bugün sabahtan bu yana midem yanıyor ve hiç bi şey fayda etmiyor.çok zorluyor beni bu durum.
ya benimde kontrloüme daha 13 gün falan var ama çok görmek istiyorum bebişimi.kızlar işin komiği de kocam hastaneye gittiğimizde, ultrason ekranından gözlerini ayırmıyor.aşkım eve de alsak mı ya ne güzel 24 saat izleriz diyo...meraklı adam anacım bu babalar?sizinkiler ne alemde...
benim kız hala aşağı inmedi. dikbaşlı olacak kesin. kafası dimdik oturuyor tam göbek deliğimin hizasında. cuma günü doktora gidiyorum, bakalım azcık pozisyon değiştirecek mi o güne kadar...
eee tabi KUZEY bey annesi herşeyi tamamladı diye biran önce çıkmak istiyor. bizim kız biliyor ki 70 parça kıyafet dışında bişeyi yok, bekliyor gariban gariban ....
kızlar ya bu hafta inş. alışverişe çıkcamda liste arıyorum alınacaklar listesi malum benm oglanın sadece bi kaç çıtçıtlı badi polar battaniye ve bi kaç çorapdan başka bişisi yok.. liste derken sadece kıyafet listesi değil yani,
tırnak makası bruun aspratöru gögüs pedi çamaşır filesi su termometresi bebek bakım ürünleri gibi bunların bulundugu bi liste v armı
Gercekten cok cıcı gorunuoo... o ortulerını bırebır nası bulabılıyorsun pekı??
esrako...toplu süt izni diye bişey varmı??
Kızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi.900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi. Kafası tam göbek deliğimin altındaydı. Yanakları tombiş tombiş olmuş yavrumun.
Yalnız iki gün su gibi akıntı olmuştu, çok az olduğu için pek dikkate almamıştım. Doktor baya önemsedi, alttan muayene etti. "Küçük bir enfeksiyon var, gebelikte normaldir, kesenin durumu iyi" dedi ve bir fitil verdi. Fitili kullanacağım şimdi.
geçen tv de ibrahsaraçoğluna 20 haftalık bi gebe bayan bebeğimin zeki olması için ne yapmalıyım diye sordu oda nutella tarzı besinleri tüketmeyin dedi haberiniz olsun bende arada sütle bir dilim ekmeğe sürüp götürüyordum ama bıraktım
kızlar mayıs annelerinde okudum doğum için hurmanın çok faydalı olduğunu söylüyorlar deneyip doğuranlar var çok memnun kalmışlar
peki hic mi cukulata yemiycez, yada aradabir canimiz cekerse hic mi yemiycez, o zaman zeki olmaz mi??anlamadim???CADIARZU yada bu cok sik yiyenler icin mi gecerli??
seerni gozun aydınnn. insalah kan sonucun guzel çıkar kan sonucun dedigin seker yuklemesimi ?
petrik nerdesin hani sonucu alcaktın bir saati geçtii nerdesin
ben oglumda surekli nutella yedim masalah yuvadaki ogretmenlerniden tut sınıf ogretmenine son yapılan zeka testinin sonucuna bakarak rehber ogretmene kadar ilerizeka oldugu iddia ediliyor. cevremde hep zeki olusuna dair yorumlar alıyorum ama bilemem tabi ben dr degilim. yani nutella yemekle zeka nın baglantısını anlaamadım beyin gelisimni onliycek birbesin olmasına aklım yatmıyorr
hurma yemekmi gerekiyormuşş
evet canım doğuma 1 ay kala falan hergün 2-3 tane hurma yemek çok iyi geliyor diyorlar doğum sancılarını kolaylaştırıyormuş kolay doğum yapmayı sağlıyormuş deneyip doğuranlar yazmışlar çok memnun olduklarını ve herkese tavsiye ettiklerini sölüyorlar ben onların yalancısıyım denemekten zarar gelmez bende denemeyi düşünüyorum
iki haftaya kadar düzelirsiniz o haftalarda bende aynıydım azcık tuvaletim gelse çok sıkışmış gibi koştururdum ama şimdi rahatım bizimki gece uyuyor ben tuvalete kalkınca uyanıyor tepiniyor sonra bi güzel uyuyoruz ama kızlar artık oynayınca yatakta beni sallıyor resmen gümbür gümbür maşallah oğlumahaftaya doktora gidicem çok özledim bakalım paşam ne durumda :CüvCüv:
ben hastanede ve evde giymek için pijama takımı almadım daha bu ay almayı düşünüyorum ama beden olarak nasıl aldınız...... ben doğumdan önce M beden giyiyordum şimdi ben yine M mi alayım yoksa L mı karar veremiyorum karnımı sıkmasında ama öyle büyük alıpta şalvar gibi olup emanet gibi durmasın off alıncaklar bitmiyor valla.....
