Gizzee'nin eşi geldi mi acaba? Ayçacık da yok birkaç gündür.
Kızlar bana müsade, Onur'la supernatural izleyeceğiz. Dean diye bi karakter var, bol bol bakayım ki, oğlum ona benzesin, ÇÇOOOOOOK yakışıklı olsun :)
güle güle kullansın oğluşun çok güzelmiş...kizlarr iste besikimizzz;
buarada yatagi degistirdiler ama stockta simdilik baska kalmadigi icin, hediye ceki verdiler 6 ay gecerli, yerine baka bisey bakicam,daha eksik cok 1.5 ay sonra indirimler basliyor, o zaman kullanirim, belki baska yataklar da promosyona girer nasil olsa ilk etapta besikimiz var..
herkese göre değişir bu canım ama ben çokta gerekli görmüyorum..Bebek odalarında bulunan alt açma zımbırtıları çok elzem midir? Yani altına alt açma bezi yayarak kendi yatağımızda yahut salonda koltuk üzerinde ya da herhangi bir müsait yerde bebeğin altını değişemez miyiz, zor mu olur? Tecrübeli annler lazım mı sizce o tahtadan alt açma zımbırtısı ???
hadi gözün aydın sevincin yazdıklarına oldukça yansıyo zaten :teytey:senin adına çok sevindim..kızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim haftaya cuma izine çıkıyorum kaydirigubbakcemile5 .ALLAH ım tüm bekleyenlere tez zamanda nasip etsin.oh ya sabah 11 e kadar uyucam,sonra tv karşısına gecicem.ev benim boylu boyuna...kızıma cici almaya da gidicem..çok güzel bişey.umarım sıkılmam bir zaman sonra yerimseniben
nasılda ne demek süper bence maşallah valla nazar değmesin...günaydın desem şimdi ayıp olacak sanki :)) akşam olacak neredeyse.. Umarım herkes iyidir ...Dün doktora gittik kızımızı gördük 820 gram 37 cm sanırım normal standartlardayız doktor daha iyi olabilir dedi ama sizce nasıl??? Bugün tam 25+0 olduk...
canım inşallah doğduktan sonra tam tersi olur gece uyumayan bebek çok zordur çünkü..Birinizin Kuzey ile konusmasını ıstıyorum.. bu cocuk neden beni iplemez.. neden gece boyunca uyumaz da.. saga yatma anne, sola yatma anne, amuda kalk anne der de... sabah olunca yatar uyur.. sımdıde ben onu sallıyorumm uyansın dıe ama.. beni bi tarafına takan yok yaf.. gece wc ye kalkyorumm.. karnım çizgi film karakterleri gibi yaff.. bı saga gıdıoo bı solaa... sizce dogumdan sonra beni nası geceler bekliyoryok, tahmın etmek ıstemıyorummm...
geçmiş olsun ve gözün aydın canım,,Kızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi.900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi. Kafası tam göbek deliğimin altındaydı. Yanakları tombiş tombiş olmuş yavrumun.
Yalnız iki gün su gibi akıntı olmuştu, çok az olduğu için pek dikkate almamıştım. Doktor baya önemsedi, alttan muayene etti. "Küçük bir enfeksiyon var, gebelikte normaldir, kesenin durumu iyi" dedi ve bir fitil verdi. Fitili kullanacağım şimdi.
ohh senin adına sevindim sende atlattın gözün aydın..Selam selam güzel anneler
Çok mutluyum bugün tahlillerimi yapptırdım aldım herşey çok normal çok super çıktı - her biri normal değerlerinin içinde - ilk defa 6 aydır herşeyim iyi çıkıyo - Her ay beni tedirgin edecek bişeyler bulunuyodu bu ay rahatım
Bu arada doktorum bana her gün 1 kapsül balık yağ verdi - zekası bu aydan sonra gelişiyomuş - öyle söyledi Bol bol balık yememi de söyledi - biz zaten haftanın 4 günü balık yiyoruz - bunun bebek için çok faydalı olacağını söyledi
Çikolata için epeu konuşulmuş - tabi uzmanlar daha iyi bilir ama sizde biliyosunuz ki çikolata sinir sistemini tetikliyo - yani şöyle ben çok iyi bilirim her sınav öncesi çikolatayla tıkınıyoduk daha iyi ezberleyebilmek için çinkü hafızaya iyi geliyordu - bence biraz biraz yemek hiç bişeye zarar getirmez - bu benim şahhsi düşüncem tabi
üzülme be canım genelde 50 lik te sıkça raslanabiliyo önemli olan 100 lük oda temiz çıkacaktır inanıyorum..sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
gözün aydın sende bitirdin şeker konusunu ohhh..slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
amin canım bebişine maşallah herşeyin güzel çıkması çok iyi aman allah nazarlardan korusun..neyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
Merhabalar,
Uzun süredir giremedim, geçmişi şöyle bir gözden geçirdim.. Bir kaç eksikle takım hala aynı görünüyor sevindim..
Ben de dün şeker yükleme testini yaptırdım 50 gramlık olandan.. Yüksek çıktı, canım sıkkın.. Kararsız kalıyorum.. Bir yandan çok riskli diyorlar, bir yandan da sanki şeker çocuğun zihinsel gelişimi için önemli bir bileşenmiş gibi geliyor..
