Norra..Nutellaya fazla yüklenme derim...tv de geçen gün bi prof söledi...hamile bayanlar öle kaşık kaşık yemesin diye..
Alt takımlar bende de ıptal.. evın ıcınde oramı tuta tuta gezıyorum desem yalan olmas acıkcası.. aynen dedıgın gıbı.. az once Burcu ıle de tlf da konusuyorduk, aynı seylerı soyledık bırbırımıze.. sıkayet degıl tabıkı bızımkısı de.. alıskın degılıs halıyle, tuhaf oluyoruss :)))
yok tatlim sabah kahvaltida 2 dilim ekmegin ustune surup yedim dun sabah ve bu sabah yaninda 1 bardak sutle, yoksa canim bisey yemek istemedi, ki sasirdim uzun zamandir canim hic istememisti hamilelikten beri kac aylik kavanoz duruyordu..
İnşallah Kadriyem yaf..
Helincim benim sıpa da yüzünü göstermiyordu hiç. Aynen dediğin gibi, el ya yüzde ya kulakta.. Doktor "bu sefer yüzünü gösterdi, büyük şans, bir dahakine göstermezse kızmak yok" dedi hatta :) Bİr akşam önce tuttuğum günlüğe yazmıştım: "annecim yüzünü saklama e mi?" diye sözümü dinledi oğlum :)
Sİbelcim senin kzından iyisini mi bulucam ayol :) Ama bi resmini görseydik :))
[/COLOR]...
gözün aydın canım.bebişin gayet iyi kilo ve boy olarak.bu haftalarda ancak böyle oluyorlar.günaydın desem şimdi ayıp olacak sanki :)) akşam olacak neredeyse.. Umarım herkes iyidir ...Dün doktora gittik kızımızı gördük 820 gram 37 cm sanırım normal standartlardayız doktor daha iyi olabilir dedi ama sizce nasıl??? Bugün tam 25+0 olduk...
JENNY gözünaydın canım, bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra son 865gr dı. herhalde 1 kilo olmuştur artık.
ESRAKO, doktor mu değiştireceksin sen şimdi? medipol ü biliyorum. yakın bir arkadaşım orda yapmıştı. ve çok memnun kalmıştı. doğum için çok iyi bir seçim. yeni doktorun hayırlı uğurlu olsun canım. ben de dün akşam acıbademi arayıp sordum ne kadar fark vereceğim diye, ama bankam tamamını ödüyormuş. çok sevindim. hiçbir fark vermeyecekmişim. doktor prof ya da doçent olsaymış verirmişim. ama benimki uzman doktor. ya da suit oda istersem fark oluyormuş. ki normal odaları fazlasıyla güzel acıbademin. hiç gerek yok suite... mutlaka ekstra bişeyler çıkacaktır o gün gelince ama olsun en azından 1.000 tl yi bulmaz. ben 1.000 tl ye kadar zaten göze almıştım.
kızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim haftaya cuma izine çıkıyorum kaydirigubbakcemile5 .ALLAH ım tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin.oh ya sabah 11 e kadar uyucam,sonra tv karşısına gecicem.ev benim boylu boyuna...kızıma cici almaya da gidicem..çok güzel bişey.umarım sıkılmam bir zaman sonra yerimseniben
Birinizin Kuzey ile konusmasını ıstıyorum.. bu cocuk neden beni iplemez.. neden gece boyunca uyumaz da.. saga yatma anne, sola yatma anne, amuda kalk anne der de... sabah olunca yatar uyur.. sımdıde ben onu sallıyorumm uyansın dıe ama.. beni bi tarafına takan yok yaf.. gece wc ye kalkyorumm.. karnım çizgi film karakterleri gibi yaff.. bı saga gıdıoo bı solaa... sizce dogumdan sonra beni nası geceler bekliyoryok, tahmın etmek ıstemıyorummm...
oo supermis nazan ya aferin senin bankaya valla :)
medipolu kotu diye anlatan hiç duymadım zaten herkes memnun ucuz hastane ve herekes memnun enteresan bir durum valla bakalım yasayıp gorcezB)
ooh ne guzel kurnaz kedi valla ya bende hevesle bekliyroummuhtemelen 11 haziranda benim dogum izni acılcakk allahım çok az kaldı bir aydan az kaldı bekliyorum heyecanla buyuk ihtimal bende donmeyecem donsem bile 8-10 ay sonra çunku birs uru ek iznim var falan.
Kızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi.900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi. Kafası tam göbek deliğimin altındaydı. Yanakları tombiş tombiş olmuş yavrumun.
Yalnız iki gün su gibi akıntı olmuştu, çok az olduğu için pek dikkate almamıştım. Doktor baya önemsedi, alttan muayene etti. "Küçük bir enfeksiyon var, gebelikte normaldir, kesenin durumu iyi" dedi ve bir fitil verdi. Fitili kullanacağım şimdi.
gözünaydın canım.maşallah bebeğineKızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi.900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi. Kafası tam göbek deliğimin altındaydı. Yanakları tombiş tombiş olmuş yavrumun.
Yalnız iki gün su gibi akıntı olmuştu, çok az olduğu için pek dikkate almamıştım. Doktor baya önemsedi, alttan muayene etti. "Küçük bir enfeksiyon var, gebelikte normaldir, kesenin durumu iyi" dedi ve bir fitil verdi. Fitili kullanacağım şimdi.
Petrikim.. gecmıs olsun kuzum.. guzel haberlerını bekliyoruz..
Senın doktorun obezıte hastası falan mı Denızyıldızı.. 25 li bebek 800 lerde ve daha ıyı olabılır mı dıoo.. 25 li bebegın alt sınırı 600 lerdir.. illa 5 kılo dogurunca mı normal sayıyormus o.. sacma salak konusmus.. takma kafana.. Kuzey de 25 lerde 800 cıvarıydı, doktor masallahh gayet guzel kılosu, hatta bıraz da fazla demıstı.. gırdık ınternete baktık, hakıkaten sınır 600 muş.. gül-geç sozlerıne.. bozma moralını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?