buarada belki isinize yarayabilir kendime selulit kremi yaptım tamamen dogal ve etkili cunku bebiş dogunca kendimle ilgilenmek icin bi sure fırsatım olmayabilir. bebe yagına limon suyu sıktım calkaladım sabah aksam suruyorum gorunuste duzelme var ama daha cok yapmam lazım
karnımada bıraktım herseyi sadece zeytinyagı suruyorum gerci surerken ekmek bandırasım gelio :))) ama koku kalmıo ya cok garip suruosun ve cildine kokusu sinmio
arkadaşlar hepinize günaydın.. geçmişi okudum da ... şeker yüklemesinden ve bebklerin kilo ve boylarından bahsetmişsiniz. ben bugün itibariyle 26+6 yım ve şeker yüklemem daha yapılmadı. dr a gitmemme de daha 10 gün var. çok mu geç kaldı bizim dr acaba.?
bide benim bebiş 24 haftalıkken 851 gr, 25 haftalıkken 956 gr boyu da 36 cm di... çok mu iri bibebebk olcak yaaa... dr lar iri ve uzun olcak dedi ama.sizinkiler daha normal ölçülerde sanki. benimkinde bi tuhaflık mı var..
ayyy sabah sabah paranoyak oldum gennee
zaten hava çookkk güzel çalışamıyorum bi türlüüü-tatlicadiarzu-
mercimekim sudanda olabilir. ama cok su ic 2 lt iciosan 3 icmeye gayret et. yuzune surdugun tonikle bacaklarını silebilirsin tonik cok ii geliomus ben eskiden tonik olarak gulsuyu kullanıodum yuzume simdi bisi kullanmıorum arada bacaklarıma suruyorum ii gelebilir denemeni tavsiye ederim
he buarada duş jelinide bıraktım kendime saf zeytinyagı sabunu aldım karnımı vucudumu banyoda onunla yıkıyorum bacaklarımıda kabak lifiyle iice keseliorum ozellikle arkalarını popoyu ve selulitli bolgeleri
günaydın kızlarr.ayyyhh 2gündür giremiyorum,netimizde problem var,süreklı hattan düşüyorum.bugun artık dayandıgı yere kadar burdayım delikafadulden
dün doktora gıttım kuzumu gördümm hihoyyyt ayyy cok tatlıydı teyzelerı.profilden bize poz verdı.durmadan usg cıktısına bakıyorum.öpüyorum prensesımı Şeniz bebişim tam 1040 gr olmus(maşşalah bebişime)bebişimin suyu falanda iyiymiş.bası asagıdaydı ama gun içinde on kere dönüyodur dımı dedı ben de evet dedım.kimi zaman tekmlerı midemde kimi zaman sol yada sag kasıgımda
kızlar moralim çok bozuldu sabah sabah halbuki ne güzel neşem vardı(((
biliyorsunuz perşembe günü kanamam yüzünden dr. gidip muayene olmuştum bana günde 3 tane progestan kullanmamı istemişti tedbir amaçlı olması için neyse nerdeyse haftası geldi 1 kutu bitmek üzere artı çok fazla şikayetim oldu onla ilgili kabuz oldum karnım çok gaz yaptı bana ilacı verirkende bitince yeniden başla falan demedi bende onu sormak için aradım kanamam falan yok 1 kutu bitmek üzere yeniden kullanacakmıyım dedim bana bi çemkirdi ben sana kanaman bitince bırak diye birşey demedim ki dedi bende bir kutu bitmek üzere bir daha kullanacakmıyım diye sormak için aramıştım dedim devam edeceksin dedi ama moralim çok bozuldu ok. yanlış zamanda aramış olabilirim ama terslemesine gerek yoktu bu bitince yeniden yazdır ilaca devam edeceksin diyebilirdi neyse moralimi çok bozdu.....daha muayeneye gitmeme 10 gün var taaa ayın 23. de.....
