2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

hangi renge karar vericeksen bence çok uçuk bi ton kullan..boğmasın..

Günaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))

oy oy..yerim ben onu..profilden çok muntazam hatları olduğu belli..tombiş..maşallah..

burcu maşallah doruk a.. ne güzel hatları ayy tosun ya yanaklaırda tam ısırmalık....

Geçmiş olsun milkshakecim. Canını sıkma, o oradaki minik yaralardan kaynaklanmıştır.

Öncelikle ne güzel düşünmüş görümcen. :) Çok ince insanlarmış... Eşlere gelince; eşler hep öyle canım. Benimki de yeni yeni, hareketler çoğaldığından beri daha duygusal. Öncesinde hammaddesini ayan beyan gösteriyordu. Kutlama işine gelince; biz zaten "kutlu olsun" kalıbını pek kullanmayız. Dün bolca karnımı okşadı. "Seneye bu zamanlar" ile başlayan cümleler kurdu, bana yetti :)

Yav bu aralar dönme mevsimi sanırm bizimkilerin. Aynen, benimki de ikide bir kafayı dayıyor aşağı, hayır o değil, ağrı yapıyor yav...

Ben de ondan aldım. Aklınızda bulunsun: yumuşatıcı ya da deterjan artığı kalmaması için yıkama programı bittikten sonra bir defa sadece durulama yaparsanız, çamaşırlar iyice temizlenmiş olur. Ben Doruk'unkileri öyle yıkamayı planlıyorum.

Ben senin yerinde olsaydım, onu da pembe yapmazdım. Çok fazla pembe olacakmış zaten odasında. Gene açık renk krem, fildişi ya da buz beyazı gibi bir renk tercih ederdim. Daha sade ve klas durur kanısındayım.

burcu maşallah çok şeker.kime benziyo cnm.anlaşılabiliyomu bari birine benzediği ?

Sağol canım..Valla eşimin alnı çok dar, dudakları da ince :) Şu haliyle sanki benim babam gibi görünüyor :) Burun olarak eşim de ben de hemen hemen aynı, normal bir buruna sahibiz. Bakalım, heyecanla bekliyoruz :)

Pinky, esra, petrik, mercimekim... Çok sağolun kızlar :) Tam ısırmalık yav, elimizden nasıl kurtulacak bakalım :)

Eklentiler

• $beşik.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $6032895_804837_bc3l023.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
nasıl indi yani..başaşağı mı döndü..anlamadım ben..neva hep ters duruyor yani bacaklar aşağıda o yüzden bol bol aşağıda hissediyorum kendilerini.tekmeleri malum yerleri ağrıtabiliyor bazen.hatta şu andada kıvrılıyor oralarda.

taze çok güzel harika ...burun ağız çok güzel maşallah.benim hastaneye de gelse 4 boyutlu keşke

ya kızlar kızlar çok önemli benim için..göğüs ucunuza dokunduğunuzda aşırı bi susama hissi oluyor mu bazen..ben su içsemde geçmiyo bir hararet oluşuyo yaa ..

benim kız hala aşağı inmedi. dikbaşlı olacak kesin. kafası dimdik oturuyor tam göbek deliğimin hizasında. cuma günü doktora gidiyorum, bakalım azcık pozisyon değiştirecek mi o güne kadar...
eee tabi KUZEY bey annesi herşeyi tamamladı diye biran önce çıkmak istiyor. bizim kız biliyor ki 70 parça kıyafet dışında bişeyi yok, bekliyor gariban gariban ....

kızlar ya bu hafta inş. alışverişe çıkcamda liste arıyorum alınacaklar listesi malum benm oglanın sadece bi kaç çıtçıtlı badi polar battaniye ve bi kaç çorapdan başka bişisi yok.. liste derken sadece kıyafet listesi değil yani,
tırnak makası bruun aspratöru gögüs pedi çamaşır filesi su termometresi bebek bakım ürünleri gibi bunların bulundugu bi liste v armı

slm kızlar. biri beni ekarte etti bu gruptan. nassı oldu anlamıorum giremiorum siteye. girdim mi de bir sayfanın açılması 10 dk sürüyor . herkes iyidir inşallah. ben de iyi sayılırım . yalancı sancılarım başladı. 20-30 saniye kadar karnım sertleşior sonra salıor kendini.ben de bebeğim kafasını karnıma dayadı sonra kalktı sanıodum meğersem karnım sertleşiomuş. normalmiş. ama artık dikkat etmek gerekiormuş. çok sık olmaması gerekiomuş. gaz sancısı gibi. gaz krampı gibi garip bi his. sizleri okuyamıorum hemen yazdım çünkü msjım bile gelmeyebilir aslında. bebetomus ii. doktor amcasına gittik. haftasınla uyumlu gelişior. bende ki ağrı sızılar olmasa herşey çok güsel ama ben de her ağrıyı hissediorum yani bu kadar mı hassas olur insanın vücudu.

