Furkooooooooooo
Yalancı kasılma oldu mu kendımızı Cesme'nın sularına atalım dıorumm.. vucut şoka gırer kasılmayı felan unutur, ne dersin, olar mı??????
canım yola otobüslemi gideceksin.... dr. eğer ağrınız ve kanamanız olmadığı sürece yola çıkabilirsiniz diyor ama her 2 saatte bir mola vermek şartıyla arada gezinmek gerekmiş ama sen yinede dr. sor sonuçta senin hasta geçmisini durumunu o biliyor gönül rahatlığıyla yola çıkmış olursun aklında bir soru işareti kalmamış olur ama yinede karar seninyerimseniben
izmir -kütahya 5 saat falan bende izin vermeyeceği aklıma bile gelmedi ölsine sormuşsum adama ama mors oldum resmen izin vermeyince üsteledim falan ama yook hayır artık riskli dönem olmz onlar gelsin diyo
JENNY, gözünaydın. çok sevindim bu kez ohhhh çekmene.
eğer haftada 4 gün balık yiyorsanız neden ayrıca balık yağı alacaksın onu anlamadım? haftada 4 balık yemek bence kulağa çok yeterli geliyor. bunu bir araştır istersen. hayır ille de einstein mı doğurmak istiyorsun kuzum? belki de bi zararı vardır gereğinden fazla balık yağı almanın. sonuçta o omega 3 ler yapay şeyler. takviye yani. ihtiyacın yoksa alma bence.
.
neyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
beni unutmuşsun çok kırıldım valla senağlamaaftabru,
caninuss,
dlkltn,
dnzyildizi84,
esrako,
evriş,
kayra42,
kurnazkedi84,
maviş83,
mercimekim,
norraa,
petrik,
tuana3434
kızz dolmuş topiğimiz gene annişlerle
herkes kaçmış sanırım ee tabi kocişler gelecek yemek hazırlığında herkes.kızlar bizimde beşiğimiz bu akşam geliyor daha önceden beğenmiştik kocişim almış geliyormuş ben ufak bişey aldım ilk olarak odadan odaya gezdirebileyim diye bi kaç ay onunla idare edicez daha sonra yeğenimden kalan karyola var onu verecek yengem bana malum yeğenim 4 yaşında oldu artık karyolada yatmıyor yepyeni neden boşuna para vereyim beşikten sonrada karyolayı kullanırım
kızlar ya şu alttaki linkimi nsl mavi yapıcam bi yardımcı olun onu değiştireyim bebişim erkek ya mavi olsun istiyom
canım yaptım fakat nsl ekleme yapıcam
ayyy ben şimdi acayip heyecanlandım be KAYRAcım. demek ki benim kızımın da 1,5 kilo olmuş olma ihtimali var. ama iki haftadır göbeğim hiç büyümedi. olsun yaw, 1,200 filan bile olmuş olsa yeter bana.
Bence de sen al koy kenara (midene) omega 3 ü.. ceviz ve semizotu ye balık yiyemiyorsan. En güzeli kapsül yerine besinlerden almak.
Çok teşekkür ederim kayra, senin yavruna da maşallah. 1400 gr çok çok iyi. Ayrıca kilon da gayet iyi.. boş ver sen doktorunu. Hem ne güzel her şeyine bakmış. Ben geçtiğimiz perşembe gittim ama NST ye falan sokmadı beni? 30. haftada mı sokacak ki? Hayır, dünden beri de karnım sertleşip duruyor CADIARZU
canım aslında nst dediğiniz gibi 32.haftalarda başlıyor ama karnım çok sertleşiyor dedim doktorumda tedirgin oldu.o alete yalan makinası diyor ve beni yalancılıkla suçluyor.canım sertleşme bende çok fazla ama tüm karnım ve tüm gece devam ediyor.hatta gündüz bile ve hep yemeklerden sonra.meğer mideme bebek baskı yapıyormuş.sendede öyledir inşallah.rahat ol.kasılma değildir.
olmuştur o annesi... ıçerde çaktırmadan, müthiş bir hızla büyüyorlar. 26. haftada 910 gr çıktık biz de mesela... Bu hafta 1 kg ı bulur herhalde?
kızlar bu hurma olayına benzerde bana bir turk teyze soyledi burda
hergun bir kasık zeytinyag ic dedi 1 ay kala vede kukuna zeytinyaglı pamuk koy cok kolay olur dogumun cocuk akar gider anlamazsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?