mercimekim kol uyuşması da felaket bişi
zordur muhakkak..belki sana yapmaz bilemiyorum...bünyeyle alakalı olabilir..ama ben dayanamadım bıraktım...resmen tuvalete hapsolmuştum..gerçi kasık ağrılarım da geçti o ara...
mujdeee testim normal cıkmıs cok sevindim cukulataya dondurmaya tam gaz devam :))))
ayy kızlar bu hafta anneler günü yaa bizde anneyiz artık dimi ne kadar heyecanlı yaaa yiğenim ablama bi resim çizmiş abidik gubidik bişiler yapmış daha 1. sınıfa gidiyo hediye edicekmiş ayy ne güzel duygu yaa bizimde minnoşlarımız bize hediye almaya çalşıcak ben çok küçükken annemin bi çorabını gazeteye sarıp hediye etmişim anneme ama hatırlamıyorum ben annem anlatmıştı iyi ucuza malolmuş delikafadulden
sizler ne hediye alıcaksınız fikirleriniz neler kızlarrrr :uhm:
korunmak mı gerekiyo:1shok:
bu bilgiyi nerden edindiniz arkadşlar...dr. mu söledi ...
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...:CüvCüv:
hangi site daha güvenli nar-bebe.com mu e-bebek.com mu yoksa eniyibebek.com mu?
ne önerirsiniz - chicconun buhar makinasını alıcam da burdaki mağzada 140 lira ama bu 3 sitede de fiyat aynı 119 (kargo da ücretsiz) hanginden aliim?
kizlar temmmuz ve eylul annelerine baktim soklardayimm..kilo takip cizelgesi yapmislar ve cok az kilo almiss herkess, bende mi bi tuhaflik var anlamadimm??yok 6 kilo aldik yok 8 kilo aldik yok 3-4 kilo aldik ve cok diyorlarr, anam ben napiim -12-13 kilo almisim 25+5 te((moralim bozuldu cok...
Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Maşallah tosunum 910 gr olmuş. Sata göre 25+2, usg ortalamasına göre 26+1 ! Kan tahlilim, şeker yüklemem, suyum, ıvır zıvır herşeyimiz çok iyiymiş. SATa göre 18 ağustos doğum tarihimiz ama, doktor özel bir talebim varsa (ki var) 8 ağustos Haftaya salı gibi tokso ve idrar sonucumu alacağım. Ayrıca KALSİYUM takviyesi verdi ve elimdeki kutu bitince ELEVİTİ daha fazla almama gerek olmadığını söyledi. 15 tane kaldı dedim, tamam, dedi. hemoglobinim iyi çıktı, ferruma devam... "Günde yarım saat mutlaka yürüyorsun" dedi.
Şimdilik bizden bu kadar... İyi geceler. Göbüklerinizden öptüm :)
günaydın arkadaşlar
2 gündür pek giremedim. şimdi de geçmişi okuyacak vaktim yok. herkes iyi mi? MAVİŞin bebek kız mı erkek mi? bir tek o kaldı. merak ediyorum. belli oldu mu onunki?
BABYMOM un şeker sonucu nasıl çıkmış? ya BAŞAK ın?
bu forumda magnezyuma en erken başlayan benim(diasporal) öyle bir sorun yaşamadım.beni demir hapı öyle yapıyordu.şişeye geçince o da bitti şükür.
geri sayımım yarın baslıyorrrr yuppppiiiiii
tünaydın herkese
dün geceden beri sağ kolum ağrıyoo ne yapacağımı bilemedim eşime gece masaj yaptırdım ama yine de tam geçmedi gece 11 gibi başladı ağrı hala da biraz var. Siz de de oluyormu?? Kolumu kıpırtacak dermanım yoktu resmen
Veeee Kuzi Bey in bugun alısverısının jübilesini yaptık.. bizim tüm ihtiyaclarımız bitmiştir arkadaslar :))))
Bunlar bodylerimizin bir kısmı. Bu arada alttaki de bebişimin oyun minderi. Onu bu minderde yuvarlanırken hayal ediyorum hep. Kuzuuuuum, Allah'ım sağ salim kavuştursun inşallah hepimizi:Saruboceq:
maşallah oğluşuna sanırım sezeryan istiyorsun ilk doğumun değilmi iyice araştır canım herhangi bir sorunun yoksa öyle karar verKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Maşallah tosunum 910 gr olmuş. Sata göre 25+2, usg ortalamasına göre 26+1 ! Kan tahlilim, şeker yüklemem, suyum, ıvır zıvır herşeyimiz çok iyiymiş. SATa göre 18 ağustos doğum tarihimiz ama, doktor özel bir talebim varsa (ki var) 8 ağustos civarı bebişi alırız dedi.
1 ayda 2 kg almışım, aferin dedi :)) Totalde 10 kg fazla ama, bundan sonraki aylarda da ayda 2 şer kg alırsan rahat bir doğum süreci yaşarsın, dedi. Her sabah tartılmaya devam :)) Böylece biraz olsun dizginliyorum kendimi.
Yaşam sınırını geçmek üzeresin ama toksoya dikkat etmeye devam, dedi. Ben de geyik olsun diye "artık balığın yanında rakı içebilir miyim peki?" dedim. Adam koptu :) Saçımı bitkisel boya ile boyamak için izni kopardım. (Evrim yarın hemen gidip boya alıyorus tamam mııı =)))
Haftaya salı gibi tokso ve idrar sonucumu alacağım. Ayrıca KALSİYUM takviyesi verdi ve elimdeki kutu bitince ELEVİTİ daha fazla almama gerek olmadığını söyledi. 15 tane kaldı dedim, tamam, dedi. hemoglobinim iyi çıktı, ferruma devam... "Günde yarım saat mutlaka yürüyorsun" dedi.
Gelelim Doruk Ilgaz Bey'e :) Bize öyle pozlar verdi ki; tarayıcımın fişi çıkıkmış, mutlaka buraya koyacağım. Oğlum hokka burunlu ve dolgun dudaklı bir yakışıklı olacak kızlar :) Kız anneleri sıraya girin bakayım, iddia ediyorum, bu kadar yakışıklısını görmediniz :)
Şimdilik bizden bu kadar... İyi geceler. Göbüklerinizden öptüm :)
o zaman aklına takılan herşeyi bizlere sor canım yardımcı oluruzCanım benim yakında değil hiç bir yakınımın doğumuna ya da bebek büyütmesine şahit olmadım - bu topikte herhalde en acemisi benim - kusuruma bakmcaksınız artık - o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum sürekli soruyorum - ok şimdi de bebek uyuunca şeker yapamayacağımı öğrenmiş oldumZamanla öğrencez bir kısmını sizden bir kısmını işte düşe kalka herşeyi öğrencez.....
oldu olmazmı bende aynıydım fekat kan hapı değişince toparladımmagnezyum beni cırcır yaptı yaa...size olmadımı?diasporal adı
çok heyecanlı...ama ben hazır değilim hala...
kızlar dişim ağrıyor çok fenaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?