2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gypsy, Esrako, Kayra ve Fasulyeko çoook geçmiş olsun kısslar...

Benim de şu aralar bel ağrısı problemim başladı. Ben 28. haftamdayım 12 kilo aldım.. Sanırım bundan kaynaklanıyor... Bütün gün de sandalye tepesindeyim zaten... Benim de iznim 1 haziran da başlayacak ama ben 1 ay daha sabretmek istiyorum doğum sonrası için... Böyle giderse zor sabredicem gibi... Hem göbüşüm masama oturmama izin vermeyecek gibi (şu an masama değmesine 1 cm filan kaldıdelikafadulden ) hem de ağrılarım artıcak... Hayırlısı bakalımmm...

adaşım benimde illere geçmeme 4 gün kaldıııı kaydirigubbakcemile2

ay ben illerin kodlarının yarıdan çoguun bilmem adas napcazz yardım edersin artık onderliginde ilerlerim :))

aksam esime diyorum yarından sonra 99 gune dusuyorum geri sayım baslıyor birde sonra illeri saycakmısız dedim hehe diye guluyor askerde onlarda yaptırırmıs askerlerden cagıırlarmıs zonguldaklı kim var diye mesela gelir birsey verir dedide unuttum t harfi ile tekmil mi ne iste ad soyad zonguldak buyur komutanım seklinde onu dedirtir yollarlarmıs:)
bizde ona benizycez :))

ay masalalhh derya ya çok az kaldıı

ayy ne guzel dimi derya onlar ıoyle izlemek. bende kamera çekimi yapamıyordum aglamaktan oglum o yaslarda iken artık daha bir alıstım aglamamaya sartlayıp gidiyorum torenlere:) ama anneler gunu baska tabii. benim dedigim yil sonu gosterisi falan anneler gununde su an olsa dayanamam salya sumuk giderim:)

aminn canım eline yuregine saglıkk

ay gizze ya çok az kalmıss
senin esin senin hamile halini yani karnın çıkmıs halini hiç gormemisti dimi ne kadardır ayrıydınız tam olarak nerde bulunuyor _? unutmusum ya bir ozet geçsenee sana zahmet merak ettim hep sorcam cekiniyorum diyorum herkes bilyior bir ben hatırlamıyorum heralde sormiyim :) ama dayanamıyorum artık soruyorum:) is için uzakta dimi ??

benimkide 17 temmuz gibi 38. haftam doluyor sezeryan tarihim öyle şu an ama hayırlısı sen 1
ben 2
nazan 3
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

derya ya 38 hafta doluyor derken 38+ lara geçtigin tarih e mi doluyor diyorsunu? peki neden 38 dolunca alınıyor daha kalabilir senin dr un tavrı mı bu sana ozel birseymi ??

kızlar bu haftalarda sürekli uykum var benim sizlerde durum nasıl şimdi bile ayakta uyumak üzereyim hatta birazdan yatacağım uykusuzluktan bayılcam sanki

valla al bendende okadar gizzem yaa. bazen masanın altına dogru kaykılıp oturuyorum karnım tam dayanmıs oluyor masaya o an kızım tekme vurunca varya masaya carpıp geri mi hissediyorum ne acayip sarsılıyorum urkuyorum bir an rahatsız oluyor karnım hemen birkaç cm geri çekiyorum sandalyemi ama unutyuorum arad
yok yani ben fazaldan bir ayf alanhayatta calısamam azap olur zaten dusunmuyordum fazladan calısmayı tum gun masa bası oturan biri olarak çok zor isim. haziran 10 gibi doum iznim baslıycak zor dayanıyorum ben su anda gercekten iki gundur çok agrım var

