2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bende supernatural fanatigiyim, ozellikle Dean'insengözlerimebaksanabyerimseniben

off oku oku anca bitti:))ay nasil girmisler birbirlerine..ama ne kadar da gereksiz girmisler, yani isteyen isteigini secer tercih ve yapi meselesi, onemli olan allah yavrularimizi sagsaglim kucagimia almayi nasip etsin..
ama anlamadigim bisi var normal mi sezeryan mi:)))))naniknanik

güle güle kullansın oğluşun çok güzelmiş...
herkese göre değişir bu canım ama ben çokta gerekli görmüyorum..
hadi gözün aydın sevincin yazdıklarına oldukça yansıyo zaten :teytey:senin adına çok sevindim..
nasılda ne demek süper bence maşallah valla nazar değmesin...
canım inşallah doğduktan sonra tam tersi olur gece uyumayan bebek çok zordur çünkü..
geçmiş olsun ve gözün aydın canım,,
ohh senin adına sevindim sende atlattın gözün aydın..
sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
üzülme be canım genelde 50 lik te sıkça raslanabiliyo önemli olan 100 lük oda temiz çıkacaktır inanıyorum..
slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
gözün aydın sende bitirdin şeker konusunu ohhh..
amin canım bebişine maşallah herşeyin güzel çıkması çok iyi aman allah nazarlardan korusun..

üzülme senin gibi 50 lik yüklemede yüksek çıkıp 100 lüğü iyi çıkan bir çok arkadaşımız oldu o kadar kafana takma canım..

günaydın güzel anneler
gece anca bitirebildim geçmişi
dün bütün gün ütü yaptım tüllerimi perdelerimi yıkadım çıktıkça ütüledim bir yığın gömleklerde hediyesi oldu resmen,bugünde işlerim var bu hafta böyle geçicek sanırım bi yandanda çocuğun odası ile uğraşıyorum yok perdesi yok halısı...haftaya rahat edicem bahar temizliğimi yapmış oldum oğumun odasıda bitmiş olucak geriye sadece kıyafetlerini yıkamak kalıyor birde bazı eksiklerimiz almak ohh valla son ay iş kalmıyo gezicem bol bol kaydirigubbakcemile2

Kızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi. 900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi.
maşallah canım bebişin iyiymiş enfeksiyon bendede var tam başa dert bişi Çok üzgünüm çoook
kızlar işin komiği de kocam hastaneye gittiğimizde, ultrason ekranından gözlerini ayırmıyor.aşkım eve de alsak mı ya ne güzel 24 saat izleriz diyo...meraklı adam anacım bu babalar?sizinkiler ne alemde...
ay bizimki kameraya çekiyo akşamları oturup onu izliyo bak şurası bak burası diye seviyo delikafadulden
ben oglumda surekli nutella yedim masalah
valla bende yiyorum engel olamıyorum kendimeee nutellasız olurmu yaa benim mutluluk hormonlarımı çalıştırıyo acayip şekilde alkisalkisalkis
evet canım doğuma 1 ay kala falan hergün 2-3 tane hurma yemek çok iyi geliyor diyorlar
mavişim peygamber efendimiz (s.a.v) bi hadisinde çocuk bekleyen hanımlar hurma yesin hergün diye buyurmuş ahlakı güzel olurmuş ben hergün 1-2 tane illa yerim inşallah güzel ahlaklı olur oğlum :Saruboceq:

günaydın kızlar esracım hamarat kadınsın valla işlerini hafifletmişsin bayağı benim ütüler bugüne kaldı dün yazlık kışlık degişimi yaptım belim kopru resmen kızımın dolabınıda düzenledim bir oyunckları düzensiz kaldı.
burçine degil ama şimdi ablamıza oda hazırlıgı yapıcaz yatak odalarımız iç içe sayılır sadece bir cam sürmeli kapı ayırıyor şimdi ayırmak şart oldu sizler bebişlere oda yaparken ben ablamız oda yapıcam perdesini kardeşine bırakmıyor burçine perde yapılacak ablamızın istekleri çok odası fuşya olacak halı bakmaya gidicem arabölme kapılar var onlara pembe perdeler yapılacak iki kız annesi olmak şimdeden zor olacak galiba

günaydın.. gypsm esram gelmiş hoşgeldin kuzu ya nerdesin kız perde ütülmekmidelikafadulden ben perde programında yıkıyorum ve makinadan çıkar çıkmaz asıyorum ve hiç kırışmıyor anacım ütüle ütüle bitmezki perdeler...

