geçen hafta eşimin işleri yüzünden çok stres yaşamıştım çok üzülüp ağlamıştım belki bu gelen kanamada onunla alakalıda gelmiş olabilir ama artık herşey çok güzel oluyor yavaş yavaş gece bebeğimi gördüm ilkdefa onu emziriyordum ama yüzünü net göremedim sadece kucağımdaydı hatta o emdikten sonra gögüslerimden süt sütyenime geçiyor diyorum bu kadar sütümün olacağını tahmin etmezdim diyorum.....
eşim bugün iş görüşmesine gitmişti aradı şimdi bir fabrikanın muhasabesine girmeye çalışıyor müdürle görüşmüş şuan için çok tecrübeli birini arıyorum ama fabrika üretime geçtikten sonra bi 5 kişi daha alacağım seni ozaman düşüneceğim demiş çok mutlu oldum inşallah bebeğinin şansına onun bereketine babasına hayırlısıyla yeni bir iş getirir.... dua edin kızlar bebeğim için eşimin işlerinin rast gitmesi için biliyorsunuz insanın kendinden çok başkalarının ettiği dualar kabul olurmuş ve inanıyorum burdaki herkes birbirine en içten en çıkarsız en menfaatsiz en karşılıksız bir şekilde edildiği için herşeyden değerli bu dualar..... allahım herşey hepimiz için çok güzel olur inşallah şuan istediğim 2 tane şey var biri evladımı sağlıkla hayırla kucağıma alabilmek diğeri ise eşimin iyi bir işi olması başka hiçbirşey istemiyorum ne malda mülkte ne yatta katta hiçbirşeyde gözüm yok....
arkadaşlar, bebeğinin cicilerini omo baby ile yıkayacak olanlar parmak kaldırabilrimi? toz sabunmu deterjanmı ben hala kararsızım da..
Arkadaslarım.. besiğe ıhtıyacım var.. 6 ay yanımda benı ıdare edebılecek bısı.. uygun duzgun bısı rastlarsın nette gezınırken aklınızda olayım..
delikafadulden delikafadulden Anaaa bende de oldu aynısı bende de...delikafadulden delikafadulden Başakcım yaşadığım şoku anlatamam. Atletimde 3 damla kurumuş bir leke vardı. Tam sağ memişin üstünde. Ben de bir gece önce sağa sola çok döndüm ve bir türlü rahat uykuya dalamamıştım. Demek doğuma az kaldı anlamına geliyor. Erken doğum falan yapmayayım Allah korusun :Saruboceq: Hatta bu kadar erken niye süt gelsin ki diye de düşünmüştüm. O zaman süt saklama poşeti ya da kaplarından bir an önce alıp bir kenara koymak gerek. Eğer doğumdan önce çok süt gelecek olursa onları ziyan olmaması için biriktirmemiz lazım. Bir arkadaşımın sütü doğumdan önce geldi ve ilk sütün büyük kısmı heba olmuş
yok canım erken dogum olmaz korkma inşllah bol bol sütümüz olur kuzulara
Bu arada Kuzey.. pılını pırtını topladı asagı ındı arkadaslar dunden berı.. göbegımı yaglarken bıle yukarıya yukarıya ıtıyorumm kendılerını.. yok , bana mısın demıyor adamm yaaa.. ıyı de benım seyımm bıle agrıyor bu yussdenn.. bu cocugu nası ıkna edıcemm.. bi bilen varsa paylassınn hayrına :))
EVRİŞ,
mothercare de 180tl ye çok şirin beşik var. masif. sallanıyor. ve de görüntü çok şirin. ama onların içine alınan şilteler çok pahalı. biz beşiği aldık da şiltenin fiyatını duyunca şok olduk. şiltesi de 110tl mi ne. henüz şiltesini almadık.
Evrişcim Karamürsel sepeti de denen beşikler var. Onları bir araştır istersen, ben de buralardan bakarım istersen, kargoyla göndermek astarı yüzünden pahalı hesabına mı döner bilmiyorum :) Ama benim bir arkadaşım kullandı ben de ondan alacağım. Bebek 3-4 aylık olana kadar rahat kullanılıyor. 3 aydan sonra kendi yatağına geçiririm diyorum.
Evriş bak ben bundan alıcamArkadaslarım.. besiğe ıhtıyacım var.. 6 ay yanımda benı ıdare edebılecek bısı.. uygun duzgun bısı rastlarsın nette gezınırken aklınızda olayım..
kızlar tünaydın hepimizin geçmiş anneler günü kutlu olsun....
eşimkutladı anneler gününü ama hediye istememiştim onun için almadı seneye telafi edersin canım dedim.
Bu arada eşim kızımız doğunca lahmacun yiyebilirmi falan dedi gülmekten kırıldımmmmm. Bebeği köşe bucak kaçırcam galiba yanlışlıkla birşey vermesin ağzına dün 6 ay meme emer dedik unutmaz umarım :)
yaklaşık 3 haftadır sağ bacağımda müthiş bir kasılma var.aynı sıkıntıyı yaşayan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?