ya kızlar kızlar çok önemli benim için..göğüs ucunuza dokunduğunuzda aşırı bi susama hissi oluyor mu bazen..ben su içsemde geçmiyo bir hararet oluşuyo yaa ..
ne tuhaf şey bu bele..şaşırdım

nazan benimki de öyle..ne gitsem kafa yukarıda.midemde baskı hissediyorum..bir de yemek yedim mi tamam artık efes darlığı başlıyor..sen git bakalım ne yapmış naz dönmüşmü yada o yönde bir girişimi var mı? benim randevum 23 mayısta..

Yafrum ben de ona baktım habıre.. fıyatıda uygun.. Nazan ıma 180 cok dedım ama ortalama 150 gozden cıkacak, bısıye benzesın ıstıyorsam.. bırde Kraft ın bı modelı var.. onu da ben koyayım bı ara sıteye..o da asagı yukarı aynı fıyat Petrikim.. o da cok zarıf bışi.

Yonca nınkılerın hepsını gesdım.. ama senın dedıgınn Pierr Cardın ve Kraft lar daha dusgun duruooo..

Taze fasulyecim bebişin çok tatlııı maşşşallllah. Yanaklar falan yumuk yumuk. Allah kucağında göstersin.

Evrişcim sepetin çıplak ve giydirilmiş hali böyle :)

Gercekten cok cıcı gorunuoo... o ortulerını bırebır nası bulabılıyorsun pekı??

Baya baya ındı adam ıste.. resmen seyımın orasında efendı.. dıorumm annem kalk, basasagı durma, basın döncekk annemmm dıorumm.. miden bulancekkk diorum.. kımsenın benı seyıne taktıgı yok.. oramda tepiniyor adamm habıree :))) Kuzey,tüm zerzevatı ıleee asagıda.. anası da habıre cısı varmıs gibi tuvalletteee -tatlicadiarzu- Nasılısss???

deli gadın olması gereken bu işte..biz de kafayı aşağı indirsin diye bekliyoruz..

cici anneler nihayet gelmişsiniz dün 1 allahın kulu yoktu burada herkess gesmedemiydi pazar günü die yoksa anneciklerinizemi gittinizzz...

Arkadaslarım.. besiğe ıhtıyacım var.. 6 ay yanımda benı ıdare edebılecek bısı.. uygun duzgun bısı rastlarsın nette gezınırken aklınızda olayım..

canım kraftin birde baby2 go mu ne oyle bir markanın besikleri var fistolu kumasla kaplı 150-200 arası birseyler ben bir ara epey bakmıstım sonra moobilya takımı aldıgım yerden suslu saten kumaslı sepetleri de bu rakama indiriyorlar mobilya aldıgın için o yuzden bunlardan vazgeçmistim.

fasulyem harika resimlerrr burnu hokka gibi massallah yanaklar tam ısırmalık ay bayılıorum bu profil resimlerineee.

al bendende o kadar ya tamm karnımın orta yerinde kafası oyle eminimki top gibi elimi gezdirce kabarıklıgı hissediliyor top kafam benim:)

canımnette bebek ihtiyac listesi yaz bak birsuru sitede çıkıyor ben geçen baktım kendi ekksiklerimi yazdım birtek komple listelere ikaydetmedim yoksa atardım sana sen gogle da arat bak çıkıyor birsuru.

selam canım
valla aynen oyle kasılmaları bende ilk hamilelikte bacagını dayadı kafasını dayadı sanıyordum meger kimseler bana bunlar kasılma aman dikkat et dememis ben dogum yaptıgım gunu an be an hatırlıyorum karnım acayip kasılıyordu ama kimse demeyince en basta dr artık buna dikket et diye hala hatırladıkca kızıyroum 36 haftalık dogurmayacaktım allahtan kilo solunum vs sorunumuz olmadı ama yani niye erken dogsun. banada bu kasılma geçen gun oldu oglen saatlernide bir anda panik oldum her ne kadar artık gunde birkaç keçz olması normal yazsada biliyorum ya simdi sıklascak falan diye odum kopuyor. o gunden sonra baska birdaha olmadı yani ancak hazırlanıyor rahim demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…