2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canım benim yakında değil hiç bir yakınımın doğumuna ya da bebek büyütmesine şahit olmadım - bu topikte herhalde en acemisi benim - kusuruma bakmcaksınız artık - o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum sürekli soruyorum - ok şimdi de bebek uyuunca şeker yapamayacağımı öğrenmiş oldum Zamanla öğrencez bir kısmını sizden bir kısmını işte düşe kalka herşeyi öğrencez.....

Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın. Ben yakınımdaki eczanelere falan sorayım bakalım. İnşallah o da bebişleri de sağ salim atlatırlar. Biz de dua edeceğiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Adaşçığım yazmıştım ama kaçırmışsın sanırım. Yatağıyla birlikte 235'e aldım, ya 8 ya 10 taksitti (o kısmıyla Semih ilgilendi:) Sallanabiliyor evet, ama ben kullanmam diye umuyorum. Kraft'ın en son çıkan modeli, internetten beğenmiştim zaten.

Bu Türk kadınlarının bazılarını gerçekten hiiiiç anlamıyorum. Örnek alınabilecek ne kadınlar var, tutup Ebru Şallı'yı örnek alıyorlar. Bir şey diyeceğim, topik kapanacak. Tövbe tövbeeeeklava:

ayçaa..gitmişsin ama sabah yazarsın olmazsa..sen hangi siteden bakıyon şu battaniye modellerine..elinde başka model varmı?? senin yapıcağında güzelmiş..ama başka varsa bi bakiim bakiim..

Bilmiyorum ki canımcım, bi yerden bulup resmi kaydetmişim öyle..Başka model yok şimdilik, Bunu çok beğenince başka aramadım. Yapılışını merak ediyosan, ben bu resimden baka baka bişeyler uydurucam artık..

günaydın
herkese hayırlı cumalar
ikizleri olucak annemize acil şifalar inşallah sağlıkla bebeklerini kucağına alır ( bende sorarım burada ama küçük şehirler demiş burada bulunabilirmi acaba

tazeburcum o dedğim park yatakta iki katlı canım aynı diğerleri gibi özellikleri cibinlikmiş titreşimli çıngırıaklı zımbırtıları var alt açma vs katlanabilir var kenarları file gibi alıcam olmazsa bakalım

birde bu park yatakların ölçüleri farklı olduğundan uyku setleride ayrı satılyıormuş standart olan uyku setleri uymuyormuş bide o kadar parçaya ihityaç olmadığı için yani park yatak alıcaklar bunada dikkat etsin ben sordum eminönünde park yatak için uyku seti 55 ytl dedi

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben kaç gündür o malum saldırı yüzünden siteye giremezken siz nasıl bu kadar şey yazdınız anlamadım yav.şükür kavuşturana deyip hemen dalıyorum.
he he bence de evrim kafayı kırmış bunlar..ben de nasıl şükrediyorum havalar hala yaianabilecek sıcaklıkta diye.geçen sene bu zamanlar jöle olmaya başlamıştım.
istediğin yerine sakal bıyık takabilirsin ayrıca.denediğim pozisyonları yazzam cidden inanamazsın..olmuyor kuzu..doğurmadan geçmeyecekmiş.bacağıma vuran kalça ağrısı.ara ara yokluyor.ilk aylarda hergün ağırıyordu..yorulmaya gelmiyor.yürüyüşü de bıraktım bu yüzden.
masabaşında olmamızdan kaynaklanıyor sanırım.masaj iyi geliyor.eşine yaptırt.
ne olacak bizim bu halimiz helin..havalar da ısınıyor bu arada.diyarbakır ve batmande pişeceğiz..
ben de liste yaptım eşime verdim.ikiye ayırdım listeyi nevasının annesinin diye.ola ki erken doğum falan olur.Allah korusun
artık hatırlatmayın unutmak istiyorummmmm.normalde sıcakta çok asabi olan bir tipimdir ben.bakalım bu sene ne yapacağım.
halinciğim aynen benimkinin hareketleri de dışardan görülebiliyor.karnım asimetrik bir hal alıyor hatta.sabahtan akşama kadar tepiniyor kendileri.maşallah çok hareketli.bazen diyorum bir şeyden mi rahatsız oluyor..
tazefasulye
park yatağı kaça aldın canım.bende park yatak düşünüyorum.
fasulye 300 e almış ben 350 tlye aldım aynısını.buradaki chiccodan..
hadi maşallah..şimdi kendini ver pastaya kurabiyeye non stop bebeğim.
Ben de bugün izledim haberleri ama pişman oldum...
benim rüyama kaçtı mucize..çok korktum..günüm berbat oldu.bu arada geçmiş olsun sana.
burcucum yatak benimkinin aynısı.yalnuız benimki kırmızı krem.sen içine ekstra bir şey koymayı düşünüyormusun.yatak falan taşımaz değil mi? çarşafta kayar ne yapacaksın? bana da söyleeee çok düşündüm bulamadım bir şey.en üstte yatıracağım ilk aylarında.eğilip alamayız zaten.
bu saykoluğu nereden aldın belli oldu..çocukluk örselenmesi ve post travmatik stres bozukluğu.geçmiş olsun.
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
hadi gözün aydın.afiyet olsun.çikolata dokunmuyor demek ki.ben bir kaç kere yedim midem çok ağrıdı.
Dide yok bugün, aftabru da yok..
geldim yafrum..beni merak da edermiş.
Ulen tutun azıcık seyınızı yaaa... ne su anı.. napıyosunuz yaff, kasılmalara falan sebep olur, Allahh korusunnn.
delikafadulden
kızlar bir soru hemde gundemi degiseyim

