2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ben kendi adıma asla böyle bir şey yapmayı düşünmüyorum..bebişim doğunca emziririm.ne diye süt saklayayım ki.hem bebiş emdikçe sütümüz çoğalacak bence hazırlık evresi bunlar.

ooo SAKALEYN, seninki doğru pozisyonda yani. benimki hala dimdik oturuyor. kafası göbeğimde. bir tosluyor ki anlatamam. eşim de diyor "nerden biliyorsun kafası olduğunu, belki poposuyla vuruyordur..."
bilmem ki popo atabilir mi ayol küçücük bebişler? ben hep kafadır diye yorumluyordum ama. eğer poposuysa zaten o vurdukça ben de tatlı tatlı tokatlayayım diyorum. hoşuma gidiyor onunla temas kurmak. şimdiden poposunu şaplatsam fena mı olur. bi doğsun doya doya şaplatacağım. valla ben öle usul usul sevemem bebekleri, o yüzden de kimsenin bebeğini elime alıp sevmem. kendi kızımı evire çevire mıncıklaya mıncıklaya seveceğim.

elleriniz ve bacaklarınız da şişmeler başladı mı??
alyans sıkmaya başladı da

fasulyeko benim iki gündür sağ bileğim ağırıyor..sanki incinir doku ezilmesi olur ya öyle..şişilk da var..eşim yok dedi ama sabah bilekten bantlı aykkabılarımı giyeyim dedim birinci deliğe takardım anca bileğimde dururdu şimdi en sona zor taktım bantı..özellikle sağ bilek çok zorladı.alyansımda elimden çıkmayacak duruma gelmeden çıkarayım dedim.2 gündür onu da takmıyorum.parmağıma geniş olan tek taşım vardı.o da hala biraz bol ama eskisi gibi düşmüyor onu takıyorum.

selam kizlar, daha ancak girebildim..

Günaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))

ben senin oglusunu yerim, allahim ne guzellik bu ya...

Evriss bisdede hareketlenme var, ctsi ve dun tuvaletten cikamadim, asagi teptikce tepti, simdi hareketler yukeride, mideme tekme atiyor, sanirim donmeye basladi yavas yavas, ama bu haftalardan sonra donermis zaten, normal yani...besik konusunda dun foto cekemedim, eve gidince benimkinin fotosunu cekip koyayim, fikir olur belkii...

Milkshake gecmis olsun canim...

yok DıDE cim, ben de sağmayı hiç düşümüyorum, zaten sütüm de gelmedi. sadece AıDAA nın söylediklerine çok şaşırdım da... doktor "keşke sağıp saklasaydın" filan gibi bişey demiş , ona çok şaşırdım. yoksa bende henüz süt filan yok.

:ecrin_bebek: Teşekkür ederim cnm engin bilgilerin için.inan iyi oldu.bir de en ummadığım anda gelip patlatmasa bitane iyi olcak.yerimden sıçratıyo bıcırık :)

FASULYEKO, benim ellerim ve ayaklarım henüz şişmedi. ama zaten sıcaklar henüz tam başlamadı. dün bir bugün iki.... yakında şişer herhalde benimkiler de.... yüzüm şişsin diye bekliyorum ben, ama sanki gittikçe daha da çöküyor, bırak şişmeyi gerilmeyi....

kızlar ya halıya yağ döktüm off sinirlerim oynadı napcam bilmiyorum kosla döktüm banamısın demiyor senağlama

bizmki pozisyonunu bulduki şu iki gündür topallayarak yürümemde geçti eşime diyorum sanki dünyaya yeni geldim iki aydır ne acılar içinde yürümeye çalışıyordum çok şükür diyorum eşimde sus söyleyip durma nazar edecen diyor vallahi korkmuyorda değilm hani ne müthiş acıydı ya yürümek yermden kalkmak resmen eziyetti ayağa kalkınca acıdan bağırdığım bile oluyordu desem yalan olmaz ağrı demiyorum acı oh be son iki ayımı bari rahatça dolaşarak geçirsem ALLAH 'ım

ESRAKO, mayo almışsın, güle güle kullan canım. hem de çok ucuza almışsın. ben de bakayım bi demstock a bari...

kızlar ya halıya yağ döktüm off sinirlerim oynadı napcam bilmiyorum kosla döktüm banamısın demiyor senağlama

BULAŞIK DETERJANIYLA TEMİZLE YAĞ ÇÖZÜCÜ ÖZELLİĞİ İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR koslayal en son silerisn kendini fazla yorma yerimseniben

Meltem benimde ellerim şiş alyansım dar geliyor nerdeyse serçe parmağıma olacak
ayaklarımda şişti galiba çorap ın lastiğinin oldugu yerde çukur oluşuyor uzun süre geçmiyor

kilolar ne durumda ve çatlaklar oluşan varmı bneim göbek çevremde kızımdan kalma azcık vardı şimdi oğlumdanda yanına azcık ekledik

kilolar ne durumda ve çatlaklar oluşan varmı bneim göbek çevremde kızımdan kalma azcık vardı şimdi oğlumdanda yanına azcık ekledik

benim 16 ağustos doğum inş.ama karnım pek büyümediğinden mi nedir.şu an hiç bişey yok.bacaklarda var çok az.toplam 6 kilo aldım bu zamana kadar.ama iştahım baya yerinde.sizlerin doğum nezaman kaç kilo aldınız diğer kızlar ??

GYPSY, geçmiş olsun canım. mutfak halısına mı döktün? ben mutfakta kilim kullanıyorum bu tür kazalara karşı.... kilimi de makinada yıkıyorum tertemiz oluyor. bence direk temizlemeye vermeliydin, sen uğraştıktan sonra temizleme şirketleri garanti veremiyor çünkü. benim halımı da kardeşim koslayla filan silmişti de temizleme şirketi temizleyemedi. izi kaldı lekenin. hem de bembeyaz halımda....

elleriniz ve bacaklarınız da şişmeler başladı mı??
alyans sıkmaya başladı da

benim isyerinde asagı sallandırdıgım için sisiyor aksam uzatıyorum iniyor epey elleimde falan yok ama bena lyans takmıyorum sıkıldıgım için hamilelikten beri evli olusum belli zaten karnımdan diye:))

ESRAKO, mayo almışsın, güle güle kullan canım. hem de çok ucuza almışsın. ben de bakayım bi demstock a bari...

sagolasınn valla ben saskınbakkaldaki mothercare den aldım nazan yolun duserse orayada ugrayabilirsin hamile giysileri orda bua ra indirmli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…