen sakın şimdi sinirlenim deme bak bi anlaşmazsızlık var ortada - aydınlatmış bizi arkadaş - sen sakın üzme tatlı canını

bunu yazmamin nedeni babykruikenicin yazdiklariniz...................................

canım budurum canını sıkmıs bellıkı,ama bız ne adını kullandık nee şahsına bişe dedık.sadece sen gıbı bızımde ilk duygdugumuz bırseydı ve arkadaslarımız espiriye vurmuslar birazcık.evrişin dedıgı gıbı kusura bakma canım ama tekrar edıyım sana itafen hiçbişe yazılmadı.

neyse konuyu değiştirim ben
bişey soracam ama gülmek yok tamam mı?
Bu bebek şekerlerini nezaman nasıl kime verecez - nedir bunlarla ilgili prosedür bana biri açar mı ya:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…