2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kızlar saatlerdir yoktum girmedim topigimize

bu benim bebege erkek diyen dr u ve hastaney isonunda degistirmeye karar verdim %90 ihtimalle.
bugun ogrendimki hastane son altı ayda ikinci zammını yapmıs . medipol hastanesi var ona benzer fiyatlara ve dr ları çok iyi diye herkes tarafından bilinen bir hastan oraya gitmey karar verdim su an fiyat farkı 900 tl yani sezaryanda hemed memnin olsam dr umdan neyse diycem bu durumda medipole gidecğim ama bir ay evelden randevu alınıyormus hatta herkes tum takip randevularını kafadan alıyormus son aylar 15 de bir olmak uzre hastane çok yogun. uygun fiyat ve iyi ekip olunca. bebek yogun bakımı falan çok iyiymis herkes tarafından biliniyor dogum hastanesi gibi. 2 hazirana ancak randevu alabildim geçenlerde almıstım dursun diye emin değildim bgun emin oldum iyiki almısım bgun aradım 11 inden onceye gun verilmiyor 11 ine kontrol randevusu aldım doum iznimi baslatmak için sonra 15 gun ara ile tum randevuları aldım doguma kadar yaklasık:) boyl olunca sorun yasamam sanırım bakalım ç ok heycanlıyım dr acıbademden gelme bir dr mus hakan apaydın diye biri bakalım nası biri herkes çok memnun yazmıs bizim forumdada arattım miemnun olmayan yok gibi. bana sans dileyinn 7. aylıkken dr dğistirceğimi hiç ummazdım.

ellerinize kollarınıza sağlık arkadaşım. ne zaman oğlunun odasının fotosunu çekip ekleyeceksin? ben çok merak ettim.

sildimmm bakalımmm ne sakarım yaa offf

üzülme kuzum, cana gelecek mala gelsin. geçer, geçmezse de problem diil. ne de olsa çocuklu evin kimse kusuruna bakmaz. yakında çocuk mahvedecek ne de olsa....

ben 50 ile başlamıştım, şuan 60 ım. biraz çok gibi gelebilir kulağa ama kilomdan yana hiçbir şikayetim yok. şahsen ben halimden mennunum. doğumdan sonra 1 yıl içinde verebilmeyi hedefliyorum. acelem de yok yani.

taze çok güzel harika ...burun ağız çok güzel maşallah.benim hastaneye de gelse 4 boyutlu keşke

selam kızlar nslsınız? tazefasulye bebişin süper ayy çok tatlı bayıldım maşallah
kızlar ya benim karnımda bu aralar çok gerilmeler oluyo sizce bu normalmi

tazecik maşallah oğluna ne güzel çıkmış maşallah

Çok sağ olun teyzeleri =) NAZANcım, evet, sanırım dudaklar benden :) Burun da teyzesinden olabilir. Kardeşimin çok güzel, hokka gibi minicik burnu vardır :)

MAVİŞ, o kasılmalar bende de oluyor. Bende başlarda gaz ya da Doruk'un bi tarafı sandım ama, ı ıh!! Bİldiğin kasılma bunlar. Kontrol altında tutmakta, saymakta fayda var... Canınız yanmıyor ama değil mi kızlar? Bu kasılmalar sırasında?

elleriniz ve bacaklarınız da şişmeler başladı mı??
alyans sıkmaya başladı da

Benim alyansım zaten hafif dar idi, 6. haftadan beri takamıyorum. Gümüş bir alyans aldım, onu takıyorum ki, ödemim olduğunda anlayayım...

Şu koslanın da bir işe yaradığını gören var mı? Bence çok tırt bi madde. Başlarda özenip almıştım ama hiç bi işe yaramıyo o? Hikaye...

