Bebek uyuyunca sen de boş zamanlarda şeker mi yapacaksın? Hayır bence wc ye gideceksin. Kısım senin yakınlarsda doğum yapan arkadaşın olmadı sanırsam? Hayatta yapamazsın. Hatta bebişin uyuyunca hangi bi işim yapsam diye dört döneceksin. Vaktin varken şimdiden yap derim.
ayçaa..gitmişsin ama sabah yazarsın olmazsa..sen hangi siteden bakıyon şu battaniye modellerine..elinde başka model varmı?? senin yapıcağında güzelmiş..ama başka varsa bi bakiim bakiim..
he he bence de evrim kafayı kırmış bunlar..ben de nasıl şükrediyorum havalar hala yaianabilecek sıcaklıkta diye.geçen sene bu zamanlar jöle olmaya başlamıştım.Ya kafayı mı kırdınıss siz hepinizz.. şükretsenize halınıze.. gecen sene bu zamanlar yanıyordu havalar.. bu hamıle halınızle ne sıcagından bahsedıyorsunuz.. hava basılmıs balon gıbı dolaşmak ıcın bu kadar heveslı olmanız cok enteresan yaneeeeeeeeeeeee, ıcınızden soyleyın, benı karıstırmayın,havamı da bozmayınbalkona cıktıkcaaa ohhhh dıyorummm, devammm :))))
O agrıyan bacagını yüzü koyun yatırmaya calıssana gecelerı.. kac kere yazdım ben bunu sana kadın, sakal mı takıp yazayımm, bı dene bakalım, bende ıse yarıyorsa sende nıye yaramasın, barı denedim dee en azından....
Kıskanma ne olur.. çalış senınde olur cicimm :)) ben asla sıcaklara kalmamak ıcın bu kadar cırpındım en basından,Izmır'ın manyak sıcaklarında, karnım burnumda halımı dusundukce hırs yaptım, bitirdim fallaa :))
masabaşında olmamızdan kaynaklanıyor sanırım.masaj iyi geliyor.eşine yaptırt.günaydın kızlar
BABYMOM
inşallah 100 gr yüklemende sorun çıkmaz.şeker çözümü olan bi sorun.yüksek çıksa bile canını sıkma.bazı yiyeceklerden mahrum kalacaksın sadece
DİDE
sırt ağrılarından bahsetmişsin.ben bi aydır işkence çekiyorum resmen.sırt ağrılarından ne oturabiliyor ne yatabiliyorum.sanki yatınca daha çok ağrıyor.
ne olacak bizim bu halimiz helin..havalar da ısınıyor bu arada.diyarbakır ve batmande pişeceğiz..kızına koca bi maşallahtombiş olacak sanırım
bi defa düşük 20.haftaya kadar olan kayıplara denir.20.haftadan sonrakiler erken doğumdur ve azda olasa yaşama şansları vardır.küçük bi lekelenme ilede erken doğum olacak demek yanlış olur.doktorlar duygularını yitirmiş oluyorlar sanırım ve bizleri anlamakta zorlanıyorlar.canım hi ç bi şey olmayacaktır.ben kanamalarla 9 ayı geçirenleri tanıyorum.
canım moralini yüksek tutu.doktorlar her zaman en kötü ihtimallerden bahsederler.o sadece ihtimallerden bahsetmiş.kendine tansiyonuna dikkat et.ayrıca bebişinede maşallahhem erken doğumda bundan sonraki haftalarda yaşayabilecek bi durumda.ama senin bebişin zamanında gelecek canım
ay dide.ağrılarımız çok benziyor.bende geçen gece ağlamıştım
ben de liste yaptım eşime verdim.ikiye ayırdım listeyi nevasının annesinin diye.ola ki erken doğum falan olur.Allah korusunminik kelebekcim
google a bebek ihtiyac listesi yazıp arattım ben az evel kendi eksiklerimi cıkarmak için birsuru liste çıktı bir suru sitede oralardan bak istersen
ben liste yaptım ama kendi eksiklermi içeriyor senin isine yaramaz excel de hazırladım elle kagıt kalemle birsey yazmayı sevmemde hep boyle excel de tablolar yaparım .)
epey ivir zivir almamg ereken esya var benimde hep dagıttıgım için alet edavat ne varsa bebege dair mecbur yeni alcam artık.
