2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Selam selam güzel anneler
Çok mutluyum bugün tahlillerimi yapptırdım aldım herşey çok normal çok super çıktı - her biri normal değerlerinin içinde - ilk defa 6 aydır herşeyim iyi çıkıyo - Her ay beni tedirgin edecek bişeyler bulunuyodu bu ay rahatım
Bu arada doktorum bana her gün 1 kapsül balık yağ verdi - zekası bu aydan sonra gelişiyomuş - öyle söyledi Bol bol balık yememi de söyledi - biz zaten haftanın 4 günü balık yiyoruz - bunun bebek için çok faydalı olacağını söyledi
Çikolata için epeu konuşulmuş - tabi uzmanlar daha iyi bilir ama sizde biliyosunuz ki çikolata sinir sistemini tetikliyo - yani şöyle ben çok iyi bilirim her sınav öncesi çikolatayla tıkınıyoduk daha iyi ezberleyebilmek için çinkü hafızaya iyi geliyordu - bence biraz biraz yemek hiç bişeye zarar getirmez - bu benim şahhsi düşüncem tabi

Ben kullanmayacağım canım. Alta açma zımbırtısını çekyatın üstüne koyup ben de diz çökersem rahat rahat altına bakabilirim diye düşünüyorum.

Canım Allah kolaylık versin. Bir sorun çıkarmadan çar çabuk bitirirler inşallah işlerini. Adamların başında durayım derken iş-miş yapmaya kalkma sakın.

Evriş yaw sizin spartalar mı oynak, benim kızçe mi az oynuyor. Hani diyorsunuz ya karnımın şekli değişti vs.... bende hiç o kadar yoğun hareket yok. Karnımın dışından çok ender tekmelerini görüyoruz. Gerçi iki hafta falan da fark var aramızda ama endişelensem mi bilemedim. KIZ ANALARIII sizde durum nasıl, hareketleri uykunuzdan uyandırıyor mu, ya da karnınızın şeklini değiştirecek kadar arttı mı :uhm::uhm:

bence gayet iyi. benim ki 26+1 de 865 gr dı ve doktor gayet iyi olduğunu söylemişti. daha iyi olabilir derken doktorun ne demek istedi acaba? yani ille de toplu bi bebek olması gerekmiyor herhalde. ki ben 3.5 kiloyu geçmesini tercih etmiyorum şahsen, normal doğum düşündüğüm için.

çok teşekkür ederim.inan nasıl iznini beklediğini tahmin edebiliyorum.çok mutluluk verici.bir izin tarihinin yaklaşması ,bir de doğum anımızın...inş seninde bir çılpıda geliverir...
yok yok, aman ha, bir çırpıda filan geçmesin. ben bu hamilelik olayına bayıldım. zaman yavaş aksın istiyorum. keyfini sürmek istiyorum bu dönemin. ne kadar yavaş geçerse o kadar iyi. zaten bir sürü yapılacak işim var.

Norra..Nutellaya fazla yüklenme derim...tv de geçen gün bi prof söledi...hamile bayanlar öle kaşık kaşık yemesin diye..

nasıl yani? doktorlar nutellaya karşı savaş mı açtı? nedir bu yaw? özellikle bu konuya mı değiniyorlar gerçekten de konuşurken? yani özellikle nutellanın adı geçiyor mu yoksa abur cubur ya da ne biliim "çikolata" filan mı diyorlar? bana çok tuhaf geldi de.... valla ne yalan söyleyeyim ben çok yiyorum nutella olsun çikolata olsun... üzgünüm ama karşı koyamıyorum. daha az önce 40gr damak indirdim mideme. yemesem iyi olur tabi ama kızım adeta karnımı kazıyor, içim kıyılıyor bazen tok karna bile... anlıyorum ki kızım çikolata istiyor.... (bu da işin bahanesi)

MAVİŞ nasıl yattın öğlene kadar? hayatta yatamam. hele de güneş alan bir odada....
bravo sana....

MİLKSHAKE, senin sosyal hakların yok mu kuzum? sen neden son güne kadar çalışıyorsun anlamadım? 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra herkes için yasal hak değil mi kuzum?

AİDA

Evriş yaw sizin spartalar mı oynak, benim kızçe mi az oynuyor. Hani diyorsunuz ya karnımın şekli değişti vs.... bende hiç o kadar yoğun hareket yok. Karnımın dışından çok ender tekmelerini görüyoruz. Gerçi iki hafta falan da fark var aramızda ama endişelensem mi bilemedim. KIZ ANALARIII sizde durum nasıl, hareketleri uykunuzdan uyandırıyor mu, ya da karnınızın şeklini değiştirecek kadar arttı mı :uhm::uhm:[/QUOTE]

