Günaydın kızlar.. Dün geceden beri 2 - 3 defa canımı acıtan kasılmalar yaşadım, hem de karnımda. Mekik çekince karnınız acır ya, o cinsten. Yarın doktora tahlil sonuçlarımı göstermeye gideceğim, o zman sorayım bakalım. Kalsiyuma da başladım ama? Evdeki eski magnezyumları mı içsem?
3k1m geçmiş olsun yaf, neden uzun sürdü bu kadar? Düzelemedin gitti hala....
Babymom, e canım acele etmeyecektin kızını kertmekte :)
NORRAA beşiğiniz çok güzelmiş, güle güle uyusun, büyüsün Teoman. Ayrıca tadilat işlerinde kolaylıklar diliyorum. Ben de banyoda duşakabini değiştirmemiştim. Sözüm ona kompakt sistem kurduracaktım ama, yer çok dar oraya kompakt falan olmaz. Bir de su sızdırıyor şimdi. Evin her yeri sıfırlandı, yaptırmadığım tek yer de şansıma arızalı
taze fasülyem çıtır fasülyem baby kızını kertmekte acele etmiş olabilir ama benim hala kızıma bir talip çıkmadı kertemedik gittiilgilenenlere duruluyor zaten sınırlı sayıda kızımız var ama benim hala boşta kaldı
yanlız degilsin canım burçinide henüz ben kertmedim dideyle ilk önceleri göz kırpıyorduk bir birimize ama malesef ona sonradan dr kız diyince olmadı ne yapalım dogunca resimlerini koyarız o zaman talipleri çıkar belki :roflol:
inşallah canım ay yandığımın resmidir :1shok:deryacim burko soylemisti yanilmiyorsam, 26. haftaya kadar alinan kilo belirleyici diye, o zamana kadar aldigin 2 kati ile hamileligi bitiriyormussun((insallah dogru degildir...:Saruboceq:
hayırlı olsun güle güle kullanın ilk 6 ay için yeterli 6 diyorum sonra çok hareketleniyorlar aşağı düşebilir onun için kaydirigubbakcemilekizlarr iste besikimizzz;
buarada yatagi degistirdiler ama stockta simdilik baska kalmadigi icin, hediye ceki verdiler 6 ay gecerli, yerine baka bisey bakicam,daha eksik cok 1.5 ay sonra indirimler basliyor, o zaman kullanirim, belki baska yataklar da promosyona girer nasil olsa ilk etapta besikimiz var..
ben ilşk üç ayda 4.5 kilo aldım kusmam olmadı bulandıkçada yedim çünkü kesiliyordu bulantım bende 60 la başaldım 72 yim şuan sabah yine tartıldım dijital değil baskülüm ama 72 gösteriyor belki buçuğumuzda vardır aman 2 ayım kaldı en fazla 2- 3kilo daha yeter delikafaduldenkızlar ya hakkaten okadar kiloyu nasıl aldınız benmi az yiyorum sizmi cok yoksa yapıdanmı kaynaklanıo. ben 59la basladım suan 66 yım eger bir 7 kilo daha alırsam 73le tamamlarım en cok 75 hanii 26 dAn sonra 2 katı alınıyomus dediniz ya ondan dedim. yinede bebeklerimiz saglıkla gelsin sorun deil zaten dogumda 7-8 kilo gidiomus
olabilirmiş bu aylarda bendede bi kaç gündür var geçen resmen çıkarıyordum normalmişİnanabiliyor musunuz bugün tam 4 kez midem bulandı, az kalsın kurtaramıyordum... Çok şaşırdım nerden çıktı bu bulantılar diye? Demek ara ara olabiliyor... 7. ayda bile :S
Bebek odalarında bulunan alt açma zımbırtıları çok elzem midir? Yani altına alt açma bezi yayarak kendi yatağımızda yahut salonda koltuk üzerinde ya da herhangi bir müsait yerde bebeğin altını değişemez miyiz, zor mu olur? Tecrübeli annler lazım mı sizce o tahtadan alt açma zımbırtısı ???
gunaydin minnoslarr, ay her gecen gun ise gelmek iskence geliyor, allahim temmuzun 17 si olsun evimde oturmaya basliyayim artik...2 ay daha ya sabir diycez...
PEtrik bende nisa hastanesine gidiyorum canım.Doktorum mürvet hn.bakarsın aynı gün yan yana odalarda yatarız ha? alkisalkisalkis benim 16 ağustos civarı senin kaç?
yazık üzüldüm bebeğini kaybetmesine Asiye hn ın hastalarını azalması iyi olmuş ferahlamıştır biraz, bende ona gelicem birlikte gidelim :)bende nisa hastanesinde ASİYE hanımda yapıcam dogumu inş. mürüvet hanım çokçokçok yogun o yuzden tercih etmedim asiye hanım bebeğini kaybettikden sonra 3 hafta izinliydi o dönemde hastalarıazalmış epey şimdi süper randevumdan 10 dk önce giidyorum ve hiç beklemeden hemen giriyorum ama ben hep sabah randevu alıyorum...
Deryacım arada o duygu patlamalarını ben de yaşıyorum...ufak bişi ağlamama yetio..rahatlıyosun..sana da iyi gelmiş olmalı..
canımcım benm muhtemel 26 agustos.. asiye hanım genelde normal dogum tercih eden bir doktor benm birçok akrabamda genç yaşlı asiye hanıma gidiyolar herkes çok memnun.. biliyomusun kadın doguma 1 hafta kala kaybetmiş bebeğini malum onlar son 1 hafta izne ayrılıyor herşey kader kısmet düşünsen kendisi doktor eşi çapada kadın dogum prof. ama işte nasip kızı olcakdı tam ben kontrole gitmiştim o gun kalp atışları için çagırmıştı malesef... gecen ay umrye gitmiş. Rabbim onada saglıklı bir evlat versin en kısa zamanda inş.benim 24 Ağustos canım :CüvCüv:
mürvet hn. hem çok yoğun hemde ssert mizaçlı daha önce gittim ona Asiye hn ı tercih ederim. Kısmet belki sen ben pinky birlikte doğururuz : ))
yazık üzüldüm bebeğini kaybetmesine Asiye hn ın hastalarını azalması iyi olmuş ferahlamıştır biraz, bende ona gelicem birlikte gidelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?