adaşım benimde illere geçmeme 4 gün kaldıııı kaydirigubbakcemile2
kızlar bugün
kızlar bugün çok duygulu anlar yaşadım kızımın okulunda bizlere özel anneler günü programı hazırlamışlardı hem kayıt yaptım hem ağladım çok güzel duygu dolu anlardı senağlamasenağlama
buda evde kızımla çekildiğim resmimizkaydirigubbakcemile3pek net değil ama sizlerel paylaşmak istdim
CUMA DUAMIZsevgili Allahım,
Şu an bu mesajı okuyan kişi ve kişiler, bana göre çok iyi ve çok özel.
Ben onLARI çok seviyorum.
OnLARA yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen, her istediği şeylerde yardımcı ol onLARA.
Karanlık yerlerde oNLARA parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar sevebilsin.
Her zaman onLARI koru, sana ihtiyacı olduğu zaman onLARA yardım et ve onLARA bildir ki onLARla yürüdüğün zaman kendisi ve bebişleri güvendedir.
aminnn
Merhaba kısslar,
Yettim gypsym yettim :lepi::lepi:
Uzun zaman oldu giremedim ama sitedeki problem yüzünden. Ben de şöle bir yazı çıkıyordu: X firması siteye saldırmıştır. Biraz sabredin diee. Ondan önce de sayfa hata veriyordu. 1 ara 1 gün girebildim ama toplamda 1 hafta oldu sanırım...
Bu arada koçişimin gelmesine 8 gün kaldı!!!!!delikafaduldendelikafadulden Çok mutluyum:1hug::1hug:
Bebişimi görmeye de kocişimle gidicem. Onun da ben iyiyim herşey yolunda umarım herkesde iidir...
KOcaman öpüyorum herkesia.s.a.s.
Şimdi biraz geçmişş
benimkide 17 temmuz gibi 38. haftam doluyor sezeryan tarihim öyle şu an ama hayırlısı sen 1
ben 2
nazan 3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Gypsy, Esrako, Kayra ve Fasulyeko çoook geçmiş olsun kısslar...
Benim de şu aralar bel ağrısı problemim başladı. Ben 28. haftamdayım 12 kilo aldım.. Sanırım bundan kaynaklanıyor... Bütün gün de sandalye tepesindeyim zaten... Benim de iznim 1 haziran da başlayacak ama ben 1 ay daha sabretmek istiyorum doğum sonrası için... Böyle giderse zor sabredicem gibi... Hem göbüşüm masama oturmama izin vermeyecek gibi (şu an masama değmesine 1 cm filan kaldıdelikafadulden ) hem de ağrılarım artıcak... Hayırlısı bakalımmm...
bende aşırı derecede iştahsızlık mevcut hiç açlık hissetmiyorum sadece saate göre beslenme ayarladım yoksa akşama kadar aç gezebilirim uyku halimde son 1 haftadır arttı mide yanmam vardı rennie duo içiyorum geçti yoksa çok feciyidm ama dedğin gibi böyle böyle geçeiyor günler çok şükürder ya ya benim bri gunum bir gunume uymuyor biliyormusun
bir gun çok uykuluyum masamda uyukluyorum bir gun sırtım agrıdan kopuyor diger gun bir uyanıyrum mide yanması ile tumm gun ki hafif besleniyorum abur cubur yemiyorum borek çorek yaglı yemiyorum diyetteyim malumunuz ama birgun tumg un midem yanıyor ertesi gun bir baıyroum ayaklarım davul gibi sismis diger gun inik:)) yani herg un bir supriz le karsılasıyorum ne tur rahatsızlık çıkcak oneceden bilemiyorum . hiç bir sikintim olmazsa sasırıyorum allahım ne guzel diyo rum :)
boyle boyle gececek son aylarımız
alısverislerim :)
arkadaslar epey is hallettim resmen dun ogleden sonra basladım bugun su anda bitirdim yani uç bes parca esyayı en uyugun nerden ne sekil alırım diye net basında bakınmaktan birhal oldum. diyorum ugidip pahalı almayayım tum gun pc basındayım faydalı bir ise yarasın budurum madem uycgun fiyatlıyı arastırayım ama beynim ambale oldu
bebek kuveti kovası ayagı masrapa sı filesi vs hepsini aldım tırnak makası sac taragı cam biberon sebamed bebe sabunu ilk aylar sampuanı chicco ve asıl kafamı epeydir kurcalayan hangisin seceecem karmasas ıolan kulaktan ates olcer. onuda braun marka aldım uç urunu var braun un 4020 modeli orta fiyat olup en luksune gerek olmayan tum ozelliklere sahip onuda pratik evden aldım digerlerini e bebekten aldım ikisindende daha evel alısveris yaptım guvenilirliklerini biliyorum . bakalım yarın ve ptesi kargolar gelmeye baslar hevesle onları bekliyorum ıvır zıvır islerim halloldu gibi epey onun dıısnda carsı pazar bakıp son alcaklarım kalıyor.
gizze az kalmış hasretlik bitiyor çok güzel iyi olmanada sevindim
gizze diğer topiği bırakmışsın kuzu..uğraşamadın sanırsam...hadi gözün aydın az kalmış kocişine...
gizze gözünaydın.gerçmez o 8 gün şimdi.ben eşimden yeni evliyken 6 ay ayrı kalmış biri olarak çok iyi anlıyorum seni.hala geceleri uyanıp onu görünce şükrediyorum.ayrılıklar çok sağlamlaştıryor ilişkiyi ve sevgiyi arttırıyor.
