saol canum benim nasıl oldu dişin geçtimi?o zaman GÜNAYDIN hatun.
gece ağrıyan dişe kötü derler yanlış bilmiyorsam yani kötü derken çekilmezse geçmez artık derler yaa inş geçer senin canım yaa:1hug::teselli:eftelyacım gündüz ağrımıyorki akşam başlıyor gece yatarkende şiddeti artıyor...
neden sırt üstü sol yana yatman daha sağlıklı canım sırt üstü yatarsanda nefesin kesilirhım anladım.benim 80.e ben tüm illeri ilmiyorumki ay iğrencim birde öğretmenim.aman neyse.o zaman bende danışayım yaptırayım.dayanılacak gibi değil çünkü...
ya derya daha çok yatıyorum sırt üstü.arada bir gelip bakıyorum.valla bazen boğulur gibi oluyorum.allahım zamanında sağlıla gelsinlerde....
Deryam kızınla çok güzel çıkmışsınız, nasıl sımsıkı sarılmış annesinekaydirigubbakcemile3
canım 81 gün kala il saymaya başlıcaz ya mesela 34 gün kaldığında istanbul dicez gibi :))
bu arada ben uyuşturarak yaptırıcam zaten doktor yaptırabilirsn sorun olmaz dedi
saol canum benim nasıl oldu dişin geçtimi?
gece ağrıyan dişe kötü derler yanlış bilmiyorsam yani kötü derken çekilmezse geçmez artık derler yaa inş geçer senin canım yaa:1hug::teselli:
gizze gözünaydın.gerçmez o 8 gün şimdi.ben eşimden yeni evliyken 6 ay ayrı kalmış biri olarak çok iyi anlıyorum seni.hala geceleri uyanıp onu görünce şükrediyorum.ayrılıklar çok sağlamlaştıryor ilişkiyi ve sevgiyi arttırıyor.Merhaba kısslar,
Yettim gypsym yettim :lepi::lepi:
Uzun zaman oldu giremedim ama sitedeki problem yüzünden. Ben de şöle bir yazı çıkıyordu: X firması siteye saldırmıştır. Biraz sabredin diee. Ondan önce de sayfa hata veriyordu. 1 ara 1 gün girebildim ama toplamda 1 hafta oldu sanırım...
Bu arada koçişimin gelmesine 8 gün kaldı!!!!!delikafaduldendelikafadulden Çok mutluyum:1hug::1hug:
Bebişimi görmeye de kocişimle gidicem. Onun da ben iyiyim herşey yolunda umarım herkesde iidir...
KOcaman öpüyorum herkesia.s.a.s.
Şimdi biraz geçmişş
derya ben sıralama yaptım kafamda,benim bebiş 40 hafta beklemez.temmuz 15 gibi gelir diyorum.allahım sırayı bozdurmasın bizlere.herkes sırasıyla zamanında doğursun...
kızlar ben kaçar..sırtım ağrıdı kocam söyleniyor.az dinleneyim yine gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?