2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oh oh çok güzel çok şirin - sağlıkla büyüsün bebişin içinde - hok harika görünüyo noracım - zevklisin valla :)

kilolar ne durumda ve çatlaklar oluşan varmı bneim göbek çevremde kızımdan kalma azcık vardı şimdi oğlumdanda yanına azcık ekledik
benim kilolar coştu çoktan eger bu 26 hafta tezi doğruysa yandım 26 kilo almış olcam demektir allahım nolur yanlış olsun :Saruboceq::Saruboceq: ayrıca sitede çatlak lafı edilmezken ben çatladığımı söylemiştim o kadar çoğaldılar ki nerdeyse göbek deliğime ulaştılar göbek deliğimin ne kadar yüksekte olduğunuda düşünün artıkım ama napıyım senağlama

çok güzel norra güle güle yatsın büyüsün sığamasın beşiğine inşallah

nurdancım beşiği çok güzelmiş teomanın sağlıkla kullansın. yatağın acelesi yok ki bu beşik varken belki bu arada daha güzel bişeyler bulursun . dahada iyi olur...

tazecim maşallah doruk beye... çok yakışıklı çok tatlı olcak... yanaklarıda dolgun harika.
ben iki aydır gitmiyorum doktora, en son gördüğümde haliyle minnacıktı. şimdi çok merak ediyorum, kızımında yanakları dolmuştur. umarım doruk gibi güzel poz verir.

evrimcim hayırlı olsun yeni pozisyonunuz. bende birkaç gündür mide yanmaları sona erdi. böyle bir bağ kurulabilirmi bilmiyorum ama midemin üzerindeki baskısı azaldıysa yer değiştirdiği manasınamı gelir???

kızlar ya hakkaten okadar kiloyu nasıl aldınız benmi az yiyorum sizmi cok yoksa yapıdanmı kaynaklanıo. ben 59la basladım suan 66 yım eger bir 7 kilo daha alırsam 73le tamamlarım en cok 75 hanii 26 dAn sonra 2 katı alınıyomus dediniz ya ondan dedim. yinede bebeklerimiz saglıkla gelsin sorun deil zaten dogumda 7-8 kilo gidiomus

norrammm besigin cok guzel bende oyle bisiistiorum sallanan tarz

tazefasulyem oglun cok yakısıklı kızım kertilik olmasaydı o hokka buruna talip olurdum

jenny masallah seninde minyon kızına

Hmmm, bakalım ne varmış ne yokmuş...

Kuzey Bey, güneye inmiş kaydirigubbakcemile3

Doruk Bey'in maşallahı varmış, ne güzel poz vermiş ya hu :)

gypsyesra, göbeğinin yerine halıyı yağlamış kaydirigubbakcemile3

Doğum masrafları konuşulmuş, göbekler çatlamış, braxton hicks kasılmaları başlamış (ki siz tanımlayınca ben de anladım bendekiler de kasılma), alyanslar çıkmış, ayaklar şişmiş... :1shok:

kimilerinin sütü gelmiş, ama göğüslere dokunulmayacakmış alkisalkisalkis

norraa, bebişinin beşiğini almış kurmuş, güle güle kullansın :)
Tüm yeni oda eşyası alanların bebişleri güle güle kullansınlar inşallah...

sagolun teyzeleriii, bende cok begenerek aldim besikini, 6 ila 8 ay kullanabiliyormus..zaten tekerlekli bi odama gotururum, bi salona bi odasina, guzel bir yatak bulana kadar yatak icin acele etmiycem, icime sinene kadar..

benim ellerim siseli cok oldu ama ayaklarımda şişmiş megersem( buyuk olupta icine pamuk teptigim bi ayakkabım vardı pamukları cıkardım sıkıyo resmen suan. tek giyebildigim spor ayakkabılarım

Benim görebildiklerim bunlardı kızlar... Öyle bir giriş yaptım. Şimdi de merhaba demiş olayım sizlere...

