2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar bugün çok duygulu anlar yaşadım kızımın okulunda bizlere özel anneler günü programı hazırlamışlardı hem kayıt yaptım hem ağladım çok güzel duygu dolu anlardı senağlamasenağlama
buda evde kızımla çekildiğim resmimizkaydirigubbakcemile3pek net değil ama sizlerel paylaşmak istdim

offf bende bugün dişçiye gidicem benimde ağrıyordu doktor yaptırabilirsin işlem dedi dolgu çekim vs sağlam diş çürümeye başladı yaa şaka gibi senağlama

sanada geçmiş olsun kayracım

sağol canım ya.ama ben narkozsuz yaptıracak kadar cesur değilim malesef.çekeceğim...
Sanada geçmiş olsun canım...

gecmıs olsun kayracımm...nıye agrıyor kı??

canım bebiş bu haftalarda daha fazla kalsiyum alıyormuş ihtiyacı gereği.ve yediklerimden sağlayamazsa benim depolarımdan alıyormuş.

ay ay allahım mutluluğunuzu daim kılsın inşallah....

kayra geçmiş olsun diş ağrısıda zordur
esra sanada geçmiş olsun canım
bu arada kilo konuşulmuş ben hala 12 kilo almış durumdayım bende 3 4 kilo alanlardan bişey anlamıyorum birde çok kilo aldım demelerinden hiç anlamıyorum onun için yorumsuz kızlar delikafadulden
boşverin bizim topik hem sparta hemde tosuncuk topiğikaydirigubbakcemile3

amin canım sağol darısı sizlerin başına
kalsiyum için yoğurt sür tüketimini artırsana canım sadce diş değil tüm depoları tüketiyor

ya deryacım artık midem almıyor berbar durumdayım vallahi ya.birde uykusuzluk var anlatamam.nefes alamıyorum resmen boğuluyorum.az kaldı hayırlısıyla ama....

esracım sırt ağrısını ben de hergün yaşıyorum.kiloyla ilgisi varmıdır bilmem ama masabaşında oturmaktan bence.tabi bir de vucudumuzun ağırlık merkezi değişti..demişsinya böbrek ağrısı sandım bana da oldu aynısı.idrar yollarımda iltihap mı var diye de korktum..ama değilmiş.

çok imrendim size..ben de kızımla fotoğraf çektirebilecek miyim acaba? Allah bize de nasip etsin.maşallah size..ne güzeldir onun kollarını boynuna dolaması.öpüşündeki sıcaklık kokusu değilmi ya?

kızlar dişim ağrıyor çok fenaaaaaaaaaaaaa

şafak sayfasında kocişinin gelmesine 8 gün var diye yazmış...

bu iller mevzusu ne ya anlamadım....

canım 81 gün kala il saymaya başlıcaz ya mesela 34 gün kaldığında istanbul dicez gibi :))

bu arada ben uyuşturarak yaptırıcam zaten doktor yaptırabilirsn sorun olmaz dedi

iyiyim canım sende hiç yoksunki sen nasılsın bebiş nasıl
nefes problemi bendede başladı normal bebek artık iyice büyüdü rahmin tümünü kaplıyor baskıda arttı doğal olarak
az kaldı maşallah kuzulara

CUMA DUAMIZsevgili Allahım,

Şu an bu mesajı okuyan kişi ve kişiler, bana göre çok iyi ve çok özel.

Ben onLARI çok seviyorum.
OnLARA yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen, her istediği şeylerde yardımcı ol onLARA.
Karanlık yerlerde oNLARA parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar sevebilsin.
Her zaman onLARI koru, sana ihtiyacı olduğu zaman onLARA yardım et ve onLARA bildir ki onLARla yürüdüğün zaman kendisi ve bebişleri güvendedir.

aminnn

ben geldümm daha yeni uyandım kızlar aptal gibi olmuşum yani 9 kalktım 11de geri yattım gece eşim yoktu 5te geldi o gelene kadar uyuyamadım 11 aydan beri ilk defa yanlız yattım gerçi evde korkmayım die annemle kayınvalidem vardı ama onlar sabah gidince yattım tekrar eşim şimdi gitti bende hemen buraya girdim:)

canım 81 gün kala il saymaya başlıcaz ya mesela 34 gün kaldığında istanbul dicez gibi :))

bu arada ben uyuşturarak yaptırıcam zaten doktor yaptırabilirsn sorun olmaz dedi

hım anladım.benim 80.e ben tüm illeri ilmiyorumki ay iğrencim birde öğretmenim.aman neyse.o zaman bende danışayım yaptırayım.dayanılacak gibi değil çünkü...

ya derya daha çok yatıyorum sırt üstü.arada bir gelip bakıyorum.valla bazen boğulur gibi oluyorum.allahım zamanında sağlıla gelsinlerde....

o zaman GÜNAYDIN hatun.

Kayra canım geçmiş olsun
esrako kolumda birşey yoktu ilk defa dün oldu ağrı biraz azaldı ama şimdi.
gypsy umarım bir an önce geçer diş ağrın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…