bu arada Telkırma(Ayça)..işten kovuldun da haberimiz mi yok..nerelerdesin yafuu?
Aidaa maşallah kızçene
şekerkız oldum ufff üzüldüm biraz , okuyamadım tüm yazdıklarınızı
neyse diyetisyen yolları göründü bana
baksammı acaba??delikafadulden..iyiydik böle..
biz doktora gittik teyzeleri.bizi iplemesenizde dip not olarak yazayım....
neyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
naancım 26 haftalıkken gittiğimde aynen 865 gramdı bebeğim.hatta burada okuyunca beslenemiyor diye çok üzülmüştüm.valla alıyorlar canım ya...
canım insalah yarınkınde dusuk çıkar ben hariç pek çok kisinin 100 lugu dusuk çıktı sen de onlardan olursun umarım. ama olmazsanda dertetme ben bak yasayıp gidiyorum
ayyy ben şimdi acayip heyecanlandım be KAYRAcım. demek ki benim kızımın da 1,5 kilo olmuş olma ihtimali var. ama iki haftadır göbeğim hiç büyümedi. olsun yaw, 1,200 filan bile olmuş olsa yeter bana.naancım 26 haftalıkken gittiğimde aynen 865 gramdı bebeğim.hatta burada okuyunca beslenemiyor diye çok üzülmüştüm.valla alıyorlar canım ya...
şu hareket işine gelirsek evrimin kuduruk oğlu gece yarıları tepiniyormuş..gece hayatını seven ehlikeyf bir oğlan olursa şaşırmayın..kız mız da vermeyin..sana diyorum başak bu kuzeyden damat olmaz sanaayrıetten benim oynak kız da anası gibi ne gündüz uyuyor ne gece..inanın farkedemiyorum ne zaman duruyor diye.yalnız iki gündür sakinleşti biraz..sabah tebikle uyandırırdı beni.akşam bir başlar gece yatarım hala devam eder.sırtüstü yatsam kıvrım kıvrım kıvrılır.sağa yatsam çıldırır.illa sola yatacakmışım..ama hiç sevmiyorum sola yatmayı
kayra benim sayfa açık ama işim oluyor arada bakıyorum, birde akşam saati yemek telaşı vardır
Maşallah kuzuna 1,5 kilo neredeyse oy oy tombiş olmuş nazar deymesin
canım takıldım size.sağol.darısı başınıza inşallah...
KAYRA CIM bebeğine maşallah.nasıl besledin onu. bizede yaz sırrını 15 günde böyle nasıl toparladın.lütfen bi günde ne yiyip içtiğini söle.ne güzel yaa.kem gözlere şiş.........
canım sadece su ve süt...inan başka bişey yok...
kayracım gözun aydın inan çok sevindim mutlu haberlerle dönmene umarım sonuna kadar hep mutlu ve guzel haberlerle geliriz hepimiz..:)
sağol canım benim...
[QUOTE=evriş;679320
Senin o ipini yerimm ben yaaa...
değilmi ipler bol nasılsa...
Var ya Kayra.. maşallahhhhhhhhhhhh... Allah nazarlardan saklasınn.. nası gusel bakmıssınn bebegıne...
canım çok sağol ya.allahım hepimizi tamamına erdirsin...
ben sana soyliyim sekerim acıbademde sezaryan fiyatını yeni sordum 9 milyarcıkkkk. evet bizim 1500-2000 lere çok diyen arkadaslar bunu duyunca ne yapcak çok merak ediyorum 9000 tl acıbadem hast sezaryan fiyatı. insalah kuvez vs gibi ihtiyaclar olmaz naz bebek sorunsuz gelirde servet odemek zorunda kalmazsınız ya inanılmaz paralar . tabi once bebislerin sagılıgı onemli ama kuvez paralarıda inanilmaz tuttugu için allah korusun her yonden.
hastanenin kadrolu dr u baska hastaneye gelemez zaten yasak.
.
ayyy yazmayı unutuum
topukları sızlayan arkadaşlar ben çare buldum.. kovaya soguk su doldurup ayaklarımı içine koyuyorum belli bir süre bekliyorum ve en sonunda dizlerime kadar aak duşu yapıyorum kan akışını hızlandırdıgı için acaip rahatlıyorum bilginize...
gypsm esram yine gezmelerdesin sanırım ses soluk yok.. ya baksana beni kagıthaneye götürsene sen..:) hani şu eoru flora mı neydi sepet alcammyani bana tarif et metrobüsle falan gidilirmi ve buluşalım tuanada yakındı sanırım o taraflara oda gelir sonrada nesrinle beraber güneşliye gitces.. ayhh orda ne magazalr var varya aklına gelen tüm markalar..
iltifat etmiş etmesine dee...herkes basbas bağırıyor...omega3 omega3...e ceviz yeme..balık yeme..omega 3 takviyesi kapsül alma..e ben nerden alcam bu omega3 ü diye sormadınnı?? şimdi sen semizotu yesemmi desen ona da diycek yeme diye..madem ilaç vermiyo sen yemene bak güzelim...dinleme onu...bi kenarda dursun omega3 ün..nolmaz nolmaz..
TAZECİM maşallah oğluna ne tatlı bişey o.ömrüyle gelsin canım inşallah...
ayyy ben şimdi acayip heyecanlandım be KAYRAcım. demek ki benim kızımın da 1,5 kilo olmuş olma ihtimali var. ama iki haftadır göbeğim hiç büyümedi. olsun yaw, 1,200 filan bile olmuş olsa yeter bana.
Yaff hanımlar, şeyini altın iple dikseler.. gene 9 mılyar cok be anamm.... ne yapıyor bunlar boyle :1shok:
ayyy yazmayı unutuum
topukları sızlayan arkadaşlar ben çare buldum.. kovaya soguk su doldurup ayaklarımı içine koyuyorum belli bir süre bekliyorum ve en sonunda dizlerime kadar aak duşu yapıyorum kan akışını hızlandırdıgı için acaip rahatlıyorum bilginize...
gypsm esram yine gezmelerdesin sanırım ses soluk yok.. ya baksana beni kagıthaneye götürsene sen..:) hani şu eoru flora mı neydi sepet alcammyani bana tarif et metrobüsle falan gidilirmi ve buluşalım tuanada yakındı sanırım o taraflara oda gelir sonrada nesrinle beraber güneşliye gitces.. ayhh orda ne magazalr var varya aklına gelen tüm markalar..
Yaff hanımlar, şeyini altın iple dikseler.. gene 9 mılyar cok be anamm.... ne yapıyor bunlar boyle :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?