2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

şşşşşşşş. gyps duymasın, gözünün yaşına bakmaz yer seni.. Hımmm zeytinyağlı baby..ben de yiyebilirim aslında.. delikafadulden

bu arada benim bacaklarım 2 gündür pul pul..kupkuru..krem sürüyorum yine beyazlıyo..banyoda da bebe yağı ile yağlanıyodum..ama çok feci...dr.susuzluktan dedi..su içiyodum ama sanırım daha fazla içmem gerekecek..

ozaman ben hemen kacayım kimse yemeden :)))

saka bi yana sabahtan beri utu yaptm hic hoslanmam zorlana zorlana yaptım evi toparlayıp yemek yapmam gerek ne yapcamıda bilmiorum kafam karmakarısık 3 saat sonrada gezmeye gidicem gezme deilde sohbet kuran meclisi yani haftada bir gitmeye calısıyorum bebeisimin dini egitimi icin yararlı olsun die hemde ruhum temizlenio

mercimekim sudanda olabilir. ama cok su ic 2 lt iciosan 3 icmeye gayret et. yuzune surdugun tonikle bacaklarını silebilirsin tonik cok ii geliomus ben eskiden tonik olarak gulsuyu kullanıodum yuzume simdi bisi kullanmıorum arada bacaklarıma suruyorum ii gelebilir denemeni tavsiye ederim

he buarada duş jelinide bıraktım kendime saf zeytinyagı sabunu aldım karnımı vucudumu banyoda onunla yıkıyorum bacaklarımıda kabak lifiyle iice keseliorum ozellikle arkalarını popoyu ve selulitli bolgeleri

arkadaşlar hepinize günaydın.. geçmişi okudum da ... şeker yüklemesinden ve bebklerin kilo ve boylarından bahsetmişsiniz. ben bugün itibariyle 26+6 yım ve şeker yüklemem daha yapılmadı. dr a gitmemme de daha 10 gün var. çok mu geç kaldı bizim dr acaba.?

bide benim bebiş 24 haftalıkken 851 gr, 25 haftalıkken 956 gr boyu da 36 cm di... çok mu iri bibebebk olcak yaaa... dr lar iri ve uzun olcak dedi ama.sizinkiler daha normal ölçülerde sanki. benimkinde bi tuhaflık mı var..

ayyy sabah sabah paranoyak oldum gennee
zaten hava çookkk güzel çalışamıyorum bi türlüüü-tatlicadiarzu-

Kızlarrrr, balkonumdaki bitkiler bayağı büyüdü..
en üsttekiler cherry domates,
ortadakiler biber,
en alttakiler de dere otu olacak..

günaydın kızlarr.ayyyhh 2gündür giremiyorum,netimizde problem var,süreklı hattan düşüyorum.bugun artık dayandıgı yere kadar burdayım delikafadulden

dün doktora gıttım kuzumu gördümm hihoyyyt ayyy cok tatlıydı teyzelerı.profilden bize poz verdı.durmadan usg cıktısına bakıyorum.öpüyorum prensesımı Şeniz bebişim tam 1040 gr olmus(maşşalah bebişime)bebişimin suyu falanda iyiymiş.bası asagıdaydı ama gun içinde on kere dönüyodur dımı dedı ben de evet dedım.kimi zaman tekmlerı midemde kimi zaman sol yada sag kasıgımda

Son düzenleme:

28. haftaya kadar şeker testini yaptırman gerek sanıyorum. Dr. a tekrar gidip hatırlat istersen..
Gebelik sitelerinden bak canım ortalamanın üstünde miymiş bebeğinin kilosu diye. Bana çok fazla gelmedi ama .. Hem her ultrason cihazında farklı sonuç verebiliyo unutma. O tahmini bir rakam.bebeğin ağırlığını tartıya koyup ölçmüyorlar ki, tahmini hacimden çıkan bir ölçü o. Kafanı takma..

kızlar moralim çok bozuldu sabah sabah halbuki ne güzel neşem vardı(((

biliyorsunuz perşembe günü kanamam yüzünden dr. gidip muayene olmuştum bana günde 3 tane progestan kullanmamı istemişti tedbir amaçlı olması için neyse nerdeyse haftası geldi 1 kutu bitmek üzere artı çok fazla şikayetim oldu onla ilgili kabuz oldum karnım çok gaz yaptı bana ilacı verirkende bitince yeniden başla falan demedi bende onu sormak için aradım kanamam falan yok 1 kutu bitmek üzere yeniden kullanacakmıyım dedim bana bi çemkirdi ben sana kanaman bitince bırak diye birşey demedim ki dedi bende bir kutu bitmek üzere bir daha kullanacakmıyım diye sormak için aramıştım dedim devam edeceksin dedi ama moralim çok bozuldu ok. yanlış zamanda aramış olabilirim ama terslemesine gerek yoktu bu bitince yeniden yazdır ilaca devam edeceksin diyebilirdi neyse moralimi çok bozdu.....daha muayeneye gitmeme 10 gün var taaa ayın 23. de.....

bi deniycem bakalım..kaşısam, kaşı beni diyo resmen..şu duş jeli mevzuu da mantıklı geldi..ben de zeytinyağlı sabun alayım bakıyim..

artı megadyn pronatala başlayadım bu ay oda bitiyor onada devam edecekmiyim onuda bilmiyorum onuda sordum ama bana çemkirirken dr. arada kaynadı gitti soruma cevap bile vermedi....devam ederim sanırım bilmiyorum ama....

maşallah kuzuma..

üzücü...bi dr.a yakışmayan hareket...

aaaaaaaaaaaa ne biçim doktor yahu ben doktorum beni rahatlatıyor diye seçtim sırf bu kadını güler yüzlü tatlı dilli diye.. yahu insan bi düşünür bu kadın ham,le hormonlar altüst ben biraz daha kibar olayım diye.. heyy Ya Rabbim...,sıkma canını boşver...

Ayçaaaaaa o biberler çok sık olmuş bunlar tohumdan çıkanlarsa eger artık onları köklerinden söküp yeniden saksıya seyrek seyrek ekmen lazım gerçi sen biliyosundur...

milkshake başka dr.yokmu kuzum oralarda? seni terslemeye kimsenin hakkı yok biliyosun...her ne olursa olsun, o an sinirli bile olsa, sen onun hastasısın, ebesinin hayrına bakmıyo sana, para kazanıyo senden, sen de tersleseydin..tövbe tövbee..

evriş ya sen benim annem olsana be..heyalimdeki annesin..hiç bir şey paylaşamadım ben annemle yaaa.özendim kuzeye valla.
Yaff hanımlar, şeyini altın iple dikseler.. gene 9 mılyar cok be anamm.... ne yapıyor bunlar boyle :1shok:

Furkooooooooooo

Yalancı kasılma oldu mu kendımızı Cesme'nın sularına atalım dıorumm.. vucut şoka gırer kasılmayı felan unutur, ne dersin, olar mı??????
sen beni öldürcen mi çıldırtcan mı gadınsırnaşık şey
ben anca gelebildim doktorun yanından- sordum yolculuğu - önlerde oturmak şartıyla hiç bir tehlike yok dedi - senin zaten sorunsuz geçiyo şikayetin de yok gidebilirsin dedi Çok mutlu oldum valla alkisalkisalkis
nereye gidiyorsun jenny ben yine kaçırdım..sende furko gibi deizlere mi atıcan kendini?kasılmaya falan da iyimiş bak evriş dedi..at anam at..
kızlar ya şu alttaki linkimi nsl mavi yapıcam bi yardımcı olun onu değiştireyim bebişim erkek ya mavi olsun istiyom
bi yardım edin şu garibe dünden beri soruyor..bilsem gaga işlerini ben ederdim
kızlar bu hurma olayına benzerde bana bir turk teyze soyledi burda

