Canım neden izin vermiyo ki doktor - çok mu uzak biyere gideceksin??
Ben haftasonu İstanbula gitmeyi düşünüyodum (Balıkesir- İstanbul otobüsle 6 saat ) gerçi doktoruma sormadım ama kendimi iyi hissediyorum bi sakıncası olur mu ki ya
İçime kurt düşürdün sen şimdi Zaten az sonra çıkacam yanına gidicem tahlil sonuçlarımı dosyama işlemesi için - sorayım bari - ah birde hayır derse - öyle heveslenmiştim ki annemler de beklicek( Kötüsün sen neden öyle dedin şimdi???
Canım neden izin vermiyo ki doktor - çok mu uzak biyere gideceksin??
Ben haftasonu İstanbula gitmeyi düşünüyodum (Balıkesir- İstanbul otobüsle 6 saat ) gerçi doktoruma sormadım ama kendimi iyi hissediyorum bi sakıncası olur mu ki ya
İçime kurt düşürdün sen şimdi Zaten az sonra çıkacam yanına gidicem tahlil sonuçlarımı dosyama işlemesi için - sorayım bari - ah birde hayır derse - öyle heveslenmiştim ki annemler de beklicek( Kötüsün sen neden öyle dedin şimdi???
sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
bende hiç o kadar yoğun hareket yok. Karnımın dışından çok ender tekmelerini görüyoruz. Gerçi iki hafta falan da fark var aramızda ama endişelensem mi bilemedim. KIZ ANALARIII sizde durum nasıl, hareketleri uykunuzdan uyandırıyor mu, ya da karnınızın şeklini değiştirecek kadar arttı mı :uhm::uhm:
slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
JENNY, gözünaydın. çok sevindim bu kez ohhhh çekmene.
eğer haftada 4 gün balık yiyorsanız neden ayrıca balık yağı alacaksın onu anlamadım? haftada 4 balık yemek bence kulağa çok yeterli geliyor. bunu bir araştır istersen. hayır ille de einstein mı doğurmak istiyorsun kuzum? belki de bi zararı vardır gereğinden fazla balık yağı almanın. sonuçta o omega 3 ler yapay şeyler. takviye yani. ihtiyacın yoksa alma bence..
ben artık bir aydır falan balık hiç tüketmiyorum dr. söyledim balık yağı kullansam dedim bana kızdı duyduğun herşeye inanma dedi ozaman eğede ve akdenizde çok balık var bu bölgenin insanlarının çok zeki diğer bölgede doğuda yetişenlerin düşük zekaya sahip olması gerek dedi ve bana balık hapı vermedi:mymeka: aslında kaç zamandır balık yemeyen biri olaraktan bu hapa benim ihtiyacım var ya acaba dr. sormadan başlasam mı kinaniknanik
benim oğlumda beni uyutmuyor.yatağa girdiğim an başlıyor vurmaya.babası elini koyuyor bazen böyle nasıl uyuyorsun sen diyor.gece wc için kalktığımda bakıyorum kıpır kıpır.belkide onun tekmelerine kalkıyorumdur.sabah okula gitmek için uyandığımda da uyuyor oluyor.saat 10 gibi başlıyor harekete.sanırım bunlar gece uyumayıp gündüz uyuyan geceyle gündüzü karıştıran çocuklardan olacak
bugün sabahtan bu yana midem yanıyor ve hiç bi şey fayda etmiyor.çok zorluyor beni bu durum.
kızlar selam nasılsınız benim bilgisayarda sorun var kkda devam ediyomu sorun bilmiyorum ama bazen açılmıyo veya tam cevap yazıcam kopuyo falan o yüzden yazdıklarınıza bakıp çıkıyorum.
