2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

merhaba kızlar nedensiz bir sekilde keyıfsizim bugun.aslında 1 haftadır böyleyım o yuzden okuyabıldiğim kadar okuyup çıkıyorum.ancak doğum ücretlerinden bahsedilince dayanamadım one be öyle ne kadar pahalı.birde zam falan yapılmıs yuh dedim.kızlarr gözünüzü açık tutun derim bakın ne diyeceğim bu konuda..

daha yenı 3-4 gun oluyor arkadasım doğum yaptı.özel hastaneye gidiyordu sağlık guvencesi yok hastane cok ücret istemiş tabı sezeryan olacak mecbur ilki sezeryandı.son 2 aydır hep hastanelere sordular devlete gideceklerdi ki duyduklarına göre kı doğruymuş sezeryan dahıl olmak üzere hastane karşılıyormus yanı güvencemiz olmasa bile karşılıyormus özel hastaneler 200ytl devlet hastaneleri hiç alıyormus.hadi ek masraflar taş çatlasın 300 oluryada 400 yani siz 1600-2000 lerden bahsediyorsunuz cok fazla.arkadasım sıkıntılı olduğu için devlet hastanesinde hiç ücret ödemeden sezeryanını oldu ve bugun hastaneden cıktı.bence sizde bir sorun araştırın kızlar.ha bu arada bunu herkes bilmiyormus gözünüzü açık tutun demiş sorun üsteleyın kuruma gidin birşeyler yapın ama hakkınızı isteyın demiş söyleyen tanıdıkları.

gelgit bende böyle birşey duymuştum yeni çıkan bi yasa sanırım bu ücretsiz doğum vs benim hastanemde zaten doğum 240 tl gayet uyguna doğurucam inşallah :))

jenny bebişin iyiymiş sağlığı yerinde olsunda..minön ne anlayamadım?minyonmu demek istedin?

ay Allah korusun deryam yaaa bu saatten sonra değişrse yandık valla odası bitti bile erkeğe göre yeşil mavi tonları heppp

bu arada leke gitmedi dedğin gibi yapcem makinaya atıcam sağol tatlım fikirlerin için

deryaaa yaa tickerına baktıımdaa 28+5 sinn 29 nerdeyse bende 3 gün arkandan geliyorum o kadar büyüdükmü yaa inanamıyorum bir ay sonra doğumu beklemeye başlıcaz resmen delikafadulden

evet minyon demek istedim cnm - ama sağlıüı yerinde kuzumun
bu doğum üzretleri ile ilgili bende çok şaşkınım - nasıl rakkamlardan bahsediyosunuz - ben özel hastanede doğum yapacam sordum sigortalı olduğum için 300 lira dediler + doktorum doğumuma gireceği için (o özel hastanenin doktoru değil) doktorla anlaşım ona ekstradan ücret ödemek zorundayım - bunu da sordum 200 lira dedi benim doktorum - tarifesi buymuş yani toplamda 500 ile bitirecez bu işi ( biz zaten 1000 liraya kadar mal olacağını tahmin ediyorduk ) - inşallah ekstradan bişey çıkarmazsa özel hastane ama 1500-2000 nerde 500-700 nerde

ben araştırdım gittiğim hastane 2500 diyor sezeryana burda direk doğum oda sadece ameliyat ücreti oda fiyatı yok bebekli ilgili bakım dı iğneydi acil önlemdi onların ücretide ortada yok kızlar fiyat öğrenirken bunlarıda dikkate alarak sorun sonra şok yaşamayın derim bende devlet hastanesine gidicem epidural sezeryan 50 tl artı özel oda tv sıcak su yani tam teşekküllü 150 tl toplam 200 tl filan artı hepsi kadın doğum uzmanı heran herşey hazır geçen ay gece oranın aciline gittim çok güzeldi ilgi alaka muayene usg herşey çok güzeldi herhangi bişey olmazsa orda doğumumu yapıcam

ay Allah korusun deryam yaaa bu saatten sonra değişrse yandık valla odası bitti bile erkeğe göre yeşil mavi tonları heppp

