oh negüzel bol bol dinlen bende gün sayıyorum izin için değil ayrılmak için zaman geçmiyor haziranda 2 hafta çalışıcam tam 1 ay kaldı sonra evimdeyim alkisalkisalkiskızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim haftaya cuma izine çıkıyorum kaydirigubbakcemile5 .ALLAH ım tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin.oh ya sabah 11 e kadar uyucam,sonra tv karşısına gecicem.ev benim boylu boyuna...kızıma cici almaya da gidicem..çok güzel bişey.umarım sıkılmam bir zaman sonra yerimseniben
ne oldu birşeyemi üzüldün yoksa duygu patlamasını mı ? arada bende de oluyor durup dururken canım ağlamak istiyor, hormonlar alt üst :bbo:kızlar bu gün çok stresliyim ve ağlamaklı ve hatta şimdi ağlıyorum en iyi rahatlama şeklim müziği son ses açıp dinlemektir ama müzik beni ağlattı ya
kızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim haftaya cuma izine çıkıyorum kaydirigubbakcemile5 .ALLAH ım tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin.oh ya sabah 11 e kadar uyucam,sonra tv karşısına gecicem.ev benim boylu boyuna...kızıma cici almaya da gidicem..çok güzel bişey.umarım sıkılmam bir zaman sonra yerimseniben
NORRAAcım beşiğinizi güle güle kullanın canım. bizimkine çok benziyor. ama daha içine mensucat almadım. boş beşik. yatağı için tabi ki acele etme. biz de daha almadık. ama modeli az çok belirledik mothercareden... 21 günde getirip monte ediyorlarmış. şimdilik acelemiz yok zira daha odası boyanmadı kızımın.
PİNKYcim, ben en çok LANCESTER ın güneş ürünlerinden memnuun kaldım şimdiye kadar. ama SAKALEYN vichy i önermiş. ben onu denemedim. hangisi daha ucuzsa onu al bence.
SAKALEYN arkadaşım sen neden ağlıyorsun. ben geçmişi henüz okuyamadım, anlatmış mıydın acaba?
yazık çok üzüldüm Allah sabır versin sağlıklı evlatlar versin isteyen herkesecanımcım benm muhtemel 26 agustos.. asiye hanım genelde normal dogum tercih eden bir doktor benm birçok akrabamda genç yaşlı asiye hanıma gidiyolar herkes çok memnun.. biliyomusun kadın doguma 1 hafta kala kaybetmiş bebeğini malum onlar son 1 hafta izne ayrılıyor herşey kader kısmet düşünsen kendisi doktor eşi çapada kadın dogum prof. ama işte nasip kızı olcakdı tam ben kontrole gitmiştim o gun kalp atışları için çagırmıştı malesef... gecen ay umrye gitmiş. Rabbim onada saglıklı bir evlat versin en kısa zamanda inş.
sağol inş. güzel çıkacak umutluyum :)geçmiş olsun PETRİK. inşallah şekerin normal çıkar
günaydın desem şimdi ayıp olacak sanki :)) akşam olacak neredeyse.. Umarım herkes iyidir ...Dün doktora gittik kızımızı gördük 820 gram 37 cm sanırım normal standartlardayız doktor daha iyi olabilir dedi ama sizce nasıl??? Bugün tam 25+0 olduk...
Petrikim.. gecmıs olsun kuzum.. guzel haberlerını bekliyoruz..
Senın doktorun obezıte hastası falan mı Denızyıldızı.. 25 li bebek 800 lerde ve daha ıyı olabılır mı dıoo.. 25 li bebegın alt sınırı 600 lerdir.. illa 5 kılo dogurunca mı normal sayıyormus o.. sacma salak konusmus.. takma kafana.. Kuzey de 25 lerde 800 cıvarıydı, doktor masallahh gayet guzel kılosu, hatta bıraz da fazla demıstı.. gırdık ınternete baktık, hakıkaten sınır 600 muş.. gül-geç sozlerıne.. bozma moralını.
evrimcim genelde anne karnında geceleri daha çok oynayan çocuklar gece uykusundan ziyade gunduz uykusunu tercih ediyolar etrafımda 8 çocuk oldugu için tecrubeyle sabittir sende geceleri biraz daha erken yatmaya çaliş son 2 ay belki fayda eder... birde sana gaviskon yaradımı ya.. ben hala aynıyım sabah kahvaltıdan sonra içtim şimdi ögle yemeğinden sonrada içeceğim inşallah rahatlarımBirinizin Kuzey ile konusmasını ıstıyorum.. bu cocuk neden beni iplemez.. neden gece boyunca uyumaz da.. saga yatma anne, sola yatma anne, amuda kalk anne der de... sabah olunca yatar uyur.. sımdıde ben onu sallıyorumm uyansın dıe ama.. beni bi tarafına takan yok yaf.. gece wc ye kalkyorumm.. karnım çizgi film karakterleri gibi yaff.. bı saga gıdıoo bı solaa... sizce dogumdan sonra beni nası geceler bekliyoryok, tahmın etmek ıstemıyorummm...