bugün bende dr deydim herşey yolundaymış 3 boyutluya girdim yüzünü gösterdi çok güzeldi
biraz sonra kan testi sonucumu alıcam inşallah oda iyi çıkar
aidaa seninde gözün aydın canım maşşallah bebişine
var tabi canım is yerinle anlasmana bagılı. bebek bir yasına gelene kadar ya gunde iki saat sanırım izin kullanıyorsun ya haftaad bir gun olarak kullanıyorsun yine bir yasna gelene kadar yada toplu alırsan yaklasık 50 gune tekabul ediyor ilkinde ben oyle toplu almıstım buda demek oluyor iki ay yaklasık. ben oyle alacagım ise donsem bile çunuk yerime eleman alıncak ben yokken o bakcak tum izinlerimi toplu kullanıp adam akılı ise donmem bekleniyor o yuzden ben topu alcam ve bebegi çok kuçukken birakmıs olmayacagım insalah
oy massalah aida bende persembe aksamı gideceğim dr a bakalım bizimki nekadar olmus biliyorsun sat larımız aynı seninle
Aidaa maşallah kızçene
şekerkız oldum ufff üzüldüm biraz , okuyamadım tüm yazdıklarınızı
neyse diyetisyen yolları göründü bana
slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
ben artık bir aydır falan balık hiç tüketmiyorum dr. söyledim balık yağı kullansam dedim bana kızdı duyduğun herşeye inanma dedi ozaman eğede ve akdenizde çok balık var bu bölgenin insanlarının çok zeki diğer bölgede doğuda yetişenlerin düşük zekaya sahip olması gerek dedi ve bana balık hapı vermedi:mymeka: aslında kaç zamandır balık yemeyen biri olaraktan bu hapa benim ihtiyacım var ya acaba dr. sormadan başlasam mı kinaniknanik
hatırlıyorum canım 100 grlıkda iyi çıktı sizin ama benim bayağı yüksek, benim babamda vardı şeker belki ırsidir, neyse dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin bunada şükür dikkat ederim yediklerime hemde çok kilo almam iyi yanında bakayım dimi :).hadi ya PETRİK? çok şaşırdım. neyse canım, biliyorsun benim de BABYnin de MİNİK KELEBEK in de 100grlık testi iyi çıktı... bizim de 50gr sorunluydu hatırlıyorsun di mi? gerçi senin değer bizimkilere göre biraz daha yüksek ama... olsun canım, diyet yapıverirsin sen de ESRAKO gibi. allah dermansız dert vermesin..
sağol canım inş. senin testin güzel çıkarnesrin geçmiş olsun canım
dikkat edersin olur biter
sağol milkshake ufak bi ihtimal ama inş. yarın güzel çıkar ama beklemiyorum, napalım dikkat edicez yediklerimize, diyetisyene giderimgeçmiş olsun canım ama 50'lik yüklemesi yüksek çıkanların çoğunun 100'lük yüklemeleri düşük çıktı zaten kesin olan 100'lük yüklemeymiş.... üzülme rabbim başka dert vermesin yediklerine dikkat edersin biraz allahın izniyle herşey yoluna girer....
sonra sen burçini evrişin kuzeyine verdin değil mi başak? bir sürpriz olurda benimki erkek doğarsa isterim geri burçini.yanlız degilsin canım burçinide henüz ben kertmedim dideyle ilk önceleri göz kırpıyorduk bir birimize ama malesef ona sonradan dr kız diyince olmadı ne yapalım dogunca resimlerini koyarız o zaman talipleri çıkar belki :roflol:
ohhh ohhhh ne güzel..temmuz ayında ayrılacağım ben..çok var daha..çok çalışmam lazım çoook.kızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim haftaya cuma izine çıkıyorum kaydirigubbakcemile5 .ALLAH ım tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin.oh ya sabah 11 e kadar uyucam,sonra tv karşısına gecicem.ev benim boylu boyuna...kızıma cici almaya da gidicem..çok güzel bişey.umarım sıkılmam bir zaman sonra yerimseniben
nasıl yiyorlar kaşık kaşık anlamadım zaten..sabah bir dilim ekmek yedim sarelleli nasıl midem yanıyor şimdi..yemeyin siz de beeeNorra..Nutellaya fazla yüklenme derim...tv de geçen gün bi prof söledi...hamile bayanlar öle kaşık kaşık yemesin diye..
sen zaten şekerdin tescillendin yani..hadi bakalım diyet listeni yazarsın artık.Aidaa maşallah kızçene
şekerkız oldum ufff üzüldüm biraz , okuyamadım tüm yazdıklarınızı
neyse diyetisyen yolları göründü bana
hadi gözün aydın.slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
gözün aydın canım amaaaan boşver artık kasma çıkmadıysa çıkmaz olmaz bişeyyy
enteresan geldi bana öyle demesi..ben yiyemiyorum diyince bana verdi mesela dr.um..günde 2 defa alıyorum..balık yersem almıyorum ama...
her dr.un aynı konuya yaklaşımı farklı..
ama 100'lük yaptırdın mı? kesin mi yani...ben de yarın tekrarlatıcam..sanırım topikte tek ben varım 2.kez yaptıran.....
ne bilim bende anlamıyorum drumu her konuya yaklaşımı farklı birçok şeyi normal karşılıyor gereksiz görüyor ceviz mevzunuda sormuştuk birkaç ay önce bana senin annen hergün cevizmi yemiş böyle olmuşun dedi anlamadım iltifatmı etti haraketmi etti:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?