BULAŞIK DETERJANIYLA TEMİZLE YAĞ ÇÖZÜCÜ ÖZELLİĞİ İŞİNİ KOLAYLAŞTIRIR koslayal en son silerisn kendini fazla yorma yerimseniben

evet canım mutfak halısı ama makineye atabliyorum bende benimkide krem ile beyaz arası bi renk off en kötüsü koslalayıp makineye atıcam ama yağ lekesi geçmez diye biliyorum salak gibi koslaladım başta dedğin gibi kuru temizleme kabul etmiyor işlem yaptığım için kafamçokkarıştı

sağol tatlımm biraz eksiklerimiz var bikaç güne eklerim stickerlarını yapcez akşam ayy çok heyecan verici dün dolabının içini sildimm deterjanlı bezlee mis gibi koktu eşyalarını yerleştrdim tabii öylesine yıkanıcak hepsii tek tek bidahaki ay yıkarım artık silerken dolabı resmen ağlıcaktım

fasulyem biz ailecek sakar olduğumuz için kocam hergün eve geliyo bi tarafında leke var ve bu koslayı lekenin olduğu yere sürüp makinaya atınca çıkıyor lekeler bide bizimkinin işi hep yağlarla felan araba parçası alım satımı olduğundan hep makina yağı lekeleri oluyor ama onları geçiriyor ben memnunum

kilolar ne durumda ve çatlaklar oluşan varmı bneim göbek çevremde kızımdan kalma azcık vardı şimdi oğlumdanda yanına azcık ekledik

73.3KG BUGUN ITIBARIYLE:))) ohh totalde 13.5 kilo aldim superim, mayali hamur gibiyim, pofuduk pofuduk... eger 26. hafta x2 teorisi dogruysa totalde 26 kilo almam gerek:))) daha catlamadik, ama bu gidisle yakindir, gobegim her gecen gun sisiyor, her pazartesi is arkadaslarim dahada buyumus diyor.. yani eger bu kadar kiloya catlamazsam bi mucizeye imza atarim sanirim:))

eller ve ayaklar bendede siisyor, yuzuklerim dar gelmeye basladi( hele izmirde fil ayagi gibi oldu ayaklarim ama burda o kadar degil allahtan , uzatinca geciyor...

KOSLAyı ben dehiç beğenmiyorum. hemen dökersen etkili ama kir biraz beklemişse çıkarmıyor. ne anladım bu işten? yanımda kosla şişesiyle mi dolaşmam lazım?
ne güzel arkadaşlar, hepimiz oda telaşına düştük. işin bu kısmı çok keyifli bence. ama bir o kadar da zor... ben şahsen çok kararsız bir tipimdir dekorasyon konularında. çok zor seçerim. istediğim şeyler hep çok pahalı olur ve ben de bunun bir çaresini alternatifini bulmak için epey uğraş veririm. inşallah kızımın odasını ucuza ama çok şirin yapacağım.

Esrako benim hastenemde zam yapacakmış doğum ücretine normal 1500 sezeryan 2250 di zaten daha kaça çıkar bilmem, bende nisa hastanesine gidicem son aylarımda orda doğum ucuz yenidoğan yoğun bakım üniteside var nden çok para vereyimki

Gysp Esra boşver üzülme canın sağolsun, mutfak halısı ençok kirlenen şey zaten boşver

MıLKSHAKE, inşallah bebeğiniz size uğur getirir. inşallah eşin istediği bir iş bulur; huzurlu ve bereketli... canı gönülden dua edeceğim sizin için. kriz yüzünden herkesin işleri bozuk. allah herkesin ailesini mali krizlerden korusun, ama önce sağlık....

ben hala doğum fiyatlarını sormadım acıbademe. bankam tamamını karşılamıyordur sanırsam. ve de acıbadem çok pahalı bir hastane. ama doktorum bana seçenek sunmadı hiç. "nerede doğum yapacağım" diye sordum. "acıbadem kadıköyde" dedi. başka hastaneye de gelebileceğine dair hiçbişey söylemedi. o yüzden hiç fiyat araştırması yapmıyorum. el mahkum vereceğim ne isterlerse. inşallah çok istemezler.

ben 50 ile başlamıştım, şuan 60 ım. biraz çok gibi gelebilir kulağa ama kilomdan yana hiçbir şikayetim yok. şahsen ben halimden mennunum. doğumdan sonra 1 yıl içinde verebilmeyi hedefliyorum. acelem de yok yani.[/QUOTE]

Yok cnm çok gelmedi.ALLAH sağlık versinde.asıl benim gibilerin hali vasatmış.7 aya kadar kilo almayanlar yani.son iki ayda birden şişiyorlarmış çatlamadık yer kalmıymuş rivayetlere göre senağlama en azından sen orantılı gidyosun,vucüt bu da nesi demez.vay geldi benim başıma :a015:

