ne bilim bende anlamıyorum drumu her konuya yaklaşımı farklı birçok şeyi normal karşılıyor gereksiz görüyor ceviz mevzunuda sormuştuk birkaç ay önce bana senin annen hergün cevizmi yemiş böyle olmuşun dedi anlamadım iltifatmı etti haraketmi etti:roflol:
ne bilim bende anlamıyorum drumu her konuya yaklaşımı farklı birçok şeyi normal karşılıyor gereksiz görüyor ceviz mevzunuda sormuştuk birkaç ay önce bana senin annen hergün cevizmi yemiş böyle olmuşun dedi anlamadım iltifatmı etti haraketmi etti:roflol:
100 lük yarın sabah yapılcak
sen neden tekrarlatıyorsun testi daha önceki kaç çıktı ?
Tazecik sağol tatlım
hepiniz sağolun kızlar moral verdiniz a.s.
iltifat etmiş etmesine dee...herkes basbas bağırıyor...omega3 omega3...e ceviz yeme..balık yeme..omega 3 takviyesi kapsül alma..e ben nerden alcam bu omega3 ü diye sormadınnı?? şimdi sen semizotu yesemmi desen ona da diycek yeme diye..madem ilaç vermiyo sen yemene bak güzelim...dinleme onu...bi kenarda dursun omega3 ün..nolmaz nolmaz..
mayıs annelerine bi bakın ya herkes doğurmuşşşşşşş 2 kişi kalmışşş bizde temmuzda dökülmeye başlıcaz mııı mayısın yarısı olmadan doğumlar bitmişşş
biz doktora gittik teyzeleri.bizi iplemesenizde dip not olarak yazayım....
biz doktora gittik teyzeleri.bizi iplemesenizde dip not olarak yazayım....
sabah ben de dr.gidicem..çok heyecanlııyım..oğlumun gelişimini özellikle bu ay çok merak ettim...bu ay sadece 900 gr.almışım ve umarım bebeğime yaramıştır o da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?