2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa şok şok kız ayçaaa biz dun ölesine espri mahiyetinde yoksa bu kız kovuldumu diye konustuk bi kaç gun girmediğin için. hay allah şimdi ne desek sana geçmiş mi olsun gözunmu aydın...CADIARZU hakkında hayırlısı neyhse iyi yönlerini düşün sende mutlu ol... bak bu satede 2.ci istanbul buluşmamıza katılabilrsin..:)

gypsm esram haftaya olmaz belki sene sonu ya okullarda hep yazılı zamanı ben çok yogunum karne öncesi ne hikmetse ögrencilerim çogalıyor hepsi son dk üşüşüyor tepeme özel ders için.. neyhse şu veledlerin snvları bitsin hem bende bu arada daha çok paralanırım..kaydirigubbakcemile3 haberleşiriz canımcım ok?tuanada gelmek istiyodu sanırsam..

ayça geçmiş olsun canım bebiş iyiymiş ya sende dinlenirsin hem bu kadar çalışmaya yat dinlen
nolduuu o kadar çalıştın kendini paraladın ne biçim firmalar var yaa küfür edesim geliyo vallahi..

Ben yeterince küfrettim özel sektör işte naparsın..

Evet dinlenme zamanı. Bu arada 14 kilo almışım. Dr kızdı bana.

(aaa dedim Gyps var ona kimse kızmıyo, niye sen bana kızıyosun böyle..)

benim de kirpiklerim döküldüüüüü.. özellikle soldakilerrr... çıkar dimi gene

Çıkar niye çıkmasın..Ben öyle umuyorum en azından...

Evet Pinky popoma tekmeyi bastılar.. Şimdilik evde yatmam gerekiyo ama, 2. buluşma zamanına göre katılırım tabi, bi risk yoksa dr. a sorup..

Ben yeterince küfrettim özel sektör işte naparsın..

Evet dinlenme zamanı. Bu arada 14 kilo almışım. Dr kızdı bana.

(aaa dedim Gyps var ona kimse kızmıyo, niye sen bana kızıyosun böyle..)

takıl bana kaydirigubbakcemile aynı gidiyoruz bakalım nolcak bundan sonrası..gerçi ben dikkat etmeye çaılıyorum ama..2 ay öncesine kadar yapacağımı yaptım ben çok abartmıştım...cokacimcoook

takıl bana kaydirigubbakcemile aynı gidiyoruz bakalım nolcak bundan sonrası..gerçi ben dikkat etmeye çaılıyorum ama..2 ay öncesine kadar yapacağımı yaptım ben çok abartmıştım...cokacimcoook

Hadi gir koluma, yürüyelim tombullar kulübüne doğru...

kızlar acil yardım edin bana ben bi halt işledim sabah tost yaptım kendime tostu yedim yağın tarihine bi baktım ki 5.5.2009 yazıyo son kullanma tarihi geçmiş ayy çok korkuyorum kızlar sizce bişey olurmu ne yapsam acaba

hmm canım haklısın yaa ben oyle yada boyle izin yada para maas hakkıım alıyorum dogru diyorsun biz burda boyle bu kadar haksızlıga bile alıskın değiliz sabancı grubundada ilk kez oluyor sanıyorum hiç duymamıstık boyle seyler o yuzden yadırgadım senin yazdıkalrını okuyunca dogru tab i havaya giden izinler falan çok h aklısın ben halime sukredeyim en iyisi yine.

yok valla nazanım saka falan yapmıyorum arayıp bi sorsana sıradan vatandas olarak sezaryan kac para diye kendi kulaklarınla duy :)

kızlar ya şu alttaki linkimi nsl mavi yapıcam bi yardımcı olun onu değiştireyim bebişim erkek ya mavi olsun istiyom

canım bunu yaptıgın yerde yanda renk secenekleri var pink blue rainbow diye ordan blue yi secip onun linkini yapıstırcan kontrol paneline

kızlar bu hurma olayına benzerde bana bir turk teyze soyledi burda

hergun bir kasık zeytinyag ic dedi 1 ay kala vede kukuna zeytinyaglı pamuk koy cok kolay olur dogumun cocuk akar gider anlamazsın dedi

ay daha neler kukuya zeytinyaglı pamuk sokmakmı uygulamayacaksın dimi baby ???