Kaldı ki annem de bana hamile iken diabet olmuş (ama teşhis edilmemiş, daha sonra fark edilmiş) , bu beni sağlıklı bir bebek olmaktan alı koymamış..
Diet yapmaktan korkuyorum, yapmamaktan da korkuyorum.. İki hafta sonra tokluk şeker ölçümü yapılacak, o zamana kadar unu kesip şekere devam etme kararı verdim kendi kendime.. Umarım yürür..
Çok da bağlandık bebeklerimize değil mi, oynuyorlar, hoplayıp zıplıyorlar, hatta sizde var mı bilmiyorum benimki dışarıdan çıplak gözle rahatlıkla görülebiliyor, kolunu bacağını uzattığında.. Başına bir şey gelmesinden ödüm kopuyor..
Böyleyken böyle işte..
maşallah canım bebişin iyiymişKızlar doktordan geldim. Durumumuz maşallah iyi.900 gr. olmuşuz. suyunda iyi dedi.
ay bizimki kameraya çekiyo akşamları oturup onu izliyo bak şurası bak burası diye seviyo delikafaduldenkızlar işin komiği de kocam hastaneye gittiğimizde, ultrason ekranından gözlerini ayırmıyor.aşkım eve de alsak mı ya ne güzel 24 saat izleriz diyo...meraklı adam anacım bu babalar?sizinkiler ne alemde...
valla bende yiyorum engel olamıyorum kendimeee nutellasız olurmu yaa benim mutluluk hormonlarımı çalıştırıyo acayip şekilde alkisalkisalkisben oglumda surekli nutella yedim masalah
mavişim peygamber efendimiz (s.a.v) bi hadisinde çocuk bekleyen hanımlar hurma yesin hergün diye buyurmuş ahlakı güzel olurmuş ben hergün 1-2 tane illa yerim inşallah güzel ahlaklı olur oğlum :Saruboceq:evet canım doğuma 1 ay kala falan hergün 2-3 tane hurma yemek çok iyi geliyor diyorlar
canım umarım 100 lük iyi çıkar geçmiş olsun şeker kız olmazsın umarımmmsağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
valla benim doktorum 40. haftana gidebilirsin istedğin yere dedi bende şaşırdımmm -tatlicadiarzu-Canım neden izin vermiyo ki doktor - çok mu uzak biyere gideceksin??
Kötüsün sen neden öyle dedin şimdi???
canım gözünaydın bende seni sorucaktım iyi olman güzel..slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
sibelcim afedersin ama senin doktor biraz salak galiba hıı ne dersin?ne bilim bende anlamıyorum drumu her konuya yaklaşımı farklı birçok şeyi normal karşılıyor gereksiz görüyor ceviz mevzunuda sormuştuk birkaç ay önce bana senin annen hergün cevizmi yemiş böyle olmuşun dedi anlamadım iltifatmı etti haraketmi etti:roflol:
ay maşallah canım yaaaneyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
ne gezmesiii bu hafta paso evdeyimmm ama haftaya atıcam kendimi sokaklara haftaya gidelim olurmu bende gitmeyi düşünüyodum zaten pztsi konuşalım kararlaştıralım okişşş :lepi:ayyy yazmayı unutuum
gypsm esram yine gezmelerdesin sanırım ses soluk yok.. ya baksana beni kagıthaneye götürsene sen..:) hani şu eoru flora mı neydi sepet alcammyani bana tarif et metrobüsle falan gidilirmi ve buluşalım tuanada yakındı sanırım o taraflara oda gelir sonrada nesrinle beraber güneşliye gitces.. ayhh orda ne magazalr var varya aklına gelen tüm markalar..
yok canım ne alakası var tam tersi hurma çok sağlıklı ve yenir ben hep yedim öyle kasılmalarımda yok..Aman kızlar hurmayı sakın 35lerden önce yemeye kalkmayın. Ciddi kasılma yapıyormuş diye okudum benCADIARZU
canım inş. 100 lük iyi çıkar ama aileden genetik bi durumla alaksı olmuyor bildiğim kadarı ile gebelik şekeri apayrı bi durum..geçmiş olsun..Merhabalar,
Ben de dün şeker yükleme testini yaptırdım 50 gramlık olandan.. Yüksek çıktı, canım sıkkın.. Kararsız kalıyorum.. Bir yandan çok riskli diyorlar, bir yandan da sanki şeker çocuğun zihinsel gelişimi için önemli bir bileşenmiş gibi geliyor..
Böyleyken böyle işte..
canım iki çocuk olunca zor diğeride istiyo normal olarakk ayyy pembee pembee ne gügünaydın kızlar esracım hamarat kadınsın valla işlerini hafifletmişsin bayağı benim ütüler bugüne kaldı ...
geldim bebişimm geldimmgünaydın.. gypsm esram gelmiş hoşgeldin kuzu ya nerdesin kız perde ütülmekmidelikafadulden ben perde programında yıkıyorum ve makinadan çıkar çıkmaz asıyorum ve hiç kırışmıyor anacım ütüle ütüle bitmezki perdeler......
valla gözünaydınmı desem geçmiş olsunmu karar veremedim hakkına hayırlısı ama tek diyeceğim hazır kovulmuşkene bi buluşma düzenleyelim delikafaduldenKOVULDUM!!!
Yazamadım bikaç gündür.
Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. İş bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye.
yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?