Aida canım ben bir kız annesi olarak söyliyim.karnımda öyle çok göze batacak bi değişiklik yok.ağır ağır gidiyo benim bünye.oynamalara gelince.belirli saatlerde oynayıp uyuyo mesela gece yattığımda sırt üstü olunca.birde sabaha kahvaltıdan sonra baya bi oynuyo gerisi tek tük.endişe etme yani.kıslarımız bzim gibi sakin olur belkiii ....laelaelaelaelae

slm kızlar. dün gece hiç uyumadım. 20-25 dk bi kasılmalarım sertleşmelerim oldu. zaten karnım kasılınca bir ağrı da girior. dk filan tutup ağladım tüm gece. sabahta doktora gittim. 20 dk kontrol etti ve bir kere bile kasılmadım yani şu an bile oluor. kasılmaların artması tehlikeliymiş. dengesiz olması sorun deilmişmiş. ama yani kasılma önleyici bişi yok mu. ben karnımın sertleşmesinden sıkıldım artık. korkuorum çok.kasık ağrılarım da vardı. bebeğin ağırlığı baskı yapıomuş vıd vıdı vıdı doktorculuk oynuolar burda. bi alete bağla tut 1 saat kardeşim. neymiş anlayalım .

Esmer güzeli hatunlara bayılırım valla (yok canım, kendim öyleyim diye değil :roflol: ) aldım gittiii :)) Hayırlı olsun kardeş :)=))

ay zorla kızımı senin doruğa vermiş gibi oldum ne kötü anneyim ben ya kızım duysa bunları beni ne yapar bilmiyorum ee hadi bende verdimmm gitti:içelim:

ya kızlar eşim yarın izne çıkıyo ama buraya çakılı kalıcaz gb doktorum yolculuğa izin vermiyo aslında bizde annemlere gitmek istiyoduk 27.haftadayız
biim doktor nie hiç izin vermiyoooo bişey olmasın bukadarlık olmuşken çocuk dikkat edelim artık diyoo

ne yani doktor net bi cvp gitmedi.hay ya biz başımızı nerelere vuralım.onlar bile ne olduğunu kestiremiyolarsa...cnm üzülme dikkat et eğilip kalkmalarda fln.bu aralar benimde arttı baya..uykudan uyandıryo.açıkcası bende endişeleniyorum.hah doktora gitmiş biri var diye sevinirken sende pek iç acıcı bişey söyleyemedin malum :teselli:

Bende bir kız annesi olarak fazla gözle görünür bir hareket yok Benim kız bütün gün uyuyo ya da en azından tık yok kımıldamıyo hiç ama akşam saat 9-10 gibi bi başlıyo kıpır kıpır içimden iğneliyo sanki ama göbeyimde bir kımıldama yok Bazen eşimle durduk bekledik dakikalarca kımıldarken dıştan bişey görelim diye ama yok Kız olduğu için kuvveti yoktur belki hehe kaydirigubbakcemile3

Aida canım ben bir kız annesi olarak söyliyim.karnımda öyle çok göze batacak bi değişiklik yok.ağır ağır gidiyo benim bünye.oynamalara gelince.belirli saatlerde oynayıp uyuyo mesela gece yattığımda sırt üstü olunca.birde sabaha kahvaltıdan sonra baya bi oynuyo gerisi tek tük.endişe etme yani.kıslarımız bzim gibi sakin olur belkiii ....laelaelaelaelae[/QUOTE]

bir kız anası olarak bende aynı şeyleri düşündüm bugün.... gün boyu işteyim kızımın tek tük tekmelerini hissediyorum işteyken.... sabah kalkacağım zaman birkaç hareketi oluyor geriniyor gibi oluyor yalnız akşam yemek yedikten sonra uzandığımda en çok ozaman hareket ediyor dün akşam epey tepikledi ama hergün aynı olmuyor mesela benim dün akşam her vurduğunda dışarıdan epey farkediliyordu ama öyle beni gece uyandıracak kadar kuvvetli bir hareketi yok ben birşey hissetmiyorum sadece wc ye gitmek için kalkıyorum o kadar..... demek ki bizim kızlar uslu olacak.... kayınvalidem diyordu zaten erkek çocukları daha çok tekmeler diye kadın 2 tane oğlan 1 tane kız doğurmuş demek bir bildiği var CADIARZU

serap sen şu izmir resimlerindeki karnı küçük olan arkadaştın dimi benimki gibi..ya niye izin vermiyo kesin benimki de vermez,bende annemi özledim..ne olcak yavrucaklara kiine CADIARZU

Aida canım ben bir kız annesi olarak söyliyim.karnımda öyle çok göze batacak bi değişiklik yok.ağır ağır gidiyo benim bünye.oynamalara gelince.belirli saatlerde oynayıp uyuyo mesela gece yattığımda sırt üstü olunca.birde sabaha kahvaltıdan sonra baya bi oynuyo gerisi tek tük.endişe etme yani.kıslarımız bzim gibi sakin olur belkiii ....laelaelaelaelae[/QUOTE]
belki herkeste aynı olamyabilir endişelenme ama benim kızda çok oynak gecen müzik açtım sanki göbek atıyo içimde oturdum izledim onu
geceleri zaten tamam sabaha kadar durmyo gündüz hareket ederken pek anlamasamda gece oldukça hareketli karnım şekilden şekile giriyo bi o tarafa bi bu tarafa yamuluyo karnım dışardan herkes anlayabilir eşimde hayret ediyo :CüvCüv:

