Kolay gelsin norraa, ev işi zor ama bitince güzel gözükür gözüne, ve içine bir ferahlık gelir :)
buarada super haber; 2 haftaya kadar evde insaat basliyor, bizim banyonun elektrik sistemi cokmustu, salonun duvarinada su gelmis, nem yapmis duvara, banyo komple degisicek izolasyon icin,yeni fayans, yeni kuvet, mobilya takilicak, hadi girismisken ,2 odanin parkeleri degisicek, tuvalette fayansi degisicek yani 1 hafta-10 gunluk bir insaat beni bekliyor. gerci cok guzel olucak, hersey bitince, bebisin odasina bizim dolabi ve komidini koyucam, bizim oda degisicek..insallah biran once biter, isten ve ustalardan nefret ediyorum, 1 hafta izin alip basinda durucam eim izin alamadigi icin...hadi bakalim...
adaşımmm
hayırlı olsun yeni hastanen ve doktorun bide buda erkek demesin???
ne zaman gidicen doktora?
73.3KG BUGUN ITIBARIYLE:))) ohh totalde 13.5 kilo aldim superim, mayali hamur gibiyim, pofuduk pofuduk... eger 26. hafta x2 teorisi dogruysa totalde 26 kilo almam gerek:))) daha catlamadik, ama bu gidisle yakindir, gobegim her gecen gun sisiyor, her pazartesi is arkadaslarim dahada buyumus diyor.. yani eger bu kadar kiloya catlamazsam bi mucizeye imza atarim sanirim:))
ben hala doğum fiyatlarını sormadım acıbademe. bankam tamamını karşılamıyordur sanırsam. ve de acıbadem çok pahalı bir hastane. ama doktorum bana seçenek sunmadı hiç. "nerede doğum yapacağım" diye sordum. "acıbadem kadıköyde" dedi. başka hastaneye de gelebileceğine dair hiçbişey söylemedi. o yüzden hiç fiyat araştırması yapmıyorum. el mahkum vereceğim ne isterlerse. inşallah çok istemezler.
bi kaç saat girmedim epey olmuş ...esrako demek doktor değişikliği hayırlısı olsun evet insan başına gelmeden hiç düşünemiyor dimi..7 aydan sonra doktor değişikliğini..medipol koşuyolundaki hastane değilmi o hastaneninde gayet nezih bi yer oldugunu biliyorum..
kızlar temmuz annelerinde 29 haftalığa kadar erkek demişler son kontroluünde kız demişler ay hala cinsiyeti değişenmi var şaşırdım bu gittiğimde bi baktırayım bizm 4 doktordan onaylı erkekimiz am ne olur ne olmaz çok şaşaırdım ya
kizlarr iste besikimizzz;
buarada yatagi degistirdiler ama stockta simdilik baska kalmadigi icin, hediye ceki verdiler 6 ay gecerli, yerine baka bisey bakicam,daha eksik cok 1.5 ay sonra indirimler basliyor, o zaman kullanirim, belki baska yataklar da promosyona girer nasil olsa ilk etapta besikimiz var..
Bebek odalarında bulunan alt açma zımbırtıları çok elzem midir? Yani altına alt açma bezi yayarak kendi yatağımızda yahut salonda koltuk üzerinde ya da herhangi bir müsait yerde bebeğin altını değişemez miyiz, zor mu olur? Tecrübeli annler lazım mı sizce o tahtadan alt açma zımbırtısı ???
güle güle kullanın nurdan ..internette görmüştüm beğenmiştim bu modeli..çok sade ve güzel.kizlarr iste besikimizzz;
buarada yatagi degistirdiler ama stockta simdilik baska kalmadigi icin, hediye ceki verdiler 6 ay gecerli, yerine baka bisey bakicam,daha eksik cok 1.5 ay sonra indirimler basliyor, o zaman kullanirim, belki baska yataklar da promosyona girer nasil olsa ilk etapta besikimiz var..
senin özetlerine hastayım biliyooo musun?Hmmm, bakalım ne varmış ne yokmuş...
