2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

kız maşallah bebeğine ne güzel öle bizimkide seninki gb olsa kilo falan ohhh oohhh..
bende 27+3 teyim ama o kadar olmamıştr sanmam.

inş.dediğin gb normal olur bende öle istiyorum aksilik olmaz inş.allahım dua ediyorum valla
yürüyüş yapmayada çalışıyorm bakalım.....senin temmuzda gelcek bebek ne güzel benim 8 ağustos gözüküyo bakalımm

hadi gözün aydın...çok güzel haber..okudukça mutlu oldum valla..

canım kilo olmuştur çoktan.benim bebek çok zayıftı ve ben çok üzülüyordum ama maşallah doktorumda şaşırdı.canım normal istiyorum bende hayırlısı.canım 26 temmuz diye bekliyoruz ama 15 temmuz gibi doğar diyorum beklemez gibi geliyor ama doktorumda bugün normal ve gününde yaparsın dedi.tabii 40 hafta kalmasını isterim içimde.onun için birgün bile kardır...hayırlısı güzelim ya...

inş.öledir bakalım bizimkide kilo alıyodur bana pek öle gelmiyo herkesi okuyorm benimki zayıf o zaman diyorum dr.da normal dio ama ben ne kadarım ki çocuk ne olu
cakk :CüvCüv:
bzimde kız die bende erken gelir diyorum kız doğuran tüm arkadaşlarım 15-20 gün önce doğrudu bana da öle diyolar inşallah herşey yolunda giderde normal olur seninde öle
ben artık özledim kızımı görmek için sabırsızlanıyorumm

oooo GERÇEKTEN Mİ? GÜZELİM ŞU TADİLAT İŞŞLERİ HİÇBİR ZAMAN SÖYLENEN VAADEDİLEN TARİHTE BİTMEZ. BİLMİYORUM ORALARDA DA MI ÖYLE? ALLAH SİZE KOLAYLIK VERSİN DE İNŞALLAH UZAMAZ

geçmiş olsun kuzum. kasılmaların ne kadar süreli olduğu ve ne sıklıkta girdiği önemli. benim doktorum kasılma olursa mutlaka ara demişti. inşallah önemli bişey yoktur da erken merken gelmeye kalkmaz seninki. keşke bu durumu ciddiye alacak detaylıca bakacak bir doktora görünsen. ya da yine izmirdeki doktorunu arasan canım.

slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...

gözünaydın canım. çok sevindim.

senin de gözünaydın KAYRAcım. ne kadar büyümüş. vay anasını.... ben de doktora gittiğimde 28+2 olacağım ama hiç sanmıyorum bizim kızın o kadar büyümüş olacağını. en son 2 hafta önce 865 gr dı. herhalde 2 haftada 650-700 gr almış olamaz di mi?
ayrıca da sakın bir daha kapris yapma canım. neden iplemeyelim ki seni? aşkolsun. söyleme öle şeyler. kimse düzenli girip düzenli takip edemiyor bu günlerde....

yok yok sıkma canını.teyzemin kızı 48 kiloyla hamile kaldı 60 la tamamladı 4 kilo 100 gram doğurdu.bazı annişler bebişi bazıları kendini beslermiş.orası belli olmaz canım...

sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin

canım insalah yarınkınde dusuk çıkar ben hariç pek çok kisinin 100 lugu dusuk çıktı sen de onlardan olursun umarım. ama olmazsanda dertetme ben bak yasayıp gidiyorum

canınm gozun aydınn
nst ye neden bagladı dr un rutin olarak artık baglancakmıyız acab asana ozel bir yontem risk grubun var faland iyemi bagladı nst 32 lerden sonra diye biliyorum genelde

naancım 26 haftalıkken gittiğimde aynen 865 gramdı bebeğim.hatta burada okuyunca beslenemiyor diye çok üzülmüştüm.valla alıyorlar canım ya...

esracım sanırım riskli olduğum için güzelim ben 26.haftadan bu yana haftada birkez ağrım olunca bağlanıyorum.bugünlerde karnım semsert oluyor ama bir kısmı değil her yer.sandımki kasılma ama malesef midemmiş.delinecek sanki taş gibi...

