2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Bir elmayı yiyemedim kızlar, artık onu da kendime eziyet etmeyeyim, başka zaman yerim kısmetse :)

Kızlar bir de dua edin de şu antibiyotik işe yarasın ve şişlikler insin ya da hayırlısıyla geçsin bu durum...

Ben öptüm hepinizi ve bebişlerinizi :) ıyi geceler canlarım...

Kolay gelsin norraa, ev işi zor ama bitince güzel gözükür gözüne, ve içine bir ferahlık gelir :)

evet banyoyu 1 senedir evi aldigimizdan beri erteliyorduk idare ediyor diye, sonunda elimizde patladi:))el mahkum yapicaz, ertelencek yani kalmadi..hadi bakalim hayirlisi..

ah nurdancım demekki bu dertten birtek ben muzdarip degilmişim benim banyoda tadilat başlayacak kardeşimi bekliyorum mobilya ve dekarasyoncu herşeyi kendi yapacak banyodan sonra boyacı girsin istiyorum kızları aynı odada yatıracaktım ama yatak odamı kızların odasından ayıran komple cam sürmeli kapı var haliyle açık duruyor başak artık büyüdü olmaz diyorlar mecburen onda oda yapıcaz ama burçinin mobilyasına para vermiyecegim dayısı yapacakmış gerçi başagın odasınıda dayısı yaptı eh kız istiyen dayılarda masrafını karşılasın degilmi alkisalkisalkis

sanada kolay gelsin kadriyecim, biran once bitsin, ama bitincede guzelce keyfini surelim:)))

günaydınn hayırdır nie kimse yok acep? aycaa seni göremiyorum bi kaç gundur iyimisin?

gizze eşin geldimi kuzuuuu

defnemdamlam sanada günaydın... yahu nie kimsecikler yokkine...

ahh helinde gelmiş gunyadın helin.

adaşımmm
hayırlı olsun yeni hastanen ve doktorun bide buda erkek demesin???
ne zaman gidicen doktora?

canım 2 hazirana randevu aldım zaten 11 haziranada kontrol randevusu aldım dogum iznimin baslatılabilmesi iç inpesin pesin al dım tum randevuları temmuz ayı dahil :) bakalım çokheeycanlıyım hastanenin tipini blie hatırlamıyorum birkere gittim heyecanlı olcak benim için yeni action çıktı iyi iste oyalıyor beni boyle seylerzaman geçirtiyor.))
dr uda hastanenin yapısını odalaraınıdua çok merak ediyorum çok dogum yapan var orda herkes çok memnun hemsireler falan çok ilgili imis oyle diyorlar. ay erkek diyceğini hiç sanmıyorum bakalım ama ne diycek

ya nora inanmıyorum ben buna ya 2,5-3 ayımız kaldı hepimizin ortalama alırsak yani ayda 5-6 kilo mu alcanız da 13 alcaksın yine yok yani olmaz bence garip bir teori. ayda en çok alsan alsan 3-4 kilo alırsın kendini yemege vermiycen ya deli gibi . 20 ile tamamlarsın bence en çok mantıken konusuyorum tabi.
bu arada ben ilk gebelikte 26 kilo almıstım ama dedigin gibi son aylar 5 er kilo alarak gitmedim istikrarımı hiç bozmadım :) ayda 3 kilo gibi orantılı guittimdi:)) 8+1 aylık dogum yaptım :)))

ben sana soyliyim sekerim acıbademde sezaryan fiyatını yeni sordum 9 milyarcıkkkk. evet bizim 1500-2000 lere çok diyen arkadaslar bunu duyunca ne yapcak çok merak ediyorum 9000 tl acıbadem hast sezaryan fiyatı. insalah kuvez vs gibi ihtiyaclar olmaz naz bebek sorunsuz gelirde servet odemek zorunda kalmazsınız ya inanılmaz paralar . tabi once bebislerin sagılıgı onemli ama kuvez paralarıda inanilmaz tuttugu için allah korusun her yonden.
hastanenin kadrolu dr u baska hastaneye gelemez zaten yasak.

