şekil olarak aynı olur farklı olur sana kalmış bi fark yok yani tatlım sadece zaman ve mekan farklı biri hastane diğeri ev :))esracim ama mevlut ve hastane sekeri ayni turden oluyor dimi, yani bir fark yok sekil olarak aralarinda??CADIARZU
ya bebek şekeri mevlüt şekeri aynı şey değil mi bilmiyorum ki ben o yüzden bu konuyu açtım sordum - şimdi kafamı karıştırdın laelaelaelaelae Sanırım noranın dediğinden yapacam ben - hastaneye çikolata mevlüte de şeker
Ayrıca ben dahada bişey sormak istiyorum - çok güzel bi noktaya değinmişin bu minnacık bebişimizi nasıl onca insanın arasına çıkartacaz diye - zaten ağustosta doğum yapacağımıza göre ağustosun 20 ya da 21 de ramazan başlıyo yani eylül 21 e kadar zaten mevlüt yapılmaz diye düşünüyorum Siz ne düşünüyosunuz bu konuda Bayramı mutlaka geçiricez gibime geliyo ondan sonra da 20 gün daha oyalarsak 2 aylıkken felan yapılır mevlüt dimi?
Ya da 40 gün içinde yapılması şart mı yoksa - bunu da bilmiyorum - sormadım da evdekilere hiç açmadık daha bu konuyu erken diye
bizimde tum mevlut sekeri sepeti susunu kiyafetini halamiz(gorumcem) yapicakmis..ne yalan soyliyim cok sevindim..kapi susunu bitek anneme gelmeden aldiricam burada hastanede de kullanayim diye, mevlut icin izmir'e gelirken getiricem tekrar..
bizimde tum mevlut sekeri sepeti susunu kiyafetini halamiz(gorumcem) yapicakmis..ne yalan soyliyim cok sevindim..kapi susunu bitek anneme gelmeden aldiricam burada hastanede de kullanayim diye, mevlut icin izmir'e gelirken getiricem tekrar..
50 tane yapiyorlar canim,ben 50-60 tane yaptiricam,zaten bana da yeter gibi geliyor yani mevlute kac kisi gelir ki, nikah sekeri gibi oyle 100-200 e gerek yok..nurdan 50 tane yapıyolarmı acaba en az 100 falanmı ki? ya ben sadece 50 yeter diyorum öle herkese değil zaten ben izmirde akrabalar başka yerde
kendi adima cevapliyim, ben bebek 25-30 gunlukken izmirde olucam 1 hafta sonra bayram desek 40 i doluyor, 2-3 hafta sonra yapsam mevlutu yaklasik 2 aylik oluyor, en azindan guclenir bebek de biraz...illa 40 i dolmadan olucak diye bisi yok, ben 40 indan sonra yapicam..kimseyede elletmeyi dusunmuyorum, bu gittigimdede soyledim herkese opmek yok diye:)))bizim aile biraz sadistce sever de cocuklari:))ya bebek şekeri mevlüt şekeri aynı şey değil mi bilmiyorum ki ben o yüzden bu konuyu açtım sordum - şimdi kafamı karıştırdın laelaelaelaelae Sanırım noranın dediğinden yapacam ben - hastaneye çikolata mevlüte de şeker
Ayrıca ben dahada bişey sormak istiyorum - çok güzel bi noktaya değinmişin bu minnacık bebişimizi nasıl onca insanın arasına çıkartacaz diye - zaten ağustosta doğum yapacağımıza göre ağustosun 20 ya da 21 de ramazan başlıyo yani eylül 21 e kadar zaten mevlüt yapılmaz diye düşünüyorum Siz ne düşünüyosunuz bu konuda Bayramı mutlaka geçiricez gibime geliyo ondan sonra da 20 gün daha oyalarsak 2 aylıkken felan yapılır mevlüt dimi?
Ya da 40 gün içinde yapılması şart mı yoksa - bunu da bilmiyorum - sormadım da evdekilere hiç açmadık daha bu konuyu erken diye
Ne yapmaya karar verdin pekı sen kuzu??
.
bizde üç tane hala bi babaanne var bırak yapmayı soran bile yok delikafadulden
ne şanslısnız anacım yaa ilgili insanlar olması çok güzel eşinin tarafında :bbo:
nerdeee bizde öle hala bizimki sadece olay çıkartmaya laf sokmaya gelir kaldıki bişey yapsın bi iğne almaz hayatta aman istemem ondan zaten ne gelsin ne olay çıkarsın cekemem ama sen şanslısın
50 tane yapiyorlar canim,ben 50-60 tane yaptiricam,zaten bana da yeter gibi geliyor yani mevlute kac kisi gelir ki, nikah sekeri gibi oyle 100-200 e gerek yok..
kendi adima cevapliyim, ben bebek 25-30 gunlukken izmirde olucam 1 hafta sonra bayram desek 40 i doluyor, 2-3 hafta sonra yapsam mevlutu yaklasik 2 aylik oluyor, en azindan guclenir bebek de biraz...illa 40 i dolmadan olucak diye bisi yok, ben 40 indan sonra yapicam..kimseyede elletmeyi dusunmuyorum, bu gittigimdede soyledim herkese opmek yok diye:)))bizim aile biraz sadistce sever de cocuklari:))
ne konuda tatlim, anlamadim??
bizde üç tane hala bi babaanne var bırak yapmayı soran bile yok delikafadulden
ne şanslısnız anacım yaa ilgili insanlar olması çok güzel eşinin tarafında :bbo:
nerdeee bizde öle hala bizimki sadece olay çıkartmaya laf sokmaya gelir kaldıki bişey yapsın bi iğne almaz hayatta aman istemem ondan zaten ne gelsin ne olay çıkarsın cekemem ama sen şanslısın
Zahmet olmazsa cocugu bari sen dogur be annemm :)))
onu da birine satsam olmami be hacii:CüvCüv:alkisalkisalkisbiri doguruverse benim yerime, sonra baska biri emzirse, baska biride altini degistirse, gece kalksa falan-tatlicadiarzu-olmami hiii???
