allah sana sabır versin o zaman.bir fotoğraf alabilsek çok geyik olurdu valla.Kızllaaaarrrr :))) Evrim'le şu anda annemdeyiz veeee Evrim ne yapmaya çalışıyor bilin bakalım :))))
Mermerşahin bezi kenarı yapmaya çalışıyoooooo :) Daha zincir çekme aşamasında. Bi görseniz çok komiiikkkkk :) Dil dışarda, bi elinde bez, bi elinde tığ, kollar Kuzey'in üstünde.... Bana bağırınıyoooo =) Hıncını benden çıkarmaya çalışıyo ama yemeslerrrr =)))
viscoda kalın gibi geldi bana internettekiler öyle yani..şöyle ince bir şey olsa ne iyi olurdu.
:) Tamam canım anlaşıldı. Bebek gelince -inan bana şaka yapmıyorum-; bir yardım edenin yoksa wc ye gitme ihtiyacını bile giderecek zamanı bulamayacaksın. Benim çok yakın iki arkadaşım ailelerinden yardım almadan bebeklerini büyütmek zorunda kaldılar. Ve gerçekten zaman problemi yaşayacaksın. O nedenle boş zamanlarının tadını çıkar :)
Geçmiş olsun. Benim de oldu işteDolgum yapıldı ama diş etim hasar gördü biraz. Dikkat et e mi, gargara falan kullan ilk bir kaç gün :)
O bende de oluyor ama, dönem dönem.. Birkaç haftada bir oluyor. Bİrkaç haftada bir bütün hafta uyumak istiyorum. Ama sonra gücümü toplayıp sokaklarda gezmeye devam :)
DİDE; canım visco yatak alıcaz. Zaten bebişlerimiz tüy gibi olacağı için çok sert yataklara gerek yok. Vİsco yatak böyle oyun minderi gibi bişey. Sordum 75 TL imiş. Ondan alıcaz..
Mercimekim, Norraam, Esrakom, Kayram çok teşekkürler kızlar :) Dorukumuz maşallah koca adam olmuş :)
sagol canım hatırlatma için askerlik oldugunu tamamen unutmusum simdi yazınca hatırladım. allah kavustursun çok çok az kalmıs. once tuhaf gelecektir bu halin esim yanımda oldugu halde beni ikinci kez bu hallerde gorudgu halde soyunukken falan garip garip bakıyor inanamıyorum ya bu kadar karnınını buyudugune diyor:) seninkini halini çok merak ediyorum sasıracak çok :) ama 6 haftalık o kadar hevesli ise su an tekmelerini hisetmek çok heycan verici olacak sizin için.
canım ben plastik birkaç biberon almıstım su nazanında alısveris yaptıgı demstocktan tommyy marka ingiliz malı sanırım plastik ama onlar ben su içirmek için emzirme sonrası ozellikle arada su içirmek gerekiyor cam biberon aldım nuk un. oglumda ne aldı isem aynı markaları alıyorum takılmıs plak gibi nedense :))
ayy siz çok omursunuzzzzzz.
evrim ogrendimi elindeki kumasın adını dogru durust :)))))
bende ne emzik nede biberon kullanmak istemiyorum bu sefer gelgit gibi ileride çok zorluk çekiyor insan kaşıkla yenmesi gereken mamaları bile yemekte güçlük çekiyor bebkler hele emzik asla vermiyecegim burçine ablasına küçücükken yüzme ögretirken denizde bir tuturuyordu feryat figan mememde memem diye sudan çıkıp emzikler tekrar giriyordum denize agzında emzikle yüzüyordu cadı
allah sana sabır versin o zaman.bir fotoğraf alabilsek çok geyik olurdu valla.
viscoda kalın gibi geldi bana internettekiler öyle yani..şöyle ince bir şey olsa ne iyi olurdu.
ken..o madde olmamalı.ben avent ve dr brownstan birini alacağım.