der ya ya benim bri gunum bir gunume uymuyor biliyormusun

bir gun çok uykuluyum masamda uyukluyorum bir gun sırtım agrıdan kopuyor diger gun bir uyanıyrum mide yanması ile tumm gun ki hafif besleniyorum abur cubur yemiyorum borek çorek yaglı yemiyorum diyetteyim malumunuz ama birgun tumg un midem yanıyor ertesi gun bir baıyroum ayaklarım davul gibi sismis diger gun inik:)) yani herg un bir supriz le karsılasıyorum ne tur rahatsızlık çıkcak oneceden bilemiyorum . hiç bir sikintim olmazsa sasırıyorum allahım ne guzel diyo rum :)
boyle boyle gececek son aylarımız

alısverislerim :)

arkadaslar epey is hallettim resmen dun ogleden sonra basladım bugun su anda bitirdim yani uç bes parca esyayı en uyugun nerden ne sekil alırım diye net basında bakınmaktan birhal oldum. diyorum ugidip pahalı almayayım tum gun pc basındayım faydalı bir ise yarasın budurum madem uycgun fiyatlıyı arastırayım ama beynim ambale oldu

bebek kuveti kovası ayagı masrapa sı filesi vs hepsini aldım tırnak makası sac taragı cam biberon sebamed bebe sabunu ilk aylar sampuanı chicco ve asıl kafamı epeydir kurcalayan hangisin seceecem karmasas ıolan kulaktan ates olcer. onuda braun marka aldım uç urunu var braun un 4020 modeli orta fiyat olup en luksune gerek olmayan tum ozelliklere sahip onuda pratik evden aldım digerlerini e bebekten aldım ikisindende daha evel alısveris yaptım guvenilirliklerini biliyorum . bakalım yarın ve ptesi kargolar gelmeye baslar hevesle onları bekliyorum ıvır zıvır islerim halloldu gibi epey onun dıısnda carsı pazar bakıp son alcaklarım kalıyor.

evet esra tutacam diyorum ama olmuyor ne yapayım yapım gereğide sulu gözümdür zaten
kayra duan çok güzel esarnın alıntısından gördüm canımya çok sağol amin canım

bende aşırı derecede iştahsızlık mevcut hiç açlık hissetmiyorum sadece saate göre beslenme ayarladım yoksa akşama kadar aç gezebilirim uyku halimde son 1 haftadır arttı mide yanmam vardı rennie duo içiyorum geçti yoksa çok feciyidm ama dedğin gibi böyle böyle geçeiyor günler çok şükür

hayırlı olsun canım bizde saydığın tarzdakileri netten alıcaz eşimle öyle kararlaştırdık sendende yardım isterim en uygun nerelerse sorarım dediğin gibi bak bak kafa beyin kalmıyor

gizze az kalmış hasretlik bitiyor çok güzel iyi olmanada sevindim

gizze diğer topiği bırakmışsın kuzu..uğraşamadın sanırsam...hadi gözün aydın az kalmış kocişine...

gizzecim gozun aydin tatlim, hadi az kalmis, ne mutlusundur simdii sen de kocisinde:)))

Çook teşekkür ederim arkadaşlar:teselli::teselli: Evet bu son günler geçmiyormuş gerçekten... Saatler geçsin die bekliyorum resmen.

Benim eşim Kars'ta askerlik yapıyor Esrako. Hamileliğimin 6. haftasında hamileliğimi öğrendikten 2 hafta sonra askere gönderdim eşimi. Geldiğinde 28 bitmiş olacak inşallah. 5 ay boyunca göremedim onu tabi o da göremedi. Sık sık resim gönderiyorum ama kanlı canlı görmedi :) Geldiğinde çok şaşıracak eminim.... Giderken hamileyim die çok heyecanlıydı daha altı haftalıkken bebiş karnımı öper severdi... Şimdi nasıl tepki verecek çok merak ediyorummm... Alışabilecek mi acaba bu halime?

