pardon yanlış anlamışım, BAŞAK bahsetmemiş sağmaktan, AİDA bahsetmiş. hatta o da değil , bir arkadaşının doktoru bahsetmiş. eee doktor "keşke sağsaydın" dediğine göre zararı yok mu yani? sağabiliyor muyuz sütümüz gelirse. ben bu konuyu bi araştırayım akşam nete girebilirsem.
elleriniz ve bacaklarınız da şişmeler başladı mı??
alyans sıkmaya başladı da
ben senin oglusunu yerim, allahim ne guzellik bu ya...Günaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))
ayak veya topuk ları küçük yuvarlak oluyor bayada belli oluyor başı veya totosu daha irice yuvarlak ve daha bi sert oluyor avucunun içini dolduracak kadar yuvarlak yani en çok diz ve ayakları ile itekler tırsacak bişeycik yok kendine yer açıyor doğum sonrası için spor yapıyor yani kaslarını kullanıp güçlendiriyor biarz daha büyünce karnınızın şekli oynadığı zaman bariz değişiyor yamru yumru oluyor hatta oturduğunuz yerden elbisenizi havalandıracak kadar güçlü vuruyor
kızlar ya halıya yağ döktüm off sinirlerim oynadı napcam bilmiyorum kosla döktüm banamısın demiyor senağlama
BULAŞIK DETERJANIYLA TEMİZLE YAĞ ÇÖZÜCÜ ÖZELLİĞİ İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR koslayal en son silerisn kendini fazla yorma yerimseniben
kilolar ne durumda ve çatlaklar oluşan varmı bneim göbek çevremde kızımdan kalma azcık vardı şimdi oğlumdanda yanına azcık ekledik
ESRAKO, mayo almışsın, güle güle kullan canım. hem de çok ucuza almışsın. ben de bakayım bi demstock a bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?