ayça geçmiş olsun canım bebiş iyiymiş ya sende dinlenirsin hem bu kadar çalışmaya yat dinlen
nolduuu o kadar çalıştın kendini paraladın ne biçim firmalar var yaa küfür edesim geliyo vallahi..
benim de kirpiklerim döküldüüüüü.. özellikle soldakilerrr... çıkar dimi gene
Ben yeterince küfrettimözel sektör işte naparsın..
Evet dinlenme zamanı. Bu arada 14 kilo almışım. Dr kızdı bana.
(aaa dedim Gyps var ona kimse kızmıyo, niye sen bana kızıyosun böyle..)
takıl bana kaydirigubbakcemile aynı gidiyoruz bakalım nolcak bundan sonrası..gerçi ben dikkat etmeye çaılıyorum ama..2 ay öncesine kadar yapacağımı yaptım ben çok abartmıştım...cokacimcoook
esrako ben kendi şirketime kıyasla gıpta ettim açıkçası...bizde sözde herşey var..fakat icraat sıfır...bi sürü ikramiye, prim vs.hakettim açıkçası..söz de aldım onlarla ilgili olarak ama hiçbirisi yerine bence...en azından bi şekilde hakkını alıyosun...
ha nie çalışıyosun diyosan..kovulmayı bekliyorum..bari tazminatımı alabileyim diye..kendim ayrılsam hayatta vermezler...kendilerine gelince tüm prosedürler %100 uygulanıyo fakat bize gelince 0....
bir de burası küçük yer o yüzden fazla iş imkanı yok..öyle büyük şirket felan yok profesyonel..piyasaya göre iyi kazanıyorum gibi gözüküyo fakat canımı çıkarıyolar...
idare ediyoz böle..bakalım sonumuz ne olacak..
şaka yapıyor olmalısın.
o ne be? allah korusun, 1.000 tl nin üzerinde masraf çıkarmazlar inşallah. ama bu saatten sonra da doktor değiştirmek zor. hadi sen zaten memnun değildin. ben çok memnunum doktorumdan. iyice bir sorayım bakiim, belki bize özel fiyat uyguluyorlardır. tabi tabi bize anlaşmalı fiyattan herşey...
ben iki kere kürtaj oldum acıbademde, resmen 10 saat filan yatmıştım özel bir odada... yemekler olsun ilgi alaka olsun süperdi... ve beş kuruş ödememiştim... inşallah doğumda da böle olur.
kızlar ya şu alttaki linkimi nsl mavi yapıcam bi yardımcı olun onu değiştireyim bebişim erkek ya mavi olsun istiyom
kızlar bu hurma olayına benzerde bana bir turk teyze soyledi burda
hergun bir kasık zeytinyag ic dedi 1 ay kala vede kukuna zeytinyaglı pamuk koy cok kolay olur dogumun cocuk akar gider anlamazsın dedi
ohhhhhhhh doktorlara gidilmiş bebişler görülmüş maşallah.
hayırlı olsun.
kayra maşallahh ne güzel bakmıssın paşana 1400 sankı hep grlarda kalacakmısız gibi geliyordu bana.
yaw bu arada su yalancı ağrılar nasıl oluyor tam anlamadım.ara ara kasılma ağrı falan oluyor ama 2 gun önce benım tosuncuk sağ tarafa bi toplandı o kdar sert oldukı anlatamam sol taraf dümdüz sağ taraf şişti orda eller ayaklar topladı sanırım top gibi oldu o bölge korkudan elleyemedşm bir bağırdımkı eşim biraz sevdi oksadı 10-15 sanıye sonra normale dönmeye başladı.sanırım yalancı ağrı bu oluyor değilmi.başkada olmadı o sekılde ama ara ara kramp girer gibi oluyor o normal sanırım.
9 Eylüldeki doktor bana şeker yükleme için 28. hafta gel dedi. Bana geç gibi geldi, bir de Tepecik'teki doktora sordum. O da 2 hafta sonra gel yapalım, 28 çok geç dedi. Ayın 21inde yapabileceğini söyledi. Şimdi de bizim ortak sınavı 21ine koyduklarını öğrendim. Yani okuldan izin almam biraz sıkıntıya sokacak insanları. Yine de 28 bana hala geç gibi geliyor. Siz ne dersiniz?CADIARZU
benim terimlerin arasında kafam karıştı :uhm: Biri açıklayabilir mi
"sezeryen doğum " - tamam hepimiz biliyoruz
"epidural severyen" ??
