Nie manyak mıyızzz biz?? Nie bekliorus kii?? Doguruyor muyuzzz?? Haberım yok -tatlicadiarzu-
ya kızlar kızlar çok önemli benim için..göğüs ucunuza dokunduğunuzda aşırı bi susama hissi oluyor mu bazen..ben su içsemde geçmiyo bir hararet oluşuyo yaa ..
iyi olur sevinirim birde Kraftın modeline bakalım onara göre karar veririmYafrum ben de ona baktım habıre.. fıyatıda uygun.. Nazan ıma 180 cok dedım ama ortalama 150 gozden cıkacak, bısıye benzesın ıstıyorsam.. bırde Kraft ın bı modelı var.. onu da ben koyayım bı ara sıteye..o da asagı yukarı aynı fıyat Petrikim.. o da cok zarıf bışi,...Yonca nınkılerın hepsını gesdım.. ama senın dedıgınn Pierr Cardın ve Kraft lar daha dusgun duruooo.
selam kızlar nslsınız? tazefasulye bebişin süper ayy çok tatlı bayıldım maşallah
kızlar ya benim karnımda bu aralar çok gerilmeler oluyo sizce bu normalmi
BAŞAK ın göğsünden süt gelmeye başlamış galiba. (zar zor okumaya çalışıyorum da geçmişi)
eğer erken gelirse bu sütü sağabiliyor muyuz ki? başak o tarz şeyler yazmış, ama bu doğumu tetiklemez mi? yani göğüslerimizle oynamamız doğru değil diye biliyorum ben.
canım ben de gerilme deil de göbek deliğimin sağ ve sol tarafı ve altı sertleşio sanki.ve regli ağrısı gibi ağrım var. dinlenince geçio hareket etmeyip otursam da ağrı oluor. yani dinlenme dediğim sola yatma. senin nassı gerilio
ya kızlar böle sanki karnım çok şişiyo patlayacakmış gibi oluyo gergin gergin bide şu alttaki linki bende mavi yapmak istiyorum nsl yapıcam
benim de karnım bazen çok geriliyor. sanki kızım kafa atıyor, delip çıkmak istiyor gibi. taş kesiliyor göbeğim adeta. karın bölgem hala yağlanmadı. semsert. bende tüm yağlar diğer iki G (göbeğin üstündeki G ve altındaki G de) toplandı. nasıl da şifreli yazıyorum ama ayıp olmasın diye...
benim de karnım bazen çok geriliyor. sanki kızım kafa atıyor, delip çıkmak istiyor gibi. taş kesiliyor göbeğim adeta. karın bölgem hala yağlanmadı. semsert. bende tüm yağlar diğer iki G (göbeğin üstündeki G ve altındaki G de) toplandı. nasıl da şifreli yazıyorum ama ayıp olmasın diye...
Ya alemsin hatta süpersin.bende de yok henüz bi yağlanma.. bazen kasıklarım taş kesiliyo acaba kafası falan mı orada oluyo,ya kıslar siz nasıl anlıyosunuz ayağı orada bacağı burada,vurduğu her tıklama ayağımı oluyo yaw fisfisfis tecrübede yokki tırsıp duruyorum,hele ki kocam benden panik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?