2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar tünaydın hepimizin geçmiş anneler günü kutlu olsun....
eşimkutladı anneler gününü ama hediye istememiştim onun için almadı seneye telafi edersin canım dedim.
Bu arada eşim kızımız doğunca lahmacun yiyebilirmi falan dedi gülmekten kırıldımmmmm. Bebeği köşe bucak kaçırcam galiba yanlışlıkla birşey vermesin ağzına dün 6 ay meme emer dedik unutmaz umarım :)

Arkadaslarım.. besiğe ıhtıyacım var.. 6 ay yanımda benı ıdare edebılecek bısı.. uygun duzgun bısı rastlarsın nette gezınırken aklınızda olayım..

EVRıŞ,
mothercare de 180tl ye çok şirin beşik var. masif. sallanıyor. ve de görüntü çok şirin. ama onların içine alınan şilteler çok pahalı. biz beşiği aldık da şiltenin fiyatını duyunca şok olduk. şiltesi de 110tl mi ne. henüz şiltesini almadık.

Canım Allah yardımcınız olsun, dediğin gibi bir kapı kapanır diğeri açılır, bebiş size kısmetiyle gelecek eminim daha iyi koşullarda daha iyi bir iş bulacaktır eşin.

arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..

Ben dalin sıvı bebe deterjanıyla yıkayacağım.Sıvı deterjanları önerdiklerini okudum, diğerleri kalıntı bırakabilirmiş bu da bebekte alerjiye sebep olabilirmiş.

Son düzenleme:
şilte dediğimde incecik bişey. hani al büyük bir battaniyeyi katla koy daha kabarık olur. alcaz artık mecbur da valla 6 ay için biraz tuzluya patlayacak bize.

Arkadaslarım.. besiğe ıhtıyacım var.. 6 ay yanımda benı ıdare edebılecek bısı.. uygun duzgun bısı rastlarsın nette gezınırken aklınızda olayım..

Evrişcim Karamürsel sepeti de denen beşikler var. Onları bir araştır istersen, ben de buralardan bakarım istersen, kargoyla göndermek astarı yüzünden pahalı hesabına mı döner bilmiyorum :) Ama benim bir arkadaşım kullandı ben de ondan alacağım. Bebek 3-4 aylık olana kadar rahat kullanılıyor. 3 aydan sonra kendi yatağına geçiririm diyorum.

ilahi evriş güldürden beni sırnaşık şey kuzum biz kaç aydır o moddayız hep hareketleri falan kasıklarımda hatta kaç kare yolda kitlenip kaldım yürüdükçe yoruldukça aşağıya doğru baskı yapıyordu 4 boyutluda bile doğru düzgün görüntü alamadık aşağıda durduğu için ama korkulacak bir aşağıdalık değilmiş bu dr. diyor kafası gögüsünün altında ayakları kasıklarında duruş pozisyonu buymuş alış sende biz alıştık ne yaptıysak çıkmıyor yukarı rahatları böyle iyi demek ki :roflol:

Pahalı be yavrum.. onları bende gordum.. 6 aydan fazla yanımda yatırmayı dusunmuyorumm.. o yuzden bana gerek yok o kadar, saolasın.

Bı arastırayım bakiimm Aiidamm, saolasın.

MERCıMEK, ben dalanın roxy diye bir ürünü varmış, onu önermişlerdi onla yıkayacağım galiba. komşum verdi bir paket. annem gelince yıkarız onunla. ben tek başıma kalkışmıyorum hiç o işlere. zaten hiç fırsat bulamıyorum. evle hiç ilgilenemiyorum.

seninkide bir alemmiş kızı daha şimdiden ibrahim tatlısese rakip yapacak herhalde lahmacun yedirecek ha cokacimcoook benimkide diyor o doğsun 3-4 aylık olsun ben kızıma herşey yedireceğim minik minik herşeyden koparıp ona vereceğim yesin vitamin alsın diyor valla yandık sanırım bebekleri babalarından kaçıracak yer arayacağızkaydirigubbakcemile onlara göre bebek sanki hemen doğup büyüyüp ayaklanacak herşeyi yiyecek sanıyorlar rabbim bebeklerimizi ve bizi babalarından korusun bakalım daha doğmadan böyle doğunca ne maceralarımız olcak bilemiyorum:mymeka:

saolun kuzular deterjan bilgileriniz için...ben bu ay sonu gibi yıkama işini tamamlamayı planlıyorum...

arkadaşlar bebek odası badanası hakkında yardımlarınızı bekliyorum acillll....

şimdi benim odam normalde kum beji ama rengini değiştirmeyi düşünüyoruz büyüyen karyolasını aldık ana renk beyaz sadece alttaki üç çekmecesinden biri beyaz biri lila biri pembe yanındaki komidin dolabı pembe onun üstündeki çekmecesi lila beşiğin başı yandaki tahtaları falan beyaz belisin büyüyen karyolasından..... uyku setini pembe aldık üstündeki tülüde pembe duvarları acaba pembeyemi boyasam yoksa lila ya mı karar veremiyorum ama sanki lila daha güzel duracak gibime geliyor ama yardımınıza ihtiyacım var umarım anlatabilmişimdir giysi dolabını yaptırıyoruz oda düz beyaz renk olacak....

yaklaşık 3 haftadır sağ bacağımda müthiş bir kasılma var.aynı sıkıntıyı yaşayan var mı??

canım kasılmaları çoğumuz yaşıyoruz benimde çok oluyordu yolda kitlenip kalıyordum dr. bunu için bana mağnezyum pronatal ve calciyum verdi şükür 1 haftadır falan rahatım bi dr. sor o sana ne yapman gerekeni söyleyecektir.... geçmiş olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…