17 24 temmuz arası 12 kilo aldım heran 13 olabilirim iki gündür çok yiyorum
bende değiştireceğim doğumu devlet hastanesinde yapacağım ama hala özeldeki doktoruma gidiyorum haziran başında değişeceğim mecburen
randevularını önceden alaman iyi olmuş sıkıntı çekmezsin bu doktor ne diyecek bakalım bebişe
bulaşık deterjanı dök üstüne makinaın yıkama gözünede normal deterjanı tertyemiz olur yak kirinide süper çıkarıyor hatta hertürlü yağ lekesini aklında olsun yerimseniben

26.hafta x2 teoriside ney çok gibi geldi gözüm korktu ne diyorsun yaf :1shok:

PEtrik bende nisa hastanesine gidiyorum canım.Doktorum mürvet hn.bakarsın aynı gün yan yana odalarda yatarız ha? alkisalkisalkis benim 16 ağustos civarı senin kaç?

selam cici ağustos anneleri
bugün giremedim sayfalar olmuş bir cilt - okurum biraz sonra
Biz bugün doktora gittik - bebişimizi gördük - daha doğrusu pek göremedik arkasını dönmüştü - galiba utangaç olacak kızımız - iyi gelişiyomuş suyu yeterliymiş 654 gr olmuş - ama doktor şey dedi minön tipli olacak bebeğiniz dedi (kafamı kurcalıyo açıkçası :uhm: ) ama bu asla gelişmiyo anlamına gelmiyomuş
Yarın tahlil yaptırıcam - rutin Onun dışında herşey güzel Hatta doğum tarihimi bile seçtik sayılır - hani hep böyle normal seyrederse hiç bir aksilik çıkmazsa Allah kısmet ederse 17 ağustosta alacaz kucağımıza - heycan bastı beni Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 17 ağustos olacak ya ben daha hiç bişey hazırlamadım
Şimdilik benden haberler böyle ...

bi kaç saat girmedim epey olmuş ...esrako demek doktor değişikliği hayırlısı olsun evet insan başına gelmeden hiç düşünemiyor dimi..7 aydan sonra doktor değişikliğini..medipol koşuyolundaki hastane değilmi o hastaneninde gayet nezih bi yer oldugunu biliyorum..

gypsm esram ahh kıyamam yahu boşver üzme kendini benmde mutfagımda el dokuması kilim var ve ben 5 lt lik zeytinyagı tenekesini devirmiştim..kendim evde çıkarma çabalarına girdiğim için hala izi var hali yıkama şirketi zaten garanti vermemişti amaaaaan napiim olsun en çok kirlenen yer zaten mutfak..

PEtrik bende nisa hastanesine gidiyorum canım.Doktorum mürvet hn.bakarsın aynı gün yan yana odalarda yatarız ha? alkisalkisalkis benim 16 ağustos civarı senin kaç?

bende nisa hastanesinde ASİYE hanımda yapıcam dogumu inş. mürüvet hanım çokçokçok yogun o yuzden tercih etmedim asiye hanım bebeğini kaybettikden sonra 3 hafta izinliydi o dönemde hastalarıazalmış epey şimdi süper randevumdan 10 dk önce giidyorum ve hiç beklemeden hemen giriyorum ama ben hep sabah randevu alıyorum...

kızlar temmuz annelerinde 29 haftalığa kadar erkek demişler son kontroluünde kız demişler ay hala cinsiyeti değişenmi var şaşırdım bu gittiğimde bi baktırayım bizm 4 doktordan onaylı erkekimiz am ne olur ne olmaz çok şaşaırdım ya

jenny_sh gözün aydın olsun gelişimi iyiyse kilo çokda önemli değil önce sağlıklı olmaları
temmuz annelerindede birisinin bebeğine doktor gelişmesini istiyorsan elma ye demiş birde protein bebeğe kilo aldırıyormuş canım bilgin olsun

elma zaten her gün iyiyorum kabızlığa karşı - arık içimden elma ağıcı cıkacak - valla minön olsun daha iyi alkisalkisalkis kendine kolay kolay kıyafet bulur büyüynce - baksanıza mağzalarda hep sıfır beden tüm giysiler - bizim gimi etli butluları kimse düşünmüyo :) - İyi gelişsin de bebişim diğer şeyler önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…