Aidaa maşallah kızçene

şekerkız oldum ufff üzüldüm biraz , okuyamadım tüm yazdıklarınızı
neyse diyetisyen yolları göründü bana

şimdi bende girdim baktım mayıs annelerine mmaşallah ayın daha ortasına gelmedik ama sadece 2 kişi kalmış doğurmadıkk bizde öle olurmuyuz acaba CADIARZU CADIARZU
ayyy inanmıyorum ya ben öyle olmak istemiyorum tam zamanında doğsun istiyorum

seerni gozun aydınnn. insalah kan sonucun guzel çıkar kan sonucun dedigin seker yuklemesimi ?
yok canım kansızlık çıkmıştı geçen ay o yüzden tekrarladım kan testini kansızlık varmı yokmu diye baktılar sonuçlar tam sınırda çıktı..
seerni gözünaydın canım.inşallah sonuçlarda güzel çıkar
saol canım tam sınır idare eder sanırım
kızlar can kızlar..anneme gitmek istiyorum ama hamilelikte uçağa nezamana kadar binebiliriyoruz.kesin bilgisi olan var mı ? hem annemi hem babamı ben köyümü ösledim....
bende bende gitmek istiyom ben gidemiyom ama 28. hafta çok az kaldı yetiş bir an öncee
gözün aydın jenny

nazancım sosyal hakkım var ama malesef uygulayamıyoruz... nasıl anlatsam bilemiyorum ticaret odası gibi düşün benim çalıştığım yeri kurumda çalışıyorum ama ilçede olduğum için tek ben çalışıyorum orda yanımda başka biri yok dolayısıyla ben olmadığımda kapı kapanıyor kilitli kalıyor kimsenin işi görülememiş oluyor.... o yüzden okadar izin kullanamam.... hele bu kriz ortamında yerime geçici birini almalarınıda düşünemem çünkü kimin ne olacağı belli değil eşimin işleri malum bende güzelim işimi kaybetmek istemem....ben kendimce haklıyım işveren kendince haklı bakalım orta yolu buluruz inşallah ama görünen köy kılavuz istemiyor malesef durum bu haklarımı sonuna kadar kullanayım desem bu sefer bana cephe alacaklar işimin garantisi yok izin eninde sonunda bitecek ve ben işime geri döneceğim hepsinle yüz yüze bakacağız rabbim yardımcım olur inşallah:Saruboceq:

belki herkeste aynı olamyabilir endişelenme ama benim kızda çok oynak gecen müzik açtım sanki göbek atıyo içimde oturdum izledim onu
geceleri zaten tamam sabaha kadar durmyo gündüz hareket ederken pek anlamasamda gece oldukça hareketli karnım şekilden şekile giriyo bi o tarafa bi bu tarafa yamuluyo karnım dışardan herkes anlayabilir eşimde hayret ediyo

Canım neden izin vermiyo ki doktor - çok mu uzak biyere gideceksin??
Ben haftasonu İstanbula gitmeyi düşünüyodum (Balıkesir- İstanbul otobüsle 6 saat ) gerçi doktoruma sormadım ama kendimi iyi hissediyorum bi sakıncası olur mu ki ya
İçime kurt düşürdün sen şimdi Zaten az sonra çıkacam yanına gidicem tahlil sonuçlarımı dosyama işlemesi için - sorayım bari - ah birde hayır derse - öyle heveslenmiştim ki annemler de beklicek ( Kötüsün sen neden öyle dedin şimdi???

serap sen şu izmir resimlerindeki karnı küçük olan arkadaştın dimi benimki gibi..ya niye izin vermiyo kesin benimki de vermez,bende annemi özledim..ne olcak yavrucaklara kiine CADIARZU

bende özledim hergün saatlerce konuşuyoruz nettende görüşüyoruz ama olmuyo yanına gitsemde şöylee ekmek elden su gölden el üstünde olurum keyfini çıkarırım istiyorum ama gidemiyycemmm
ben dinlemiyim doktoru diyorum ama annemde olmaz dio bu sefer o da izin vermiyo ama az kaldı haziranın ilk haftası gelcekler taaaaaaaa eylüle kadar bizde kalcaklarrrr
benim doktor tek bana değil diğer hastalarınada izin vermiyoooo

Aidaa maşallah kızçene

şekerkız oldum ufff üzüldüm biraz , okuyamadım tüm yazdıklarınızı
neyse diyetisyen yolları göründü bana

geçmiş olsun canım ama 50'lik yüklemesi yüksek çıkanların çoğunun 100'lük yüklemeleri düşük çıktı zaten kesin olan 100'lük yüklemeymiş.... üzülme rabbim başka dert vermesin yediklerine dikkat edersin biraz allahın izniyle herşey yoluna girer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…