kızlar dişim ağrıyor çok fenaaaaaaaaaaaaa
offf bende bugün dişçiye gidicem benimde ağrıyordu doktor yaptırabilirsin işlem dedi dolgu çekim vs sağlam diş çürümeye başladı yaa şaka gibi senağlama
sanada geçmiş olsun kayracım
gecmıs olsun kayracımm...nıye agrıyor kı??
kızlar bugün çok duygulu anlar yaşadım kızımın okulunda bizlere özel anneler günü programı hazırlamışlardı hem kayıt yaptım hem ağladım çok güzel duygu dolu anlardı senağlamasenağlama
buda evde kızımla çekildiğim resmimizkaydirigubbakcemile3pek net değil ama sizlerel paylaşmak istdim
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=7316&pictureid=43857[/ımg]
[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=7316&pictureid=43859[/ımg]
gizze nerde kaç gündürrr kocişimi geldi acabaa??
adaşım benimde illere geçmeme 4 gün kaldıııı kaydirigubbakcemile2
ay ay allahım mutluluğunuzu daim kılsın inşallah....
amin canım sağol darısı sizlerin başına
kalsiyum için yoğurt sür tüketimini artırsana canım sadce diş değil tüm depoları tüketiyor
esracım sırt ağrısını ben de hergün yaşıyorum.kiloyla ilgisi varmıdır bilmem ama masabaşında oturmaktan bence.tabi bir de vucudumuzun ağırlık merkezi değişti..demişsinya böbrek ağrısı sandım bana da oldu aynısı.idrar yollarımda iltihap mı var diye de korktum..ama değilmiş.HERKESE SELAMMM
dun ogleden sonradan beri e bebek com kirazbaby com uzerinde arastırmadayım bebek banyo malzemeleri almak iç in en uygun vs hangisi aksamda carrefour da joker boyner vs baktım ve bugun kararımı verdim az evel e bebekten siparislermi verdim . baby jam diye bir marka var epey uygun ve sik kuvetleri kuvet ayakları vs.
sokaklarda gezmey halim yok hemen sırtım belim agrıyor netten almak guzel oldu.
o yuzden dun ogleden sonradan beri pek yazamadım sizlere fiyat arastırması ilemesguldum :)
bu arada dun tumm gun sabahtan basladı sırtım inanılmaz agrıdı bir ara sag tarafıma dogru idi boslugum belim sirtim anlayamadım bobregim agrıyor sandım oglen revirde gittim yattım hemen geçti anladım bobrek falan değil. bugun su saate kadar agrımadı ıiçini çok mutluyudum az evel yine basladı oturmaktan sanırım oluyor aksam komple yattım hiç oturarark durmadım gelse artık su 32. hafta ve izinnn. zor dayanıyorum çok kilo almaktanmı boyle oldum bilmiyorum çok agrıyor sırtım.
yine oglen revirde yatmaca yapcak birse yok..
fasulyeko
asanada geçmis olsun kolun niye agrıyorki sirt bel falan anladımda kolunda bir sorun mu vardı ? benmi unuttum ??
kızlar bugün çok duygulu anlar yaşadım kızımın okulunda bizlere özel anneler günü programı hazırlamışlardı hem kayıt yaptım hem ağladım çok güzel duygu dolu anlardı senağlamasenağlama
buda evde kızımla çekildiğim resmimizkaydirigubbakcemile3pek net değil ama sizlerel paylaşmak istdim
kızlar dişim ağrıyor çok fenaaaaaaaaaaaaa
şafak sayfasında kocişinin gelmesine 8 gün var diye yazmış...
bu iller mevzusu ne ya anlamadım....
canım 81 gün kala il saymaya başlıcaz ya mesela 34 gün kaldığında istanbul dicez gibi :))
bu arada ben uyuşturarak yaptırıcam zaten doktor yaptırabilirsn sorun olmaz dedi
iyiyim canım sende hiç yoksunki sen nasılsın bebiş nasıl
nefes problemi bendede başladı normal bebek artık iyice büyüdü rahmin tümünü kaplıyor baskıda arttı doğal olarak
az kaldı maşallah kuzulara
ben geldümm daha yeni uyandım kızlar aptal gibi olmuşum yani 9 kalktım 11de geri yattım gece eşim yoktu 5te geldi o gelene kadar uyuyamadım 11 aydan beri ilk defa yanlız yattım gerçi evde korkmayım die annemle kayınvalidem vardı ama onlar sabah gidince yattım tekrar eşim şimdi gitti bende hemen buraya girdim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?