2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oh negüzel bol bol dinlen bende gün sayıyorum izin için değil ayrılmak için zaman geçmiyor haziranda 2 hafta çalışıcam tam 1 ay kaldı sonra evimdeyim alkisalkisalkis

kızlar bu gün çok stresliyim ve ağlamaklı ve hatta şimdi ağlıyorum en iyi rahatlama şeklim müziği son ses açıp dinlemektir ama müzik beni ağlattı ya
ne oldu birşeyemi üzüldün yoksa duygu patlamasını mı ? arada bende de oluyor durup dururken canım ağlamak istiyor, hormonlar alt üst :bbo:

günaydın desem şimdi ayıp olacak sanki :)) akşam olacak neredeyse.. Umarım herkes iyidir ...Dün doktora gittik kızımızı gördük 820 gram 37 cm sanırım normal standartlardayız doktor daha iyi olabilir dedi ama sizce nasıl??? Bugün tam 25+0 olduk...

amin...darısı başımıza..keyfin bol olsun..

bişey yok canım sadece içim sıkıldı ağlamak istedim yani öyle üzülecek bişeyim yok sabah kızımıda okula götüremedim anne niye okula gitmedim diyince morlaimde bozuldu üzüldü yavrucak şimdi dışarıda oynuyor rahatlasın diye yolladım site de oturuyoruz evin önündede parkımız var bisiklete biniyor ne bileyim öylesine duygulandım diyelim
vichy 45 tl ye aldım promosyon vardı ben cilt bakımındada vichy kullandığım için memmnunum

KURNAZKEDİ, senin adına çok sevindim. ben de belki 19 mayıs haftası birkaç gün izin alıp kaçamak yaparım. ben de çok heyecanlanıyorum biran önce doğum iznine ayrılmak için. ama daha ona bir buçuk ay var.

yazık çok üzüldüm Allah sabır versin sağlıklı evlatlar versin isteyen herkese
işten ayrıldıktan sonra giderim Asiye hn.a şimdiki doktorumdan çok memnunum ama doğum ücreti çok yüksek birde zam gelecekmiş niye okdar çok ödiyeyimki

geçmiş olsun PETRİK. inşallah şekerin normal çıkar
sağol inş. güzel çıkacak umutluyum :)

birde aklımı karıştıran bişey var bu yükleme testi falan ondan bahsetmedi bende yine sormayı unuttum denize girmek bu sene yasak mı dedim ??? aksine faydalı gir dedi benim herşey normale dönmüş :)) artık kendimi kasmayacağım ultrasona göre 23 sata göre 25 ağustos doğum tarihimiz ama çoğu arkadaş kızlar daha erken gelir diyor bakalım. Doğum şeklim ne olur diye sordum şuan herşey normal dedi büyük ihtimal normal olacak sanırım son anda kararımı değiştirmezsem -tatlicadiarzu-

Petrikim.. gecmıs olsun kuzum.. guzel haberlerını bekliyoruz..

Senın doktorun obezıte hastası falan mı Denızyıldızı.. 25 li bebek 800 lerde ve daha ıyı olabılır mı dıoo.. 25 li bebegın alt sınırı 600 lerdir.. illa 5 kılo dogurunca mı normal sayıyormus o.. sacma salak konusmus.. takma kafana.. Kuzey de 25 lerde 800 cıvarıydı, doktor masallahh gayet guzel kılosu, hatta bıraz da fazla demıstı.. gırdık ınternete baktık, hakıkaten sınır 600 muş.. gül-geç sozlerıne.. bozma moralını.

Birinizin Kuzey ile konusmasını ıstıyorum.. bu cocuk neden beni iplemez.. neden gece boyunca uyumaz da.. saga yatma anne, sola yatma anne, amuda kalk anne der de... sabah olunca yatar uyur.. sımdıde ben onu sallıyorumm uyansın dıe ama.. beni bi tarafına takan yok yaf.. gece wc ye kalkyorumm.. karnım çizgi film karakterleri gibi yaff.. bı saga gıdıoo bı solaa... sizce dogumdan sonra beni nası geceler bekliyor yok, tahmın etmek ıstemıyorummm...

doktorumu bende çözmüş değilim one göre hep küçük kaydirigubbakcemile3 bende anlamadım geçen ay 274 gramdı az demişti ona baktım eh biraz azdı gerçekten bu ay ii baktım kızıma dedim gramını söyledi sevindim daha ii olabilir deyince şaşırdım ama neyse bende araştırdım gayet iyi hihoyyyt

evrimcim genelde anne karnında geceleri daha çok oynayan çocuklar gece uykusundan ziyade gunduz uykusunu tercih ediyolar etrafımda 8 çocuk oldugu için tecrubeyle sabittir sende geceleri biraz daha erken yatmaya çaliş son 2 ay belki fayda eder... birde sana gaviskon yaradımı ya.. ben hala aynıyım sabah kahvaltıdan sonra içtim şimdi ögle yemeğinden sonrada içeceğim inşallah rahatlarım

ayyyyyyyy dıarı çıkacam forumu bırakamadım bi türlü...evrim cvp yazsın banada çıkayım barim... evriiiiiiiiiiiiiiiiiiiim duydunmu

