2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

fasulyekom canım sağol.sabah bişey yok zaten gece başlıyor sağolsun...

eftelyacım gündüz ağrımıyorki akşam başlıyor gece yatarkende şiddeti artıyor...

Merhaba kısslar,

Yettim gypsym yettim :lepi::lepi:

Uzun zaman oldu giremedim ama sitedeki problem yüzünden. Ben de şöle bir yazı çıkıyordu: X firması siteye saldırmıştır. Biraz sabredin diee. Ondan önce de sayfa hata veriyordu. 1 ara 1 gün girebildim ama toplamda 1 hafta oldu sanırım...

Bu arada koçişimin gelmesine 8 gün kaldı!!!!!delikafaduldendelikafadulden Çok mutluyum:1hug::1hug:

Bebişimi görmeye de kocişimle gidicem. Onun da ben iyiyim herşey yolunda umarım herkesde iidir...

KOcaman öpüyorum herkesia.s.a.s.

Şimdi biraz geçmişş

eftelyacım gündüz ağrımıyorki akşam başlıyor gece yatarkende şiddeti artıyor...
gece ağrıyan dişe kötü derler yanlış bilmiyorsam yani kötü derken çekilmezse geçmez artık derler yaa inş geçer senin canım yaa:1hug::teselli:

neden sırt üstü sol yana yatman daha sağlıklı canım sırt üstü yatarsanda nefesin kesilir
zamanında gelecekler biz peş peşe doğuracağız inşallah helin esra sen ben
Deryam kızınla çok güzel çıkmışsınız, nasıl sımsıkı sarılmış annesinekaydirigubbakcemile3

teşekkür ederiz bugün resmen o kadar insanın içinde gözyaşlarına boğuldum vallahi tutmadımda ne yapayım kızım meleğim hemen karşımda şiirler okuyor dans ediyor birde kart hazırlamışlar içinde çiçek ve kızımın duyguları süperdi herşey

canım 81 gün kala il saymaya başlıcaz ya mesela 34 gün kaldığında istanbul dicez gibi :))

bu arada ben uyuşturarak yaptırıcam zaten doktor yaptırabilirsn sorun olmaz dedi

ben şimdi batmana göre mi saysam eskişehire göre mi?

derya ben sıralama yaptım kafamda,benim bebiş 40 hafta beklemez.temmuz 15 gibi gelir diyorum.allahım sırayı bozdurmasın bizlere.herkes sırasıyla zamanında doğursun...

gizze diğer topiği bırakmışsın kuzu..uğraşamadın sanırsam...hadi gözün aydın az kalmış kocişine...

deryacim allah sizi nazarlardan korusun, anne kiz cok sekersiniz, masallah, ben bile duygulandim, yaa verisin dedigi gibi cok sulu goz oldum ben((

gizze diğer topiği bırakmışsın kuzu..uğraşamadın sanırsam...hadi gözün aydın az kalmış kocişine...

kızlar ben kaçar..sırtım ağrıdı kocam söyleniyor.az dinleneyim yine gelirim..

gizze gözünaydın.gerçmez o 8 gün şimdi.ben eşimden yeni evliyken 6 ay ayrı kalmış biri olarak çok iyi anlıyorum seni.hala geceleri uyanıp onu görünce şükrediyorum.ayrılıklar çok sağlamlaştıryor ilişkiyi ve sevgiyi arttırıyor.

iyide ben illerin numaralarini bilmiyorum, heen bulayim internetten..

derya ben sıralama yaptım kafamda,benim bebiş 40 hafta beklemez.temmuz 15 gibi gelir diyorum.allahım sırayı bozdurmasın bizlere.herkes sırasıyla zamanında doğursun...

benimkide 17 temmuz gibi 38. haftam doluyor sezeryan tarihim öyle şu an ama hayırlısı sen 1
ben 2
nazan 3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gizzecim gozun aydin tatlim, hadi az kalmis, ne mutlusundur simdii sen de kocisinde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…