Kayra, evet canım ya. İlk başlar çok heveslenmiştim ama işler yoğunlaşınca bırakmak zorunda kaldım... belki işten ayrılınca devam edebilirim...inşallahh...

milkshake
geçmiş olsun canım.

babymom
gözünaydın canım.dondurma ve çikolataya devam edeceğine sevindim

burko
park yatak hayırlı olsun.kızın mutlu mutlu yatsın içinde.bende park yatak alacağım.fiyat olarak ne ödediniz

babymom
bende fermuarlı altı düz yanlarda emzik ve biberon için gözleri olan bi çanta aldım.çok kullanışlı.kızkardeşlerimden kullanışlılığının önemini biliyorum

kızlar.bu aydan sonra korunmaktan bahsetmişsiniz ama bazı doktorlar son iki ay ilişkiyi yasaklıyorlar.ben zaten hamileliğim boyunca iki defa cinsel ilişki yaşadım oda çok tedirgin olarak.belkide psikolojik bi durumdur karnım büyüdü iyice ve içimde oğlum kıpır kıpır ederken bunu yapamam gibi geliyor.onu rahatsız etmekten de korkuyorum.düşünün bi canli içinde kıpır kıpır ve ben nasıl onun varlığını unutup eşime konsantre olayım.dediğim gibi psikolojik de olabilir.biz aylardır kardeş kardeş uyuyoruz.doktorlarda ilginçler.cinsel ilişki yasak değil diyorlar bi lekelenme olunca da"cinsel ilişki yaşadınız mı bu günlerde". diye soruyorlar.arkadaşlarımın çoğuna son iki ay yasaklamış doktorları ilişkiyi.ama doktorlarda farklılıklar gösteriyorlar bi çok konuda oldukları gibi.

magnezyum beni cırcır yaptı yaa...size olmadımı?diasporal adı

mercimekim banada oldu günde bir tane muz yiyordum ikiye çıkardım bazende haşlanmış patates yiyorum dengelemeye çalışıyorum eğer almazsam magnezyumu kabusa dönüşüyor herşey..

eftelyacım gündüz ağrımıyorki akşam başlıyor gece yatarkende şiddeti artıyor...

kayracım çok geçmiş olsun. umarım atlatırsın. ama narkoz almak tehlikelimi ben doktorun izniyle müdahele yapılıyor diye biliyorum.

tazecim oğluna maşallah, ayrıca bu kadar ayrıntı yazdığın için teşekkürler, çok faydalı oluyor. özellikle benim gibi burda tek doktora bağlı kalmak zorunda olanlar için.

:) Tamam canım anlaşıldı. Bebek gelince -inan bana şaka yapmıyorum-; bir yardım edenin yoksa wc ye gitme ihtiyacını bile giderecek zamanı bulamayacaksın. Benim çok yakın iki arkadaşım ailelerinden yardım almadan bebeklerini büyütmek zorunda kaldılar. Ve gerçekten zaman problemi yaşayacaksın. O nedenle boş zamanlarının tadını çıkar :)

offf bende bugün dişçiye gidicem benimde ağrıyordu doktor yaptırabilirsin işlem dedi dolgu çekim vs sağlam diş çürümeye başladı yaa şaka gibi senağlama

sanada geçmiş olsun kayracım

Geçmiş olsun. Benim de oldu işte Dolgum yapıldı ama diş etim hasar gördü biraz. Dikkat et e mi, gargara falan kullan ilk bir kaç gün :)

kızlar bu haftalarda sürekli uykum var benim sizlerde durum nasıl şimdi bile ayakta uyumak üzereyim hatta birazdan yatacağım uykusuzluktan bayılcam sanki

O bende de oluyor ama, dönem dönem.. Birkaç haftada bir oluyor. Bİrkaç haftada bir bütün hafta uyumak istiyorum. Ama sonra gücümü toplayıp sokaklarda gezmeye devam :)

DİDE; canım visco yatak alıcaz. Zaten bebişlerimiz tüy gibi olacağı için çok sert yataklara gerek yok. Vİsco yatak böyle oyun minderi gibi bişey. Sordum 75 TL imiş. Ondan alıcaz..

