2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

3M1K , alt değiştirme ünitelerinin en cazip yanı yüksek olmaları. tabi ki yatak ya da koltuk üzerinde de değiştirilir hatta bazıları öyle tercih edebilir ama belin ağrımaması açısından ESRAKO nun da dediği gibi bel hizasında bir yerde değiştirmenin faydası var. zaten hiçbir konuda tüm tecrübeli anneler hemfikir olamıyorlar. ben mesela tecrübeli arkadaşlarla konuşurken görüyorum ki birinin "çok gerekli, ben çok kullandım, çok memnun kaldım" dediği şey için bir diğeri "ayyy aman aman sakın alma, çok gereksiz, hiçbir işe yaramıyor" diyebiliyor. o yüzden herkes kendi imkanları, kendi ihtiyaçları ve kendi öncelikleri çerçevesinde davranmalıdır. ben şahsen emin olmadığım bazı gereçleri almak için acele etmeyeceğim. ihtiyaç hissettiğim an eşimi e-bebek e gönderip aldırırım. bizim eve çok yakın. örneğin sterilizatör , buhar makinası ... gibi... onları ilk etapta almayacağım. ama alt değiştirme ünitesi kendimce uyduracağım. eski bir raf ünitemiz vardı, yüksekliği de uygun, onu revize etmeye çabalayacağım. beceremezsek de yatak üstünde filan açarım artık. ama özel bir mobilya almayacağım onun için. ne de olsa boyum kısa, belim iki büklüm olmayacaktır.

eşimin gelip beni almasını bekliyorum. servise binsem şimdi evdeydim. nerde kaldı sinancım yauw?
neyse ben de bu arada okudum bitirdim geçmişi. iyi oldu.
birazdan çıkarım herhalde. kendinize iyi bakın. ben toparlanayım artık.

izmir -kütahya 5 saat falan bende izin vermeyeceği aklıma bile gelmedi ölsine sormuşsum adama ama mors oldum resmen izin vermeyince üsteledim falan ama yook hayır artık riskli dönem olmz onlar gelsin diyo

ben anca gelebildim doktorun yanından- sordum yolculuğu - önlerde oturmak şartıyla hiç bir tehlike yok dedi - senin zaten sorunsuz geçiyo şikayetin de yok gidebilirsin dedi Çok mutlu oldum valla alkisalkisalkis

herkes kaçmış sanırım ee tabi kocişler gelecek yemek hazırlığında herkes.kızlar bizimde beşiğimiz bu akşam geliyor daha önceden beğenmiştik kocişim almış geliyormuş ben ufak bişey aldım ilk olarak odadan odaya gezdirebileyim diye bi kaç ay onunla idare edicez daha sonra yeğenimden kalan karyola var onu verecek yengem bana malum yeğenim 4 yaşında oldu artık karyolada yatmıyor yepyeni neden boşuna para vereyim beşikten sonrada karyolayı kullanırım

kızlar ya şu alttaki linkimi nsl mavi yapıcam bi yardımcı olun onu değiştireyim bebişim erkek ya mavi olsun istiyom

heheheh ah çok güldüm miğdeme kramp girdi - büyük adam olsun benim kızım teyzesi kötü mü :)))
Ya ben zaten hep unutyorum normal demir haplarını bile içmeye - her gün telefonumun alarmı çalıyo öyle içiyorum - yani o balık yağını da unuturum :) balık yemediğim günler 1 er tane alırım iyi olur :)

Çok sevindim canım iyi haberlerine - inşallah hepimiz bundan sonra hep güzel güzel haberlerle geliriz doktordan - zaten şurda 1.5 ay sonra tek tek en güzel haberlerle gelecez siteye :)

aftabru,
caninuss,
dlkltn,
dnzyildizi84,
esrako,
evriş,
kayra42,
kurnazkedi84,
maviş83,
mercimekim,
norraa,
petrik,
tuana3434
kızz dolmuş topiğimiz gene annişlerle
beni unutmuşsun çok kırıldım valla senağlama

Beşiğinin resmini bekliyoruz mavişim :)

kızlar bu hurma olayına benzerde bana bir turk teyze soyledi burda

hergun bir kasık zeytinyag ic dedi 1 ay kala vede kukuna zeytinyaglı pamuk koy cok kolay olur dogumun cocuk akar gider anlamazsın dedi

ayyy ben şimdi acayip heyecanlandım be KAYRAcım. demek ki benim kızımın da 1,5 kilo olmuş olma ihtimali var. ama iki haftadır göbeğim hiç büyümedi. olsun yaw, 1,200 filan bile olmuş olsa yeter bana.

canım benim karnımda çok büyümedi ama bebiş büyümüş.olmuştur nazancım 1200 ü geçmiştir meleğin.

senin bebişede maşallah.sen benim haftama geldiğinde 1500 leri devirmiş olacaksın inşallah.senin haftandayken 865 gramdı ve ben çok üzülmüştüm...

ohhhhhhhh doktorlara gidilmiş bebişler görülmüş maşallah.
hayırlı olsun.
kayra maşallahh ne güzel bakmıssın paşana 1400 sankı hep grlarda kalacakmısız gibi geliyordu bana.

yaw bu arada su yalancı ağrılar nasıl oluyor tam anlamadım.ara ara kasılma ağrı falan oluyor ama 2 gun önce benım tosuncuk sağ tarafa bi toplandı o kdar sert oldukı anlatamam sol taraf dümdüz sağ taraf şişti orda eller ayaklar topladı sanırım top gibi oldu o bölge korkudan elleyemedşm bir bağırdımkı eşim biraz sevdi oksadı 10-15 sanıye sonra normale dönmeye başladı.sanırım yalancı ağrı bu oluyor değilmi.başkada olmadı o sekılde ama ara ara kramp girer gibi oluyor o normal sanırım.

herkese merhaba,
her şeyin en güzeli ağustos annelerinin ve bebişlerinin olsun.
(fazla kalamadığım için topluca iyi dileklerde bulunuyorum,affola...)

kızlar bu hurma olayına benzerde bana bir turk teyze soyledi burda

hergun bir kasık zeytinyag ic dedi 1 ay kala vede kukuna zeytinyaglı pamuk koy cok kolay olur dogumun cocuk akar gider anlamazsın dedi

bunu annem anlatmıştı bana malum annemin hastanede dogurdugu tekçocugu benim ablamlar ve abimi evd ebe dogurtmuş ee ozamanlar dikiş vs yok üstelik evde...ebe hanım teyze rahim agzını zeytinyagı ile cepeçevre yaglıya yaglıya dikişsiz dogurtmuş anneciğimi...delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…