"spinal sezeryan"?????
e peki "spinal epidural sezeryen" bu ne ozmaan????
kafam çorba oldu da birazcık
KOVULDUM!!!
Yazamadım bikaç gündür.
Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. İş bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye.
Doğum iznime neredeyse 1 ay kaldı, primimi ben ödeyeyim ssk 1 ay daha devam etsin dedim. KABUL EDİLMEDİ. Biraz canım sıkıldı. İşyerinde 6 ayımı doldurmama 5 güne kala çıkarıldım, yani yarım maaş tazminat hakkımı bile hesaplamışlar. Yuuh dedim. Hem de büyük bir firma..Çok ayıpladım..
Ben de aynı gün başka bir firmaya ssk girişi yaptırdım, primimi ben ödiycem. Umarım problem çıkmaz 1 ay sonra doğum iznime hak kazanırım. 4 ay para alıcam yazık değil mi yani..
KOVULDUM!!!
Yazamadım bikaç gündür.
Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. İş bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye.
Doğum iznime neredeyse 1 ay kaldı, primimi ben ödeyeyim ssk 1 ay daha devam etsin dedim. KABUL EDİLMEDİ. Biraz canım sıkıldı. İşyerinde 6 ayımı doldurmama 5 güne kala çıkarıldım, yani yarım maaş tazminat hakkımı bile hesaplamışlar. Yuuh dedim. Hem de büyük bir firma..Çok ayıpladım..
Ben de aynı gün başka bir firmaya ssk girişi yaptırdım, primimi ben ödiycem. Umarım problem çıkmaz 1 ay sonra doğum iznime hak kazanırım. 4 ay para alıcam yazık değil mi yani..
DOKTORLA RANDEVU (Esrako senden kıskandım idare et bugünlük)
Muayene zamanımız gelmişti. Gittik. Önce indirect coombs testi istemişti. Sonuç negatif çıktı. 15 günde bir yapmamız gerekecek dedi. pufffff yani.
Yaklaşık 710 gr olmuş bizim minik.
Ve en önemlisi bebeğin başı çoook aşağıdaymış, gebelik kemeri takmamı istedi ve yatak istirahati verdi.. Eeeeee haftasonu teyzesi, hadi gel artık hadi gel artık diye diye çocuğun aklını başından aldı..
Evdeyim ama yatmam gerekecek iyi mi..puff oysa yapılacak o kadar işim varken..
Böyle işte..
Petrik, 100gr şeker yükleme yapıldı mı??
Esrako, dr değiştireceksin sanırım, hayırlısı olsun.
Hızla okudum kaçırdığım bişey var mı??
günaydın kızlarrrr.....,
kayracım bebişine maşallah. kocaman olmuş. nazarlardan korususn allah bebişini.
jennycim senin de bebişine maşallah. ne güsel haberler almışsın. inşalah hep böle devam eder
tazecim nası güsel bi surattır o. senin de hatların çok güsel. hemen kız kardeşine atma toğu. her bir yüz hattın kibar hokka ve narindiii tıpkı bebeton gibiiiii
testleri ii gelenler bebişinden ii haber alanlar kaç gündür forumu göstermiordu netim şimdi sayfalarım aşılıor rahat rahat. aman bişi olmasın gene.
tr ye geliorum. 1 ay sonra gelecektim ama bebeğimi riske atamayacağım. 3 ay eşimle görüşemicez çok koyuyor zaten fazla duygusalım. doktora yakın bi yerde yaşamak istiyorum yani cevabını alamadığım ağrılar sancılar bebeğime bişi olacak diye aklım gidiyor.insan hayatına hiç önem verilmior yani burda ve artık bebişler kocamanlar yakınlarımızda ii birer sağlık kuruluşu olması lazım en azından güvendiğiniz bir doktor.ruhhastası olacağım burda.
