2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Taze...senin dediğin gibi yediklerine dikkat + Gaviscon= yanmaya bye bye olayına tamamen katılıyorum canım...ha bi de yatarken baş biraz yukarda olursa rahat uyunuyor...

Norra..Nutellaya fazla yüklenme derim...tv de geçen gün bi prof söledi...hamile bayanlar öle kaşık kaşık yemesin diye..

yok tatlim sabah kahvaltida 2 dilim ekmegin ustune surup yedim dun sabah ve bu sabah yaninda 1 bardak sutle, yoksa canim bisey yemek istemedi, ki sasirdim uzun zamandir canim hic istememisti hamilelikten beri kac aylik kavanoz duruyordu..

iki haftaya kadar düzelirsiniz o haftalarda bende aynıydım azcık tuvaletim gelse çok sıkışmış gibi koştururdum ama şimdi rahatım bizimki gece uyuyor ben tuvalete kalkınca uyanıyor tepiniyor sonra bi güzel uyuyoruz ama kızlar artık oynayınca yatakta beni sallıyor resmen gümbür gümbür maşallah oğluma haftaya doktora gidicem çok özledim bakalım paşam ne durumda :CüvCüv:

yok tatlim sabah kahvaltida 2 dilim ekmegin ustune surup yedim dun sabah ve bu sabah yaninda 1 bardak sutle, yoksa canim bisey yemek istemedi, ki sasirdim uzun zamandir canim hic istememisti hamilelikten beri kac aylik kavanoz duruyordu..

geçen tv de ibrahsaraçoğluna 20 haftalık bi gebe bayan bebeğimin zeki olması için ne yapmalıyım diye sordu oda nutella tarzı besinleri tüketmeyin dedi haberiniz olsun bende arada sütle bir dilim ekmeğe sürüp götürüyordum ama bıraktım

ah bacım sorma ben bile doğru düzgün görmüyorumki kızımı sizlere göstersem geçen ay detaylıya girdik zaten kendileri altta durduğu için zar zor muayene olduk bizimki gömmüş kafasını benim karnıma elleride iki yanımda elleri yumuk vaziyette hatta birini yanağına dayamış yüzünü göstermemekte niyetli az buz yan profilden bir görüntü alabildik okadar yani diğer zaten muayenede gördüğümüz ultrason siyah beyaz olduğu için ben bile birşey anlamıyorum artık doğumdan sonra koyarız resmini inşallah:Saruboceq: ama ipucu vereyim anasına çekerse esmer güzeli bir kız olur inşallah:roflol:

gözün aydın canım.bebişin gayet iyi kilo ve boy olarak.bu haftalarda ancak böyle oluyorlar.

oo supermis nazan ya aferin senin bankaya valla :)
medipolu kotu diye anlatan hiç duymadım zaten herkes memnun ucuz hastane ve herekes memnun enteresan bir durum valla bakalım yasayıp gorcezB)

ooh ne guzel kurnaz kedi valla ya bende hevesle bekliyroummuhtemelen 11 haziranda benim dogum izni acılcakk allahım çok az kaldı bir aydan az kaldı bekliyorum heyecanla buyuk ihtimal bende donmeyecem donsem bile 8-10 ay sonra çunku birs uru ek iznim var falan.

ben hastanede ve evde giymek için pijama takımı almadım daha bu ay almayı düşünüyorum ama beden olarak nasıl aldınız...... ben doğumdan önce M beden giyiyordum şimdi ben yine M mi alayım yoksa L mı karar veremiyorum karnımı sıkmasında ama öyle büyük alıpta şalvar gibi olup emanet gibi durmasın off alıncaklar bitmiyor valla.....

benim oğlumda beni uyutmuyor.yatağa girdiğim an başlıyor vurmaya.babası elini koyuyor bazen böyle nasıl uyuyorsun sen diyor.gece wc için kalktığımda bakıyorum kıpır kıpır.belkide onun tekmelerine kalkıyorumdur.sabah okula gitmek için uyandığımda da uyuyor oluyor.saat 10 gibi başlıyor harekete.sanırım bunlar gece uyumayıp gündüz uyuyan geceyle gündüzü karıştıran çocuklardan olacak

Kızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi. 900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi. Kafası tam göbek deliğimin altındaydı. Yanakları tombiş tombiş olmuş yavrumun.
Yalnız iki gün su gibi akıntı olmuştu, çok az olduğu için pek dikkate almamıştım. Doktor baya önemsedi, alttan muayene etti. "Küçük bir enfeksiyon var, gebelikte normaldir, kesenin durumu iyi" dedi ve bir fitil verdi. Fitili kullanacağım şimdi.

