benim terimlerin arasında kafam karıştı :uhm: Biri açıklayabilir mi
"sezeryen doğum " - tamam hepimiz biliyoruz
"epidural severyen" ??
"spinal sezeryan"?????
e peki "spinal epidural sezeryen" bu ne ozmaan????
kafam çorba oldu da birazcık
:roflol::roflol: süpersin evrim güsel yorum getirmişin ..bencede çok fazla acaba bebk odasıda veriyolarmı yanında-tatlicadiarzu-
afiyet olsun size canım - ne pişirdin söyle bakim
Bende çok enteresan bir topik buldum "İyiki sezeryen oldun diyenler..." kavga çıkmış onu okuyodum Bende sadece hamilelerin böyle duygusal - bazen asabi olduğunu düşünüyodum - halbuki doğum yapanlar da hiç elimize su döktürmüyo :) konuyu unutmuşlar saç baş tutunmuşlar valla
halk arasında "spinal" terimi pek bilinmiyor. Ayrıca ne demek, öğretmenlik 24 saat -tatlicadiarzu- devam eder.
Hemen bakmalıyım :)))
:
hehehe siz zaten eve de sürekli iş getiriyosunuz şuracıkta kardeşine bişiler öğretmişin nolmuş :)))
Hiç beee... Sana tüm bilgiler köle olsun jenny -tatlicadiarzu-
Dayan EVRİM, bi de kız yapmalıyım öyleyse =)) 2 matematikçiden bir tane daha yetişmesi çok zor olmasa gerek...
Aşk - ı Memnu'nun reklamı var, bakalım kaçıp gidebilecekler mi? Az önce Bİnbir gecede de adam bi bağırdı, Doruk resmen zıpladı, çok komikti =)) "Korkma annecim, gerçek değil o" dedim. Onur koptu =))
Yeni kola reklemına da bayıldım. Müziği de süper, reklamın kendisi de... (kütüphanede kız ve erkek el ele tutuşuyorlar....)
Nie ben dedıkoducu olayım ki:)))) burada arayıp bulup,okuyun diyen dedıkoducu olmuo mu ki :))))) tessüff ederimm yani :)))
Ya sezeryan olan olur, normal dogurmak ısteyen dogurur.. sezeryan olan anne degıldır mantıgı ne kadar sığ bir dusunce.. ne manyakca.. sezeryan dogurmak keyfı de olabılır, zorunlu da olabilir.. insanlar cok buyuk konusuyor.. yazarken ıkı kere dusunmek lazım sözleri.. hele hele bu yaslardaki ınsanların.
Yerim ben o zıplayan oglanı yaaa :)) senin anneliğini de yerimm... cigerimmm benim.. en buyuk hayalımdı zaten matematık ögretmenlıgı.. belkı ondandır bu yana yakıla yazmalarımm
........hehehehehehehehe evriiiiiş gel biz de bi kavga koparalım burda kuzum baksan orda her kelimeden tartışma çıkartılmış resmen - gel bizde saç baş tutunalım :d
küsüştük mü şimdi senağlamasenağlamasenağlamabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki........
:)
9 Eylüldeki doktor bana şeker yükleme için 28. hafta gel dedi. Bana geç gibi geldi, bir de Tepecik'teki doktora sordum. O da 2 hafta sonra gel yapalım, 28 çok geç dedi. Ayın 21inde yapabileceğini söyledi. Şimdi de bizim ortak sınavı 21ine koyduklarını öğrendim. Yani okuldan izin almam biraz sıkıntıya sokacak insanları. Yine de 28 bana hala geç gibi geliyor. Siz ne dersiniz?CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?