2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

allah sana sabır versin o zaman.bir fotoğraf alabilsek çok geyik olurdu valla.
viscoda kalın gibi geldi bana internettekiler öyle yani..şöyle ince bir şey olsa ne iyi olurdu.

Plastik Biberonlarda Zararlı Madde buraya bir bak..çok haber bu biberonlarla ilgili.içeriğine iyice bakmak lazım alırken..o madde olmamalı.ben avent ve dr brownstan birini alacağım.

kayracım geçmiş olsun kuzu..geçenlerde ben de dolgu yaptırdım..fısfısla uyuşturdular..bişey hissetmedim...belki sana da öle bişi yaparlar...bu arada dualarını bizlerle paylaştığın için çok saol...amin güzelim...

ay canım zor olmus sizin çini ben berke 2 yasındaydı emzigi biraktık. uç gece falan çok zor uyudu hatta karyolanın içine bende girip dusunun 130 cm lik karyolada bende iki buklum yanında uyudum geceuyanıp emzik aranıp kendini ordan oraya attıgında pıspıs lamıstım uç gece oyle yanında yattım 2+ yaslarda dis gelisimini bozuyor dediler diye bıraktırdım ama iki sene çok rahat ettim ve bebeklerin kesinlikle emmek ihtiyacları diye biliyorum emzik vermemekte direten arkadaslarımın çocukları ellerinde biberon onun lastigini emerlerdi . benim oglum bittimi biberonu hemen bırakırdı. yani bir emme istegi mutlak var ama sonra bıraktırmak cidden zorluyor tabi.

biberonda sutum olmazsa mecburen kullancam napim yapcak birsey yok oglumda 4 ayda kesildi gidi sutum hiç yetmemisti zaten 15 gunden sonra hep sut + mama yapmıstım o yuzden mecbur alıp hazır ediyorum

canım ben o kadar irdelemiyorum hiçbirseyi ama soyle diyim sana bilinmedik marka almam. yani biberon olunca nuk avent yada chicco falan alırım içerigin falan okumam o nedenle. gidpi hiç duyulmatdık birsey almam. bu demstockt dan aldıgım urunde tommy bee diye unlu bir marka mothercare larda satılıyor fiuyatları çok yuksek outlette uygundu da aldım yani sanmam onunda zararlı maddeyi içerdigini.
bu arada ben bgun cam biberon aldım onda zaten sorun yok heralde.
su için cam biberon tercih ed iyorum.

esracım sen yine de bak.ünlü ünsüz farketmez bence..araştırma sonucu yeni ortaya çıkan bir şey..tabi çok irdelememek lazım..ama biliyorsun çağımız kanser çağı..Allah korusun..sağlıklı nesiller istiyoruz o kadar.olabildiğince koruyalım bence..

selam arkadaşlar,
bugün okuyamadım bile. online olduğuma bakmayın, çok yoğunum, içim gidiyor okumak ve yazmak için ama ne mümkün.
ben de iki cümle yazıp kendimi hatırlatayım, varlığımı hissettireyim dedim. en son okuduğum satırlara göre alışverişler tamamlanmaya başlamış. ESRAKO bir daha ne zaman geliyorsunuz fetih e? yani mobilya siparişini ne zaman vereceksiniz?

Hayırlı Cumalar herkese
sabahtan beri burdayım ama hiç birşey yazamadım, bütün alıntılar gitti, site çok sorunluydu, sadece resimleri ekleyebildim ciciler bölümüne,
arkadaşım işyerime iş görüşmesine gelmişti kesin olcak gözüyle bakıyordum çok olumluydu, bugün olmayacağını söylediler çok üzüldüm arkadaşımı da ben heveslendirmiştim neyse kısmet biraz ama moralsizim

aklımda kalanlar
Esra dişçiye gittinmi geçmiş olsun
Burko yatağınız hayırlı olsun
Meltem sanırım senin kolun ağrıyordu geçtimi doktorunu arayıp sordun mu?, ben biberonu drbrowns aldım, hava yutmayı engelleyen sistemi var
Minik Kelebek dün eklediğim çantaları havuzluhanda gördüm

demee bende evrim ortalıklarda yok işimi varkine diye düşünmüştüm hadi kolay gelsin kuzeyin anası

ben emzikde kullandım biberonda biberon zorunluydu mamayla beslendik 4 gün emzirebildim kızımı emziğede 15 günlüktü alıştırdım hiç sorunda yaşamadım hatta kendi kendine bıraktı birgün emzik ağzından yere düşmüş benimde arkam dönük oturuyorum habersizim yerden almış tabi bahçede toprağa düşmüş ağzına götürmesiyle öööğ demesi bir oldu bi döndüm emzik elinde öğürüyor çocuk o gün bıraktık aklına gelince elime alıyordum öğğ diyordum tiksinip almak istemedi hemende unuttuk bunuda alıştıracam vallahi çok büyük kurtarıcı doğru kullanıldığı sürece sorun olmuyor ben damaklı emzik kullandım biberondada aynı damaklı emzik kullandım damak ve diş gelişimine zararı yok

Kızlar yeni mesaj yazıldı mı ne güzel bana tıkır tıkır mail geliyordu, aynı anda birçok topiği takip edebiliyordum bu sayede. Artık gelmiyorsenağlamaBir ayar mı yapmak lazım ki?

