2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

böle alınganlıkla tartışma yaratmayın lütfen hepimiz hamileyiz moralimiz bozulmasın nurdancım sende takarsın şimdi boşver kimse çirkin bi üslupta kullanmadıı

jenny bebek şekerleri genelde bebegın kırkı için okutulan mevlütte dagıtılır,cokda güzel olur.valla evde kendım yapmayı planlıyorum kısmetse,çünkü bıraz arastıdım valla begenmedıgın bı bbek sekerı 2.5lira enaz 50_60 tanede aldıgını düşünürsen maliyeti cok cıkıyo.oyüzden ben evde yapmayı düşünüyorum bakalım kısmet

hmm mevlütte öyle mi - anladım canım - ya bende bakıyorum topiklerde çoğu insan kendileri hazırlıyo - sebebi ortaya çıktı - pahalıymış demekki
kendimiz yapalım ozmaan - severim ben öyle şeylerle uğraşmayı- sen malzemelerini alınca bizimle de paylaş olur mu - fikir olsun - içindeki şekeri nerden bulcaz ki :uhm: sen alınca yaz bize olur mu :)

neyse konuyu değiştirim ben
bişey soracam ama gülmek yok tamam mı?
Bu bebek şekerlerini nezaman nasıl kime verecez - nedir bunlarla ilgili prosedür bana biri açar mı ya:1shok:

canim bazisi hastanede gelene dagitiyor bazisi eve ziyrete gelene bazisi da mevlutunde dagitiyor..ben mevlutunde dagiticam, o sirada turkiyede olacagim icin tum yakin akraba es dost mevlute gelicek, hastanede sadece bi paket cukulata alir onu dagitirim..mevlut icin yaptiricam o sekerlerden, gelenlerde yakinlarimiz olacagi icin hatira olarak saklarlar diye dusundum.. sizler ne dusunuyorsunuz??

söylediğin çok mantıklı - sonuçta onun üzerinde isim yazacah - amaç hatıra - mevlütte topluca dağıtılması en mantıklı - hastaneye gelenler de çikolata ya da lokum yesinler :)

ben icine seker yerine lavanta koymak istiyorum, nikah sekerimde de lavanta vardi, saklamak icin daha kullanisli oluyor, hala en yakin akrabalar vitrinlerinde sakliyor, mutlu oluyorum,hatira olrak, ne dersiniz??

izmirli anneler sizden bakan oldumu bebek şekerlerine ben gidip kemeraltından bakıcam bakalım ne kadar nasıl

zeze sen niye alındın arkadaşım norra çirkin bi uslup kullanmadıki biz espri yapıyorduk o anda senin yadını dahi bilmiyoruz evriş sadece konudan bahsetti bizde ona istinaden yorumlar yaptık lütfen bilinçsizce yargılama arkadaşımızı???

canım bildiğin badem şekerlerindende koyuluyor yada süslü püslü şekerlde oluyo pastahanelerde satılır

canım bildiğin badem şekerlerindende koyuluyor yada süslü püslü şekerlde oluyo pastahanelerde satılır
ay şimdi bi heveslendim - şöyle tülleri kesip kırpıp içine şekerleri yerleştirip ya da Nurdanın dediği türden - lavanta sonra kurdelalarını bağlamak Daha bu gece yapmak geldi içimden heheh ama çok erken ya daha gülerler adama :) - mevlüt nasıl olsa en az 40 gün sonra olcak - illa bebek uyuyaca - boş zamanlarımda yaparım ben o şekerleri :)

canımcım sen bebek şekerimi yapıcan mevlüt şekerimi?bebek şekeri hastaneye gelenlere ve eve ilk günler gelenlere veriliyor mevlüt şekeride bebek mevlüdünde dağıtılıyor ben ikisindede yapıcam ama mevlüdünü 2-3 ay sonra yapıcam bi parça bebeği o kadar insan içine çıkartmak istemiyorum öpen olur gripli olur Allah korusun ne bilim ben görmeden,o karmaşada bu yüzden biraz daha geç olsun bağışıklık sistemi biraz güçlensin istıyorum

izmirli anneler sizden bakan oldumu bebek şekerlerine ben gidip kemeraltından bakıcam bakalım ne kadar nasıl

serapcim ben kemeraltindan baktim bu geldigimde fiyatlar 80 kurus -5 lira arasi degisiyor ama guzeller 1-2 lira arasi.. kapi susuleride 25-28-35-40 lira civari..sepetlerde 25 lira civari..

esracim ama mevlut ve hastane sekeri ayni turden oluyor dimi, yani bir fark yok sekil olarak aralarinda??CADIARZU

zaten bizim beğendiklerimiz ucuz olmazzz kesin bebekli falan beğenirim ben sepet falan oohhh ooohh ya ama annem kapı süsünü halletmiş allahtan ondan yırrttık

nurdan 50 tane yapıyolarmı acaba en az 100 falanmı ki? ya ben sadece 50 yeter diyorum öle herkese değil zaten ben izmirde akrabalar başka yerde

ya bebek şekeri mevlüt şekeri aynı şey değil mi bilmiyorum ki ben o yüzden bu konuyu açtım sordum - şimdi kafamı karıştırdın laelaelaelaelae Sanırım noranın dediğinden yapacam ben - hastaneye çikolata mevlüte de şeker
Ayrıca ben dahada bişey sormak istiyorum - çok güzel bi noktaya değinmişin bu minnacık bebişimizi nasıl onca insanın arasına çıkartacaz diye - zaten ağustosta doğum yapacağımıza göre ağustosun 20 ya da 21 de ramazan başlıyo yani eylül 21 e kadar zaten mevlüt yapılmaz diye düşünüyorum Siz ne düşünüyosunuz bu konuda Bayramı mutlaka geçiricez gibime geliyo ondan sonra da 20 gün daha oyalarsak 2 aylıkken felan yapılır mevlüt dimi?
Ya da 40 gün içinde yapılması şart mı yoksa - bunu da bilmiyorum - sormadım da evdekilere hiç açmadık daha bu konuyu erken diye

serapcim ben kemeraltindan baktim bu geldigimde fiyatlar 80 kurus -5 lira arasi degisiyor ama guzeller 1-2 lira arasi.. kapi susuleride 25-28-35-40 lira civari..sepetlerde 25 lira civari..

Ne yapmaya karar verdin pekı sen kuzu??

Bu arada Esracım.. gec yapma konusuna katılıyorum.. dogru bır davranıs bence de.

zaten bizim beğendiklerimiz ucuz olmazzz kesin bebekli falan beğenirim ben sepet falan oohhh ooohh ya ama annem kapı süsünü halletmiş allahtan ondan yırrttık

bizimde tum mevlut sekeri sepeti susunu kiyafetini halamiz(gorumcem) yapicakmis..ne yalan soyliyim cok sevindim..kapi susunu bitek anneme gelmeden aldiricam burada hastanede de kullanayim diye, mevlut icin izmir'e gelirken getiricem tekrar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…