Günaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))
arkadaşlar bebek odası badanası hakkında yardımlarınızı bekliyorum acillll....
şimdi benim odam normalde kum beji ama rengini değiştirmeyi düşünüyoruz büyüyen karyolasını aldık ana renk beyaz sadece alttaki üç çekmecesinden biri beyaz biri lila biri pembe yanındaki komidin dolabı pembe onun üstündeki çekmecesi lila beşiğin başı yandaki tahtaları falan beyaz belisin büyüyen karyolasından..... uyku setini pembe aldık üstündeki tülüde pembe duvarları acaba pembeyemi boyasam yoksa lila ya mı karar veremiyorum ama sanki lila daha güzel duracak gibime geliyor ama yardımınıza ihtiyacım var umarım anlatabilmişimdir giysi dolabını yaptırıyoruz oda düz beyaz renk olacak....
oy oy..yerim ben onu..profilden çok muntazam hatları olduğu belli..tombiş..maşallah..
Omo baby ıle yıkacagım bende.. dıger toz sabunların makıneyı tıkadıgını arkadasımda gormustum.
yok kuzum yemedim amaa güller açsın bol bol koklucamm sağolasınn Şenizgeçen hafta eşimin işleri yüzünden çok stres yaşamıştım çok üzülüp ağlamıştım belki bu gelen kanamada onunla alakalıda gelmiş olabilir ama artık herşey çok güzel oluyor yavaş yavaş gece bebeğimi gördüm ilkdefa onu emziriyordum ama yüzünü net göremedim sadece kucağımdaydı hatta o emdikten sonra gögüslerimden süt sütyenime geçiyor diyorum bu kadar sütümün olacağını tahmin etmezdim diyorum.....QUOTE]
Allah yardımcınız olsun.. yüzünüze gülsün.. umarım en kısa zamanda ıslerınız yoluna gırer.. cok cok gecmıs olsun kuzum..
Valla yasamaktan anladıgım dötümün donması ıse.. almiimm, alana da mani olmiiimmm..
Furkom halletmıs, sık kullanılanlara ekle kuzum onu...
Ay ay yerım ben senın gullerının tomurcuklarını.. ama bana kalmamıstır sanırımm senden.. :))) hep boyle mutluluktan dokesın ınsallahh gözyaslarını
pohahaaaa koptumm benimkinin kafa aşağıda ama pek rahatsız diilim bu aralar ama bi sağ bi sol yapıyo nerde oldunu ben bile artık takip edemiyorum babası diyo oğluda anası gibi gezenti olcekk delikafaduldenBu arada Kuzey.. pılını pırtını topladı asagı ındı arkadaslar dunden berı.. göbegımı yaglarken bıle yukarıya yukarıya ıtıyorumm kendılerını.. yok , bana mısın demıyor adamm yaaa.. ıyı de benım seyımm bıle agrıyor bu yussdenn.. bu cocugu nası ıkna edıcemm.. bi bilen varsa paylassınn hayrına :))
benimdeeeeecanım lahmacun çekti..
valla kafam karıştı ama sanırım karışık renkli bi odamı -tatlicadiarzu- bence lila olsun ama açık lila olsunarkadaşlar bebek odası badanası hakkında yardımlarınızı bekliyorum acillll....
şimdi benim odam normalde kum beji ama rengini değiştirmeyi düşünüyoruz büyüyen karyolasını aldık ana renk beyaz sadece alttaki üç çekmecesinden biri beyaz biri lila biri pembe yanındaki komidin dolabı pembe onun üstündeki çekmecesi lila beşiğin başı yandaki tahtaları falan beyaz belisin büyüyen karyolasından..... uyku setini pembe aldık üstündeki tülüde pembe duvarları acaba pembeyemi boyasam yoksa lila ya mı karar veremiyorum ama sanki lila daha güzel duracak gibime geliyor ama yardımınıza ihtiyacım var umarım anlatabilmişimdir giysi dolabını yaptırıyoruz oda düz beyaz renk olacak....
burcum maşallah oğluşunaa minicik burnunu yerim onun yaaa
günaydın arkadaşlar .....
hatırlarsanız en son perşembe öğleden sonra konuşmuştuk sizinle çarşamba akşamı bir damla gelen kandan bahsetmiştim dr. devamı gelmezse şiddetli ağrıların olmazsa sorun yok demişti diye bahsetmiştim hatta içim rahat birdaha gelmedi diye yazmıştım bunları size yazdıktan sonra wc ye gittim ve yine gelmişti bir damla kırmızı kan ve ben bu sefer salya sümük dr. aradım gel hemen muayene edelim dedi evdekileri ayağa kaldırdım ............................................................................................ ama şimdi allaha şükür iyiyim....