demee bende evrim ortalıklarda yok işimi varkine diye düşünmüştüm hadi kolay gelsin kuzeyin anasıKızllaaaarrrr :))) Evrim'le şu anda annemdeyiz veeee Evrim ne yapmaya çalışıyor bilin bakalım :))))
Mermerşahin bezi kenarı yapmaya çalışıyoooooo :) Daha zincir çekme aşamasında. Bi görseniz çok komiiikkkkk :) Dil dışarda, bi elinde bez, bi elinde tığ, kollar Kuzey'in üstünde.... Bana bağırınıyoooo =) Hıncını benden çıkarmaya çalışıyo ama yemeslerrrr =)))
bende ne emzik nede biberon kullanmak istemiyorum bu sefer gelgit gibi ileride çok zorluk çekiyor insan kaşıkla yenmesi gereken mamaları bile yemekte güçlük çekiyor bebkler hele emzik asla vermiyecegim burçine ablasına küçücükken yüzme ögretirken denizde bir tuturuyordu feryat figan mememde memem diye sudan çıkıp emzikler tekrar giriyordum denize agzında emzikle yüzüyordu cadı
ohh valla ne güzel şans bizimkiler ağzını bilem açmiyo bu konudabizde üç tane hala bi babaanne var bırak yapmayı soran bile yok delikafadulden
ne şanslısnız anacım yaa ilgili insanlar olması çok güzel eşinin tarafında :bbo:
ayy bu adete de bayıldım bohçayı bosver altını bilem yeter alkisalkisalkissizdede varmı mevlüte gelirken bebeğe bohca getirmek.....üstünde altın oluyo
Bu arada canınızı çektirmiş gibi olmayayım ama kısmetse haftasonu deniz sezonunu açmayı planlıyorum ben:teytey::sm_cool::teytey:Cumartesi öğleden itibaren Çeşme'de olacağız. Denize girmezsem çatlarım. Kendime hamile mayosu bilem aldımalkisalkisalkisHayatımda aldığım en çirkin mayo ama olsun. Önemli olan sağlıklı olmasıdelikafadulden
tünaydın herkese
dün geceden beri sağ kolum ağrıyoo ne yapacağımı bilemedim eşime gece masaj yaptırdım ama yine de tam geçmedi gece 11 gibi başladı ağrı hala da biraz var. Siz de de oluyormu?? Kolumu kıpırtacak dermanım yoktu resmen
Geçmiş olsun fasulyeko. Geçmişi okumaya çalıştım, defalarca cevap yazmaya uğraştım ama olmadı umarım bunu gönderebilirim. Yazdıklarımı da kaybettim. Cinnet geçirreceğim. Kısaca bebişine yeni mobilya, yatak ve cici alan arkadaşlar güle güle giydirip içinde büyütsünler bebişlerini. Ciciler bölümüne yazamadığım cevapları da buraya yazayım, kabul buyurursanız.
Evrim çok güzeller, güle güle giysin oğluşun.:
kızlar dişim ağrıyor çok fenaaaaaaaaaaaaa
iyide ben illerin numaralarini bilmiyorum, heen bulayim internetten..
Kızllaaaarrrr :))) Evrim'le şu anda annemdeyiz veeee Evrim ne yapmaya çalışıyor bilin bakalım :))))
ayy siz çok omursunuzzzzzz.
evrim ogrendimi elindeki kumasın adını dogru durust :)))))
allah sana sabır versin o zaman.bir fotoğraf alabilsek çok geyik olurdu valla..
demee bende evrim ortalıklarda yok işimi varkine diye düşünmüştüm hadi kolay gelsin kuzeyin anası
Kızlar yeni mesaj yazıldı mı ne güzel bana tıkır tıkır mail geliyordu, aynı anda birçok topiği takip edebiliyordum bu sayede. Artık gelmiyorsenağlamaBir ayar mı yapmak lazım ki?
Bu arada canınızı çektirmiş gibi olmayayım ama kısmetse haftasonu deniz sezonunu açmayı planlıyorum ben:teytey::sm_cool::teytey:Cumartesi öğleden itibaren Çeşme'de olacağız. Denize girmezsem çatlarım. Kendime hamile mayosu bilem aldımalkisalkisalkisHayatımda aldığım en çirkin mayo ama olsun. Önemli olan sağlıklı olmasıdelikafadulden
Evriş kolay gelsin, ilk kez tığ tutana zor olmalı gözümde canlardırdım o halini :))
bana annem yapacak teyzeminkızıyla birikte biz hallederiz dediler
Kızlar yeni mesaj yazıldı mı ne güzel bana tıkır tıkır mail geliyordu, aynı anda birçok topiği takip edebiliyordum bu sayede. Artık gelmiyorsenağlamaBir ayar mı yapmak lazım ki?
Senin kırık oldugunu biliyordum da.. kırıgın bu kadar derin oldugunu bilmiyordumm, sıyırdın sen dı mı Furkoooo.. bu mevsımde daa.. dötümüz ısınmadan denize gireceksin haa.. Allahımmm akıl dagıtırken sen okulda semınerde mıydınn yoksaa -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?