hah aynenn anlattıgın gibi iste yalancı agrı denmez aslında agrı yapmıyor rahatsızlık hissi veriyor. rahim kasılması iste boyle birsey .
bende geçen gun birkez oldu gun içinde odum koptu ne bilim devamı gelcek gibime geliyor yoksa gunde birkaç kez olması artıknormal ama daha olmadı baska zaman

bence geç yani 24-28 arası d eniyor ama ben 20 de yaptırdım çıktı sende 24 den ilerdesin yaptırabilirsin yani dusunuyorum bende benden iki ay sonra yaptıran var benim dr 28 de yaptırsaydı iki ay dır sekerim yuksek gitcekti haberim olmiycaktı neden bu karmasa var anlamıyorum yani 20 de de seker çıkabiliyorsa neden tarihler 24-28 olarak heryerde yazıyor ?
ben olsam senin yernide yaptırırdım yani

canım simdi spinal ve epidural aneztezi sekileri spinal normal spinal sezaryan falan demek daha bir kafa karıstırıyor once bunu netlestirelmi
spinal ve epidural hangisinde nedir tam emin değilim ama birinde omurilik arasına ilac verilyor yuksek dozda farklı yapıda ilac ve uzun sureli yani 2-3 saat hissizlik olusuyuor bir kerelik verilen ilacla hissizlik saatlerce suruyor sezaryan da kullanılan bu ama diyorum ya spinal mi bu epiduralmi bilmiyorum okumustum geçenlerde unuttum yine.

digeri yukarda anlattıgım hangisi ise diger secenek olanı da normal dogumda daha çok kullanılan . yani bele omurilik arasına deilde sivinin içinemi ne veriliyormus ilac yani hem uygulama hem ilac cesidi farklı ve ssık sık ilac verilmeye devam ediyor ara ara bu normal dogum için geçerli dedigim gibi. çunku sezaryandaki ilac verilis sekli ve dozu ile normal dogum yapcak insana verilse hiç his yok yani ikinma falan yapamaz bunedenle ikisi farklı aneztezi sekilleri.

normal dogumda verilen yine diyroum hangisi karıstırıyorum sık sık verilen yani ara ara belli dozlarla everilen aneztezi seklinde dogum sonrası bas agrıları daha çok oluyormus digernide olmadıgı soyleniyor ben sezaryan oldum basım falan agrımadı sonrasında belimde hiçbirsikayetim olmadı dogum sonrası.

aaa inanmıyorum ne kadar ayıp ne kadar adice hareket bu yaaa ama buyug kuçugu yok sirketin aycacım bizim burda grup sirketlerinden birinde 20 yıllık eleman durduk yere emekliligine iki ay kala isten çıkardılar herkes sok oldu ayıpladı ama oluyor iste maalesef
hmen ssk yaptırcagın biryer bulmus olman çok sevindirici vallasanslısın yinede. ee ne guzel dinlenceksin bunun tadını çıkar bari para sıkıntın çok yoksa.

şaşırmadım desem...yani çoğu özel sektör böyle güzelim..eminim bana da aynı şeyi yapacaklar..bekliyorum yakında...ama 6 senemi verdiğim için haklarımı istiyorum..
duan kabul oldu..sıkma canını....
moralini de düzelt canım...bebişin iyi bak..bol bol yat dinlen ama..evde olmanın keyfini çıkar...amuda kalkmış pozisyonda yazarsın bize...

Kızlar günaydın selam
Ayça geçmiş olsun öncelikle doktorun dediklerine uy canım bebişler çok önemli bizim için yatmak zor olur belki ama gerekliyse yapacak birşey de yok.
işten ayrılmışsın hayırlısı olsun bebeğini emzirirsin büyütürsün tekrar girersin işe

iyi yapmıssın canım konu baslıgı atmak bence okumayıda kolaylastırıyor gozden kacmalarıda hep yapabilirsin yani:)) izin verdim gitti :)))
evet canım dr deiscem bakalım memnun kalcakmıyım çokh eycanlıyım insalah memnun k alırım

canım kararına kesinlikle katılıyroum kocisinden uç ay ayrı kalman senden birsey goturymez ama yasadıgın stres sıkınıt bebegine birsey olcak korkusu allah korusun birsey olursa demiyorum bile olmadan endisesi bile yeter. bu yonden bakınca tr ye gelmelisin bencede. once bebek geliyor artık hayatında once onu sonra kendini dusunmelisin.

ay kuzum sen hala yaglı tost mu yiyorsun mid en falan yanmıyormuuu??
dun sbah sirketin orda cafede tost uma yag surmusler hadi dedim kapris yapmıyım bir gunluk birsey olmaz diyet namına birsey olmaz dedim yani yedim ama oglene kadar midem yandı aylardır yanmıyordu. nası yiyorusn yaglı tost ??

ayrıcana hiçbirsey olmaz merak etme ne kadar yag kullancanki

ayrıc a gida muhendisi bir arkadas bahsetmisti son kullanma tarihleri çok esnek yazılır insanlarnı dikkatsizligi goz onune alınır demistib mesela mayıs 2009 yazan bir urun aslında agustos 2009 son kullanma tarihlidir ama erken tarih yazılırkı insanalrın gozunden kaçarsa diye dedi yani hiçç korkma

sanmıyorum cnm bişi olsun okdarcık yağdan...sana tavsiyem tostu yağsız yapman ..