aaaaaaaaaaaa ne biçim doktor yahu ben doktorum beni rahatlatıyor diye seçtim sırf bu kadını güler yüzlü tatlı dilli diye.. yahu insan bi düşünür bu kadın ham,le hormonlar altüst ben biraz daha kibar olayım diye.. heyy Ya Rabbim...,sıkma canını boşver...kızlar moralim çok bozuldu sabah sabah halbuki ne güzel neşem vardı(((
biliyorsunuz perşembe günü kanamam yüzünden dr. gidip muayene olmuştum bana günde 3 tane progestan kullanmamı istemişti tedbir amaçlı olması için neyse nerdeyse haftası geldi 1 kutu bitmek üzere artı çok fazla şikayetim oldu onla ilgili kabuz oldum karnım çok gaz yaptı bana ilacı verirkende bitince yeniden başla falan demedi bende onu sormak için aradım kanamam falan yok 1 kutu bitmek üzere yeniden kullanacakmıyım dedim bana bi çemkirdi ben sana kanaman bitince bırak diye birşey demedim ki dedi bende bir kutu bitmek üzere bir daha kullanacakmıyım diye sormak için aramıştım dedim devam edeceksin dedi ama moralim çok bozuldu ok. yanlış zamanda aramış olabilirim ama terslemesine gerek yoktu bu bitince yeniden yazdır ilaca devam edeceksin diyebilirdi neyse moralimi çok bozdu.....daha muayeneye gitmeme 10 gün var taaa ayın 23. de.....
evriş ya sen benim annem olsana be..heyalimdeki annesin..hiç bir şey paylaşamadım ben annemle yaaa.özendim kuzeye valla.Dido Hemsırenın dıpnotu:
Dido Hemşiremmmm,
Anası zaten gece hayatını severdi.. sıkı da gezerdi.. jubılemıızı yaptık, cocugumuzu karnımıza koyduk, elimizi, etegimizi cektik.. ama kumarım yoktur, kahveye gitmem, sigara da içmem.. ama içkim vardır, yannıs bunyem kuvvetlıdır, sarhoş falan olmam.. evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvelllllaaahhhhhhhhhhhh oğlum da anası gibi olcekkk... olcek kiiii, tadı çıkcek.... hatta annesi 50 sıne de gelse ona eşlik bile etcek... bize gelin olmayı düşünmeyen kızınn aklına şaşarrımmmm zatenn cicimmmmmmmm
Yaff hanımlar, şeyini altın iple dikseler.. gene 9 mılyar cok be anamm.... ne yapıyor bunlar boyle :1shok:
sen beni öldürcen mi çıldırtcan mı gadınsırnaşık şeyFurkooooooooooo
Yalancı kasılma oldu mu kendımızı Cesme'nın sularına atalım dıorumm.. vucut şoka gırer kasılmayı felan unutur, ne dersin, olar mı??????
nereye gidiyorsun jenny ben yine kaçırdım..sende furko gibi deizlere mi atıcan kendini?kasılmaya falan da iyimiş bak evriş dedi..at anam at..ben anca gelebildim doktorun yanından- sordum yolculuğu - önlerde oturmak şartıyla hiç bir tehlike yok dedi - senin zaten sorunsuz geçiyo şikayetin de yok gidebilirsin dedi Çok mutlu oldum valla alkisalkisalkis
bi yardım edin şu garibe dünden beri soruyor..bilsem gaga işlerini ben ederdimkızlar ya şu alttaki linkimi nsl mavi yapıcam bi yardımcı olun onu değiştireyim bebişim erkek ya mavi olsun istiyom
onu boşver de babay şöyle kahveli bir selülit tarifi vardı neydi ya? bir daha yazsana..çok makbule geçer.kızlar bu hurma olayına benzerde bana bir turk teyze soyledi burda
hergun bir kasık zeytinyag ic dedi 1 ay kala vede kukuna zeytinyaglı pamuk koy cok kolay olur dogumun cocuk akar gider anlamazsın dedi
burkocum ben 26 da gittim..doktorla bazı hadiseler yaşadık..yaptıramadım testi..sonra doktorumu değiştirdim o da 29. haftada çağırdı..takmıyorum kafama..bir risk görseydi erkenden çağırırdı..bıktım uğraşamayacağım doktorlarla..9 Eylüldeki doktor bana şeker yükleme için 28. hafta gel dedi. Bana geç gibi geldi, bir de Tepecik'teki doktora sordum. O da 2 hafta sonra gel yapalım, 28 çok geç dedi. Ayın 21inde yapabileceğini söyledi. Şimdi de bizim ortak sınavı 21ine koyduklarını öğrendim. Yani okuldan izin almam biraz sıkıntıya sokacak insanları. Yine de 28 bana hala geç gibi geliyor. Siz ne dersiniz?CADIARZU
ne oldu yine? ben niye kaçırdım..sezeryan olunca anne olmuyor muymuşuz? ne alaka şimdi ya..bazen doğurmak karnında taşımak anne olmaya yetmezken ve çoğu bunu haketmezken..kızdım şimdiNie ben dedıkoducu olayım ki:)))) burada arayıp bulup,okuyun diyen dedıkoducu olmuo mu ki :))))) tessüff ederimm yani :)))
Ya sezeryan olan olur, normal dogurmak ısteyen dogurur.. sezeryan olan anne degıldır mantıgı ne kadar sığ bir dusunce.. ne manyakca.. sezeryan dogurmak keyfı de olabılır, zorunlu da olabilir.. insanlar cok buyuk konusuyor.. yazarken ıkı kere dusunmek lazım sözleri.. hele hele bu yaslardaki ınsanların.
