kızlar temmuz annelerinde 29 haftalığa kadar erkek demişler son kontroluünde kız demişler ay hala cinsiyeti değişenmi var şaşırdım bu gittiğimde bi baktırayım bizm 4 doktordan onaylı erkekimiz am ne olur ne olmaz çok şaşaırdım ya
gelgit bende böyle birşey duymuştum yeni çıkan bi yasa sanırım bu ücretsiz doğum vs benim hastanemde zaten doğum 240 tl gayet uyguna doğurucam inşallah :))
jenny bebişin iyiymiş sağlığı yerinde olsunda..minön ne anlayamadım?minyonmu demek istedin?
ben araştırdım gittiğim hastane 2500 diyor sezeryana burda direk doğum oda sadece ameliyat ücreti oda fiyatı yok bebekli ilgili bakım dı iğneydi acil önlemdi onların ücretide ortada yok kızlar fiyat öğrenirken bunlarıda dikkate alarak sorun sonra şok yaşamayın derim bende devlet hastanesine gidicem epidural sezeryan 50 tl artı özel oda tv sıcak su yani tam teşekküllü 150 tl toplam 200 tl filan artı hepsi kadın doğum uzmanı heran herşey hazır geçen ay gece oranın aciline gittim çok güzeldi ilgi alaka muayene usg herşey çok güzeldi herhangi bişey olmazsa orda doğumumu yapıcammerhaba kızlar nedensiz bir sekilde keyıfsizim bugun.aslında 1 haftadır böyleyım o yuzden okuyabıldiğim kadar okuyup çıkıyorum.ancak doğum ücretlerinden bahsedilince dayanamadım one be öyle ne kadar pahalı.birde zam falan yapılmıs yuh dedim.kızlarr gözünüzü açık tutun derim bakın ne diyeceğim bu konuda..
daha yenı 3-4 gun oluyor arkadasım doğum yaptı.özel hastaneye gidiyordu sağlık guvencesi yok hastane cok ücret istemiş tabı sezeryan olacak mecbur ilki sezeryandı.son 2 aydır hep hastanelere sordular devlete gideceklerdi ki duyduklarına göre kı doğruymuş sezeryan dahıl olmak üzere hastane karşılıyormus yanı güvencemiz olmasa bile karşılıyormus özel hastaneler 200ytl devlet hastaneleri hiç alıyormus.hadi ek masraflar taş çatlasın 300 oluryada 400 yani siz 1600-2000 lerden bahsediyorsunuz cok fazla.arkadasım sıkıntılı olduğu için devlet hastanesinde hiç ücret ödemeden sezeryanını oldu ve bugun hastaneden cıktı.bence sizde bir sorun araştırın kızlar.ha bu arada bunu herkes bilmiyormus gözünüzü açık tutun demiş sorun üsteleyın kuruma gidin birşeyler yapın ama hakkınızı isteyın demiş söyleyen tanıdıkları.
aman dur babamız oğlumda oğlum diyor bi kızmız var rabbim ikinciyi de gönlümüze göre verdi ama içimede kurt düştü gerçi son iki muayne hariç hep yinede sordum koç gibi mal mülkde meydandaydı tosunun 4 değil 5 doktordan tescilli ilki usg si çok iyi özel bi bayan doktor ikinicisi çok net yine kendi doktorumuz üçüncüsü amniyoda perinatolaji bölümü başkanı dördüncüsü ayrıntılı usg 5 .kendi doktroumda doğum iznine ayrıldığı için şimdiki doktorumuz heralde bi yanlışlık olmaz dimidelikafaduldenay Allah korusun deryam yaaa bu saatten sonra değişrse yandık valla odası bitti bile erkeğe göre yeşil mavi tonları heppp
bu arada leke gitmedi dedğin gibi yapcem makinaya atıcam sağol tatlım fikirlerin için
deryaaa yaa tickerına baktıımdaa 28+5 sinn 29 nerdeyse bende 3 gün arkandan geliyorum o kadar büyüdükmü yaa inanamıyorum bir ay sonra
doğumu beklemeye başlıcaz resmen delikafadulden
çok güldüm sana ya ne alemsin her eve lazımsın valla süngersiz penye sütyen kullanmayı dene birde beyaz giymemeye çalış bende öyle bir sıkıntı yok...benim memişler gayet yerindee hiçte sönmedi keşke sönse
ay bide siz napıyorsunuz bilmiyorum ama malum yaz geldi ve süngerli südyen takamadığımdan koca memelere tişört giydiğimde uçları biberon ucu gibi çıkıyoo içime badide giysem itekliyom elimde içine girsin diye yine çıkıyo sizinde göğüs uçları çıkıyomu çok benim acayip çıkıyo ama :1closedeyes:
gözün aydın o zaman sende katıl aramıza benim 1,5 aydır aşagıda sıpa bide idrar torbasının üstüne konuçlanmış gün geliyo iki büklüm geziyorum keyfi gelince yer değiştiriyolar canım bekleyecen ....Bu arada Kuzey.. pılını pırtını topladı asagı ındı arkadaslar dunden berı.. göbegımı yaglarken bıle yukarıya yukarıya ıtıyorumm kendılerını.. yok , bana mısın demıyor adamm yaaa.. ıyı de benım seyımm bıle agrıyor bu yussdenn.. bu cocugu nası ıkna edıcemm.. bi bilen varsa paylassınn hayrına :))
maşallah maşallah tam ısırmalık yakışıklı çocuk olucak annesi...Günaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))
canım büyüyo ondan sen bol bol yağlan karnın yumuşasın eger iç karnın küçükse kendine yer açıyo doğal olarak canını yakabilir bu son aylarda sık sık yaşayacagımız şeyler....slm kızlar. biri beni ekarte etti bu gruptan. nassı oldu anlamıorum giremiorum siteye. girdim mi de bir sayfanın açılması 10 dk sürüyor . herkes iyidir inşallah. ben de iyi sayılırım . yalancı sancılarım başladı. 20-30 saniye kadar karnım sertleşior sonra salıor kendini.ben de bebeğim kafasını karnıma dayadı sonra kalktı sanıodum meğersem karnım sertleşiomuş. normalmiş. ama artık dikkat etmek gerekiormuş. çok sık olmaması gerekiomuş. gaz sancısı gibi. gaz krampı gibi garip bi his. sizleri okuyamıorum hemen yazdım çünkü msjım bile gelmeyebilir aslında. bebetomus ii. doktor amcasına gittik. haftasınla uyumlu gelişior. bende ki ağrı sızılar olmasa herşey çok güsel ama ben de her ağrıyı hissediorum yani bu kadar mı hassas olur insanın vücudu.