bende bugun biras biras temizlicem bakalım evimi..bu hafta cocuk odasındaki kitaplık ve masayı kaldırcas masaüstü pc var onu nereye koycam hiç bilmiom ama elden çıkarmak istemiyorum ben işe başlayınca aynı anda hem eşime hem bana lazım olabiliyor o yuzden laptop + desktop olmazsa olmaz biizm evde...bakalım napcas...

sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
canım umarım 100 lük iyi çıkar geçmiş olsun şeker kız olmazsın umarımmm
Canım neden izin vermiyo ki doktor - çok mu uzak biyere gideceksin??
Kötüsün sen neden öyle dedin şimdi???
valla benim doktorum 40. haftana gidebilirsin istedğin yere dedi bende şaşırdımmm -tatlicadiarzu-
slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
canım gözünaydın bende seni sorucaktım iyi olman güzel..
sibelcim afedersin ama senin doktor biraz salak galiba hıı ne dersin?
deseydin ya anamın zamanı ile bu zaman birmi o zamanlar hormonlu sebzeler yokmuş bi kere şimdi ne yesek tereddüt ediyoruz konserveler çoğaldı vs.. sağlıksız besin çok artık ve ayırt etmek zor oluyooo
ama deseydinki adama bence senin annen hiç yememiş belli oluyo zeka geriliği var sende töbee töbee
ay maşallah canım yaaa benimde 27. haftaya girerken 1100 grm dı olmuştur o kadar sanırım ayy süper böyle gr yükseldikçe bayılıyorummm büyüsün minnoşlarımızz tosuncuk olsunnlarr :1hug:
bu arada kapris olayı espriydi değilmi??yani sendemi brütüs dedirtme sakınnn..

KOVULDUM!!!

Yazamadım bikaç gündür.

Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. ış bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye.

Doğum iznime neredeyse 1 ay kaldı, primimi ben ödeyeyim ssk 1 ay daha devam etsin dedim. KABUL EDıLMEDı. Biraz canım sıkıldı. ışyerinde 6 ayımı doldurmama 5 güne kala çıkarıldım, yani yarım maaş tazminat hakkımı bile hesaplamışlar. Yuuh dedim. Hem de büyük bir firma..Çok ayıpladım..

Ben de aynı gün başka bir firmaya ssk girişi yaptırdım, primimi ben ödiycem. Umarım problem çıkmaz 1 ay sonra doğum iznime hak kazanırım. 4 ay para alıcam yazık değil mi yani..

günayyydınnn kızlar nasılsınız bakim......

şöyle bir geçmişe göz attım.....

kayracım gözün aydın maşallah kuzuna rabbim nazarlardan korusun.....

DOKTORLA RANDEVU (Esrako senden kıskandım idare et bugünlük)

Muayene zamanımız gelmişti. Gittik. Önce indirect coombs testi istemişti. Sonuç negatif çıktı. 15 günde bir yapmamız gerekecek dedi. pufffff yani.

Yaklaşık 710 gr olmuş bizim minik.

Ve en önemlisi bebeğin başı çoook aşağıdaymış, gebelik kemeri takmamı istedi ve yatak istirahati verdi.. Eeeeee haftasonu teyzesi, hadi gel artık hadi gel artık diye diye çocuğun aklını başından aldı..

Evdeyim ama yatmam gerekecek iyi mi..puff oysa yapılacak o kadar işim varken..

Böyle işte..

