CADIARZUHmm, önce dün okuduklarımdan başlayayım:
- Adaşçığım maşallah Dorukcuğa. Ağzı burnu hokka gibi keratanın, bayıldım. Bilsem acele etmezdim Buse'yi kertmek içinyerimseniben
- 3K1M yazık sana ya, hala kurtulamamışsın hastalıktan. Ama "Kuzey bey güneye inmiş" yorumuna katıla katıla güldümalkisalkisalkis
- Doktordan güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın
- Norram Allah kolaylık versin kuzum. Oldum bittim gıcık kaparım tadilat işlerinden. Biz yıllarca çektik, en son babam kendisi usta olmaya karar verdi zatendelikafadulden
Petrikim tatlım sıkma canını, iyi tarafından bak. Sağlıklı besleneceksin şimdi ve hem az kilo alacaksın hem de bebişin daha iyi gelişecek. Hem belki 100'lük iyi çıkacak, üzüldüğüne değmeyecek. Allah dermansız dert vermesin kuzua.s.
klava:
Olur olur süpper oluralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yav haftasonu hava 30 derecenin üstüne çıkacakmış. Siz hala denize girmemekte kararlı mısınız İzmir'in gülleriii??? Kaçar mı bu günler bea!
- Adaşçığım maşallah Dorukcuğa. Ağzı burnu hokka gibi keratanın, bayıldım. Bilsem acele etmezdim Buse'yi kertmek içinyerimseniben
- 3K1M yazık sana ya, hala kurtulamamışsın hastalıktan. Ama "Kuzey bey güneye inmiş" yorumuna katıla katıla güldümalkisalkisalkis
- Doktordan güzel haberlerle dönenlerin gözü aydın
- Norram Allah kolaylık versin kuzum. Oldum bittim gıcık kaparım tadilat işlerinden. Biz yıllarca çektik, en son babam kendisi usta olmaya karar verdi zatendelikafadulden
Geçmiş olsun canım. Yatmadan az bir süre önce fazla sıvı tüketmemeye de dikkat et. Baharat, özellikle karabiber çok zorluyor. Bol su iç ve arkadaşların dediği gibi yüksek yastık kullankızlar ya bu gaviskon bi işe yaramadı ki... hani mucize gibiydi yaa.....
dün gece içtimtabi yemekden sonra içilmesi gerektiği için mecburen ufak bi sandwiç yedim..ama bu sabah yine aynısı oldu ayrıca sabah çay içerken EVRİŞ in dediği gibi bogazım yandı yahu herşeyi aynı yaşamk zorundamıyızı bu topikde....bazen çok gülüyorum delikafaduldenokudukdan sonra hıhh ilerleyen gunlerde bendede olur diye valla..kaydirigubbakcemile3
birazdan dışarı çıkıcam güneş var tabiiki bi güzel kremlenip çıkıcam ama ellerim kararmış haftasonu benm en nefret ettiğim şeydir ellerimin kararması en cok kremi ellerime sürsemde uyuz olurum acaba başka yolu varmıdır?bu arada güneş kremi için en iyisi diye bi konu geçmişti sanırım esrako ve nazan aynı kremden bahsetmişlerdi neydi o? bide onu deneyelim ben hep sebamed ve nivea kullandımda
Yaaa ben de istiyoruuuumsenağlamakızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim haftaya cuma izine çıkıyorum kaydirigubbakcemile5 .ALLAH ım tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin.oh ya sabah 11 e kadar uyucam,sonra tv karşısına gecicem.ev benim boylu boyuna...kızıma cici almaya da gidicem..çok güzel bişey.umarım sıkılmam bir zaman sonra yerimseniben
Petrikim tatlım sıkma canını, iyi tarafından bak. Sağlıklı besleneceksin şimdi ve hem az kilo alacaksın hem de bebişin daha iyi gelişecek. Hem belki 100'lük iyi çıkacak, üzüldüğüne değmeyecek. Allah dermansız dert vermesin kuzua.s.
Ay yazık kadına yasenağlamaO kadar kişiye derman ol, sonra sen yaşa. Allah hepimizi korusun, bebişlerimize sağ salim kavuşalım inşallah:Saruboceq:canımcım benm muhtemel 26 agustos.. asiye hanım genelde normal dogum tercih eden bir doktor benm birçok akrabamda genç yaşlı asiye hanıma gidiyolar herkes çok memnun.. biliyomusun kadın doguma 1 hafta kala kaybetmiş bebeğini malum onlar son 1 hafta izne ayrılıyor herşey kader kısmet düşünsen kendisi doktor eşi çapada kadın dogum prof. ama işte nasip kızı olcakdı tam ben kontrole gitmiştim o gun kalp atışları için çagırmıştı malesef... gecen ay umrye gitmiş. Rabbim onada saglıklı bir evlat versin en kısa zamanda inş.
Oh oh maşallah kuzuyaalkisalkisalkisHiiiç de zayıf falan değil, halt etmiş o doktorgünaydın desem şimdi ayıp olacak sanki :)) akşam olacak neredeyse.. Umarım herkes iyidir ...Dün doktora gittik kızımızı gördük 820 gram 37 cm sanırım normal standartlardayız doktor daha iyi olabilir dedi ama sizce nasıl??? Bugün tam 25+0 olduk...
