2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Nie manyak mıyızzz biz?? Nie bekliorus kii?? Doguruyor muyuzzz?? Haberım yok -tatlicadiarzu-

hemşire sen aşağı derken ne kadar aşğıyı kastediyorsun..doğum kanalına girmedi ya bu çocuk..iki doktorda bana kafasının aşağıda olmasının gerktiğini söyledi..böyle devam ederse sezeryan dediler yaffrum..o yüzden dedim..normal pozisyon başaşağı.:mymeka:

TAZEFASULYE, oğlun DORUK un maşallahı var canım. fotoları gerçekten çok artistik, çok net ve de şeker çıkmış.tombiş yanaklar tam ısırmalık olmuş. dudaklar da köfte gibi... galiba o kısmı senden almış.

MİLKSHAKE, canım, bence çok uçuk bir lila ile çok uçuk bir pembe arasında pek de fark olmayacaktır. ama pembeli beyazlı lilı bir duvar kağıdı da seçebilirsin. çiçekli filan. ben bayılıyorum duvar kağıtlarına.

ya kızlar kızlar çok önemli benim için..göğüs ucunuza dokunduğunuzda aşırı bi susama hissi oluyor mu bazen..ben su içsemde geçmiyo bir hararet oluşuyo yaa ..

canım ben hiç bu tarz bir deneme yapmadım. yani hiç aklıma gelmedi, denk de gelmedi. eve gidince bi denerim.

BAŞAK ın göğsünden süt gelmeye başlamış galiba. (zar zor okumaya çalışıyorum da geçmişi)
eğer erken gelirse bu sütü sağabiliyor muyuz ki? başak o tarz şeyler yazmış, ama bu doğumu tetiklemez mi? yani göğüslerimizle oynamamız doğru değil diye biliyorum ben.

selam kızlar nslsınız? tazefasulye bebişin süper ayy çok tatlı bayıldım maşallah
kızlar ya benim karnımda bu aralar çok gerilmeler oluyo sizce bu normalmi

pardon yanlış anlamışım, BAŞAK bahsetmemiş sağmaktan, AıDA bahsetmiş. hatta o da değil , bir arkadaşının doktoru bahsetmiş. eee doktor "keşke sağsaydın" dediğine göre zararı yok mu yani? sağabiliyor muyuz sütümüz gelirse. ben bu konuyu bi araştırayım akşam nete girebilirsem.

Milkshake geçmiş olsun çok şükürki bişeyciğin yok
esrako mayon hayırlı olsun anlattığın kadarıyla çok hoş lacivert beyaz kırmızı üçlemesini bende çok severim
bize tatil hayal gibi gözüküyor şimdilik havuzla yetiniyorduk oda hayal enfeksiyon korkusundan dolayı
burko açılışı yapmışssın kuzu oh maşallah çeşmenin suyu soğuk olur benim bildiğim ve esintilidir?

iyi olur sevinirim birde Kraftın modeline bakalım onara göre karar veririm

benim Çağan'ımda aşağıda hep aşağıdydı kafası şimdiye kadar hiç yukarıda oldugunu görmedim, bu sabahda bakıldı yine aynı yerde kuzum :) ama bana bi zararı yok ağrı yapmıyor çok şükür

Maviş hoşgeldin bizler iyiyiz sen nasılsın ?
benimde karnım gazım çok oldugunda geriliyor sanki derimi alttan üstten çekiyorlar, gazım geçince düzeliyor, rezene çayı iyi geliyor, bol yağlıyorum göbeğimi birde yürüyüz yap iyi geliyo bana

selam kızlar nslsınız? tazefasulye bebişin süper ayy çok tatlı bayıldım maşallah
kızlar ya benim karnımda bu aralar çok gerilmeler oluyo sizce bu normalmi

canım ben de gerilme deil de göbek deliğimin sağ ve sol tarafı ve altı sertleşio sanki.ve regli ağrısı gibi ağrım var. dinlenince geçio hareket etmeyip otursam da ağrı oluor. yani dinlenme dediğim sola yatma. senin nassı gerilio

ya kızlar böle sanki karnım çok şişiyo patlayacakmış gibi oluyo gergin gergin bide şu alttaki linki bende mavi yapmak istiyorum nsl yapıcam

sakın öyle bişey yapmayın doktorunuzada sorun isterseniz ama gögüs ucunu bile sıkmayın yazıyor bi sitede kaldıkı sağmak çok yanlış olur

benimde öyle canım ya.regli ağrısı gibi.ama dinlenince hemen geciyo ya da eşi,m belimi falan ovunca rahatlıyorum.dün gece yatakta dönerken ani bi kasılma oldu.çok panikledim.bende artık önce yatakta kalkıp otruyorum,sonra dönüyorum ALLAH hayır etsin sonumuzu..:çok üzgünüm:

Ben bu kasılma konusuna takıldım. Tecrübeli anneler, çok mu farklı oluyor yalancı sancılar mesela gaz sancısından? Ben sancım olunca hep gazdandır diye düşünüyorum ama:uhm:Nasıl anlayacağız???

benim de karnım bazen çok geriliyor. sanki kızım kafa atıyor, delip çıkmak istiyor gibi. taş kesiliyor göbeğim adeta. karın bölgem hala yağlanmadı. semsert. bende tüm yağlar diğer iki G (göbeğin üstündeki G ve altındaki G de) toplandı. nasıl da şifreli yazıyorum ama ayıp olmasın diye...

Ya alemsin hatta süpersin.bende de yok henüz bi yağlanma.. bazen kasıklarım taş kesiliyo acaba kafası falan mı orada oluyo,ya kıslar siz nasıl anlıyosunuz ayağı orada bacağı burada,vurduğu her tıklama ayağımı oluyo yaw fisfisfis tecrübede yokki tırsıp duruyorum,hele ki kocam benden panik...

dün biraz huzursuzdum ve karnım taş gibi gezdim yorulunca ve gergin olunca taş gibi oluyor resmen bu arada bizimki baş aşağı dönmüş ayakları midemde hiç durmuyor tepikleyip duruyor
benim alttaki g de baya genişledi nazan üstler daha iyi durumda

ayak veya topuk ları küçük yuvarlak oluyor bayada belli oluyor başı veya totosu daha irice yuvarlak ve daha bi sert oluyor avucunun içini dolduracak kadar yuvarlak yani en çok diz ve ayakları ile itekler tırsacak bişeycik yok kendine yer açıyor doğum sonrası için spor yapıyor yani kaslarını kullanıp güçlendiriyor biarz daha büyünce karnınızın şekli oynadığı zaman bariz değişiyor yamru yumru oluyor hatta oturduğunuz yerden elbisenizi havalandıracak kadar güçlü vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…