Mercimekim, Norraam, Esrakom, Kayram çok teşekkürler kızlar :) Dorukumuz maşallah koca adam olmuş :)

Kızllaaaarrrr :))) Evrim'le şu anda annemdeyiz veeee Evrim ne yapmaya çalışıyor bilin bakalım :))))

Mermerşahin bezi kenarı yapmaya çalışıyoooooo :) Daha zincir çekme aşamasında. Bi görseniz çok komiiikkkkk :) Dil dışarda, bi elinde bez, bi elinde tığ, kollar Kuzey'in üstünde.... Bana bağırınıyoooo =) Hıncını benden çıkarmaya çalışıyo ama yemeslerrrr =)))

sagol canım hatırlatma için askerlik oldugunu tamamen unutmusum simdi yazınca hatırladım. allah kavustursun çok çok az kalmıs. once tuhaf gelecektir bu halin esim yanımda oldugu halde beni ikinci kez bu hallerde gorudgu halde soyunukken falan garip garip bakıyor inanamıyorum ya bu kadar karnınını buyudugune diyor:) seninkini halini çok merak ediyorum sasıracak çok :) ama 6 haftalık o kadar hevesli ise su an tekmelerini hisetmek çok heycan verici olacak sizin için.

esrako canım hangi marka biberon aldın?? bulunsun diye bir tane alacağım da

canım ben plastik birkaç biberon almıstım su nazanında alısveris yaptıgı demstocktan tommyy marka ingiliz malı sanırım plastik ama onlar ben su içirmek için emzirme sonrası ozellikle arada su içirmek gerekiyor cam biberon aldım nuk un. oglumda ne aldı isem aynı markaları alıyorum takılmıs plak gibi nedense :))

ayy siz çok omursunuzzzzzz.
evrim ogrendimi elindeki kumasın adını dogru durust :)))))

hayranım senin dualarına bir aminnn diyorumkı bağırarak içimdekı tüm soluğu atarak anlatamam.ağzına sağlık kayracım..

gece ağrıyan dişe kötü derler yanlış bilmiyorsam yani kötü derken çekilmezse geçmez artık derler yaa inş geçer senin canım yaa:1hug::teselli:

yok anacım yok benimde geceleri inletirdi ama dolguyla yırttım çok şükür.doktorumda el bebek gül bebek nazlayarak yaptı sağolsun.

derya ben sıralama yaptım kafamda,benim bebiş 40 hafta beklemez.temmuz 15 gibi gelir diyorum.allahım sırayı bozdurmasın bizlere.herkes sırasıyla zamanında doğursun...

dur yahu ne oldu sorunmu var neden erken gelecek zamanından önce gelmesin bebişlerimiz..

esrako canım hangi marka biberon aldın?? bulunsun diye bir tane alacağım da

biberon mu?? ne emzik ne biberon almadım almayada niyetim yok istemiyorum öyle şeyler sütümün yeterli olacağını düşünüyor ve umut ediyorum emzikte alıştırmak istemiyorum.inşallah gönlüme göre olur da biberona ihtiyaç duymam ilk 6 ay.

yaw sanırım herkes iyi siteye zorla girip takip etmeye çalışıyorum ama tabı yazamadan çıkıyorum bakalım bu sefer gelecekmi cevaplar.

az kaldı..az daha sabır gizze...allah kavuştursun..

sağol gelgit ve esrako.
ya ihtiyaç olursa diye alacağım biberon bulunsun da kullanılmazsa kullanılmasın

bende ne emzik nede biberon kullanmak istemiyorum bu sefer gelgit gibi ileride çok zorluk çekiyor insan kaşıkla yenmesi gereken mamaları bile yemekte güçlük çekiyor bebkler hele emzik asla vermiyecegim burçine ablasına küçücükken yüzme ögretirken denizde bir tuturuyordu feryat figan mememde memem diye sudan çıkıp emzikler tekrar giriyordum denize agzında emzikle yüzüyordu cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…