neyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
kayra yasdım ya ben de napıyosun..ben de altta var gibiyim fakat ara ara bakıyorum..proje düzenliyoz..
kız maşallah bebeğine ne güzel öle bizimkide seninki gb olsa kilo falan ohhh oohhh..
bende 27+3 teyim ama o kadar olmamıştr sanmam.
inş.dediğin gb normal olur bende öle istiyorum aksilik olmaz inş.allahım dua ediyorum valla
yürüyüş yapmayada çalışıyorm bakalım.....senin temmuzda gelcek bebek ne güzel benim 8 ağustos gözüküyo bakalımm
canım kilo olmuştur çoktan.benim bebek çok zayıftı ve ben çok üzülüyordum ama maşallah doktorumda şaşırdı.canım normal istiyorum bende hayırlısı.canım 26 temmuz diye bekliyoruz ama 15 temmuz gibi doğar diyorum beklemez gibi geliyor ama doktorumda bugün normal ve gününde yaparsın dedi.tabii 40 hafta kalmasını isterim içimde.onun için birgün bile kardır...hayırlısı güzelim ya...
buarada super haber; 2 haftaya kadar evde insaat basliyor, bizim banyonun elektrik sistemi cokmustu, salonun duvarinada su gelmis, nem yapmis duvara, banyo komple degisicek izolasyon icin,yeni fayans, yeni kuvet, mobilya takilicak, hadi girismisken ,2 odanin parkeleri degisicek, tuvalette fayansi degisicek yani 1 hafta-10 gunluk bir insaat beni bekliyor. gerci cok guzel olucak, hersey bitince, bebisin odasina bizim dolabi ve komidini koyucam, bizim oda degisicek..insallah biran once biter, isten ve ustalardan nefret ediyorum, 1 hafta izin alip basinda durucam eim izin alamadigi icin...hadi bakalim...
slm kızlar. dün gece hiç uyumadım. 20-25 dk bi kasılmalarım sertleşmelerim oldu. zaten karnım kasılınca bir ağrı da girior. dk filan tutup ağladım tüm gece. sabahta doktora gittim. 20 dk kontrol etti ve bir kere bile kasılmadım yani şu an bile oluor. kasılmaların artması tehlikeliymiş. dengesiz olması sorun deilmişmiş. ama yani kasılma önleyici bişi yok mu. ben karnımın sertleşmesinden sıkıldım artık. korkuorum çok.kasık ağrılarım da vardı. bebeğin ağırlığı baskı yapıomuş vıd vıdı vıdı doktorculuk oynuolar burda. bi alete bağla tut 1 saat kardeşim. neymiş anlayalım .
slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
ne tuafmış doktorun : ))ne bilim bende anlamıyorum drumu her konuya yaklaşımı farklı birçok şeyi normal karşılıyor gereksiz görüyor ceviz mevzunuda sormuştuk birkaç ay önce bana senin annen hergün cevizmi yemiş böyle olmuşun dedi anlamadım iltifatmı etti haraketmi etti:roflol:
hmm tedbir için ölçtürüyorsun, iyi yapıyorsun aklın kalmasıncanım benim 80 li bişeyler çıktı da...ben 1,5 saat sonra verdim kanı...illa 1 saat zorunluluğu olduğunu bilmiyodum..az da efor sarfettim..ondan yineliyoz...boş bi anıma geldi demekki..:))
kayra benim sayfa açık ama işim oluyor arada bakıyorum, birde akşam saati yemek telaşı vardırneyse kapris yapmayayım şimdi.
sabah ben de dr.gidicem..çok heyecanlııyım..oğlumun gelişimini özellikle bu ay çok merak ettim...bu ay sadece 900 gr.almışım ve umarım bebeğime yaramıştır o da...
Selam selam güzel anneler
Çok mutluyum bugün tahlillerimi yapptırdım aldım herşey çok normal çok super çıktı - her biri normal değerlerinin içinde - ilk defa 6 aydır herşeyim iyi çıkıyo - Her ay beni tedirgin edecek bişeyler bulunuyodu bu ay rahatım
Bu arada doktorum bana her gün 1 kapsül balık yağ verdi - zekası bu aydan sonra gelişiyomuş - öyle söyledi Bol bol balık yememi de söyledi - biz zaten haftanın 4 günü balık yiyoruz - bunun bebek için çok faydalı olacağını söyledi
Çikolata için epeu konuşulmuş - tabi uzmanlar daha iyi bilir ama sizde biliyosunuz ki çikolata sinir sistemini tetikliyo - yani şöyle ben çok iyi bilirim her sınav öncesi çikolatayla tıkınıyoduk daha iyi ezberleyebilmek için çinkü hafızaya iyi geliyordu - bence biraz biraz yemek hiç bişeye zarar getirmez - bu benim şahhsi düşüncem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?