ben sakıncalı oldugunu biliyorum ve kesinlikle öyle bişeyde düşünmüyorum..BAŞAK ın göğsünden süt gelmeye başlamış galiba. (zar zor okumaya çalışıyorum da geçmişi)
eğer erken gelirse bu sütü sağabiliyor muyuz ki? başak o tarz şeyler yazmış, ama bu doğumu tetiklemez mi? yani göğüslerimizle oynamamız doğru değil diye biliyorum ben.
normal canım bebek büyüyo bundan sonra dahada gerilecek ...selam kızlar nslsınız? tazefasulye bebişin süper ayy çok tatlı bayıldım maşallah
kızlar ya benim karnımda bu aralar çok gerilmeler oluyo sizce bu normalmi
ben 1 ay oldu alyansı bırakalı sıkıyo bundan sonra zaten havalar ısındı hiç olmaz canım...elleriniz ve bacaklarınız da şişmeler başladı mı??
alyans sıkmaya başladı da
hadi gözün aydın kızınada maşallah minyon olması kötü bişey değil kafanı bulandırma sağlıklı olsun yeter sayılı gün çabuk geçer hepimiz bekliyos dört gözle ...selam cici ağustos anneleri
bugün giremedim sayfalar olmuş bir cilt - okurum biraz sonra
Biz bugün doktora gittik - bebişimizi gördük - daha doğrusu pek göremedik arkasını dönmüştü - galiba utangaç olacak kızımız - iyi gelişiyomuş suyu yeterliymiş 654 gr olmuş - ama doktor şey dedi minön tipli olacak bebeğiniz dedi (kafamı kurcalıyo açıkçası :uhm: ) ama bu asla gelişmiyo anlamına gelmiyomuş
Yarın tahlil yaptırıcam - rutin Onun dışında herşey güzel Hatta doğum tarihimi bile seçtik sayılır - hani hep böyle normal seyrederse hiç bir aksilik çıkmazsa Allah kısmet ederse 17 ağustosta alacaz kucağımıza - heycan bastı beni Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 17 ağustos olacak ya ben daha hiç bişey hazırlamadım
Şimdilik benden haberler böyle ...
ay Allah korusun deryam yaaa bu saatten sonra değişrse yandık valla odası bitti bile erkeğe göre yeşil mavi tonları heppp
bu arada leke gitmedi dedğin gibi yapcem makinaya atıcam sağol tatlım fikirlerin için
selam arkadaşlar eskilerden bi kaç sayfa okudum yetişemiyorum artık size:)
sizden bi kaç istirhamım olacak izninizle
cumartesi günü chicco lullaby park yataktan aldım sallanma özelliği yok diye etraftan -hani şu hamilelerin başına uzman kesilenler- sallanana alsaydın umarım uyutabilirsin bıdı bıdı bıdı...dinledim. sanırım tazefasulyede bu park yataktan almıştı sizlerin bu konuda fikri nedir.
ayrıca ben çalışna bi anne olucam 8 hafta önce 8 hafta sonra izin hakkını nasıl düşünüyorsunuz çalışan anneler aktarma yapacakmısınız.
ACİL CEVAP ACİL CEVAP......................................
kızlar hani mide için gaviskon kullanılıyor ya.. benm bugun midemde sanki taş varmış gibi hem açım ama açlık hisssim yok..ama bi yanmada yok acaba gaviskon hangi durumda kullanılıyor ben şimdi ona göre eczane arayıp alıcam çok fenayım
resmen midemde yumruk gibi taş var...
sanırım kayrada da böle bi durum olmuştu
jenny yaa tadı iğrenç dedin şimdi ben nasıl içerim onu...
26.hafta x2 teoriside ney çok gibi geldi gözüm korktu ne diyorsun yaf :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?