MERCıMEKıM,

bizim is yerine gipta etmene gerek yok her is yeri gibi kendi menfaatlerine yonelik hareket e diyorlar dedim ya benim yerme zaten eleman alcaklarmecburenn. ben santrale de bakıyorum yerimi oyle olur olmaz herkes kontrol edemez tek bir kisi sarnt o yzuden birini alcaklar gecici olarak e gecici eleman varken benim tum izinleri bitirnip gelip adam gibi isimin basında olmamı istiyoralr kendi yonlerinden bakınca yine kendi menfaatleri nedeni ile bana vicdanlı davranmak istediklerinden değil:)
ayrıca bizim sirketin isleri kotu tekstil kotu malum bende sabancının tekstil sirketlerniden birindeyim ve ikramiyelerimiz verilmiyor son bir kaç aydır onu yerine izin veriliyor isteyene istemeyen ilerde verilcek ikramiyeler borcumuz borc diyorlar falan filan yani uç ayda bir ikramiye alıyorduk biz simdi uç ay da bir 1 ay iznim var anlatabildimmi.
boyle olunca bu sene mart haziran eylul ve aralık ikramiyesini almazsam 4 ay izin hakkım var maas alarak yani sonuçta ucretsiz izin dğil aylık m aasımı alcam yillik iznimmis ibi dusun.
tum bu olaylarda benim iyiligime olsun diye deil sirket krizde oldguu için uygulanan prosedurlar ha benim isime geldi zamanlama guzel oldu o ayrı ama sirketin gıpta edlicek bir yanı yok bana gore:)

insallah kayra öle olur dediğin gb..
buarada benim gece uyurken birden uyanıp oturasım geliyo kalkıp oturuyorum acıkıyorum bişeyler yiyiyorum accaipte dinç oluyorum sanki uykumu almışım gb kaç gündür her gece uyanıp gündüz gb artık hafif bişeyler yiyip oturup sabaha karsı gene yatıyorumm..

ne tuafmış doktorun : ))

canım benim 80 li bişeyler çıktı da...ben 1,5 saat sonra verdim kanı...illa 1 saat zorunluluğu olduğunu bilmiyodum..az da efor sarfettim..ondan yineliyoz...boş bi anıma geldi demekki..:))
hmm tedbir için ölçtürüyorsun, iyi yapıyorsun aklın kalmasın

kayra benim sayfa açık ama işim oluyor arada bakıyorum, birde akşam saati yemek telaşı vardır
Maşallah kuzuna 1,5 kilo neredeyse oy oy tombiş olmuş nazar deymesin

sabah ben de dr.gidicem..çok heyecanlııyım..oğlumun gelişimini özellikle bu ay çok merak ettim...bu ay sadece 900 gr.almışım ve umarım bebeğime yaramıştır o da...

bende yarın görücem kuzumu, güzel haberlerle gelirsin inş.

KAYRA CIM bebeğine maşallah.nasıl besledin onu. bizede yaz sırrını 15 günde böyle nasıl toparladın.lütfen bi günde ne yiyip içtiğini söle.ne güzel yaa.kem gözlere şiş.........

aftabru,
caninuss,
dlkltn,
dnzyildizi84,
esrako,
evriş,
kayra42,
kurnazkedi84,
maviş83,
mercimekim,
norraa,
petrik,
tuana3434
kızz dolmuş topiğimiz gene annişlerle

senin adına sevindim herşey güzel çıkmış ne güzel çikolatadan geçtimde bana ısrarla hamileliğimin başından beri tuz yasak diye tutturdu o daha kötü :çok üzgünüm:

bu alıntı konularında özürlü olduğum için bebişim ve benim hakkımda olumlu yorum yapıp yüreğime su serpen arkadaşlara a.s.

esrako ben kendi şirketime kıyasla gıpta ettim açıkçası...bizde sözde herşey var..fakat icraat sıfır...bi sürü ikramiye, prim vs.hakettim açıkçası..söz de aldım onlarla ilgili olarak ama hiçbirisi yerine getirilmedi..bizde mesai saati kavramı yok mesela...giriş saatin belli ama çıkışın değil...iş ne zaman biterse...şu erken çıkıyorum o da 1 aydır felan..saat 6 gibi o da...
şantiye zamanı pazar dahil çalışıyoruz...otel şantiyelerinde gece 3 dedğimi biliyyorum...ustalara çift vardiya oluyodu ama teknik personele değil...bu sene zam almadık..geçen sene de 100 lira civarı zam aldık...mesela asgari geçim indirimimizi hr ay düzenli ödemiyolar..ne zaman canları isterse..4-5 ayda toplu olaraka anca...mesela 2 aydır maaş alamıyoruz...bunun biraz krizle de alakası var diycem..ama adamlar kendi otellerine dikiyolar şu an kuşadasına...bize gelince yok ama...daha önce dedim ya..yıllık iznimden her sene 1 hafta kırpıyolar...yani izin vermeleri bi nevi iyi bence...en azından bi şekilde hakkını alıyosun...
ha nie çalışıyosun diyosan..kovulmayı bekliyorum..bari tazminatımı alabileyim diye..kendim ayrılsam hayatta vermezler...kendilerine gelince tüm prosedürler %100 uygulanıyo fakat bize gelince 0....
bir de burası küçük yer o yüzden fazla iş imkanı yok..öyle büyük şirket felan yok profesyonel..piyasaya göre iyi kazanıyorum gibi gözüküyo fakat canımı çıkarıyolar...
idare ediyoz böle..bakalım sonumuz ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…