gizzecim gozun aydin tatlim, hadi az kalmis, ne mutlusundur simdii sen de kocisinde:)))
ay ben illerin kodlarının yarıdan çoguun bilmem adas napcazz yardım edersin artık onderliginde ilerlerim :))
ay gizze ya çok az kalmıss
senin esin senin hamile halini yani karnın çıkmıs halini hiç gormemisti dimi ne kadardır ayrıydınız tam olarak nerde bulunuyor _? unutmusum ya bir ozet geçsenee sana zahmet merak ettim hep sorcam cekiniyorum diyorum herkes bilyior bir ben hatırlamıyorum heralde sormiyim :) ama dayanamıyorum artık soruyorum:) is için uzakta dimi ??
magnezyum beni cırcır yaptı yaa...size olmadımı?diasporal adı
eftelyacım gündüz ağrımıyorki akşam başlıyor gece yatarkende şiddeti artıyor...
Canım benim yakında değil hiç bir yakınımın doğumuna ya da bebek büyütmesine şahit olmadım - bu topikte herhalde en acemisi benim - kusuruma bakmcaksınız artık - o yüzden çoğu şeyi bilmiyorum sürekli soruyorum - ok şimdi de bebek uyuunca şeker yapamayacağımı öğrenmiş oldumZamanla öğrencez bir kısmını sizden bir kısmını işte düşe kalka herşeyi öğrencez.....
offf bende bugün dişçiye gidicem benimde ağrıyordu doktor yaptırabilirsin işlem dedi dolgu çekim vs sağlam diş çürümeye başladı yaa şaka gibi senağlama
sanada geçmiş olsun kayracım
kızlar bu haftalarda sürekli uykum var benim sizlerde durum nasıl şimdi bile ayakta uyumak üzereyim hatta birazdan yatacağım uykusuzluktan bayılcam sanki
Çook teşekkür ederim arkadaşlar:teselli::teselli: Evet bu son günler geçmiyormuş gerçekten... Saatler geçsin die bekliyorum resmen.
Benim eşim Kars'ta askerlik yapıyor Esrako. Hamileliğimin 6. haftasında hamileliğimi öğrendikten 2 hafta sonra askere gönderdim eşimi. Geldiğinde 28 bitmiş olacak inşallah. 5 ay boyunca göremedim onu tabi o da göremedi. Sık sık resim gönderiyorum ama kanlı canlı görmedi :) Geldiğinde çok şaşıracak eminim.... Giderken hamileyim die çok heyecanlıydı daha altı haftalıkken bebiş karnımı öper severdi... Şimdi nasıl tepki verecek çok merak ediyorummm... Alışabilecek mi acaba bu halime?
Kayra, evet canım ya. İlk başlar çok heveslenmiştim ama işler yoğunlaşınca bırakmak zorunda kaldım... belki işten ayrılınca devam edebilirim...inşallahh...
esrako canım hangi marka biberon aldın?? bulunsun diye bir tane alacağım da
Kızllaaaarrrr :))) Evrim'le şu anda annemdeyiz veeee Evrim ne yapmaya çalışıyor bilin bakalım :))))
Mermerşahin bezi kenarı yapmaya çalışıyoooooo :) Daha zincir çekme aşamasında. Bi görseniz çok komiiikkkkk :) Dil dışarda, bi elinde bez, bi elinde tığ, kollar Kuzey'in üstünde.... Bana bağırınıyoooo =) Hıncını benden çıkarmaya çalışıyo ama yemeslerrrr =)))
CUMA DUAMIZsevgili Allahım,
Şu an bu mesajı okuyan kişi ve kişiler, bana göre çok iyi ve çok özel.
Ben onLARI çok seviyorum.
OnLARA yardım et hayatını en güzel şekilde yaşasın.
Lütfen, her istediği şeylerde yardımcı ol onLARA.
Karanlık yerlerde oNLARA parlamaya yardımcı ol ve sevemeyeceği zamanlar sevebilsin.
Her zaman onLARI koru, sana ihtiyacı olduğu zaman onLARA yardım et ve onLARA bildir ki onLARla yürüdüğün zaman kendisi ve bebişleri güvendedir.
aminnn
gece ağrıyan dişe kötü derler yanlış bilmiyorsam yani kötü derken çekilmezse geçmez artık derler yaa inş geçer senin canım yaa:1hug::teselli:
derya ben sıralama yaptım kafamda,benim bebiş 40 hafta beklemez.temmuz 15 gibi gelir diyorum.allahım sırayı bozdurmasın bizlere.herkes sırasıyla zamanında doğursun...
esrako canım hangi marka biberon aldın?? bulunsun diye bir tane alacağım da
Merhaba kısslar,
Yettim gypsym yettim :lepi::lepi:
Uzun zaman oldu giremedim ama sitedeki problem yüzünden. Ben de şöle bir yazı çıkıyordu: X firması siteye saldırmıştır. Biraz sabredin diee. Ondan önce de sayfa hata veriyordu. 1 ara 1 gün girebildim ama toplamda 1 hafta oldu sanırım...
Bu arada koçişimin gelmesine 8 gün kaldı!!!!!delikafaduldendelikafadulden Çok mutluyum:1hug::1hug:
Bebişimi görmeye de kocişimle gidicem. Onun da ben iyiyim herşey yolunda umarım herkesde iidir...
KOcaman öpüyorum herkesia.s.a.s.
Şimdi biraz geçmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?