canım bişi olcağını sanmıorum.açık yağ olmadığı için paketli ürün olduğundan gıdalarda uzun oluo kullanma süresi. yani günü gününe yazmıolar son kullanmayı. her ihtimale karşı konserve paketli yağlar sütler uzun ömürlü olanlar filan aslında daha uzun süreli. bizim bunu bilmemize gerek yok . olası yanlış kullanımlarda sorun olmuor bölece. tabi haftalar geçmemesi lazım. ama 1 haftadan da bişi olmuor.

gözün aydın canım.herşeyin güzel çıkması mutlu edici.bayağı balık tüketiyormışsun.ben haftada bir yiyorum ancak

sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
geçmiş olsun.100 gr da sorun çıkmayabilir.neyseki dermensız değil.biraz dikkat edeceksin sorun kalmayacak

slm kıslar nasılsınız..1.5 haftadır yokrum pc bozuktu ..ben iim şeker testimi yaptırdım çok şükür ii çıktı diyetten yırttım..ama yine kollamaya devam etcem...
gözün aydın canım

ay kayra çok güzel haberler bunlar.oğluna maşallah1,5 kiloya bi şey kalmamış.bende heyecanlandım.kontrolüm tam bir hafta sonra.inşallah benimkide büyümüştür

canım 100 gr lık yüklemen yapılsın ona görediyete karar verilir.hem diyet yapmak sağlıksız çocuk anlamına değil tam tersi sağlıklı çocuk demektir.çünkü faydalı yiyecekleri yiyeceksin.hamileliğin göz önünde tutularak sana diyet verilecektir.inşallah gerek kalmaz 100 gr da sorun çıkmaz

esrako cnm nasılsın...geçmişi okumadım 2 haftalık geçmiş zor olurdu okumak..ama dr değişiyosun nolduki ...

ay kuzum sen hala yaglı tost mu yiyorsun mid en falan yanmıyormuuu??
dun sbah sirketin orda cafede tost uma yag surmusler hadi dedim kapris yapmıyım bir gunluk birsey olmaz diyet namına birsey olmaz dedim yani yedim ama oglene kadar midem yandı aylardır yanmıyordu. nası yiyorusn yaglı tost ??

ayrıcana hiçbirsey olmaz merak etme ne kadar yag kullancanki

ayrıc a gida muhendisi bir arkadas bahsetmisti son kullanma tarihleri çok esnek yazılır insanlarnı dikkatsizligi goz onune alınır demistib mesela mayıs 2009 yazan bir urun aslında agustos 2009 son kullanma tarihlidir ama erken tarih yazılırkı insanalrın gozunden kaçarsa diye dedi yani hiçç korkma[/QUOTE]

ya çok az bişey sürdüm üstüne canım çekti dedim şöle domatesli peynirli bi tost yapayım kendime kibrit kutusunun yarısı kadar ya sürmüşümdür ya sürmemişimdir azcık sürdüm tostu yedim tam etrafı topluyordum bi baktım paketin üstündeki tarih geçmiş ayy saol canım su serptin yüreğime bebğimde kıpır kıpır korktum valla acaba yoğurt yesemmi her ihtimale karşı hani zehri atar derlerya yoğurt için

bis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..

mavişim ben de son kullanma tarihlerinin biraz esnek yazıldığını biliyorum..bişey olmaz zaten çok az kullanmışsın...

umarım dediğiniz gibidir ayy saol canım çok rahatladım şimdi bebişime bişey olursa affetmem kendimi ayy düşünmesi bile kötü

canım maşallah bebişine. kocaman olmuş minik. bişi sorucam kızlar. 24 hafta 3 günlükken ultrasona girdim. bebiş 700 grmdı. ben 12 kilo aldım ve bebişim zayıf baya. senağlama valla protein kalsium takılıorum yani buzdolabına vitamin bar gözünle bakıorum:. akşam ne yesem acaba dediğim de mercimek filan deil biraz protein alım bakim şurdan die konuşuorum.sütün yeni adı kalsium yani aburcubursuz. peku bebem nası kilo alcek. yoksa benim haftamdan sonra mı bebeler şişio birden. yani atak mı yapıolar anlamadım. birden şişko mu olcekler.delikafadulden

esracım valla dayanabildiğim kadar dayandım. ama işin yüzü deişti artık yani bebeğime tam teşekkül sağlayacak bir yerde olmak istiyorum. hem şeker testi yapılmıo burda onu yaptırırm tetenazumu olurum yani sıradan bakımımızı da yaptırırz huzurla. kocişimi artık neten görücem. çok çok öslücemm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…