2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

taze fasülyem çıtır fasülyem baby kızını kertmekte acele etmiş olabilir ama benim hala kızıma bir talip çıkmadı kertemedik gitti ilgilenenlere duruluyor zaten sınırlı sayıda kızımız var ama benim hala boşta kaldı

yanlız degilsin canım burçinide henüz ben kertmedim dideyle ilk önceleri göz kırpıyorduk bir birimize ama malesef ona sonradan dr kız diyince olmadı ne yapalım dogunca resimlerini koyarız o zaman talipleri çıkar belki :roflol:

öyle yapıcaz canım artık ne yapalım.....kızlarımızın taliplerini doğunca arıcaz:roflol:

gunaydin minnoslarr, ay her gecen gun ise gelmek iskence geliyor, allahim temmuzun 17 si olsun evimde oturmaya basliyayim artik...2 ay daha ya sabir diycez...

deryacim burko soylemisti yanilmiyorsam, 26. haftaya kadar alinan kilo belirleyici diye, o zamana kadar aldigin 2 kati ile hamileligi bitiriyormussun((insallah dogru degildir...:Saruboceq:
inşallah canım ay yandığımın resmidir :1shok:
hayırlı olsun güle güle kullanın ilk 6 ay için yeterli 6 diyorum sonra çok hareketleniyorlar aşağı düşebilir onun için kaydirigubbakcemile
ben ilşk üç ayda 4.5 kilo aldım kusmam olmadı bulandıkçada yedim çünkü kesiliyordu bulantım bende 60 la başaldım 72 yim şuan sabah yine tartıldım dijital değil baskülüm ama 72 gösteriyor belki buçuğumuzda vardır aman 2 ayım kaldı en fazla 2- 3kilo daha yeter delikafadulden
İnanabiliyor musunuz bugün tam 4 kez midem bulandı, az kalsın kurtaramıyordum... Çok şaşırdım nerden çıktı bu bulantılar diye? Demek ara ara olabiliyor... 7. ayda bile :S
olabilirmiş bu aylarda bendede bi kaç gündür var geçen resmen çıkarıyordum normalmiş

yo öğle şart değil nerde rahat ediyorsuın orda değiştirirsin her bebek öyle altı değişirken kuzu kuzuda durmuyor onun için belkide yerde değişmek zorunda kalıcaz çok hareketli olursa mecbur yüksek yer sorun yartabilir a.s

buarada teoman pasa oynamiyor oynamiyor derken isi biraz abartti 2 gundur durmak bilmiyor, gece gunduz, "annecim uyu artik" diyorum tik yok beyzadede..karnim sekilden sekile giriyor...

gunaydin minnoslarr, ay her gecen gun ise gelmek iskence geliyor, allahim temmuzun 17 si olsun evimde oturmaya basliyayim artik...2 ay daha ya sabir diycez...

gerçekten çalışanlarında işi zor eşim gündüz görevine geçti 1 hafta gündüz yanlızım ama ne yoruldum dün herşey bana kaldı çocuğu okula götür getir ev işi bulaşıkları makinaya dolkdur evi süpür bu gün çok yorgunum kocişimin baya yardımı varmış sabah çocuğu okula götüremedim mesela çokda üzüldüm ama ne yapayım bacağım kalçamdan itibarenm ağrıdı yürüyemiyordum o yüzden götüremedim bu akşamada misafirim var eltim kaynım gelicek oda 35haftallık hamile kim kime hizmet edecekse :1no2:

kızlar bu gün çok stresliyim ve ağlamaklı ve hatta şimdi ağlıyorum en iyi rahatlama şeklim müziği son ses açıp dinlemektir ama müzik beni ağlattı ya

kızlar ya bu gaviskon bi işe yaramadı ki... hani mucize gibiydi yaa.....
dün gece içtimtabi yemekden sonra içilmesi gerektiği için mecburen ufak bi sandwiç yedim..ama bu sabah yine aynısı oldu ayrıca sabah çay içerken EVRıŞ in dediği gibi bogazım yandı yahu herşeyi aynı yaşamk zorundamıyızı bu topikde....bazen çok gülüyorum delikafaduldenokudukdan sonra hıhh ilerleyen gunlerde bendede olur diye valla..kaydirigubbakcemile3

birazdan dışarı çıkıcam güneş var tabiiki bi güzel kremlenip çıkıcam ama ellerim kararmış haftasonu benm en nefret ettiğim şeydir ellerimin kararması en cok kremi ellerime sürsemde uyuz olurum acaba başka yolu varmıdır?bu arada güneş kremi için en iyisi diye bi konu geçmişti sanırım esrako ve nazan aynı kremden bahsetmişlerdi neydi o? bide onu deneyelim ben hep sebamed ve nivea kullandımda

ben vichyCAPITAL SOLEIL 50 + faktörlü ondan kullanıyorum termal sulu olduğu için cildide süper yapıyor
bu arada akıtacak bir kaç damla göz yaşım varmış akıttım rahatladım