kızlar acil yardım edin bana ben bi halt işledim sabah tost yaptım kendime tostu yedim yağın tarihine bi baktım ki 5.5.2009 yazıyo son kullanma tarihi geçmiş ayy çok korkuyorum kızlar sizce bişey olurmu ne yapsam acaba
kızlar acil yardım edin bana ben bi halt işledim sabah tost yaptım kendime tostu yedim yağın tarihine bi baktım ki 5.5.2009 yazıyo son kullanma tarihi geçmiş ayy çok korkuyorum kızlar sizce bişey olurmu ne yapsam acaba
gözün aydın canım.herşeyin güzel çıkması mutlu edici.bayağı balık tüketiyormışsun.ben haftada bir yiyorum ancakSelam selam güzel anneler
Çok mutluyum bugün tahlillerimi yapptırdım aldım herşey çok normal çok super çıktı - her biri normal değerlerinin içinde - ilk defa 6 aydır herşeyim iyi çıkıyo - Her ay beni tedirgin edecek bişeyler bulunuyodu bu ay rahatım
Bu arada doktorum bana her gün 1 kapsül balık yağ verdi - zekası bu aydan sonra gelişiyomuş - öyle söyledi Bol bol balık yememi de söyledi - biz zaten haftanın 4 günü balık yiyoruz - bunun bebek için çok faydalı olacağını söyledi
Çikolata için epeu konuşulmuş - tabi uzmanlar daha iyi bilir ama sizde biliyosunuz ki çikolata sinir sistemini tetikliyo - yani şöyle ben çok iyi bilirim her sınav öncesi çikolatayla tıkınıyoduk daha iyi ezberleyebilmek için çinkü hafızaya iyi geliyordu - bence biraz biraz yemek hiç bişeye zarar getirmez - bu benim şahhsi düşüncem tabi
geçmiş olsun.100 gr da sorun çıkmayabilir.neyseki dermensız değil.biraz dikkat edeceksin sorun kalmayacaksağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
gözün aydın canımslm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
ay kayra çok güzel haberler bunlar.oğluna maşallahneyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
canım 100 gr lık yüklemen yapılsın ona görediyete karar verilir.hem diyet yapmak sağlıksız çocuk anlamına değil tam tersi sağlıklı çocuk demektir.çünkü faydalı yiyecekleri yiyeceksin.hamileliğin göz önünde tutularak sana diyet verilecektir.inşallah gerek kalmaz 100 gr da sorun çıkmazMerhabalar,
Uzun süredir giremedim, geçmişi şöyle bir gözden geçirdim.. Bir kaç eksikle takım hala aynı görünüyor sevindim..
Ben de dün şeker yükleme testini yaptırdım 50 gramlık olandan.. Yüksek çıktı, canım sıkkın.. Kararsız kalıyorum.. Bir yandan çok riskli diyorlar, bir yandan da sanki şeker çocuğun zihinsel gelişimi için önemli bir bileşenmiş gibi geliyor..
Kaldı ki annem de bana hamile iken diabet olmuş (ama teşhis edilmemiş, daha sonra fark edilmiş) , bu beni sağlıklı bir bebek olmaktan alı koymamış..
Diet yapmaktan korkuyorum, yapmamaktan da korkuyorum.. İki hafta sonra tokluk şeker ölçümü yapılacak, o zamana kadar unu kesip şekere devam etme kararı verdim kendi kendime.. Umarım yürür..
Çok da bağlandık bebeklerimize değil mi, oynuyorlar, hoplayıp zıplıyorlar, hatta sizde var mı bilmiyorum benimki dışarıdan çıplak gözle rahatlıkla görülebiliyor, kolunu bacağını uzattığında.. Başına bir şey gelmesinden ödüm kopuyor..
Böyleyken böyle işte..
canım bişi olcağını sanmıorum.açık yağ olmadığı için paketli ürün olduğundan gıdalarda uzun oluo kullanma süresi. yani günü gününe yazmıolar son kullanmayı. her ihtimale karşı konserve paketli yağlar sütler uzun ömürlü olanlar filan aslında daha uzun süreli. bizim bunu bilmemize gerek yok . olası yanlış kullanımlarda sorun olmuor bölece. tabi haftalar geçmemesi lazım. ama 1 haftadan da bişi olmuor.
sanmıyorum cnm bişi olsun okdarcık yağdan...sana tavsiyem tostu yağsız yapman ..
bis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?