canım evet kosuyolundaki hastane zaten tek erkek dr var bende ona gitem kadınlarla aram pek iyi degildir çunku:)

ay ay sus derya yapma etme kabus gibi yaa. bak 29 a kadar tek dr erkek demis se ona inanırım yani tek kisi yanılabilir ama ben de senin gibi 4 ayrı dr a gittim 7-8 muayne sonucu kız dendi. birtek kendi dr um iki kere erkek dedi.
bendede senin gib docent perinatalog vs var içlernide yani kendilernidne çok emin kiz dediler kims eerkek gibi yok goremiyoruz demedii. bir benim saskın dr erkek diyor ay onun agzından kız lafını duyamadan dr değistiiyorum aklım kalıyor acaba bir gun kiz diycektmiydi:)))))
seninkide değismez sende yazmıssın farklı birtçok kisi dedi diye
okudgun temmuz annesi tek dr la m ıkalmıs okudunmu bunu ?=

nurdan çok cici besikinizzzz gule gule kullansın bebisin. sıcak renkeler çok sık.

yanıt veriyorummm
EVETTTT ALT AÇMA YERİ ÇOK İSE YARAYAN BİR BOLUMM
kesinlikle ama kesinlikle olmazas olmazlardan benim için.
neden diycek olursan. ozellikle boyun uzun sa egilip koltuk larda iki buklum alt acmak zor oluyor insanın beli sirti agrıyor.
bebek hareketli ise ozelikle yasınan sonra zaptetmek zor oluyor pat oraya donuyorp at buraya el atıyor alt acma yerinde ise pek birsey yapamyıor boy hizanda oldugu için sende rahat kontrol ediyosun.
yani ben bel sırt asaglıgı acısından çok faydalı buluyroum hiç sevmem iki buklum egilerek yapılan isleri zaten birde elinde kıpır kıpır hareketli bir bebek olcak yani zaman ikiye katlanabilir bence elzem bir yer alt acma yeri ben sirf alt acma yeri yatak kenarı olsun diye bubyuyen yatak alıyorum sifrf b yuzden ben hiç koltuklarda alt actıgımı hatırlamam kendi evimde derli toplu duzen içinde oluyor alt acma yerinin cekmecesinde islak mendil bebek bezleri falan tek elle hemen ulasıyousnf alan
içerlere tasımaya gerek olmuyor.

bendende hepiciginize gunaydınnnnn

bugun çok guzel bir gun sabah ilk kez bugun bahcede dısarda kahvaltı ettik sirketin orda gune nese ile basladım gunes vurdu uzerimize. son is gunlerim oldugu içinde ve onumuz yaz oludgu için ayrıca birkeyifliyim kizim içimde kıpır kıpır daha ne olsunnnn.

güle güle kullanın nurdan ..internette görmüştüm beğenmiştim bu modeli..çok sade ve güzel.
senin özetlerine hastayım biliyooo musun?
canım benim nerde denk getirirsen açarsın..şart mı yani..pike dikersin çarşaf dikersin onun üstünde açarsın..boşşş verrrr
Ceviz benim midemi çok zorluyor, neden acaba? Çok ağır bir şey yemişim gibi yapıyor. Hemen yemek borumda bir baskı hissediyorum. İçim fena oluyor. Kabusa dönüştü ceviz yemek -tatlicadiarzu-
ben de yiyemiyorum.yutamıyorum bir türlü ağzımda büyüyor sanki..o yüzden cevizli sucuk yiyiorum..hem kan yapsın diye hem de ceviz arada kaynasın diye.üstünne de su içiyorum..
defnemdamlam sanada günaydın... yahu nie kimsecikler yokkine...

ahh helinde gelmiş gunyadın helin.

ben de varım..ama 2000'e yakın belge var imza atmam gereken..siz yazın ben okurum..

Günaydın kızlar.. Dün geceden beri 2 - 3 defa canımı acıtan kasılmalar yaşadım, hem de karnımda. Mekik çekince karnınız acır ya, o cinsten. Yarın doktora tahlil sonuçlarımı göstermeye gideceğim, o zman sorayım bakalım. Kalsiyuma da başladım ama? Evdeki eski magnezyumları mı içsem?

3k1m geçmiş olsun yaf, neden uzun sürdü bu kadar? Düzelemedin gitti hala....