benim oğlumda beni uyutmuyor.yatağa girdiğim an başlıyor vurmaya.babası elini koyuyor bazen böyle nasıl uyuyorsun sen diyor.gece wc için kalktığımda bakıyorum kıpır kıpır.belkide onun tekmelerine kalkıyorumdur.sabah okula gitmek için uyandığımda da uyuyor oluyor.saat 10 gibi başlıyor harekete.sanırım bunlar gece uyumayıp gündüz uyuyan geceyle gündüzü karıştıran çocuklardan olacak
peki hic mi cukulata yemiycez, yada aradabir canimiz cekerse hic mi yemiycez, o zaman zeki olmaz mi??anlamadim???CADIARZU yada bu cok sik yiyenler icin mi gecerli??
geçen tv de ibrahsaraçoğluna 20 haftalık bi gebe bayan bebeğimin zeki olması için ne yapmalıyım diye sordu oda nutella tarzı besinleri tüketmeyin dedi haberiniz olsun bende arada sütle bir dilim ekmeğe sürüp götürüyordum ama bıraktım
ah bacım sorma ben bile doğru düzgün görmüyorumki kızımı sizlere göstersem geçen ay detaylıya girdik zaten kendileri altta durduğu için zar zor muayene olduk bizimki gömmüş kafasını benim karnıma elleride iki yanımda elleri yumuk vaziyette hatta birini yanağına dayamış yüzünü göstermemekte niyetli az buz yan profilden bir görüntü alabildik okadar yani diğer zaten muayenede gördüğümüz ultrason siyah beyaz olduğu için ben bile birşey anlamıyorum artık doğumdan sonra koyarız resmini inşallah:Saruboceq: ama ipucu vereyim anasına çekerse esmer güzeli bir kız olur inşallah:roflol:
Kızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi.900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi. Kafası tam göbek deliğimin altındaydı. Yanakları tombiş tombiş olmuş yavrumun.
Yalnız iki gün su gibi akıntı olmuştu, çok az olduğu için pek dikkate almamıştım. Doktor baya önemsedi, alttan muayene etti. "Küçük bir enfeksiyon var, gebelikte normaldir, kesenin durumu iyi" dedi ve bir fitil verdi. Fitili kullanacağım şimdi.
bence nutella gibi abur cubur urunlerini yiyip normal beslenmeden geri kalan anneler icin soylemistir dr belki, amùa bunu yaninda dengeli yiyip tatli amacli nutella yeniyorsa bisey yapacigi sanmama, zira sabah buaralar hic istahim yok, kepek ekmegime surup 1 bardak soguk sutle super gidiyor, en azindan 1-2 sonra meyvemi yiyebiliyorum midem biraz dolunca..
kızlar can kızlar..anneme gitmek istiyorum ama hamilelikte uçağa nezamana kadar binebiliriyoruz.kesin bilgisi olan var mı ? hem annemi hem babamı ben köyümü ösledim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?