2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

canım benim doktorumda 28.haftayı uygun gördü bence telaş etme.demekki var bi bildikleri.bende 28 hafta gidicem.benim doktorumda çok tecrübeli ve baya övülen bi doktor yani senelerdir yapıyo bu işi....sen tedirgin olma he mi cnm ?

bebişin için maşalalh.büyüyorlar hızlı bi şekilde.dinlenir ve dikkat edersen o biraz yukarı çıkar çıkacaktır.

tmm canım nasıl müsait olursanız benim için farketmez ayarlar gideriss
Ben yeterince küfrettim özel sektör işte naparsın..

Evet dinlenme zamanı. Bu arada 14 kilo almışım. Dr kızdı bana.

(aaa dedim Gyps var ona kimse kızmıyo, niye sen bana kızıyosun böyle..)
ha haaa ben 14 ü geçtim cicim totalde 16 kilo aldımmm 86 yım şu anda maşallah deyin nazar değmesin kilolalarıma :roflol: anası tosun oğlu tosuncuk olcekkk
Çıkar niye çıkmasın..Ben öyle umuyorum en azından...

Evet Pinky popoma tekmeyi bastılar.. Şimdilik evde yatmam gerekiyo ama, 2. buluşma zamanına göre katılırım tabi, bi risk yoksa dr. a sorup..
ne risk olcek be ne dicen doktora arkadaşlarla buluşcaz risk varmı dicen? sanki kayak yapmaya gidicez oturcaz bi yerde,bak hele bi gelme buluşmaya o zaman senin için hiç iyi olmassss :mymeka:
ay canım tost istedi bişeycik olmas maviş gözlüm korkma senn bende kalkıp tost yapayım kendime delikafadulden
ay ben onunnn artisliğini yerimmm kameralerdan kaçıyo yanee maşallah kiloya geçmişsiniz gözün aydın canım
şeker derdinde kalkmış ortadan ohh ne güzelll oğlunuda gördünnn keyfine diyecek yokturr kaydirigubbakcemile

bu kadar muhabbet yeter kıslarr işim var bissürü pöfff
önce karnımı doyurayım sonra işime bakayım girerim ara ara öpüldünüsss

Lalcim..
canım bebetonun kilosu gayet iyi..sıkma canımı..kağan kocatepe'nin sitesinde bile 25.hafta bitimi yaklaşık 800 gr.yazıyo..
bir de biliyosun o ölçümler %100 doğru değil..tahmini..bi başka dr.a gitseydin aynı gün..o bile farklı çıkaracaktı emin ol...bebeğin zayıf olur ama sağlıklıdır..kilolu demek sağlıklı demek anlamına gelmiyor sen de biliyorsundur..güzel besleniyosan gerisini boşver..üzme kendini...

Rüzgar'a maşallahgözünaydın canım.sende kilolara geçtin artık

benim de kirpiklerim döküldüüüüü.. özellikle soldakilerrr... çıkar dimi gene

telkırmacım ve lalcim ben badem yagı surdum 2 kere kendine geldi kirpikler cok surmedim cunku gozlerimde yanma yaptı. sizde deneyin demekki donem donem olan birsey bu

canım 1 haftadan bisey olmaz hemde cok az yag surmussundur okadarcıktan bisey olmaz dert etme bebegide strese sokma

ay daha neler kukuya zeytinyaglı pamuk sokmakmı uygulamayacaksın dimi baby ??

tabiki deneyecegim bak pinky de yazmıs annesi dikissiz dogum yapmıs zeytinyagı sayesinde.normal olacaksa eger hurmayıda zeytinyagınıda deneyecegim

ne risk olcek be ne dicen doktora arkadaşlarla buluşcaz risk varmı dicen? sanki kayak yapmaya gidicez oturcaz bi yerde,bak hele bi gelme buluşmaya o zaman senin için hiç iyi olmassss :mymeka:

kaydirigubbakcemile

Yaw dedim ya dr yatak istirahati verdi diye. Haldır haldır yola dökülemem şimdi. Ayakta bile 5 dk. fazla durmuyorum.. Buluşma ayarlanana kadar geçer benimki muhakkak, gelirim yani..

ayyy ne güzel bebişler gramlardan kilolara geçiyo alkisalkisalkisbeninki ne oldu acep daha var kontrole en son 24 haftalıktı gördügümde şimdi ise 28 olduk ne olmuştur acaba bizim kuzu

mercimekim gozun aydın masallah tosun oglusuna

telkırma aslında işten cıkman bir bakıma ii olmus dinlenirsin ve bebisin yukarı cıkar bol bol uzan dik ayaklarını tepeye . her işte bir hayır vardır oyle dusun

lalcim ins bu surec kolay gecer ben bu sureci esim olmadan geciremeyecegim icin dogum icin turkiyeye gitmek istemedim nerden baksan 4 ayı bulu 40ınıda ekleyince. ama burası iran gibi deil turk dr da turk klinigide var cok sukur oyle olsa hic dusunmez senin yaptıgını yapardım

inşallah mercimekim. kilosunu şimdi bebetonun gelişiminle bağdaştırdığım için öle düşündüm. dediğin doğru yani sağlık farklı bişi tombiklik farklı bişi. ama hafif ısırmalık olsun yaaa. o koca popoyu nası ısırcam sonra

valla kirpiklerim dökülmüş boyu kısalmış ( dökülenlerin yerine çıkanlar galiba onlar) ve hepsi birbirine girmiş. tarayasım geldi. tatlı mı acı mı hangi yağ canım

buarada belki isinize yarayabilir kendime selulit kremi yaptım tamamen dogal ve etkili cunku bebiş dogunca kendimle ilgilenmek icin bi sure fırsatım olmayabilir. bebe yagına limon suyu sıktım calkaladım sabah aksam suruyorum gorunuste duzelme var ama daha cok yapmam lazım

karnımada bıraktım herseyi sadece zeytinyagı suruyorum gerci surerken ekmek bandırasım gelio :))) ama koku kalmıo ya cok garip suruosun ve cildine kokusu sinmio

Teşekkürler kızlar,
Darısı başınıza, ama sizin izniniz tam zamanında olsun tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…