bende ayni dertten muzdaribim canim, cocuk oynamiyor derken simdi costu aksam gece, saga donuyorum oraya vuruyor, sola donuyorum oraya, sirt ustu yatiyorum yukari vuruyor, dun Tibet bile sasirdi karnimin hareketlerine, cimde bi"yaratik" var gibi:)) oynasalar bi dert oynamasalar, bide neresini bilmiyorum ama biyerini bi dayayip geriyor sanki benim alt takimlara, hem tuvalete zor yetisiyorum hem zonkluyor alttan alttan...allah sonumuzu hayir ede..:1hug:

petrik aslına benimde çıkış gibi birşey,bebeğe bakıcı bulursam dönerim dedim ama.eşim ara vermemi istiyor.bebişe benim bakmamı söylüyor.büyük ihtimal bende artık evdeyim heyoo.bu arada mürvet hn gercekten sert mizaçlı ama.komşum hastanede 16 yıldır çalşıyo mürvet hanımı çok iyi tanıyo.doğum konusunda çok tecrübeliymiş.tabiki önce ALLAH a sonra doktorlara emanetiz.hepimiz bir çırpıda doğururz sağlıkla inşallah. :içelim:

canim isin tuhaf tarafi benim gunduzde uyumuyor, suanda bile hareketli butun gece durmamasina ragmen, nutella yemistim bi kac gundur cocuk enerjimi depoladi nedir???
buarada gaviscon banada yaramadi, su yanmalar hala devam, siseyi dikiyorum bana misin demiyor, anlamadim...

çok teşekkür ederim.inan nasıl iznini beklediğini tahmin edebiliyorum.çok mutluluk verici.bir izin tarihinin yaklaşması ,bir de doğum anımızın...inş seninde bir çılpıda geliverir...

Ayyy geldimmm bacımmmm, geldimmm...

Gavıskon bende yarıoo pinkymm yaa.. ama hemen pes etme ıcmeye devam et..baslarda bende senın gıbı dusunuyordumm, bıde ole yarım kasık falan ıcme, baya baya ıccc...

Alt takımlar bende de ıptal.. evın ıcınde oramı tuta tuta gezıyorum desem yalan olmas acıkcası.. aynen dedıgın gıbı.. az once Burcu ıle de tlf da konusuyorduk, aynı seylerı soyledık bırbırımıze.. sıkayet degıl tabıkı bızımkısı de.. alıskın degılıs halıyle, tuhaf oluyoruss :)))

Son düzenleme:

ınşallah Kadriyem yaf..

Helincim benim sıpa da yüzünü göstermiyordu hiç. Aynen dediğin gibi, el ya yüzde ya kulakta.. Doktor "bu sefer yüzünü gösterdi, büyük şans, bir dahakine göstermezse kızmak yok" dedi hatta :) Bır akşam önce tuttuğum günlüğe yazmıştım: "annecim yüzünü saklama e mi?" diye sözümü dinledi oğlum :)

Sıbelcim senin kzından iyisini mi bulucam ayol :) Ama bi resmini görseydik :))

buarada teoman pasa oynamiyor oynamiyor derken isi biraz abartti 2 gundur durmak bilmiyor, gece gunduz, "annecim uyu artik" diyorum tik yok beyzadede..karnim sekilden sekile giriyor...

Aman girsin, oynasın, zıplasın, hiç umrumda değil. Yeter ki "ben buradayım" desin oğlum.. Kıpırdamadığı zaman çok korkuyorum. Uyutmasın varsın, ona da razıyım.. Gece aynen EVRıM'in anlattığı gibi ha şimdi uyuyacak, yok şimdi derken bir bakıyorum; ne akşam uyuyor, ne gece, hatta WC ye kalktığımda bile debelenirken buluyorum. Ne zaman uyuyor bu eşşek sıpası anlamadım. Sabah da aynen devam etti çünkü. Ama oynasın yeter ki :))

Norraa gaviscondan yandıkça içebilirsin, bir zararı yok. Ama bu arada yediklerine de dikkat et. Bende dönem dönem oluyor bu yanmalar. Deneme - yanılma ile anladım ki; hiç dokunmaz sandığımız şeyler bile çok feci dokunuyor. Bıraz perhiz ve gaviscon ile düzelirsin.

Benim yanmalarım da uykularım da dönem dönem gelip gidiyor. Bu hafta uyku haftam mesela anladım. Dün gece 8 saat uyumuş olmama rağmen akşam 3 saat , bu gece gene 7 saat uyumuş olmama rağmen de sabah 2 saat kesintisiz uyudum. mirmirmirmir ışin b.ktan yanı yarın misafirim geliyor "hoşgeldin"e. Annemlerin yakın arkadaşları ve gece geç saatlere kadar otururlar normalde. Umarım hafta arası olması ve benim de hamile olmam sebebiyle işin suyunu çıkarmazlar. Sonra ctesi gene başka misafirler gelecek :)

Yani allah yokluklarını aratmasın, misafir, eş - dost çok önemli benim için de... ıstanbul'a tayinimizin çıktığı ilk sene neredeyse "hiç" yakınımız yoktu orada ve ben evimin zili çalmıyor diye çok üzülüyordum. Şimdi çok mutluyum bu bakımdan ama, ben kendime zor bakıyorum, kaldı ki misafir :) Neyse, insanlar da "hoşgeldin" demeye geliyor neyse ki
...

Son düzenleme:
Norra..Nutellaya fazla yüklenme derim...tv de geçen gün bi prof söledi...hamile bayanlar öle kaşık kaşık yemesin diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…