kızlar selam inanmayacaksınız ama bu saate kadar uyudum bir uyku hali sormayın havada çok sıcak bi uyandım ter içindeyim benim odamda aşırı güneş alıyor yan binada benden alçak olduğu için hem önden hem yandan alıyor bu yaz yandık valla bide biliyosunuz zayıfta değilim bu kilolarla dahada zorlanıcam sanırım gerçi hamileliğimde fazla almadım ama zaten şişko olarak hamile kaldım allah yardımcımız olsun
dnzyıldızı84 bebişin maşallahı var bence
esrakocum umarım yeni doktorun hayırlı olur inş. memnun kalırsın
petrik inş. şeker sonucun iyi çıkar bende kısmetse cuma günü gidicem şeker tahlili için ama çok korkuyorum umarım yüksek çıkmaz
pinky bigün adaparka gelmeyi düşünüyorum biraz gezmiş olurum birazda bebişime oksijen depolarım buluşuruz dimi

imreniyorum sizi valla ben nerdeyse doğuma kadar çalışacağım eğer sezeryan falan olursam doğum tarihim belli olursa sanırım son birkaç güne kadar çalışırım ama normal doğum olursa ne zaman geleceği belli olmaz belki işten bile direkt doğuma gidebilirimsenağlama hafta sonu karşı komşumlar geldiler 40 günlük bebeği var içim acıdı onu görünce bebek 15 dk. bir uyanıyor annesi emziriyor hıçkırıyor yine annesi emziriyor hıçkırığı emzirmek geçiriyormuş aklınızda bulunsun dedim yüreğim burkuldu be bu kadardan bebeğimi bırakıp işe gitmek zorunda kalacağım diye çok üzüldümsenağlamasenağlamasenağlama 8-9 ay izni bırakın ben 3 ay kullansam bana yetecek azcık çocuğum elime avcuma gelsin istiyorum ama nerdeeee:mymeka:

ben geldimm nasılsınız bakalımmm
buarada bebişler özellikle hepimizin geceleri uyanık sanırım bebeğim tv de dinlemiştim gündüz biz hareket ettikçe sıvımız şimdi çok olduğundan sallanıyormuş oda bebeklere ninni gb yada uyutmak için sallarız ya onun gb geliyomuş gün boyu uyurmuş bebeişlerimiz
ama geceleri biz hareket etmediğimiz için onlar uyanırmışş

geçmiş olsun canım.... geçen hafta bende aylardan sonra ilk kez alttan muayene oldum valla çok zorlandım hele o koltuğa bu halde inip binmek daha bir zor olduşakkıdı benimde akıntım vardı bende dr. söyledim şeffaf bir akıntım var renksiz dedim önemli değil olur dedi. bazen önemsiz deyip atladıklarımız önemli çıkabiliyor önemli diye sorduklarımızda önemsiz çıkabiliyor ama her ihtimale karşı herşeyi sormak lazım dr. göre bazen ne kadar gereksiz önemsiz gelsede sorduklarımızkötükedihüso kuzun epey büyümüş maşallah rabbim korusun onu benim daha görmeme 10 gün varsenağlama

gözünaydın canım.maşallah bebeğineenfeksiyon için de geçmiş olsun.bol bol su iç.ben oğlumu 20 mayısta göreceğim ama çok özledim.ilk defa bu kadar uzun süre görmemiş olacağım.en son 24 nisanda görmüştüm.nerdeyse 4 hafta sonra görmüş olacağım.daha 8 gün var.

katılıyorum evrişcim denizyıldızınınki tosuncuk maaşallah bnim kız 25 lerde 720 gr.dı normal dedi bende şaşırdım şimdi okuyunca.....

ya benimde kontrloüme daha 13 gün falan var ama çok görmek istiyorum bebişimi.kızlar işin komiği de kocam hastaneye gittiğimizde, ultrason ekranından gözlerini ayırmıyor.aşkım eve de alsak mı ya ne güzel 24 saat izleriz diyo...meraklı adam anacım bu babalar?sizinkiler ne alemde...

benim eşimde gözlerini alamıyor ultrasondan.yüzündeki mutluluğu hayranlığı anlatamam.sanırsınız muhteşem bi sanat eserini hayranlıkla izliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…