cumartesi akşamı kayınvalidemlerdeydik bizim meşhur .............................................................................................................................................mmaddesi odun olun ince kocişim hiçbişi yapmadı :)) bırakın hediyeyi kutlamadı bileee
Bu arada Kuzey.. pılını pırtını topladı asagı ındı arkadaslar dunden berı.. göbegımı yaglarken bıle yukarıya yukarıya ıtıyorumm kendılerını.. yok , bana mısın demıyor adamm yaaa.. ıyı de benım seyımm bıle agrıyor bu yussdenn.. bu cocugu nası ıkna edıcemm.. bi bilen varsa paylassınn hayrına :))
MERCİMEK, ben dalanın roxy diye bir ürünü varmış, onu önermişlerdi onla yıkayacağım galiba. komşum verdi bir paket. annem gelince yıkarız onunla. ben tek başıma kalkışmıyorum hiç o işlere. zaten hiç fırsat bulamıyorum. evle hiç ilgilenemiyorum.
arkadaşlar bebek odası badanası hakkında yardımlarınızı bekliyorum acillll....
Omo baby ıle yıkacagım bende.. dıger toz sabunların makıneyı tıkadıgını arkadasımda gormustum.
yok kuzum yemedim amaa güller açsın bol bol koklucamm sağolasınn Şeniz
pohahaaaa koptumm benimkinin kafa aşağıda ama pek rahatsız diilim bu aralar ama bi sağ bi sol yapıyo nerde oldunu ben bile artık takip edemiyorum babası diyo oğluda anası gibi gezenti olcekk delikafadulden
benimdeeeee
valla kafam karıştı ama sanırım karışık renkli bi odamı -tatlicadiarzu- bence lila olsun ama açık lila olsun
burcum maşallah oğluşunaa minicik burnunu yerim onun yaaa
canım aslında karışık renkli bir oda değil aslında beşik beyaz renkli sadece çekmecesini renkli yaptırdım hepten bembeyaz olmasın diye onunda biri lila biri pembe o kadar yoksa gayet sade bir oda gardolabıda düz beyaz gelseydi beşik resmini çekip koyardım size ama badana olmadan malesef gelip kurulmayacak ben tam olarak anlatamadım beşiğin renklerini bana pembe boğacak gibi geldi odayı çünkü cibinlik tülü pembe uyku seti pembe çekmecelerde pembe ve lila kullanıldı duvarıda pembeye boyasam cibinlik ve uyku seti pembe olduğu için boğacak gibi geldi ama lilaya boyarsam duvarın önündeki beşiğin uyku seti pembe tülü de pembe olacak pembe ve lila güzel bi görünüm sağlar diye düşünüyorum ama malesef uygulayınca herşey düşündüğümüz gibi olmuyor karar vermek ne zor yaaasenağlama
burcu maşallah çok şeker.kime benziyo cnm.anlaşılabiliyomu bari birine benzediği ?
Bı arastırayım bakiimm Aiidamm, saolasın.
nasıl indi yani..başaşağı mı döndü..anlamadım ben..neva hep ters duruyor yani bacaklar aşağıda o yüzden bol bol aşağıda hissediyorum kendilerini.tekmeleri malum yerleri ağrıtabiliyor bazen.hatta şu andada kıvrılıyor oralarda.Bu arada Kuzey.. pılını pırtını topladı asagı ındı arkadaslar dunden berı.. göbegımı yaglarken bıle yukarıya yukarıya ıtıyorumm kendılerını.. yok , bana mısın demıyor adamm yaaa.. ıyı de benım seyımm bıle agrıyor bu yussdenn.. bu cocugu nası ıkna edıcemm.. bi bilen varsa paylassınn hayrına :))
taze çok güzel harika ...burun ağız çok güzel maşallah.benim hastaneye de gelse 4 boyutlu keşkeGünaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))
ne tuhaf şey bu bele..şaşırdımya kızlar kızlar çok önemli benim için..göğüs ucunuza dokunduğunuzda aşırı bi susama hissi oluyor mu bazen..ben su içsemde geçmiyo bir hararet oluşuyo yaa ..
benim kız hala aşağı inmedi. dikbaşlı olacak kesin. kafası dimdik oturuyor tam göbek deliğimin hizasında. cuma günü doktora gidiyorum, bakalım azcık pozisyon değiştirecek mi o güne kadar...
eee tabi KUZEY bey annesi herşeyi tamamladı diye biran önce çıkmak istiyor. bizim kız biliyor ki 70 parça kıyafet dışında bişeyi yok, bekliyor gariban gariban ....