Kuzey Bey, güneye inmiş kaydirigubbakcemile3
Doruk Bey'in maşallahı varmış, ne güzel poz vermiş ya hu :)
gypsyesra, göbeğinin yerine halıyı yağlamış kaydirigubbakcemile3
Doğum masrafları konuşulmuş, göbekler çatlamış, braxton hicks kasılmaları başlamış (ki siz tanımlayınca ben de anladım bendekiler de kasılma), alyanslar çıkmış, ayaklar şişmiş... :1shok:
kimilerinin sütü gelmiş, ama göğüslere dokunulmayacakmış alkisalkisalkis
norraa, bebişinin beşiğini almış kurmuş, güle güle kullansın :)
Tüm yeni oda eşyası alanların bebişleri güle güle kullansınlar inşallah...
canım benim nerde denk getirirsen açarsın..şart mı yani..pike dikersin çarşaf dikersin onun üstünde açarsın..boşşş verrrrBebek odalarında bulunan alt açma zımbırtıları çok elzem midir? Yani altına alt açma bezi yayarak kendi yatağımızda yahut salonda koltuk üzerinde ya da herhangi bir müsait yerde bebeğin altını değişemez miyiz, zor mu olur? Tecrübeli annler lazım mı sizce o tahtadan alt açma zımbırtısı ???
ben de yiyemiyorum.yutamıyorum bir türlü ağzımda büyüyor sanki..o yüzden cevizli sucuk yiyiorum..hem kan yapsın diye hem de ceviz arada kaynasın diye.üstünne de su içiyorum..Ceviz benim midemi çok zorluyor, neden acaba? Çok ağır bir şey yemişim gibi yapıyor. Hemen yemek borumda bir baskı hissediyorum. İçim fena oluyor. Kabusa dönüştü ceviz yemek -tatlicadiarzu-
defnemdamlam sanada günaydın... yahu nie kimsecikler yokkine...
ahh helinde gelmiş gunyadın helin.
maşallah çok tatlı.ya benim sıpa hiç yüzünü göstermiyor.çok heveslendim ama benimki her gidişimde elleri kollarıyla öyle bi saklıyorki yüzünü kulakları dışında hiç bi yerini göremiyorum.oğluna koca bi maşallahGünaydın kıslar; bakın sıpamın resimlerine :))
maşallah bebeğineselam cici ağustos anneleri
bugün giremedim sayfalar olmuş bir cilt - okurum biraz sonra
Biz bugün doktora gittik - bebişimizi gördük - daha doğrusu pek göremedik arkasını dönmüştü - galiba utangaç olacak kızımız - iyi gelişiyomuş suyu yeterliymiş 654 gr olmuş - ama doktor şey dedi minön tipli olacak bebeğiniz dedi (kafamı kurcalıyo açıkçası :uhm: ) ama bu asla gelişmiyo anlamına gelmiyomuş
Yarın tahlil yaptırıcam - rutin Onun dışında herşey güzel Hatta doğum tarihimi bile seçtik sayılır - hani hep böyle normal seyrederse hiç bir aksilik çıkmazsa Allah kısmet ederse 17 ağustosta alacaz kucağımıza - heycan bastı beni Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz 17 ağustos olacak ya ben daha hiç bişey hazırlamadım
Şimdilik benden haberler böyle ...
o kadar büyüdük esracım.29.haftadayız.30 olduktan sonra iyice geriye saymak başlayacak.deryaaa yaa tickerına baktıımdaa 28+5 sinn 29 nerdeyse bende 3 gün arkandan geliyorum o kadar büyüdükmü yaa inanamıyorum bir ay sonra doğumu beklemeye başlıcaz resmen delikafadulden
selam arkadaşlar eskilerden bi kaç sayfa okudum
ayrıca ben çalışna bi anne olucam 8 hafta önce 8 hafta sonra izin hakkını nasıl düşünüyorsunuz çalışan anneler aktarma yapacakmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?