bu arada leke gitmedi dedğin gibi yapcem makinaya atıcam sağol tatlım fikirlerin için
aman dur babamız oğlumda oğlum diyor bi kızmız var rabbim ikinciyi de gönlümüze göre verdi ama içimede kurt düştü gerçi son iki muayne hariç hep yinede sordum koç gibi mal mülkde meydandaydı tosunun 4 değil 5 doktordan tescilli ilki usg si çok iyi özel bi bayan doktor ikinicisi çok net yine kendi doktorumuz üçüncüsü amniyoda perinatolaji bölümü başkanı dördüncüsü ayrıntılı usg 5 .kendi doktroumda doğum iznine ayrıldığı için şimdiki doktorumuz heralde bi yanlışlık olmaz dimidelikafadulden
deryaaa yaa tickerına baktıımdaa 28+5 sinn 29 nerdeyse bende 3 gün arkandan geliyorum o kadar büyüdükmü yaa inanamıyorum bir ay sonra
doğumu beklemeye başlıcaz resmen delikafadulden

sen bide benim dediğim gibi yıka
evet canım 30 az kaldı hemen peşimdesin ne zaman doktora gidiceksin ben haftaya gitcem özledim -tatlicadiarzu-

senağlamaoff kızlar ya günler yaklaştıkça bende stress oluyom daha doğrusunu söylemek gerekirse korkiooommmsenağlama:tomato:

selam arkadaşlar eskilerden bi kaç sayfa okudum yetişemiyorum artık size:)
sizden bi kaç istirhamım olacak izninizle
cumartesi günü chicco lullaby park yataktan aldım sallanma özelliği yok diye etraftan -hani şu hamilelerin başına uzman kesilenler- sallanana alsaydın umarım uyutabilirsin bıdı bıdı bıdı...dinledim. sanırım tazefasulyede bu park yataktan almıştı sizlerin bu konuda fikri nedir.
ayrıca ben çalışna bi anne olucam 8 hafta önce 8 hafta sonra izin hakkını nasıl düşünüyorsunuz çalışan anneler aktarma yapacakmısınız.

çok güldüm sana ya ne alemsin her eve lazımsın valla süngersiz penye sütyen kullanmayı dene birde beyaz giymemeye çalış bende öyle bir sıkıntı yok...
gözün aydın o zaman sende katıl aramıza benim 1,5 aydır aşagıda sıpa bide idrar torbasının üstüne konuçlanmış gün geliyo iki büklüm geziyorum keyfi gelince yer değiştiriyolar canım bekleyecen ....
Günaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))

maşallah maşallah tam ısırmalık yakışıklı çocuk olucak annesi...
canım büyüyo ondan sen bol bol yağlan karnın yumuşasın eger iç karnın küçükse kendine yer açıyo doğal olarak canını yakabilir bu son aylarda sık sık yaşayacagımız şeyler....
ben sakıncalı oldugunu biliyorum ve kesinlikle öyle bişeyde düşünmüyorum..
selam kızlar nslsınız? tazefasulye bebişin süper ayy çok tatlı bayıldım maşallah
kızlar ya benim karnımda bu aralar çok gerilmeler oluyo sizce bu normalmi
normal canım bebek büyüyo bundan sonra dahada gerilecek ...
elleriniz ve bacaklarınız da şişmeler başladı mı??
alyans sıkmaya başladı da
ben 1 ay oldu alyansı bırakalı sıkıyo bundan sonra zaten havalar ısındı hiç olmaz canım...
hadi gözün aydın kızınada maşallah minyon olması kötü bişey değil kafanı bulandırma sağlıklı olsun yeter sayılı gün çabuk geçer hepimiz bekliyos dört gözle ...

