benim kilolar coştu çoktan eger bu 26 hafta tezi doğruysa yandım 26 kilo almış olcam demektir allahım nolur yanlış olsun :Saruboceq::Saruboceq: ayrıca sitede çatlak lafı edilmezken ben çatladığımı söylemiştim o kadar çoğaldılar ki nerdeyse göbek deliğime ulaştılar göbek deliğimin ne kadar yüksekte olduğunuda düşünün artıkım ama napıyım senağlamakilolar ne durumda ve çatlaklar oluşan varmı bneim göbek çevremde kızımdan kalma azcık vardı şimdi oğlumdanda yanına azcık ekledik
kizlarr iste besikimizzz;
buarada yatagi degistirdiler ama stockta simdilik baska kalmadigi icin, hediye ceki verdiler 6 ay gecerli, yerine baka bisey bakicam,daha eksik cok 1.5 ay sonra indirimler basliyor, o zaman kullanirim, belki baska yataklar da promosyona girer nasil olsa ilk etapta besikimiz var..
Bebek odalarında bulunan alt açma zımbırtıları çok elzem midir? Yani altına alt açma bezi yayarak kendi yatağımızda yahut salonda koltuk üzerinde ya da herhangi bir müsait yerde bebeğin altını değişemez miyiz, zor mu olur? Tecrübeli annler lazım mı sizce o tahtadan alt açma zımbırtısı ???
ben onu ayrica almiycam bizim komisine bi alt acma minderi alip yanlamasina koyucam, gerekirse o minderi tasirim gerekirse o komidinde degistirirm, zaten odasini bizim eski mobilyalardan duzenliycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?