2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Epidural sezaryen doğum = spinal doğum oluyor. "Epidural" terimi normal doğum için kullanılır, "spinal" de sezaryen için. İkisinde de belden aşağısı uyuşturulur ama isimleri farklı nedense...

Tazecim cevabını sonradan gördüm - çok teşekkür ederim canım aydınlandım :) - hmmm demek ki çok farklı bilmediğim birşey değilmiş Ya bende sezeryene karar verdim de - ama sadece kısmen uyuşturma ile (yani spinal ) şimdi bukadar kelime çıkınca karşıma dedim acaba başka bir şekli de mi var bu işin

:roflol::roflol: süpersin evrim güsel yorum getirmişin ..bencede çok fazla acaba bebk odasıda veriyolarmı yanında-tatlicadiarzu-

Bebek odası mı .. :1shok: Tuana sen de çok ıyımsersın annem :)) 9 mılyara ev döşenir yaf :)))

Hemen bakmalıyım :)))

halk arasında "spinal" terimi pek bilinmiyor. Ayrıca ne demek, öğretmenlik 24 saat -tatlicadiarzu- devam eder.

Ben de gelinimin matematik öğretmeni olmasını ıstıyorummm :smiley-cool:

Hemen bakmalıyım :)))

:

bak bak dedikoducu seniiiiiii kaydirigubbakcemile hehehe
ya o değil de bazı insanlar ortalığı karıştıracam diye özellikle mi seçiyolar bazı kelimeleri cümleleri bilmiyorum ama üşenmeden sonuna kadar okudum çok inatçı insanlar var

hehehe siz zaten eve de sürekli iş getiriyosunuz şuracıkta kardeşine bişiler öğretmişin nolmuş :)))

Hiç beee... Sana tüm bilgiler köle olsun jenny -tatlicadiarzu-

Dayan EVRİM, bi de kız yapmalıyım öyleyse =)) 2 matematikçiden bir tane daha yetişmesi çok zor olmasa gerek...

Aşk - ı Memnu'nun reklamı var, bakalım kaçıp gidebilecekler mi? Az önce Bİnbir gecede de adam bi bağırdı, Doruk resmen zıpladı, çok komikti =)) "Korkma annecim, gerçek değil o" dedim. Onur koptu =))

Nie ben dedıkoducu olayım ki:)))) burada arayıp bulup,okuyun diyen dedıkoducu olmuo mu ki :))))) tessüff ederimm yani :)))

Ya sezeryan olan olur, normal dogurmak ısteyen dogurur.. sezeryan olan anne degıldır mantıgı ne kadar sığ bir dusunce.. ne manyakca.. sezeryan dogurmak keyfı de olabılır, zorunlu da olabilir.. insanlar cok buyuk konusuyor.. yazarken ıkı kere dusunmek lazım sözleri.. hele hele bu yaslardaki ınsanların.

Yeni kola reklemına da bayıldım. Müziği de süper, reklamın kendisi de... (kütüphanede kız ve erkek el ele tutuşuyorlar....)

Yerim ben o zıplayan oglanı yaaa :)) senin anneliğini de yerimm... cigerimmm benim.. en buyuk hayalımdı zaten matematık ögretmenlıgı.. belkı ondandır bu yana yakıla yazmalarımm

hehehehehehehehe evriiiiiş gel biz de bi kavga koparalım burda kuzum baksan orda her kelimeden tartışma çıkartılmış resmen - gel bizde saç baş tutunalım

Merhabalar,

Uzun süredir giremedim, geçmişi şöyle bir gözden geçirdim.. Bir kaç eksikle takım hala aynı görünüyor sevindim..

Ben de dün şeker yükleme testini yaptırdım 50 gramlık olandan.. Yüksek çıktı, canım sıkkın.. Kararsız kalıyorum.. Bir yandan çok riskli diyorlar, bir yandan da sanki şeker çocuğun zihinsel gelişimi için önemli bir bileşenmiş gibi geliyor..

Kaldı ki annem de bana hamile iken diabet olmuş (ama teşhis edilmemiş, daha sonra fark edilmiş) , bu beni sağlıklı bir bebek olmaktan alı koymamış..

Diet yapmaktan korkuyorum, yapmamaktan da korkuyorum.. ıki hafta sonra tokluk şeker ölçümü yapılacak, o zamana kadar unu kesip şekere devam etme kararı verdim kendi kendime.. Umarım yürür..

Çok da bağlandık bebeklerimize değil mi, oynuyorlar, hoplayıp zıplıyorlar, hatta sizde var mı bilmiyorum benimki dışarıdan çıplak gözle rahatlıkla görülebiliyor, kolunu bacağını uzattığında.. Başına bir şey gelmesinden ödüm kopuyor..

Böyleyken böyle işte..

Neva, 50 likte şeker yüksek çıktı diye hemen diyabet olduğun söylenemz. 100 lükte kesin belli olur. Ayrıca ne diyoruz; allah dermansız dert vermesin, bunun çaresi var :)

banada 28.haftada gel dedi 2.doktorum sker yuklemesi için.zaten asıl gittiğim dr de önemsemedi cok kılo almadın ve akrabalarnızda yoksa gerek yok bbeğin kılosuda iyi dedi.bana sadece tansiyon konusunda dikkatli olmam gerektiğini ve kontrol ettirmem gerektiğini söyledi.ha ben ne yapacağım yaptırmayacağım neden o kadar eziyete dayanabileceğimi sanmıyorum.hem boşa stresede girmemiş olacağım.içimde bu konuda rahat acıkcası

Gizzee'nin eşi geldi mi acaba? Ayçacık da yok birkaç gündür.

Kızlar bana müsade, Onur'la supernatural izleyeceğiz. Dean diye bi karakter var, bol bol bakayım ki, oğlum ona benzesin, ÇÇOOOOOOK yakışıklı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…