Bu arada canınızı çektirmiş gibi olmayayım ama kısmetse haftasonu deniz sezonunu açmayı planlıyorum ben:teytey::sm_cool::teytey:Cumartesi öğleden itibaren Çeşme'de olacağız. Denize girmezsem çatlarım. Kendime hamile mayosu bilem aldımalkisalkisalkisHayatımda aldığım en çirkin mayo ama olsun. Önemli olan sağlıklı olmasıdelikafadulden

Evriş kolay gelsin, ilk kez tığ tutana zor olmalı gözümde canlardırdım o halini :))
bana annem yapacak teyzeminkızıyla birikte biz hallederiz dediler

bizde üç tane hala bi babaanne var bırak yapmayı soran bile yok delikafadulden
ne şanslısnız anacım yaa ilgili insanlar olması çok güzel eşinin tarafında :bbo:
ohh valla ne güzel şans bizimkiler ağzını bilem açmiyo bu konuda
sizdede varmı mevlüte gelirken bebeğe bohca getirmek.....üstünde altın oluyo
ayy bu adete de bayıldım bohçayı bosver altını bilem yeter alkisalkisalkis

oy oy ben bu sene denizi ancak rüyamda görcem :1closedeyes: ne mutlu sana :lepi:

Bende de mevcuttur ama cok uzun vadelı olmuyor.. magnezyum alıyorum, sanırım sen de almalısın kuzu.. doktoruna danıs derım.

Tesekkur ederim kuzu.. cok zarıfsın.

kızlar dişim ağrıyor çok fenaaaaaaaaaaaaa

Gecmıs olsun Kayracım..

iyide ben illerin numaralarini bilmiyorum, heen bulayim internetten..

Yerim seni yaaa kaydirigubbakcemile3

Eşşşeekkk seniiii :))) ispiyoncu raziyeee kaydirigubbakcemile

ayy siz çok omursunuzzzzzz.
evrim ogrendimi elindeki kumasın adını dogru durust :)))))

Düşün daha adını bilmezken kenarını ıslemeye calıstım Esrako.. :)))))

allah sana sabır versin o zaman.bir fotoğraf alabilsek çok geyik olurdu valla..

Seni o fotografa geyik yaparımm ben.. düdük makarnasııı

demee bende evrim ortalıklarda yok işimi varkine diye düşünmüştüm hadi kolay gelsin kuzeyin anası

Saol kuzum ya.. kendım yapmak ıstedım.. saolsun, varolsun Burcunun annesi Sefa Teyze el attı da ogrettı.. daha elıme yenı tıg almısımm, burcu gecmıs karsıma baan motıflı ogretmeye calısıyor.. Sefa teyze bı aldı elıne tıgı... dedı gel cocugumm o ole baslanmas bole baslanır... Allah razı olsun kadın dan yaff ..

Bu sahane kadının da kızı; örtmenimmm benimmm, öbür taraftan kulak göstererek ogretıyor bana sözümm onaaa!!

Senin kırık oldugunu biliyordum da.. kırıgın bu kadar derin oldugunu bilmiyordumm, sıyırdın sen dı mı Furkoooo.. bu mevsımde daa.. dötümüz ısınmadan denize gireceksin haa.. Allahımmm akıl dagıtırken sen okulda semınerde mıydınn yoksaa -tatlicadiarzu-

Evriş kolay gelsin, ilk kez tığ tutana zor olmalı gözümde canlardırdım o halini :))
bana annem yapacak teyzeminkızıyla birikte biz hallederiz dediler

Vallaaa canlandır ve yerlere yat..o kıvamdaydımm inan ki :)) ama ğrendimm Petrikimm :)) Sefa Teyze nın sayesınde :))

Bu arada sıte berbat.. gecmısı dogru durust okutmadı bana...

evrüşüüüüm koydum hastane için aldıklarımın fotolarını

kızlar selam herkese geçde olsa hayırlı cumalar geçmişi okumaya çalıştım bazı sayfalar açılıyo bazıları açılmıyo aklımda olanları yazim bende
fasülyeko geçmiş olsun canım
tazefasülye maşallah oğluna valla herşeyi çok güzel çıkmış gözün aydın
evriş kolay gelsin azimle ha gayret yaparsın sen
burko denizmi dedin ne güzel ya bizim içinde gir hamilelikte yüzmek iyidir
kayra ve gpyresra diş ağrısı berbattır çok geçmiş olsun
sakaleyn okul gösterisi konusunda katılıyorum benim aynı şekilde gösterileri çok hoşuma gitti bide bana resim yapmış güzel anılarve anlar bunlar .....
doğumdan bahsetmişiniz benimde agustosun başı gözüküyo sezeryan olucagı için günü belli heyecanla bekliyorum inşallah daha erken süpriz yapmaz diyorum...biberon ve emzik konusundada ben emzik kullanmadım hiç kızımda biberonuda bırakmamız çok kolay oldu kendi bıraktı 2 yaşında inşallah oğlumdada ihtiyaç duymam diye diliyorum ...

ayy ben cokkk kıskandım ama şimdii yaaaa :çok üzgünüm:ama kuzu daha erken degılmı,ısınmısmıdır denız dersın?gercı sizin oralar ısınmıstır tabı.biz burda hazıranın ilk haftasından önce mümkün degıl giremeyız.ama olsun hazıranın ilk 2 haftası girsem bıle bana yeter.çünkü giremezsem sinirden çatlarım kötükedihüso
ayrıca hamıle mayonda cok yakısır bence sekerım,o güzel göbişle gayette güzel olursunyerimseniben

buarada bu site benı mahvettı,gectıgımız 10 sayfayı okuyamadım,on saat acılmıyo sayfalar.neyse bişe kacırmamısımdır inşalllah.
kızlar buarada comely die bi arkadasımız vardı sankı seneelrdır ugramamıs gibi,yanlısmı hatırlıyorum

Kıskandın di miiiiilülülülülülüMevsim gayet uygun bacım. Ben senede 3 ay denize girmezsem bir tarafım düşer. Mayıs, Haziran, hadi belki accık Temmuz işte o kadar:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…