Allah yardım etsin diyorum, başka da birşey demiyorumkafamçokkarıştıBirinizin Kuzey ile konusmasını ıstıyorum.. bu cocuk neden beni iplemez.. neden gece boyunca uyumaz da.. saga yatma anne, sola yatma anne, amuda kalk anne der de... sabah olunca yatar uyur.. sımdıde ben onu sallıyorumm uyansın dıe ama.. beni bi tarafına takan yok yaf.. gece wc ye kalkyorumm.. karnım çizgi film karakterleri gibi yaff.. bı saga gıdıoo bı solaa... sizce dogumdan sonra beni nası geceler bekliyoryok, tahmın etmek ıstemıyorummm...
Öğretmen olduğum için isteseler de beni temmuzdan itibaren çalıştıramazlar. Ama doğum sonrası için aynı durumdayız canım. Benim doğum tam zamanında bile olsa 1 ay zaten yaz tatilinde kaynıyor. Sonra da 1 ay daha kullanabilirim izin, kuzucuğum 2 aylıkken de bırakmak zorundayımsenağlamaKabus yaaa:a015:Ben de çalışan bir annenin çocuğuyum ve çocukta ne büyük çöküntü yarattığını çoook iyi biliyorum. İmkanım olsa da şöyle 2 yıl bari bakabilsem kuzuma:çok üzgünüm:imreniyorum sizi valla ben nerdeyse doğuma kadar çalışacağım eğer sezeryan falan olursam doğum tarihim belli olursa sanırım son birkaç güne kadar çalışırım ama normal doğum olursa ne zaman geleceği belli olmaz belki işten bile direkt doğuma gidebilirimsenağlama hafta sonu karşı komşumlar geldiler 40 günlük bebeği var içim acıdı onu görünce bebek 15 dk. bir uyanıyor annesi emziriyor hıçkırıyor yine annesi emziriyor hıçkırığı emzirmek geçiriyormuş aklınızda bulunsun dedim yüreğim burkuldu be bu kadardan bebeğimi bırakıp işe gitmek zorunda kalacağım diye çok üzüldümsenağlamasenağlamasenağlama 8-9 ay izni bırakın ben 3 ay kullansam bana yetecek azcık çocuğum elime avcuma gelsin istiyorum ama nerdeeee:mymeka:
Benimki oynak sanırsamCADIARZUGün içinde oturunca farkediyorum oynadığını sadece. Akşam yemekten bir yarım saat sonra şovuna başlıyor bizimki. Bir oradan bir buradan ama öyle yuvarlanma tarzında değil de, sert sert, karnımı sivrilte sivrilte tepikliyor cadı. Dün babasıyla oturduk ööyle onu seyrettik. Mest oldu adamdelikafaduldendelikafaduldenEvriş yaw sizin spartalar mı oynak, benim kızçe mi az oynuyor. Hani diyorsunuz ya karnımın şekli değişti vs.... bende hiç o kadar yoğun hareket yok. Karnımın dışından çok ender tekmelerini görüyoruz. Gerçi iki hafta falan da fark var aramızda ama endişelensem mi bilemedim. KIZ ANALARIII sizde durum nasıl, hareketleri uykunuzdan uyandırıyor mu, ya da karnınızın şeklini değiştirecek kadar arttı mı :uhm::uhm:
Canım yazdıklarımı bir oku kasılmalarla ilgili. Bugün bende de oldu kasılma ve eve gelir gelmez araştırdım. En açıklayıcı bilgi buydu. Yine de doktora danışacağım tabii. Bence sen doktordan net bir cevap alana kadar elini hiçbir işe sürme. Bol bol dinlen ve içebildiğin kadar su iç. Allah bebişlerimizi korusun:Saruboceq:slm kızlar. dün gece hiç uyumadım. 20-25 dk bi kasılmalarım sertleşmelerim oldu. zaten karnım kasılınca bir ağrı da girior. dk filan tutup ağladım tüm gece. sabahta doktora gittim. 20 dk kontrol etti ve bir kere bile kasılmadım yani şu an bile oluor. kasılmaların artması tehlikeliymiş. dengesiz olması sorun deilmişmiş. ama yani kasılma önleyici bişi yok mu. ben karnımın sertleşmesinden sıkıldım artık. korkuorum çok.kasık ağrılarım da vardı. bebeğin ağırlığı baskı yapıomuş vıd vıdı vıdı doktorculuk oynuolar burda. bi alete bağla tut 1 saat kardeşim. neymiş anlayalım .
PUHAAAAAAA:roflol::roflol::roflol::roflol:Yaff hanımlar, şeyini altın iple dikseler.. gene 9 mılyar cok be anamm.... ne yapıyor bunlar boyle :1shok:
Furkooooooooooo
Yalancı kasılma oldu mu kendımızı Cesme'nın sularına atalım dıorumm.. vucut şoka gırer kasılmayı felan unutur, ne dersin, olar mı??????
Olur olur süpper oluralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yav haftasonu hava 30 derecenin üstüne çıkacakmış. Siz hala denize girmemekte kararlı mısınız İzmir'in gülleriii??? Kaçar mı bu günler bea!
Son düzenleme: