canı hayırdır merak ettım nıye alttan muayene oldun,bı sorunmu vardı? altan muayene için bıraz erken geldı sankı banadaondan sordumAklıma geldikçe nasıl heyecanlanıyorum, nasıl anlatamam. Yaa dün doktor alltan muayene ederken korkudan resmen uçukladım nasıl doğuracağım beaaa.:1shok:
günaydın fıstık annişler ve tatlı bebişleri....geçmişi okudum ama hepsine direk cevaplar yazmam çok uzuun sürecek. sıkıntılı anlarınızı okuduğıumda sizin kadar üzülüp bebeişlerinizle ilgili güzel haberlerinizi aldıkçada bi o kadar da sevindiğimi bilmenizi isterim..
teyzeleri benim oğluşumda dün kontrole gittik. 28+1 haftamızdyız. şeker yüklemesi yapıldı 117 çıktı ondan yırttık:) sonra bi kaç kan tahlilim yapıldı. ellerimde ve gece yatarken kalçalarımda ağrılı diyebileceğim kadar fazla uyuşmalarım olduğunu söylemiştim doktorma. neyse kanda ters bişeyler olmadığını ama yinede rahatlatması için magnezyum hapı yazdı.. sizlerdede bunu kullanan oldumu?
bu arada Doruk umuz 1500 gram olmuş yaa inanamadım birden kilo almış. en son 24. haftada 450 gramdı. boyumuzu ise bilmiyorum malesef doktorum bunu ölemiceni söyledi.
bebişim başıda ultrasonda 28+5 günlük çıkıyo bacak ölçümünde ise 28+0 veriyo. yani başımız 5 gün önde gidiyo sürkli. kızlar yaa ben normal doğum istiyorum ama bu başımız başımıza bi iş açmasa bari
pardon dide..yanlış anladım bana sordun sandım..pardoooon...
kızlar ya bişi diycem ama kızmayınn ben 13 günde 1,5 kg aldım...çok mu sizce nasıl dikkat mi edeyim.sabah sabah o baskülü camdan atmamak için zor tuttum kendimi..bir teselli verrrrr iiinn senağlama
ayrıca mercimekim ve minik kelebek teyzeleri dombili bebeklerde tam sevilecek oluyo dimi.. inş. doğumdan sonrada bi ısıırkta sizelere verebiliriz. :)
canım benim hiç telaşlanmaya gerek yok. o bir dönem oluyo demekki. benimde geçen ay iki hatada 1,5 kilo aldığım olmuştu. ama sonraki 15 günde tık yok herşeyide aynı yediğim ve hatta yürüyüşlerimi boşladığım haftalarda hiç kilo almadım. sanırım bebişimiz bu hafta bi atak yapıyo asıl kiloyunun çoğunu o alıyo. ben dün gittiğimde doktora bunu daha net anladım:)
ayrıca mercimekim ve minik kelebek teyzeleri dombili bebeklerde tam sevilecek oluyo dimi.. inş. doğumdan sonrada bi ısıırkta sizelere verebiliriz. :)
canım özele mi gidiyosun bilmem ama.bazı özeller artık insanı parasıyla rezil ediyolar.ssk hastaneleri bile daha anlayışlı oluyo bazen.doktora bak be ne bağrıyosun bu senin hem hastan hem müşterin ya,terbiyesizlik etmiş.sen tabiki arayıp soracaksın.sonuçta bir can taşıyosun.hiç tınlama bence aklına ne gelirse ara sor....ıçını yırtsın isterse bebişine bişi olursa ki ALLAH korusun senin için yanacak...yerimseniben
geçmiş olsun cnm kanaman mı oldu ...progestan etkisi olmas diye biliyorum 3. aya kadar etkilidr o hap neyse dr bi bildiği vardır ..peki kanama nerdn oluyo sebep ne. densiz işte düşüncesiz:mymeka: dr boışver üsme tatlı canını...yazdığı sonuçta bir kutu hap e sonrasıda sankiş söleseydinya tekrar al diye iç diye..aman bide ona takılma cnm bebişini düşün onunla konuş:1hug:
gözün aydın.maşallahgünaydın kızlarr.ayyyhh 2gündür giremiyorum,netimizde problem var,süreklı hattan düşüyorum.bugun artık dayandıgı yere kadar burdayım delikafadulden
dün doktora gıttım kuzumu gördümm hihoyyyt ayyy cok tatlıydı teyzelerı.profilden bize poz verdı.durmadan usg cıktısına bakıyorum.öpüyorum prensesımı Şeniz bebişim tam 1040 gr olmus(maşşalah bebişime)bebişimin suyu falanda iyiymiş.bası asagıdaydı ama gun içinde on kere dönüyodur dımı dedı ben de evet dedım.kimi zaman tekmlerı midemde kimi zaman sol yada sag kasıgımda
,milks cnm benimde 4 ayımda kahve akıntılarım olmuştu başka dr gitmiştim progestan vermişti pek fayda olcak diye içmemiştim çünkü 3. aydan sora plesentaya bırakıyo görevini progestanın etkisi olmuyo..sonra kendi dr gitmiştim bunu verd diye içme dedi etkisi olmas dedi zati kanam nerden geldi belli diildi bbekle alakalı bişi diildi...seninkide öleymiş..yat dinlen yorma kendini..ve sakın üzme kendini bunu dikkate al....
Hayırlısıyla bebişlerimizi zamanında kucaklarımıza alırız inş
mutlu sona yaklaştıkça insan tedirginde oluyor
milkshake yedek doktor edinmek lazım valla bu doktorları görünce sen olmadı başka doktora da git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?