Babymom, e canım acele etmeyecektin kızını kertmekte :)

NORRAA beşiğiniz çok güzelmiş, güle güle uyusun, büyüsün Teoman. Ayrıca tadilat işlerinde kolaylıklar diliyorum. Ben de banyoda duşakabini değiştirmemiştim. Sözüm ona kompakt sistem kurduracaktım ama, yer çok dar oraya kompakt falan olmaz. Bir de su sızdırıyor şimdi. Evin her yeri sıfırlandı, yaptırmadığım tek yer de şansıma arızalı

kızlar yeni bir topik açtım bilginize baktım diger ayların anneleri açmışlar bizim ne eksigimiz var dedim şurda dogurmaya ne kaldı demi ama azıcık yatcaz kalkcaz aaaa vakit gelmiş ah ne güzel olurdu degilmi

GÜnaydın esrako, yeni doktorunla mutluluklar dilerim. Ben de 3 haziran'a gün aldım, hesapladım da, 30 .haftada oluyorus =) Çok heyecanlı artık 30 lu rakamları görecek olmak :)

Bu arada 9000 TL sezaryen fiyatı mı? Yuhhhh diyorum, araba mı alıyoruz? O fiyata doğum da dahil, bebeğin 1 yıllık tüm masraflarını çıkarırım ben... Acıbadem çok abartı yav ama zaten sana bana değil, özel sigortası olan arkadaşlar için uygun. Cebimden para çıkmayacak olsa ben de acıbademe giderdim tabii ki..

Şimdi devlet hastanesinde (üni) doğum yapacağım ben ya, bi baktım geçen gün, koridorlarda kendilerinden geçmiş, yeni doğumj yapmış, her bi tarafı dağılmış annecikler. Pek fena bir görüntü idi. Açıkçası WC içinde bir oda olmazsa o görüntüyü vermek istemem kendime :) Özel odalarda da WC içinde sanırım. Üni hastanesi de iyi hoş ama, bu dağınık görüntüler pek hoşuma gitmiyor

burcu ege üniversitesinde olacak dogumun sanırım orada bildigim kadarıyla özel odalar var canım merak etme senin bahsettigin yeni dogum yapmış anneler gibi olmayacagına eminim.
bende ducada gittigim doruk tıp merkezinde dogum yapıcam nasipse hem fazla kimsecikler olmuyor hemde odaları temiz artık kalabalıga bile tahamülüm kalmadı

Günaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))

maşallah çok tatlı.ya benim sıpa hiç yüzünü göstermiyor.çok heveslendim ama benimki her gidişimde elleri kollarıyla öyle bi saklıyorki yüzünü kulakları dışında hiç bi yerini göremiyorum.oğluna koca bi maşallah

maşallah bebeğinesağlıklı olsunda minyon olsun önemli değil.ne güzel doğum tarihini bile belirlemişsiniz.insan heyacananır tarih netleşince

deryaaa yaa tickerına baktıımdaa 28+5 sinn 29 nerdeyse bende 3 gün arkandan geliyorum o kadar büyüdükmü yaa inanamıyorum bir ay sonra doğumu beklemeye başlıcaz resmen delikafadulden
o kadar büyüdük esracım.29.haftadayız.30 olduktan sonra iyice geriye saymak başlayacak.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün.... güneşli bir güne uyanmak çok güzel insan mutlu uyanıyor neşeli oluyor....

selam arkadaşlar eskilerden bi kaç sayfa okudum
ayrıca ben çalışna bi anne olucam 8 hafta önce 8 hafta sonra izin hakkını nasıl düşünüyorsunuz çalışan anneler aktarma yapacakmısınız.

Günaydın kızlar
Bende çalışıyorum ve gün geçtikçe zorlaşıyor işe gelmek son 3 haftaya kadar doktor raporuyla çalışabilme şansım olursa çalışacağım sonraya 13 hafta kalsın diye arkasından da yıllık iznim var 20 gün onu kullanırım ancak 4 aylık olur kızım. 1 yaşına kadar da süt izinlerimi 1 güne toplama şansım var 4 gün işe gelip 3 gün evde olurum sütüm olursa daha az sağma işiyle uğraşmış olurum diye düşünüyorum hayırlısı olsun kul kurar Allah yaparmış nasip artık.

Norra beşiğiniz hayırlı olsun.
Ben Türkiye hastanesinde fiyatları sordum sezeryan zorunlu değilse 2100 tl zorunluysa 650 tl normal doğum 360 tl miş ayın 20 sinde tekrar doktor kontrolüm var odaları gezerim herhalde extra masraflar da var mı onları da öğrenirim artık.:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…