sizce bebeklerin anne karnındayken gazı olurmu?

bizim bi tanıdık hep midesi bulandıgından visne suyu icmis bebegi 6 ay sabaha kadar gaz sancısı cekmis o sebepten
haYDAAAAAAAAAAA
ağzını öpem ben senin..bizim sokakta gördüğümüz yarım dünyalar ne acaba? kaç kilo aldıysalar yazsınlar sıkıysa.senin dedğin gibi evriş ben de ne yiyorsam onu yiyorum..bir kere ekmek yok hayatımda.ara sıra beyaz ekmek yiyiorum..6. ayda 3 kilo aldım buna rağmen ve 7. ayın ilk haftasında 1 kilo aldım.umrumda değil.doktorum tebrik etti beni bebiş çok iyi eslenmiş suyu harika diye..bu bana yetiyor.ilk aylarda kilo almadım diye nasıl üzülmüştüm.hep bu kadınların beynine o ebru şallı gibi kafayı sıyırmış tipler giriyor.ona benzemek isteyenleri anlamıyorum. her kanalda o kah pilates yapıyor kah diyet yemek yapıyor.kah annelik hakkında atıp tutuyor kah güzellik reçeteleri veriyor.yok şöyle nefes alın yok kaburga kemikleriniz şöyle durmalı..tövbe tövbe tepem attı gene..ona benzememek için onun söyledği herşeyin tersini yapmalı insan..tipsiz
günaydın herkese

günaydın arkadaşım.

günaydın arkadaşlar
2 gündür pek giremedim. şimdi de geçmişi okuyacak vaktim yok. herkes iyi mi? MAVıŞin bebek kız mı erkek mi? bir tek o kaldı. merak ediyorum. belli oldu mu onunki?
BABYMOM un şeker sonucu nasıl çıkmış? ya BAŞAK ın?

nazan babynin şeker sonucu iyimiş.diğerlerini ben de okuyamadım. sen nasılsın*

mavişin bebeği erkek, behiyeninkide kararsızdı ya oda kız kesinleşti.

babynin sonucu iyi çıktı. bende kendisini kutlarım, tatlı yollarında başarılar dilerim.

BABYMOM, gözünaydın, şekerin normal çıkmış.
MAVıŞ, gözünaydın canım, nihayet cinsiyet belli olmuş. sen de SPARTA ANNESı çıkmışsın.
.
son sayfadaki alıntılardan anladığım kadarıyla kilo muhabbeti sinirleri zıplatmış. bence herkes bebeğinin sağlığına konsantre olsun arkadaşlar. kilo almakta vermekte, çatlamakta çatlamamakta genetiğin etkisi çok fazladır. kim ne yerse ya da yemezse yemesin vücut tipine göre yağlanıyor işte. ben de artık 10 kilo almış durumdayım. 3 G de acayip büyüdü. ama tipimi çok sevimli buluyorum. sürekli göbeğimi seviyorum. gururla da açık tutuyorum pardesömün önünü, göbeğimi sergiliyorum. ama genetik itibarıyle kilo almadan hamileliğini bitiren sağlıklı bebek doğuran kadınları da çok şanslı buluyorum. çok az kadının bebeğinin sağlığı pahasına formunu düşündüğünü sanıyorum. ikisini birarada becerebilene de saygı duyuyorum. şahsen ben pek iradeli davranamıyorum. yediklerimin çoğunun da bebeğimin sağlıklı gelişmesiyle alakası yok. hatta yemesem çok daha iyi olacak.

tünaydın herkese
dün geceden beri sağ kolum ağrıyoo ne yapacağımı bilemedim eşime gece masaj yaptırdım ama yine de tam geçmedi gece 11 gibi başladı ağrı hala da biraz var. Siz de de oluyormu?? Kolumu kıpırtacak dermanım yoktu resmen

tatlım benim magnezyumum bitmişti dün alamadım. kolumu koyacak yer bulamadım gece. ondan olabilir.

Bana doktor magnezyum vermedi sadece demir hapı ve kalsiyum içiyorum araştırayım bu konuyu ilk gittiğimde doktora da sorayım sağol defnedamla

eeeee noldu şimdi okadar yazdıgım cvplar yaa biri şu forumu düzeltsin ama olmuyor böle...offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…