artık hatırlatmayın unutmak istiyorummmmm.normalde sıcakta çok asabi olan bir tipimdir ben.bakalım bu sene ne yapacağım.EVRİŞ sana çook katılıyorum sıcaklar konusunda ben tecrübeli bir anne olarak (benim kızımda yazın dogdu ve sıcaklarda çook zorlanmıştım)hiiçç istemiyorum valla çook zor çünkü ne gecesi ne gündüzü çekilmiyo karnında ağırlaşıyo iyice aklıma geldikçe eşime diyorum küvette yaşayacağım son ayımı diyorum
halinciğim aynen benimkinin hareketleri de dışardan görülebiliyor.karnım asimetrik bir hal alıyor hatta.sabahtan akşama kadar tepiniyor kendileri.maşallah çok hareketli.bazen diyorum bir şeyden mi rahatsız oluyor..kızlar bebek hareketleriniz nasıl.benim artık kıyafetlerle bile arkadaşlarım farkediyor hareketlerini dalgalanmalarını tekmelerini.benim bebek başını sağ tarafıma koymuş.ayakları sol göbek deliğimin hizasında.çapraz yatıyormuş.başı aşğıda ama çok değil kasığımda değilmiş.göbek deliğimin hizasında bazen güçlü tekmeler bazen yer değiştirmeler bazen dalgalanmalar hissediyorum.eşimle her akşam onu izliyoruz.çok güzel bi duygu
fasulye 300 e almış ben 350 tlye aldım aynısını.buradaki chiccodan..tazefasulye
park yatağı kaça aldın canım.bende park yatak düşünüyorum.
hadi maşallah..şimdi kendini ver pastaya kurabiyeye non stop bebeğim.slm kızlar
acıbademe gittim bugün ve doktor resmen dediki meslektaşlarım niye böyle felaket tellallığı yapar anlamam dedi bu raporda sadece dikkat edilmelidir yazıyor dedi yani bu bir olasılık tüm hamilelerde olablicek bir olasılık normal yaşantına devam et dedi yediklerine dikkat et bebeğin gelişmesi için sağlıklı beslen dedi bi sıkıntı yok dedi hangi hamilenin tansiyonun olması gerekenden yüksek olsa tehlike arz eder dedi çok ama çok rahatladım kızlar..
herkes iyidir umarım geçmişi bi okuyacağım..
benim rüyama kaçtı mucize..çok korktum..günüm berbat oldu.bu arada geçmiş olsun sana.Ben de bugün izledim haberleri ama pişman oldum...
burcucum yatak benimkinin aynısı.yalnuız benimki kırmızı krem.sen içine ekstra bir şey koymayı düşünüyormusun.yatak falan taşımaz değil mi? çarşafta kayar ne yapacaksın? bana da söyleeee çok düşündüm bulamadım bir şey.en üstte yatıracağım ilk aylarında.eğilip alamayız zaten.Kızlar az önce pusetimiz ve park yatağımız geldi. Adamlara "park yatağı iptal etmek istiyorum, ben kırmızısını istiyordum" dedim. Bİr kaç tlf görüşmesi ile kırmızısını temin ettiler. Eve kadar da getirdiler sağ olsunlar. alkisalkisalkis Kurdurmadık tabii. Paketlerinde duruyorlar. İşte aldıklarımısssss... Puset 300, park yatak 320 TL (8 taksit)
Evet kızlar... Moral bozmayı seven bi milletiz di mi biz? Alıştık artık..
Nasılsın maviş. Özlettin valla kendini yaf. Oğlun olacakmış, hayırlı olsun. Sağ salim gelsin inşallah.
bu saykoluğu nereden aldın belli oldu..çocukluk örselenmesi ve post travmatik stres bozukluğu.geçmiş olsun.Annem ben bebekken bana neler yapmıştı kısaca anlatayım..
-Güzel olsun diye gözlerime limon suyu damlatmak
-Ateşte kızdırılmış iğneyle kulaklarımı delmek. Deliği beğenmeyerek yanında ikinci bir delik açmak
-Zeki olayım diye, inek beyni haşlayıp yedirmek (meğer ki ne zararlıymış sonradan öğrendi de feryat etti)
-Kışın ortasında ve Kars gibi soğuk yerde, bacaklarımı çırılçıplak soyup, d vitamini alayım, kemiklerim gelişsin diye beni balkonda güneşe çıkarmak..
Benim tarafımdan anneme sorulan soru şu?
Anne kardeşlerime niye yapmadın aynı eziyeti.. Eziyet olur mu kızım, sen daha iyi ol daha güzel ol diye yaptım hepsini!!!!! E sen ilk çocuktun ilk deneyimimdin, daha cesurdum sende, onlara kıyamadım...
hadi gözün aydın.afiyet olsun.çikolata dokunmuyor demek ki.ben bir kaç kere yedim midem çok ağrıdı.mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
geldim yafrum..beni merak da edermiş.Dide yok bugün, aftabru da yok..
delikafaduldenUlen tutun azıcık seyınızı yaaa... ne su anı.. napıyosunuz yaff, kasılmalara falan sebep olur, Allahh korusunnn.
haYDAAAAAAAAAAAkızlar bir soru hemde gundemi degiseyim
sizce bebeklerin anne karnındayken gazı olurmu?
