2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

iltifat etmiş etmesine dee...herkes basbas bağırıyor...omega3 omega3...e ceviz yeme..balık yeme..omega 3 takviyesi kapsül alma..e ben nerden alcam bu omega3 ü diye sormadınnı?? şimdi sen semizotu yesemmi desen ona da diycek yeme diye..madem ilaç vermiyo sen yemene bak güzelim...dinleme onu...bi kenarda dursun omega3 ün..nolmaz nolmaz..

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
:roflol: :roflol: :roflol:

100 lük yarın sabah yapılcak
sen neden tekrarlatıyorsun testi daha önceki kaç çıktı ?

Tazecik sağol tatlım
hepiniz sağolun kızlar moral verdiniz a.s.

canım benim 80 li bişeyler çıktı da...ben 1,5 saat sonra verdim kanı...illa 1 saat zorunluluğu olduğunu bilmiyodum..az da efor sarfettim..ondan yineliyoz...boş bi anıma geldi demekki..:))

mayıs annelerine bi bakın ya herkes doğurmuşşşşşşş 2 kişi kalmışşş bizde temmuzda dökülmeye başlıcaz mııı mayısın yarısı olmadan doğumlar bitmişşş

kesin onada aynı şeyi söyler egedekilerin çok zeki olması lazım ozaman diye:roflol: çünkü en çok sebze egede tüketiliyor ayyy bu dr. beni öldürecek sağ salim şu kalan günlerimize atlatsak ya ben çok anormalim yada benim dr. çözemedim hangimizde bir tuhaflık var:dilcikar:

TAZECıM maşallah oğluna ne tatlı bişey o.ömrüyle gelsin canım inşallah...

artık bu kadar yeter dr. maceralarımın geri kalanını yarın anlatırım uzun metrajlı komedi çıkar benim maceralarımdan muhşem ikili sibel ve dr.u yakında bi herhangi bir şov kanalında cem yılmaza rakip olarak standup yapabilirizalkisalkisalkis

sağol serap valla bir sen tınladın beni...ayran içip ayrı düştük sanırım kızlarla.iyiydi canım ya sağolasın...moralim iyi geldim...

sabah ben de dr.gidicem..çok heyecanlııyım..oğlumun gelişimini özellikle bu ay çok merak ettim...bu ay sadece 900 gr.almışım ve umarım bebeğime yaramıştır o da...

neyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...

sabah ben de dr.gidicem..çok heyecanlııyım..oğlumun gelişimini özellikle bu ay çok merak ettim...bu ay sadece 900 gr.almışım ve umarım bebeğime yaramıştır o da...

inş.canım yaa ne güzel bebişleriniizi görüyosunuz kıskandım valla benim dr.taaa haziran başına gün verdiii

kayra yasdım ya ben de napıyosun..ben de altta var gibiyim fakat ara ara bakıyorum..proje düzenliyoz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…