Petrik, 100gr şeker yükleme yapıldı mı??
Esrako, dr değiştireceksin sanırım, hayırlısı olsun.

Hızla okudum kaçırdığım bişey var mı??

ne gezmesiii bu hafta paso evdeyimmm ama haftaya atıcam kendimi sokaklara haftaya gidelim olurmu bende gitmeyi düşünüyodum zaten pztsi konuşalım kararlaştıralım okişşş :lepi:
Aman kızlar hurmayı sakın 35lerden önce yemeye kalkmayın. Ciddi kasılma yapıyormuş diye okudum benCADIARZU
yok canım ne alakası var tam tersi hurma çok sağlıklı ve yenir ben hep yedim öyle kasılmalarımda yok..
canım inş. 100 lük iyi çıkar ama aileden genetik bi durumla alaksı olmuyor bildiğim kadarı ile gebelik şekeri apayrı bi durum..geçmiş olsun..

BABYMOM'A ıTHAFEN...

Unutmadan yazayım. Baby hani çakma rimelden kirpiklerim döküldü yazmışdın ya bir ara. Ben de geçen rimel sürdüm aaaa bir de ne göreyim kirpik kalmamış. Resmen dökülmüş kirpiklerim. Benim rimel çakma değil. Demekki hamilelikten döküldü. Saçlarım iyi bişey yok. Anlamadım. Hemen baby'ye söyleyeyim dedim. Rimelden değildir belki canım

günaydın kızlar esracım hamarat kadınsın valla işlerini hafifletmişsin bayağı benim ütüler bugüne kaldı ...
canım iki çocuk olunca zor diğeride istiyo normal olarakk ayyy pembee pembee ne gü
zelll
hem bak demişsin kızımı daha kertmedim diyeee diyorum sana bana ver kızınııı senden sarışın bi kız benden kara bi oğlan çıkarr ne güzel bi çift olurlarrr tmmııı kaydirigubbakcemile
geldim bebişimm geldimm
ahhh bende öle yapıyorum ama yinede gözüme kırışık geliyoo takıntılıyım bu konudaa bi kaç kez denedim açılmadı indirdim tekrar ütüledim tam işkence yanee -tatlicadiarzu-
KOVULDUM!!!

Yazamadım bikaç gündür.
Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. İş bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye.
yani..
valla gözünaydınmı desem geçmiş olsunmu karar veremedim hakkına hayırlısı ama tek diyeceğim hazır kovulmuşkene bi buluşma düzenleyelim delikafadulden

ayça geçmiş olsun canım bebiş iyiymiş ya sende dinlenirsin hem bu kadar çalışmaya yat dinlen
nolduuu o kadar çalıştın kendini paraladın ne biçim firmalar var yaa küfür edesim geliyo vallahi..

günaydın kızlarrrr.....,

kayracım bebişine maşallah. kocaman olmuş. nazarlardan korususn allah bebişini.

jennycim senin de bebişine maşallah. ne güsel haberler almışsın. inşalah hep böle devam eder

tazecim nası güsel bi surattır o. senin de hatların çok güsel. hemen kız kardeşine atma toğu. her bir yüz hattın kibar hokka ve narindiii tıpkı bebeton gibiiiii

testleri ii gelenler bebişinden ii haber alanlar kaç gündür forumu göstermiordu netim şimdi sayfalarım aşılıor rahat rahat. aman bişi olmasın gene.

tr ye geliorum. 1 ay sonra gelecektim ama bebeğimi riske atamayacağım. 3 ay eşimle görüşemicez çok koyuyor zaten fazla duygusalım. doktora yakın bi yerde yaşamak istiyorum yani cevabını alamadığım ağrılar sancılar bebeğime bişi olacak diye aklım gidiyor.insan hayatına hiç önem verilmior yani burda ve artık bebişler kocamanlar yakınlarımızda ii birer sağlık kuruluşu olması lazım en azından güvendiğiniz bir doktor.ruhhastası olacağım burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…