JENNY gözünaydın canım, bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra minyon olması problem değil. benimki de öle pek ağır basmıyor kiloda. ama ben normal doğum istediğim için bu durum benim lehime bile sayılır. sonuçta doktor haftasına göre uyumlu kiloda demişti. cuma günü bakalım kaç gr çıkacak. en son 865gr dı. herhalde 1 kilo olmuştur artık.
ESRAKO, doktor mu değiştireceksin sen şimdi? medipol ü biliyorum. yakın bir arkadaşım orda yapmıştı. ve çok memnun kalmıştı. doğum için çok iyi bir seçim. yeni doktorun hayırlı uğurlu olsun canım. ben de dün akşam acıbademi arayıp sordum ne kadar fark vereceğim diye, ama bankam tamamını ödüyormuş. çok sevindim. hiçbir fark vermeyecekmişim. doktor prof ya da doçent olsaymış verirmişim. ama benimki uzman doktor. ya da suit oda istersem fark oluyormuş. ki normal odaları fazlasıyla güzel acıbademin. hiç gerek yok suite... mutlaka ekstra bişeyler çıkacaktır o gün gelince ama olsun en azından 1.000 tl yi bulmaz. ben 1.000 tl ye kadar zaten göze almıştım.

günaydın kıslar,

aklımda kalanları yazıyim..

Jenny cim ben gaviscondan 4 şişe bitirdim,ilk başlarda kötü geliyodu ama artık alıştım..onsuz yapamıyorum...Bu arada Pinky miden yandığı zaman almalısın..o zaman faydası var...reflü yanması ya da bazı bölgelerde yakı diye de tabir ediyolar..bu tür durumlara bire bir gaviscon...
Pinky ben Lancaster marka güneş kremi kullanıyorum 40 faktör...sanırım Nazan da aynısı kullanıyodu..çok memnunum..

Norra..Teonun yatağı çok sevimli bıcır bıcır..güle güle kullan...tadilat işlerinde allah kolaylık versin...bi düşündüm de almıyayım ben..bıktım inşaatla uğraşmaktan..ama seninki zevkli olabilir..kendi evin ya..doğuma yepyeni bi evle...

3k1m geçmiş olsun..geçir artık şu hastalığı...

Benim elim şişmedi, halen alyansımı takabiliyorum...ama haftasonu farkettim, geçen sene çok rahat olarak kulllandığım babetlerim üstten sıktı...
Bir de bacaklarım kupkuru...pul pul olmuş..inanamadım..sanırım suyum yetersiz geliyor..banyoda da yağlanıyorum ama bi gariplik sözkonusu...

Esrakoo...yeni dr.un hayırlı olsun..umarım onunla mutlu olursun..beklentilerini karşılar...

kızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim haftaya cuma izine çıkıyorum kaydirigubbakcemile5 .ALLAH ım tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin.oh ya sabah 11 e kadar uyucam,sonra tv karşısına gecicem.ev benim boylu boyuna...kızıma cici almaya da gidicem..çok güzel bişey.umarım sıkılmam bir zaman sonra yerimseniben

Merhabalar herkese
sabah şeker yüklemesi için kan verdim, şekerli suyun tadı fena değiliş limonata gibi
ama hemşire resmen kolumu deldi bi baktım iğneyi sağa sola çeviriyor kan gelmiyor sonra diğer koluma denedi çok canımı yaktı inş. sonucu iyi çıkar 1 saat sonra arayıp öğrenicem, yarında kontrol için gidicem

PEtrik bende nisa hastanesine gidiyorum canım.Doktorum mürvet hn.bakarsın aynı gün yan yana odalarda yatarız ha? alkisalkisalkis benim 16 ağustos civarı senin kaç?

benim 24 Ağustos canım :CüvCüv:
mürvet hn. hem çok yoğun hemde ssert mizaçlı daha önce gittim ona Asiye hn ı tercih ederim. Kısmet belki sen ben pinky birlikte doğururuz : ))

yazık üzüldüm bebeğini kaybetmesine Asiye hn ın hastalarını azalması iyi olmuş ferahlamıştır biraz, bende ona gelicem birlikte gidelim :)

NORA çok şirinmiş beşiğiniz güzel günlerde kullanın

Deryacım arada o duygu patlamalarını ben de yaşıyorum...ufak bişi ağlamama yetio..rahatlıyosun..sana da iyi gelmiş olmalı..

NORRAAcım beşiğinizi güle güle kullanın canım. bizimkine çok benziyor. ama daha içine mensucat almadım. boş beşik. yatağı için tabi ki acele etme. biz de daha almadık. ama modeli az çok belirledik mothercareden... 21 günde getirip monte ediyorlarmış. şimdilik acelemiz yok zira daha odası boyanmadı kızımın.

PİNKYcim, ben en çok LANCESTER ın güneş ürünlerinden memnuun kaldım şimdiye kadar. ama SAKALEYN vichy i önermiş. ben onu denemedim. hangisi daha ucuzsa onu al bence.

SAKALEYN arkadaşım sen neden ağlıyorsun. ben geçmişi henüz okuyamadım, anlatmış mıydın acaba?

canımcım benm muhtemel 26 agustos.. asiye hanım genelde normal dogum tercih eden bir doktor benm birçok akrabamda genç yaşlı asiye hanıma gidiyolar herkes çok memnun.. biliyomusun kadın doguma 1 hafta kala kaybetmiş bebeğini malum onlar son 1 hafta izne ayrılıyor herşey kader kısmet düşünsen kendisi doktor eşi çapada kadın dogum prof. ama işte nasip kızı olcakdı tam ben kontrole gitmiştim o gun kalp atışları için çagırmıştı malesef... gecen ay umrye gitmiş. Rabbim onada saglıklı bir evlat versin en kısa zamanda inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…