Benim bezelerimdeki şilikler hala devam ediyor. Antibiyotiğe de devam ediyorum ama bir dr. ohoo o antibiyotik bi işe yaramaz dedi sinirimi bozdu, bir diğeri başladın madem bırakma diyor. Tahlillerim falan devam ediyor... ınşallah bebeği etkileyen bir durum olmasın da... Tek düşüncem o senağlama :çok üzgünüm:

Bunun haricinde benim de kasılmalarım başlamış demek ki, onu anladım, eller falan şişiyor yavaştan sanırım, ayaklar da :S

Ayrıca bizden ileri aylarda olduğunu tahmin ettiğim birkaç hamile gördüm geçenlerde ki, amanın dedim bu ne, kızlar sanırım şu andaki halimiz çoook iyi zamanlarımız, öyle bir büyümüş ki göbekleri ben şok oldum o kadar diyim size :1shok:

Dr. randevumu 1 hafta öne aldım, böylece 1 haftalık alacağım kilonun hesabını vermekten yırttım sanırım :dance: zeki miyim neyim a.s

ınanabiliyor musunuz bugün tam 4 kez midem bulandı, az kalsın kurtaramıyordum... Çok şaşırdım nerden çıktı bu bulantılar diye? Demek ara ara olabiliyor... 7. ayda bile :S

su kasilma olayini kacirdim ben, ne kasilmalari kimin basladi, yoksa benimde ara ara hissettiklerim kasilmami???

Bebek odalarında bulunan alt açma zımbırtıları çok elzem midir? Yani altına alt açma bezi yayarak kendi yatağımızda yahut salonda koltuk üzerinde ya da herhangi bir müsait yerde bebeğin altını değişemez miyiz, zor mu olur? Tecrübeli annler lazım mı sizce o tahtadan alt açma zımbırtısı ???

sanırım öyle norraa, ben de sanıyordum ki ya gaz ya da bebiş hareketi, yani bebek bir yerde toparlanıyor gibi, ama anladığım kadarıyla bu aylarda olan rahim kasılmalarıymış aslında onlar. Bazen 10 saniye falan sürüyor, bazen daha kısa bazen daha uzun ama kasılma olduğuna kanaat getirdim ben.

Çok yorgunum ben kızlar yaa... Ayran içsem, elma ve ceviz yiyebilsem yatacağım hemen ama midem de çok iyi değil... Bakalım bir 10 dakika daha zorlayacağım kendimi yemek için

Ceviz benim midemi çok zorluyor, neden acaba? Çok ağır bir şey yemişim gibi yapıyor. Hemen yemek borumda bir baskı hissediyorum. ıçim fena oluyor. Kabusa dönüştü ceviz yemek -tatlicadiarzu-

ben onu ayrica almiycam bizim komisine bi alt acma minderi alip yanlamasina koyucam, gerekirse o minderi tasirim gerekirse o komidinde degistirirm, zaten odasini bizim eski mobilyalardan duzenliycem...

ben onu ayrica almiycam bizim komisine bi alt acma minderi alip yanlamasina koyucam, gerekirse o minderi tasirim gerekirse o komidinde degistirirm, zaten odasini bizim eski mobilyalardan duzenliycem...

değil mi ya... bana da o alt açma mobilyası gereksiz geliyor, yani altı dolap olarak falan kullanılabilir ama yer sorunu olanlar için çok da gerekli bir şey değil sanırım, altı üstü bebeğin totosu, her yerde değişilir değil mi bezi :)

buarada super haber; 2 haftaya kadar evde insaat basliyor, bizim banyonun elektrik sistemi cokmustu, salonun duvarinada su gelmis, nem yapmis duvara, banyo komple degisicek izolasyon icin,yeni fayans, yeni kuvet, mobilya takilicak, hadi girismisken ,2 odanin parkeleri degisicek, tuvalette fayansi degisicek yani 1 hafta-10 gunluk bir insaat beni bekliyor. gerci cok guzel olucak, hersey bitince, bebisin odasina bizim dolabi ve komidini koyucam, bizim oda degisicek..insallah biran once biter, isten ve ustalardan nefret ediyorum, 1 hafta izin alip basinda durucam eim izin alamadigi icin...hadi bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…