tebüğü yedin yani...sıkma canını balım..vardır bir hayır..dinlenirsin güzel güzel..tabi izin işi yüzünden üsüldün biraz..ama halledilecek eminim.KOVULDUM!!!
Yazamadım bikaç gündür.
Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. İş bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye.
Doğum iznime neredeyse 1 ay kaldı, primimi ben ödeyeyim ssk 1 ay daha devam etsin dedim. KABUL EDİLMEDİ. Biraz canım sıkıldı. İşyerinde 6 ayımı doldurmama 5 güne kala çıkarıldım, yani yarım maaş tazminat hakkımı bile hesaplamışlar. Yuuh dedim. Hem de büyük bir firma..Çok ayıpladım..
Ben de aynı gün başka bir firmaya ssk girişi yaptırdım, primimi ben ödiycem. Umarım problem çıkmaz 1 ay sonra doğum iznime hak kazanırım. 4 ay para alıcam yazık değil mi yani..
DOKTORLA RANDEVU (Esrako senden kıskandım idare et bugünlük)
Muayene zamanımız gelmişti. Gittik. Önce indirect coombs testi istemişti. Sonuç negatif çıktı. 15 günde bir yapmamız gerekecek dedi. pufffff yani.
Yaklaşık 710 gr olmuş bizim minik.
Ve en önemlisi bebeğin başı çoook aşağıdaymış, gebelik kemeri takmamı istedi ve yatak istirahati verdi.. Eeeeee haftasonu teyzesi, hadi gel artık hadi gel artık diye diye çocuğun aklını başından aldı..
Evdeyim ama yatmam gerekecek iyi mi..puff oysa yapılacak o kadar işim varken..
Böyle işte..
Petrik, 100gr şeker yükleme yapıldı mı??
Esrako, dr değiştireceksin sanırım, hayırlısı olsun.
Hızla okudum kaçırdığım bişey var mı??
sırnaşık şey:roflol:esrayı geç..ne demiştim biz hamileysek esra ne esra hamileyse biz neyiz..unut esrayı sil kafandan..başlık taklidin de süper yani..esraları rol model olarak seçtiğini gözlemliyorum.Ben yeterince küfrettimözel sektör işte naparsın..
Evet dinlenme zamanı. Bu arada 14 kilo almışım. Dr kızdı bana.
(aaa dedim Gyps var ona kimse kızmıyo, niye sen bana kızıyosun böyle..)
artı megadyn pronatala başlayadım bu ay oda bitiyor onada devam edecekmiyim onuda bilmiyorum onuda sordum ama bana çemkirirken dr. arada kaynadı gitti soruma cevap bile vermedi....devam ederim sanırım bilmiyorum ama....
ohh maşşalah bebişine,benım bebeişte dün itibarıyle 1045gr cıktı.haftamda 27+2 tam gununde yanı kuzuum.Allah ım hayırlısıyla saglıkla kucagımızaalmayı nasip etsın inşallahbis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
canım maşallah bebişine. kocaman olmuş minik. bişi sorucam kızlar. 24 hafta 3 günlükken ultrasona girdim. bebiş 700 grmdı. ben 12 kilo aldım ve bebişim zayıf baya. senağlama valla protein kalsium takılıorum yani buzdolabına vitamin bar gözünle bakıorum:. akşam ne yesem acaba dediğim de mercimek filan deil biraz protein alım bakim şurdan die konuşuorum.sütün yeni adı kalsium yani aburcubursuz. peku bebem nası kilo alcek. yoksa benim haftamdan sonra mı bebeler şişio birden. yani atak mı yapıolar anlamadım. birden şişko mu olcekler.delikafadulden
esracım valla dayanabildiğim kadar dayandım. ama işin yüzü deişti artık yani bebeğime tam teşekkül sağlayacak bir yerde olmak istiyorum. hem şeker testi yapılmıo burda onu yaptırırm tetenazumu olurum yani sıradan bakımımızı da yaptırırz huzurla. kocişimi artık neten görücem. çok çok öslücemm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?