Evriş bak ben bundan alıcam
Pierre cardin portbebeli beşik - Oyun Parkları ve Oyun Yatakları
Aftabru bende mothercare den baktım sepeti 180 di ama ayağıda 150 civarıydı ayrı ayrı satıyorlar benim baktıgım mağazada
Meltem eşin kendi damak tadına kızınıda alıştırmak istiyor, antep lahmacunu yedirir, bizimkiler (Urfalılar) çiğköfte verirler 4-5 aylık bebeğe acıya alışsın diye diline deydirirler, ordaki çocuklar benim yiyemediğm acıyı yiyorlar
Evriş bak birde bu var Bebek Odası & Beşikler | Bebefix Online Bebek Alışveriş Sitesi,Bebek Arabası,Beşik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,Bebek Odası,Bisiklet,Oyuncak,Oto koltuğu
bundan ucuzu yok çok araştırdım
Taze fasulyecim bebişin çok tatlııı maşşşallllah. Yanaklar falan yumuk yumuk. Allah kucağında göstersin.
Evrişcim sepetin çıplak ve giydirilmiş hali böyle :)
nasıl indi yani..başaşağı mı döndü..anlamadım ben..neva hep ters duruyor yani bacaklar aşağıda o yüzden bol bol aşağıda hissediyorum kendilerini.tekmeleri malum yerleri ağrıtabiliyor bazen.hatta şu andada kıvrılıyor oralarda.
taze çok güzel harika ...burun ağız çok güzel maşallah.benim hastaneye de gelse 4 boyutlu keşke
Yafrum ben de ona baktım habıre.. fıyatıda uygun.. Nazan ıma 180 cok dedım ama ortalama 150 gozden cıkacak, bısıye benzesın ıstıyorsam.. bırde Kraft ın bı modelı var.. onu da ben koyayım bı ara sıteye..o da asagı yukarı aynı fıyat Petrikim.. o da cok zarıf bışi.
Yonca nınkılerın hepsını gesdım.. ama senın dedıgınn Pierr Cardın ve Kraft lar daha dusgun duruooo..
Gercekten cok cıcı gorunuoo... o ortulerını bırebır nası bulabılıyorsun pekı??
Baya baya ındı adam ıste.. resmen seyımın orasında efendı.. dıorumm annem kalk, basasagı durma, basın döncekk annemmm dıorumm.. miden bulancekkk diorum.. kımsenın benı seyıne taktıgı yok.. oramda tepiniyor adamm habıree :))) Kuzey,tüm zerzevatı ıleee asagıda.. anası da habıre cısı varmıs gibi tuvalletteee -tatlicadiarzu- Nasılısss???
deli gadın olması gereken bu işte..biz de kafayı aşağı indirsin diye bekliyoruz..
Arkadaslarım.. besiğe ıhtıyacım var.. 6 ay yanımda benı ıdare edebılecek bısı.. uygun duzgun bısı rastlarsın nette gezınırken aklınızda olayım..
benim kız hala aşağı inmedi. dikbaşlı olacak kesin. kafası dimdik oturuyor tam göbek deliğimin hizasında. cuma günü doktora gidiyorum, bakalım azcık pozisyon değiştirecek mi o güne kadar...
eee tabi KUZEY bey annesi herşeyi tamamladı diye biran önce çıkmak istiyor. bizim kız biliyor ki 70 parça kıyafet dışında bişeyi yok, bekliyor gariban gariban ....
kızlar ya bu hafta inş. alışverişe çıkcamda liste arıyorum alınacaklar listesi malum benm oglanın sadece bi kaç çıtçıtlı badi polar battaniye ve bi kaç çorapdan başka bişisi yok.. liste derken sadece kıyafet listesi değil yani,
tırnak makası bruun aspratöru gögüs pedi çamaşır filesi su termometresi bebek bakım ürünleri gibi bunların bulundugu bi liste v armı
slm kızlar. biri beni ekarte etti bu gruptan. nassı oldu anlamıorum giremiorum siteye. girdim mi de bir sayfanın açılması 10 dk sürüyor . herkes iyidir inşallah. ben de iyi sayılırım . yalancı sancılarım başladı. 20-30 saniye kadar karnım sertleşior sonra salıor kendini.ben de bebeğim kafasını karnıma dayadı sonra kalktı sanıodum meğersem karnım sertleşiomuş. normalmiş. ama artık dikkat etmek gerekiormuş. çok sık olmaması gerekiomuş. gaz sancısı gibi. gaz krampı gibi garip bi his. sizleri okuyamıorum hemen yazdım çünkü msjım bile gelmeyebilir aslında. bebetomus ii. doktor amcasına gittik. haftasınla uyumlu gelişior. bende ki ağrı sızılar olmasa herşey çok güsel ama ben de her ağrıyı hissediorum yani bu kadar mı hassas olur insanın vücudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?