Birinizin Kuzey ile konusmasını ıstıyorum.. bu cocuk neden beni iplemez.. neden gece boyunca uyumaz da.. saga yatma anne, sola yatma anne, amuda kalk anne der de... sabah olunca yatar uyur.. sımdıde ben onu sallıyorumm uyansın dıe ama.. beni bi tarafına takan yok yaf.. gece wc ye kalkyorumm.. karnım çizgi film karakterleri gibi yaff.. bı saga gıdıoo bı solaa... sizce dogumdan sonra beni nası geceler bekliyoryok, tahmın etmek ıstemıyorummm...
oh negüzel bol bol dinlen bende gün sayıyorum izin için değil ayrılmak için zaman geçmiyor haziranda 2 hafta çalışıcam tam 1 ay kaldı sonra evimdeyim alkisalkisalkis
ne oldu birşeyemi üzüldün yoksa duygu patlamasını mı ? arada bende de oluyor durup dururken canım ağlamak istiyor, hormonlar alt üst :bbo:
evrimcim genelde anne karnında geceleri daha çok oynayan çocuklar gece uykusundan ziyade gunduz uykusunu tercih ediyolar etrafımda 8 çocuk oldugu için tecrubeyle sabittir sende geceleri biraz daha erken yatmaya çaliş son 2 ay belki fayda eder... birde sana gaviskon yaradımı ya.. ben hala aynıyım sabah kahvaltıdan sonra içtim şimdi ögle yemeğinden sonrada içeceğim inşallah rahatlarım
ayyyyyyyy dıarı çıkacam forumu bırakamadım bi türlü...evrim cvp yazsın banada çıkayım barim... evriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim duydunmu
KURNAZKEDİ, senin adına çok sevindim. ben de belki 19 mayıs haftası birkaç gün izin alıp kaçamak yaparım. ben de çok heyecanlanıyorum biran önce doğum iznine ayrılmak için. ama daha ona bir buçuk ay var.
evrimcim genelde anne karnında geceleri daha çok oynayan çocuklar gece uykusundan ziyade gunduz uykusunu tercih ediyolar etrafımda 8 çocuk oldugu için tecrubeyle sabittir sende geceleri biraz daha erken yatmaya çaliş son 2 ay belki fayda eder... birde sana gaviskon yaradımı ya.. ben hala aynıyım sabah kahvaltıdan sonra içtim şimdi ögle yemeğinden sonrada içeceğim inşallah rahatlarım
ayyyyyyyy dıarı çıkacam forumu bırakamadım bi türlü...evrim cvp yazsın banada çıkayım barim... evriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim duydunmu
bende ayni dertten muzdaribim canim, cocuk oynamiyor derken simdi costu aksam gece, saga donuyorum oraya vuruyor, sola donuyorum oraya, sirt ustu yatiyorum yukari vuruyor, dun Tibet bile sasirdi karnimin hareketlerine, cimde bi"yaratik" var gibi:)) oynasalar bi dert oynamasalar, bide neresini bilmiyorum ama biyerini bi dayayip geriyor sanki benim alt takimlara, hem tuvalete zor yetisiyorum hem zonkluyor alttan alttan...allah sonumuzu hayir ede..:1hug:
burcu ege üniversitesinde olacak dogumun sanırım orada bildigim kadarıyla özel odalar var canım merak etme senin bahsettigin yeni dogum yapmış anneler gibi olmayacagına eminim.
bende ducada gittigim doruk tıp merkezinde dogum yapıcam nasipse hem fazla kimsecikler olmuyor hemde odaları temiz artık kalabalıga bile tahamülüm kalmadı
maşallah çok tatlı.ya benim sıpa hiç yüzünü göstermiyor.çok heveslendim ama benimki her gidişimde elleri kollarıyla öyle bi saklıyorki yüzünü kulakları dışında hiç bi yerini göremiyorum.oğluna koca bi maşallah
taze fasülyem çıtır fasülyem baby kızını kertmekte acele etmiş olabilir ama benim hala kızıma bir talip çıkmadı kertemedik gittiilgilenenlere duruluyor zaten sınırlı sayıda kızımız var ama benim hala boşta kaldı
buarada teoman pasa oynamiyor oynamiyor derken isi biraz abartti 2 gundur durmak bilmiyor, gece gunduz, "annecim uyu artik" diyorum tik yok beyzadede..karnim sekilden sekile giriyor...
canim isin tuhaf tarafi benim gunduzde uyumuyor, suanda bile hareketli butun gece durmamasina ragmen, nutella yemistim bi kac gundur cocuk enerjimi depoladi nedir???
buarada gaviscon banada yaramadi, su yanmalar hala devam, siseyi dikiyorum bana misin demiyor, anlamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?