9 Eylüldeki doktor bana şeker yükleme için 28. hafta gel dedi. Bana geç gibi geldi, bir de Tepecik'teki doktora sordum. O da 2 hafta sonra gel yapalım, 28 çok geç dedi. Ayın 21inde yapabileceğini söyledi. Şimdi de bizim ortak sınavı 21ine koyduklarını öğrendim. Yani okuldan izin almam biraz sıkıntıya sokacak insanları. Yine de 28 bana hala geç gibi geliyor. Siz ne dersiniz?CADIARZU
mavişim ben de son kullanma tarihlerinin biraz esnek yazıldığını biliyorum..bişey olmaz zaten çok az kullanmışsın...
bebişin için maşalalh.büyüyorlar hızlı bi şekilde.dinlenir ve dikkat edersen o biraz yukarı çıkar çıkacaktır.DOKTORLA RANDEVU (Esrako senden kıskandım idare et bugünlük)
Muayene zamanımız gelmişti. Gittik. Önce indirect coombs testi istemişti. Sonuç negatif çıktı. 15 günde bir yapmamız gerekecek dedi. pufffff yani.
Yaklaşık 710 gr olmuş bizim minik.
Ve en önemlisi bebeğin başı çoook aşağıdaymış, gebelik kemeri takmamı istedi ve yatak istirahati verdi.. Eeeeee haftasonu teyzesi, hadi gel artık hadi gel artık diye diye çocuğun aklını başından aldı..
Evdeyim ama yatmam gerekecek iyi mi..puff oysa yapılacak o kadar işim varken..
Böyle işte..
Petrik, 100gr şeker yükleme yapıldı mı??
Esrako, dr değiştireceksin sanırım, hayırlısı olsun.
Hızla okudum kaçırdığım bişey var mı??
tmm canım nasıl müsait olursanız benim için farketmez ayarlar giderissgypsm esram haftaya olmaz belki sene sonu ya okullarda hep yazılı zamanı ben çok yogunum karne öncesi ne hikmetse ögrencilerim çogalıyor hepsi son dk üşüşüyor tepeme özel ders için.. neyhse şu veledlerin snvları bitsin hem bende bu arada daha çok paralanırım..kaydirigubbakcemile3 haberleşiriz canımcım ok?tuanada gelmek istiyodu sanırsam..
ha haaa ben 14 ü geçtim cicim totalde 16 kilo aldımmm 86 yım şu anda maşallah deyin nazar değmesin kilolalarıma :roflol: anası tosun oğlu tosuncuk olcekkkBen yeterince küfrettimözel sektör işte naparsın..
Evet dinlenme zamanı. Bu arada 14 kilo almışım. Dr kızdı bana.
(aaa dedim Gyps var ona kimse kızmıyo, niye sen bana kızıyosun böyle..)
ne risk olcek be ne dicen doktora arkadaşlarla buluşcaz risk varmı dicen? sanki kayak yapmaya gidicez oturcaz bi yerde,bak hele bi gelme buluşmaya o zaman senin için hiç iyi olmassss :mymeka:Çıkar niye çıkmasın..Ben öyle umuyorum en azından...
Evet Pinky popoma tekmeyi bastılar.. Şimdilik evde yatmam gerekiyo ama, 2. buluşma zamanına göre katılırım tabi, bi risk yoksa dr. a sorup..
ay canım tost istedi bişeycik olmas maviş gözlüm korkma senn bende kalkıp tost yapayım kendime delikafaduldenkızlar acil yardım edin bana ben bi halt işledim sabah tost yaptım kendime tostu yedim yağın tarihine bi baktım ki 5.5.2009 yazıyo son kullanma tarihi geçmiş ayy çok korkuyorum kızlar sizce bişey olurmu ne yapsam acaba
ay ben onunnn artisliğini yerimmm kameralerdan kaçıyo yanee maşallah kiloya geçmişsiniz gözün aydın canımbis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
bu kadar muhabbet yeter kıslarr işim var bissürü pöfff
önce karnımı doyurayım sonra işime bakayım girerim ara ara öpüldünüsss
Rüzgar'a maşallahbis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
BABYMOM'A İTHAFEN...
Unutmadan yazayım. Baby hani çakma rimelden kirpiklerim döküldü yazmışdın ya bir ara. Ben de geçen rimel sürdüm aaaa bir de ne göreyim kirpik kalmamış. Resmen dökülmüş kirpiklerim. Benim rimel çakma değil. Demekki hamilelikten döküldü. Saçlarım iyi bişey yok. Anlamadım. Hemen baby'ye söyleyeyim dedim. Rimelden değildir belki canım
benim de kirpiklerim döküldüüüüü.. özellikle soldakilerrr... çıkar dimi gene
kızlar acil yardım edin bana ben bi halt işledim sabah tost yaptım kendime tostu yedim yağın tarihine bi baktım ki 5.5.2009 yazıyo son kullanma tarihi geçmiş ayy çok korkuyorum kızlar sizce bişey olurmu ne yapsam acaba
ay daha neler kukuya zeytinyaglı pamuk sokmakmı uygulamayacaksın dimi baby ??
ne risk olcek be ne dicen doktora arkadaşlarla buluşcaz risk varmı dicen? sanki kayak yapmaya gidicez oturcaz bi yerde,bak hele bi gelme buluşmaya o zaman senin için hiç iyi olmassss :mymeka:
kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?