bizim bi tanıdık hep midesi bulandıgından visne suyu icmis bebegi 6 ay sabaha kadar gaz sancısı cekmis o sebepten
ağzını öpem ben senin..bizim sokakta gördüğümüz yarım dünyalar ne acaba? kaç kilo aldıysalar yazsınlar sıkıysa.senin dedğin gibi evriş ben de ne yiyorsam onu yiyorum..bir kere ekmek yok hayatımda.ara sıra beyaz ekmek yiyiorum..6. ayda 3 kilo aldım buna rağmen ve 7. ayın ilk haftasında 1 kilo aldım.umrumda değil.doktorum tebrik etti beni bebiş çok iyi eslenmiş suyu harika diye..bu bana yetiyor.ilk aylarda kilo almadım diye nasıl üzülmüştüm.hep bu kadınların beynine o ebru şallı gibi kafayı sıyırmış tipler giriyor.ona benzemek isteyenleri anlamıyorum. her kanalda o kah pilates yapıyor kah diyet yemek yapıyor.kah annelik hakkında atıp tutuyor kah güzellik reçeteleri veriyor.yok şöyle nefes alın yok kaburga kemikleriniz şöyle durmalı..tövbe tövbe tepem attı gene..ona benzememek için onun söyledği herşeyin tersini yapmalı insan..tipsizYa şimdi bişi dıycem ayıp olacak.. s........... et Norraaa yaaa, emın ol onlarda 3 kılo almıstır, 8 kılo almıstır.. bu ulkede herkes Ebru Şallı nedense yazılanlara bakılırsa..
Bak beni sen de gordun, ne abur cuburum var, ne tatlım var, ne buskuvımm var, ne cerezim var.. ne bılmem nem var.. gayet ıdeal kılolarda yasadım ben hayatım boyunca zorlanmadan.. bu yeme duzenıyle. Ama simdi alıyorum, hem de eskısı gıbı yeme duzenımle, aksam 7 den sonra yemek yememeyi devam ettirerek.. napalım sımdı, ölelim mi?? biz durustce neysek onu yazdık.. bunlara takılıp ta ruh saglıgını bozma derım ben sana.. ekmek yemeden, makarna yemeden bebegının beyın gelısımını nasıl tamamlayacaksın, incecik hamıle kalınca birileri madalya mı veriyor sana?? diyelim veriyorlar, millet dıyor ya aa ne hoş hamıle, sırf bunu duymak ıcın evladımın saglıgını tehlıkeye atamam.
İnanma Nurdan.. emın ol cogu palavra, gercek olanlar ise ya yemeyen salak annecikler ya da bunyesı kılo yapmayan sanslı kesımdır...
günaydın herkese
Selam kızlar
Biz de gittik bugün kuzucuğumun yatağını aldıkalkisalkisalkisAdaşçığım o mağazada kafama göre birşey bulamadım, Kemeraltından aldım. Çok içime sindi amahihoyyyt
güle güle kullansın kızın burkocum..
valla bekleyemedim aldım ben kaydirigubbakcemile3 e-bebek.com dan aldım - ünlü bi site tüm bebek dergilerinde reklamı var güvenilir herhalde - ne bileyim aldım bakacaz önümüzdeki günler kartımız hortumlanırsa sesim çıkar nasıl olsa sırnaşık şey
güle güle kullan canım..ben şu an için almayı planlamıyorum...kışa belki..
Aynen bu şekil, bu renk canım. Bir de cibinliği var. Yatağı da içinde 235 TLalkisalkisalkis
Daha önce de yazmıştım. Kilo konusunda 26. hafta belirleyiciymiş. O zamana kadar ne kadar aldıysanız, ondan sonra bir o kadar daha alıyormuşsunuz. Gypsym, senin hesabı ben yapmayayım gülüm, yüreğim kaldırmaz:1shok:
bu demek oluyor ki 18 kilo ile kapatacam..ohaa..
Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Maşallah tosunum 910 gr olmuş. Sata göre 25+2, usg ortalamasına göre 26+1 ! Kan tahlilim, şeker yüklemem, suyum, ıvır zıvır herşeyimiz çok iyiymiş. SATa göre 18 ağustos doğum tarihimiz ama, doktor özel bir talebim varsa (ki var) 8 ağustos civarı bebişi alırız dedi.
maşallah oğluna..
iyi geceler yada günaydınlar ..
ikiz bebeklerini bekleyen COMEBABY kullanıcı adlı arkadaşımın çok acil ENDOL FıTıLe ihtiyacı var .. elinde olan
allah acil şifalar versin...iş çıkışı bi araştırayım..
Bilmiyorum ki canımcım, bi yerden bulup resmi kaydetmişim öyle..Başka model yok şimdilik, Bunu çok beğenince başka aramadım. Yapılışını merak ediyosan, ben bu resimden baka baka bişeyler uydurucam artık..
saol kuzu..biraz daha bakınayım...evet seninki basit ama hoş...
günaydın arkadaşlar
2 gündür pek giremedim. şimdi de geçmişi okuyacak vaktim yok. herkes iyi mi? MAVİŞin bebek kız mı erkek mi? bir tek o kaldı. merak ediyorum. belli oldu mu onunki?
BABYMOM un şeker sonucu nasıl çıkmış? ya BAŞAK ın?
tünaydın herkese
dün geceden beri sağ kolum ağrıyoo ne yapacağımı bilemedim eşime gece masaj yaptırdım ama yine de tam geçmedi gece 11 gibi başladı ağrı hala da biraz var. Siz de de oluyormu?? Kolumu kıpırtacak dermanım yoktu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?