aman halıyı takma bu kadar kafana canım ya benim ev komple beyaz ben napim o zaman bide dikkatsiz bir koca ve dağınık dikkatsiz bir çocuk boşver :teytey:bu arada bende oğlumun odası için mavi ve yeşil düşünüyorum artı beyaz var aynımı yapıyoz ne :roflol:

hayırlı olsun güle güle kullanın
bende park yatak alıcam ama mutlaka sallanan olması gerek kızımın kocaman karyolası vardı ilk aylar gerek olmuyor ama bebek hasta filan olunca dakka başı uyanabiliyor ve sallamak gerekiyor ayağımda sabahlıyordum ben artık o yüzden belli bi yaşa kadar park yatak alıcaz sonrada ablasının karyolasını kurucaz
karyolamız beyaz yan tahatları uçuk mavi mavi öbür taraf uçuk sarı çekmecelerimizde biri uçuk mavi biri uçuk sarı çok şık ama sallanmadığı için 1 yaşını filan geçene kadar kurmuyacağız

ACıL CEVAP ACıL CEVAP......................................

kızlar hani mide için gaviskon kullanılıyor ya.. benm bugun midemde sanki taş varmış gibi hem açım ama açlık hisssim yok..ama bi yanmada yok acaba gaviskon hangi durumda kullanılıyor ben şimdi ona göre eczane arayıp alıcam çok fenayım
resmen midemde yumruk gibi taş var...

şişkinlik tarzı gibiyse gavisconu içebilirsin ara sor yinede açlık hiisin yoksa şişkinliktir iç rahatlarsın bende çok yaşadığım için biliyorum hatta şimdi bile senin analttığın gibiyim açım ama şişim kafamçokkarıştı

pinky çok yerinde bi soru - bende soracaktım onu - cuma günü olmdüm bittim yemek borum yandı bitirdi beni - kızlar Gaviskon öenrdiler mucize bişeymiş - bugün kontrolde yazdırdım doktoruma - eczaneye gittim gördük ki 4 şişe yazmış kooocaman bi poşetle döndüm eve- günde dört defa 2 şer ölçek diyo - şimdi miğdem boğazım yanmıyosa yine içmelimiyim ya ben onu ya da sadece ihtiyacım olduğu zaman mı içeyim - Tadı çok kötü ya ben bugün öğlen deneme amaçlı içtim ama 1 ölçeği anca ıyyy çok kötü tadı Ne önerirsiniz bana da??

deryacm şişkinlik değilde yumruk var bogazımda midemde.. ayhhh eşime söledim eczane arıyor çok fenayım umarım işe yarar bu kadar içen olduguna göre faydalıdır muhakkak.. birde ben şuan açım gaviskon şurubu içme şartları neler

sanırım kayrada da böle bi durum olmuştu

jenny yaa tadı iğrenç dedin şimdi ben nasıl içerim onu...

jenny yemek lerden önce içebilirsin..eğer yemek yiyince miden yanıyorsa..midenin üzerinde jelimsi bir yapı oluşturuyormuş gaviskon.böylece asidin yukarı kaçmasını engelliyor..benim bazen yanıyor midem ı zaman dikliyorum

sanırım kayrada da böle bi durum olmuştu

jenny yaa tadı iğrenç dedin şimdi ben nasıl içerim onu...

hayatım miğdenin yanmasından iyidir katlanıyosun okadar ama günde 4 x 2 hayatta içilmez o şurup hakkaten çok keskin bir tadı var - ben 2. ölçeği içemedim :1shok:

26.hafta x2 teoriside ney çok gibi geldi gözüm korktu ne diyorsun yaf :1shok:

deryacim burko soylemisti yanilmiyorsam, 26. haftaya kadar alinan kilo belirleyici diye, o zamana kadar aldigin 2 kati ile hamileligi bitiriyormussun((insallah dogru degildir...:Saruboceq:

kizlarr iste besikimizzz;

buarada yatagi degistirdiler ama stockta simdilik baska kalmadigi icin, hediye ceki verdiler 6 ay gecerli, yerine baka bisey bakicam,daha eksik cok 1.5 ay sonra indirimler basliyor, o zaman kullanirim, belki baska yataklar da promosyona girer nasil olsa ilk etapta besikimiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…