Sen veriri misin bize beaaa?? Sulu gösss... :)))) cocuk erken gelsın dıe sımdıden pazarlık yapıosun Teo ıle :))) bı de bıze vereceksın haa :)) muck.
burcum bendede var bikaç gündür öyle bir ağrı bendeki adet sancısı gibi uzun süredir yoktu o tarz ağrılar ama ben bebekten kaynaklandığını düşünüyorum başı aşağıda duruyormuş benimkinin sanırım o yüzden
bu arada arabanız ve park yatağınız hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla kullanın eskitin..bende o yatakları çok beğeniyorum ama pahalı geliyo bana 160 ytl ye felan buldum onlar sağlıksızmı olur sence??kararsızım benim bulduklarımda güzel model vs olarak acaba sadece marka farkımı var??
amanYa Rabbim bu ne güzellik be nu şişkoluk bu ne şirinlik hepsi bir arada ayrıcaa yan göbek profil resminie bayıldım...ohh ohh neler yenilmiş. evriş çayla poz vermiş ahh kıyamam norracımda lafmacunla..:)
birde pazardaki o pijamaları denemişsiniz ya gülmekden karnıma agrılar girdi çok tatlısınız ya...yerim sizi valla sizin bebişler kimbilir nasıl tatlı olur..ayy bizm topik hepsi tatlı hepsi güzel bebk dogurcak....
Taze fasülye, güle güle kullan ciciler çok güzel.
Günaydın kızlar
taze fasulye park yatağınız ve pusetiniz hayırlı olsun piyasadaki en kaliteli park yataklardan birini almışsın gerçekten
hehe nası ama iade etcem istemiyorum baska renk dedimi bulu veriyorlar istedigin rengi esnaf milleti iste diycem esnaf olanlar alınmasın ama bu isler boyle:)
içine sinmis en guzel istedigni renk gule gule kullan canım
puset de bizimkine çok benziyor birtek bizimkinin tutma yerleri baston seklinde içi falan komple benziyor aynı gibi yapısı.
Hele annem felaket karışır. Sırf o yüzden evlenene kadar yemek yapmayı bilmiyordum. ne zaman mutfağa girsem aaaaaaaaaaa çok tuz attın, aaaaaaaaa o kadar salça koyulur mu, aaaaaaaaaaa patateslerin kabuklarını soyacam diye patatesi soydun bitirdin..Yeter deyip bırakırdım...
güle güle eskitsin Doruk bebek..fiyatları da gayet makulmuş..
arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. uzun bi aradan sonra tekrar yazmak nasip oldu. ve nihayet salı günü 4d boyutlu usg ye girdim ve bütün bana söylenen cinsiyet karmaşasına son verdimm. ve benim bi kızım olacakkk..
salı günü 25+5 dik. kızım tam 956 gr ve 36 cm boyundaydı. bütün ölçüleri 2 hafta önden gidiyomuş ve irii bi bebk olcakmış.. işte böle sizinlede payşlaşmak istedim...
Dutu duymamıştım hiç.
Çilek yapar ciğer yapar diye duymuştum ben de..
dün çantalarada göz attım klasil çantalar 40-50 arası, bu resimdeki 58 ama benim beğendiğim süperdi çok şık spor bi çanta 70 tl di resmini bulamadım çokmu pahalı sizce ?
kızlar adidas ve nike ta cok guzel bebek cantaları varmıs hemde cok kullanıslı . ben daha bakmadım ama en kısa zamanda bakıcam.ikizleri olan bir arkadasım tavsiye etti
Emzıren annelerin dogum kontrol hapı kullanılması onerılmezmıs, sutun tadının bozulmasına, kalıtesının dusmesıne sebep olurmuş, en ıyı korunma yontemı spıralmıs dogum sonrası.. yaf o seyde nası takılırr oraya.. amannnnn ben boyle ısınnn?????!!!! Ya yapmak ıcın ugras, ya olmaması ıcın bısıler taktır orana, ne iştir yaf!!
TAZECıK park yatağınız ve pusetiniz hayırlı olsun kuzun içinde güzel güzel uyusunda büyüsün inşallah
yok kuzum ya espri olsun diye dedim :))
deryam dedğin gibi bünye meselesi bende çok rahat eden arkadaşlar biliyorum..
bitane arkadaşımında kocası izin vermiyormuş sebepte şu orada yabancı bi madde olmasının kabullenemiyomuş ay ne komik yaa
ay valla gebeliğinizde ciddi sorunlarınız yoksa kendinizi bu zevkten mahrum bırakmayın hormonlar tavanda bu aralar bence bu dönemi kaçırmayınnn kaç kez hormonlarımız bu kadar tavan yaparkineee kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar
Biz de gittik bugün kuzucuğumun yatağını aldıkalkisalkisalkisAdaşçığım o mağazada kafama göre birşey bulamadım, Kemeraltından aldım. Çok içime sindi amahihoyyyt
ay şimdi bi heveslendim - şöyle tülleri kesip kırpıp içine şekerleri yerleştirip ya da Nurdanın dediği türden - lavanta sonra kurdelalarını bağlamak Daha bu gece yapmak geldi içimden heheh ama çok erken ya daha gülerler adama :) - mevlüt nasıl olsa en az 40 gün sonra olcak - illa bebek uyuyaca - boş zamanlarımda yaparım ben o şekerleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?