hergun bir kasık zeytinyag ic dedi 1 ay kala vede kukuna zeytinyaglı pamuk koy cok kolay olur dogumun cocuk akar gider anlamazsın dedi
onu boşver de babay şöyle kahveli bir selülit tarifi vardı neydi ya? bir daha yazsana..çok makbule geçer.
burkocum ben 26 da gittim..doktorla bazı hadiseler yaşadık..yaptıramadım testi..sonra doktorumu değiştirdim o da 29. haftada çağırdı..takmıyorum kafama..bir risk görseydi erkenden çağırırdı..bıktım uğraşamayacağım doktorlarla..
ne oldu yine? ben niye kaçırdım..sezeryan olunca anne olmuyor muymuşuz? ne alaka şimdi ya..bazen doğurmak karnında taşımak anne olmaya yetmezken ve çoğu bunu haketmezken..kızdım şimdi
tebüğü yedin yani...sıkma canını balım..vardır bir hayır..dinlenirsin güzel güzel..tabi izin işi yüzünden üsüldün biraz..ama halledilecek eminim.

Ben yeterince küfrettim özel sektör işte naparsın..

Evet dinlenme zamanı. Bu arada 14 kilo almışım. Dr kızdı bana.

(aaa dedim Gyps var ona kimse kızmıyo, niye sen bana kızıyosun böyle..)
sırnaşık şey:roflol:esrayı geç..ne demiştim biz hamileysek esra ne esra hamileyse biz neyiz..unut esrayı sil kafandan..başlık taklidin de süper yani..esraları rol model olarak seçtiğini gözlemliyorum.

Kızlarrrr, balkonumdaki bitkiler bayağı büyüdü..
en üsttekiler cherry domates,
ortadakiler biber,
en alttakiler de dere otu olacak..

maşallah..afiyetle yersin..evdesin de artık dinlenirsin bol bol..bu hamile kemeri ne bu arada..?:bbo:

haklısınız kızlar ama akıllısı beni bulmazki.... inanın çok moralim bozuldu ben sana heray belli bir ücret karşılığı geliyorsam gerekli yada gereksiz benim her soruma cevap vermek zorundasın beni azarlamak zorunda değilsin....çok sinir oldum durduk yere.... ilaca devam edeyim mi yada bırakayım mı demek suçmu ya.....inanın ilacı yazarken muayeneden yeni çıkmış oluyorsun biliyorsunuz hiçbirşey sormak insanın aklına gelmiyor sonradan geliyor soracakları vs. oda bana söylemeyince ben nerden bileyim devam edeceğimi yada bırakacağımı....

slm kızlar kaç gündür uğruyamadım topiğe gaçmişte birikmiş göz atamadım umarım herkes iidir

artı megadyn pronatala başlayadım bu ay oda bitiyor onada devam edecekmiyim onuda bilmiyorum onuda sordum ama bana çemkirirken dr. arada kaynadı gitti soruma cevap bile vermedi....devam ederim sanırım bilmiyorum ama....

Niye tersler ki bu drlar anlamam. Madem tahammülün yok niye dr oldun demi..

USG fotosunu eklesene biz de bakalım miniğe..

Sıkma canınııı.

milksahake biliyor musun bilmiyorum ben de beni çok üzen hiç haketmediğim bazı olaylar yaşadım ilk defa gittiğim ve gitmek zorunda olduğum bir doktorla..sonra toptan hastaneyi değiştirdim..ve ona gereken cevabı da verdim..insan hamile olunca daha bir hassas davranması gerekiyor doktorların..gittiğinde bence rahatsızlığını belirt..yine aynı şekilde davranırsa zaten ona güvenmen zor olur..belki de çok geç olmadan değiştirirsin..

ohh maşşalah bebişine,benım bebeişte dün itibarıyle 1045gr cıktı.haftamda 27+2 tam gununde yanı kuzuum.Allah ım hayırlısıyla saglıkla kucagımızaalmayı nasip etsın inşallah

canım nıye bebişin zayıf olsun,24.haftada daha kac gram olcakkı?bence gayte normal.bak bı sıte verıyım
http://www.e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/fetal_kilo_boy_tahmini.asp
canım burda ortalama agırlık veboyları verılmıs.eger bu ölçümlerin altında olursa doktorun uyarırdı canım.bencemaşşalah bebişinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…