sağolun kızlar
şimdi öğrendim sonucu açlık 95 1. saat 171 dediler :1shok:
doktorumla daha konuşamadım yarın 100 gr lık yapılacak kesin
slm kızlar. dün gece hiç uyumadım. 20-25 dk bi kasılmalarım sertleşmelerim oldu. zaten karnım kasılınca bir ağrı da girior. dk filan tutup ağladım tüm gece. sabahta doktora gittim. 20 dk kontrol etti ve bir kere bile kasılmadım yani şu an bile oluor. kasılmaların artması tehlikeliymiş. dengesiz olması sorun deilmişmiş. ama yani kasılma önleyici bişi yok mu. ben karnımın sertleşmesinden sıkıldım artık. korkuorum çok.kasık ağrılarım da vardı. bebeğin ağırlığı baskı yapıomuş vıd vıdı vıdı doktorculuk oynuolar burda. bi alete bağla tut 1 saat kardeşim. neymiş anlayalım .
mayıs annelerine bi bakın ya herkes doğurmuşşşşşşş 2 kişi kalmışşş bizde temmuzda dökülmeye başlıcaz mııı mayısın yarısı olmadan doğumlar bitmişşş
neyse kapris yapmayayım şimdi.
kızlar doktorum çok güzel şeyler söyledi.biraz kilomla alay etti ama olsun...toplamda 10 kilo almışım nisan mayıs ayında 1 kilo almışım.nst de sancım yani kasılmam çıkmadı.rahim ağzı kapalı ve ölçümü iyi.
bebişim 40 cm olmuş ve 1400 gram.suyum yeterli ve çok temiz.hala 5 gün önde gidiyoruz ama doktorum satı baz alıyor sata görede 28+2.doğum 26 temmuz ve allahım sıkıntı vermezse normal doğum olacak.hep evdeydim ve yatıyordum ya günlük yarım saat yürü artık dedi sevindim...herşey güzeldi allahım hep güzel haberler duyurmayı nasip etsin inşallah...
Bebeklerde zeka gelişimi hamilelikte başlıyor dediniz. Anne adayları nasıl beslenmelidir? ...........bunu daha önceden duymuştum çok yerden araştırdım kesinlikle önerilmiyor ama benim cnm çok midye çekiyor önceden ayy iğrenç derdim tadına bile bakmadığım midyeyle geçen sene tanıştım daha birbirimize doyamadan hamile kaldım cokacimcoook
KOVULDUM!!!
Yazamadım bikaç gündür. Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. İş bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye. Doğum iznime neredeyse 1 ay kaldı, primimi ben ödeyeyim ssk 1 ay daha devam etsin dedim. ..
Mercimekim senin de 1 kiloyu geçmiş Rüzgar oğlun ha..maşallah. Biz gr lardayız henüz.. Ama baya hareketlendi, hani hep şikayet ediyordum ya..
Mercimekim senin de 1 kiloyu geçmiş Rüzgar oğlun ha..maşallah. Biz gr lardayız henüz.. Ama baya hareketlendi, hani hep şikayet ediyordum ya..
bi deniycem bakalım..kaşısam, kaşı beni diyo resmen..şu duş jeli mevzuu da mantıklı geldi..ben de zeytinyağlı sabun alayım bakıyim..
tickerın doğruysa gr larda olman gerekiyor zaten..bu arada senin muhtemel doğum neydi?hiç birimizinki tutmayacak bence ama merak ettim..sonnuncu doğuranlardan olacan galiba.
canım ya,boşver bu doktorları topa tutmak lazımda işte neyse.bozma moralını,dahadogru dürüst konusmasını bile öğrenenmıs insan için yapılacak seyler cok azdır herzaman.dövünsekte parcalasakta kendımızı adam olmıycak insan olmuyo işte.neysekı kanaman falan devam etmıyo enaızndan bu iyi bişe.onu düşünüp kendını bi iyilik yap canım :1hug:kızlar moralim çok bozuldu sabah sabah halbuki ne güzel neşem vardı(((
biliyorsunuz perşembe günü kanamam yüzünden dr. gidip muayene olmuştum bana günde 3 tane progestan kullanmamı istemişti tedbir amaçlı olması için neyse nerdeyse haftası geldi 1 kutu bitmek üzere artı çok fazla şikayetim oldu onla ilgili kabuz oldum karnım çok gaz yaptı bana ilacı verirkende bitince yeniden başla falan demedi bende onu sormak için aradım kanamam falan yok 1 kutu bitmek üzere yeniden kullanacakmıyım dedim bana bi çemkirdi ben sana kanaman bitince bırak diye birşey demedim ki dedi bende bir kutu bitmek üzere bir daha kullanacakmıyım diye sormak için aramıştım dedim devam edeceksin dedi ama moralim çok bozuldu ok. yanlış zamanda aramış olabilirim ama terslemesine gerek yoktu bu bitince yeniden yazdır ilaca devam edeceksin diyebilirdi neyse moralimi çok bozdu.....daha muayeneye gitmeme 10 gün var taaa ayın 23. de.....
minik hoşgeldin.maşallah bebişine..yoksun bu aralar..göbüş şovu da açtın bir şey eklemiyorsun.ekle de bir bakayım..benimki de kız bir de satımız aynı sanırım.
edit: yok satımız aynı değil herhalde senin 27+2 görünüyor benim + 4
günaydın fıstık annişler ve tatlı bebişleri....geçmişi okudum ama hepsine direk cevaplar yazmam çok uzuun sürecek. sıkıntılı anlarınızı okuduğıumda sizin kadar üzülüp bebeişlerinizle ilgili güzel haberlerinizi aldıkçada bi o kadar da sevindiğimi bilmenizi isterim..
teyzeleri benim oğluşumda dün kontrole gittik. 28+1 haftamızdyız. şeker yüklemesi yapıldı 117 çıktı ondan yırttık:) sonra bi kaç kan tahlilim yapıldı. ellerimde ve gece yatarken kalçalarımda ağrılı diyebileceğim kadar fazla uyuşmalarım olduğunu söylemiştim doktorma. neyse kanda ters bişeyler olmadığını ama yinede rahatlatması için magnezyum hapı yazdı.. sizlerdede bunu kullanan oldumu?
bu arada Doruk umuz 1500 gram olmuş yaa inanamadım birden kilo almış. en son 24. haftada 450 gramdı. boyumuzu ise bilmiyorum malesef doktorum bunu ölemiceni söyledi.
bebişim başıda ultrasonda 28+5 günlük çıkıyo bacak ölçümünde ise 28+0 veriyo. yani başımız 5 gün önde gidiyo sürkli. kızlar yaa ben normal doğum istiyorum ama bu başımız başımıza bi iş açmasa bari
MERCİMEKİm. o pullanma hem susuzluktan hemde yanlış sabun duş jeli kullanımından cnm.gecen yıl duş jeli beni de pul pul döktü.çünkü cildim zaten kuru yapılıymış.şimdi bende zeytinyağlı sabun ve ya dove sabunu varya onu kullanıyorum.ara sırada bebe yağı sürüyorum çok iyi geliyo...dene derim...cildini kurutan jel ve sabun kullanmaa he mii sengözlerimebaksanab
Hayırlısı olsun güzelim sıkma canını. İşverenler malesef çok acımasız oluyorlar. Allahtan başka bir yere giriş yaptırabilmişsin. Doğum izni ve diğer avantajlardan yararlanabileceksin değil mi bu durumda?
Canııııım çok tatlı büyümüşler. Oy oy yerim senin çerilerini ben. Sanki biraz fazla sık gibi geldi bana. Seyreltmen gerekebilir. agaclar.nette resmi ekleyip sordun mu? Daha iyi verim alman için seni yönlendirirler.
tickerın doğruysa gr larda olman gerekiyor zaten..bu arada senin muhtemel doğum neydi?hiç birimizinki tutmayacak bence ama merak ettim..sonnuncu doğuranlardan olacan galiba.
kızlar moralim çok bozuldu sabah sabah halbuki ne güzel neşem vardı(((
biliyorsunuz perşembe günü kanamam yüzünden dr. gidip muayene olmuştum bana günde 3 tane progestan kullanmamı istemişti tedbir amaçlı olması için neyse nerdeyse haftası geldi 1 kutu bitmek üzere artı çok fazla şikayetim oldu onla ilgili kabuz oldum karnım çok gaz yaptı bana ilacı verirkende bitince yeniden başla falan demedi bende onu sormak için aradım kanamam falan yok 1 kutu bitmek üzere yeniden kullanacakmıyım dedim bana bi çemkirdi ben sana kanaman bitince bırak diye birşey demedim ki dedi bende bir kutu bitmek üzere bir daha kullanacakmıyım diye sormak için aramıştım dedim devam edeceksin dedi ama moralim çok bozuldu ok. yanlış zamanda aramış olabilirim ama terslemesine gerek yoktu bu bitince yeniden yazdır ilaca devam edeceksin diyebilirdi neyse moralimi çok bozdu.....daha muayeneye gitmeme 10 gün var taaa ayın 23. de.....
kızlar moralim çok bozuldu sabah sabah halbuki ne güzel neşem vardı(((
Bi aksilik çıkmazsa yararlanabilecem gibi gözüküyor.
Eveet aklıma gelmedi hiç..bi bakayım
Ağustos sonu gibi gözüküyor. 25-26 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?