2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

tazem masallah tosununa..ee yakisikli olcek tabi babayi gormedim ama anasi guzel hatun masallah...

ikiz bebek annesine bende acil sifalar diliyorum..en kisa zamanda bulunur insallah bekledigi ilac..

zordur muhakkak..belki sana yapmaz bilemiyorum...bünyeyle alakalı olabilir..ama ben dayanamadım bıraktım...resmen tuvalete hapsolmuştum..gerçi kasık ağrılarım da geçti o ara...

bu forumda magnezyuma en erken başlayan benim(diasporal) öyle bir sorun yaşamadım.beni demir hapı öyle yapıyordu.şişeye geçince o da bitti şükür.

iyiyim ben DİDEcim. çok yoğunum sadece. sürekli bir koşuşturma içersindeyim. bir haftadır evdeki çiçekleri bile sulamaya fırsat bulamadım. çocuklu olunca nasıl yetişeceğim herşeye bilmiyorum.

ben kalsiyum+magnezyum+çinko kompleksi olan OSTEOCARE diye bir hap içiyorum. heparin iğnemin yantesirlerini azaltmak için içiyorum ben....

bende osteocare içiyorum ve birgun ihmal ttim hemen o gece ayagıma kramp girdi ilk defa ama okmorku bana yetti bi daha asla ihmal etmem....

mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))

OY OY HADİ GOZUN AYDIN BABY YEMEGE DEVAM DESENE:)

valla ben ca fanatigi oldum aneme ordan bir pantalon birde bluz aldım çok begendi verdim bile olmazsa değistireyim anneler gnunude uzerinde olsun diye:)

korunmak mı gerekiyo:1shok:
bu bilgiyi nerden edindiniz arkadşlar...dr. mu söledi ...
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...:CüvCüv:

spermlerin rahım de kasılmaya neden oludgunu biliyorum benim iki gebeligimdede dr larım soyledi prez. ile korunmamızı.

e-bebek com çok bilinen bir magaza birsuru subesi var kurucularını tanıyorum bebek com un sitesi ve ogluma hamile iken kurucuları karı koca c ift ile vs gorusuyorduk toplantılara geliyorlardı vs yıllar geçti ebebek com un temelleri ozamanlar atıldı idi biz fikirler vermistik falan anneler olarak derken bu kadar buyudu bir suru subesi oldu . yani eski bilenen tamamen guvenebilceğin birsirket bende sabah siparis verdim e bebek den

noram bende 12 k ilo aldım bir aydır diyette old uum halde bu kadar engelleyebiliyorum yapacak birsey yok yeterki saglık olsun takma sakın

fasulyem gozun aydınnn massallah doruk bey e .

mavis in oglu olcakmıs kesinlesmis canım
baby nin sekeri çıkmamısss sen niye giremedin kii??

HERKESE SELAMMM

dun ogleden sonradan beri e bebek com kirazbaby com uzerinde arastırmadayım bebek banyo malzemeleri almak iç in en uygun vs hangisi aksamda carrefour da joker boyner vs baktım ve bugun kararımı verdim az evel e bebekten siparislermi verdim . baby jam diye bir marka var epey uygun ve sik kuvetleri kuvet ayakları vs.
sokaklarda gezmey halim yok hemen sırtım belim agrıyor netten almak guzel oldu.
o yuzden dun ogleden sonradan beri pek yazamadım sizlere fiyat arastırması ilemesguldum :)

bu arada dun tumm gun sabahtan basladı sırtım inanılmaz agrıdı bir ara sag tarafıma dogru idi boslugum belim sirtim anlayamadım bobregim agrıyor sandım oglen revirde gittim yattım hemen geçti anladım bobrek falan değil. bugun su saate kadar agrımadı ıiçini çok mutluyudum az evel yine basladı oturmaktan sanırım oluyor aksam komple yattım hiç oturarark durmadım gelse artık su 32. hafta ve izinnn. zor dayanıyorum çok kilo almaktanmı boyle oldum bilmiyorum çok agrıyor sırtım.

yine oglen revirde yatmaca yapcak birse yok..

fasulyeko
asanada geçmis olsun kolun niye agrıyorki sirt bel falan anladımda kolunda bir sorun mu vardı ? benmi unuttum ??

bu forumda magnezyuma en erken başlayan benim(diasporal) öyle bir sorun yaşamadım.beni demir hapı öyle yapıyordu.şişeye geçince o da bitti şükür.

tam aksi tesir...beni de demir hapı kabız yapıo..ama devam ediiyorum..onu bırakamam...ferro sanol..

selam kızlar.okudukça yazayım dedim birikmiş çünkü..
TAZECıM maşallah oğluna gözün aydın.allah tamamına erdirsin...

Geçmiş olsun fasulyeko. Geçmişi okumaya çalıştım, defalarca cevap yazmaya uğraştım ama olmadı umarım bunu gönderebilirim. Yazdıklarımı da kaybettim. Cinnet geçirreceğim. Kısaca bebişine yeni mobilya, yatak ve cici alan arkadaşlar güle güle giydirip içinde büyütsünler bebişlerini. Ciciler bölümüne yazamadığım cevapları da buraya yazayım, kabul buyurursanız.

Veeee Kuzi Bey in bugun alısverısının jübilesini yaptık.. bizim tüm ihtiyaclarımız bitmiştir arkadaslar :))))

Evrim çok güzeller, güle güle giysin oğluşun.

Bunlar bodylerimizin bir kısmı. Bu arada alttaki de bebişimin oyun minderi. Onu bu minderde yuvarlanırken hayal ediyorum hep. Kuzuuuuum, Allah'ım sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi:Saruboceq:

Amiiin canım, cicilerin çok tatlı, yavrun kıpır kıpır oynasın minderinin üstünde, gülücükler saçsın size.:Saruboceq:

Az önce su içtim ve sağ alt azı dişime bir balyoz indi. İki dakika ağzımı açamadım. Offf başıma bela olmaz umarım. Diş sorunu yaşamadan bir atlatsak şu dönemi.

Kilodan konuşulmuş, 26. haftaya kadar alınan kilolar belirleyiciymiş. 25. haftada hali hazırda 8 kilo almış bulunmaktayım. Yani bu hesaba göre 90 kilo ile sezonu kapatacağım ha!! :1shok::1shok:

maşallah oğluşuna sanırım sezeryan istiyorsun ilk doğumun değilmi iyice araştır canım herhangi bir sorunun yoksa öyle karar ver
o zaman aklına takılan herşeyi bizlere sor canım yardımcı oluruz
magnezyum beni cırcır yaptı yaa...size olmadımı?diasporal adı
oldu olmazmı bende aynıydım fekat kan hapı değişince toparladım
çok heyecanlı...ama ben hazır değilim hala...

akışına bırak kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…