2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Aklıma geldikçe nasıl heyecanlanıyorum, nasıl anlatamam. Yaa dün doktor alltan muayene ederken korkudan resmen uçukladım nasıl doğuracağım beaaa.:1shok:
canı hayırdır merak ettım nıye alttan muayene oldun,bı sorunmu vardı? altan muayene için bıraz erken geldı sankı banadaondan sordum

ohh maşşşalh bebişinee.kızz 1500gr nezaman oldu senın bebiş.valla başı bi iş acarm başınızabılmem ama kılosu acacak gıbı duruyo sankı.tosuncukmu gelıyo neee

kızlar ya bişi diycem ama kızmayınn ben 13 günde 1,5 kg aldım...çok mu sizce nasıl dikkat mi edeyim.sabah sabah o baskülü camdan atmamak için zor tuttum kendimi..bir teselli verrrrr iiinn senağlama

kızlar ya bişi diycem ama kızmayınn ben 13 günde 1,5 kg aldım...çok mu sizce nasıl dikkat mi edeyim.sabah sabah o baskülü camdan atmamak için zor tuttum kendimi..bir teselli verrrrr iiinn senağlama

canım benim hiç telaşlanmaya gerek yok. o bir dönem oluyo demekki. benimde geçen ay iki hatada 1,5 kilo aldığım olmuştu. ama sonraki 15 günde tık yok herşeyide aynı yediğim ve hatta yürüyüşlerimi boşladığım haftalarda hiç kilo almadım. sanırım bebişimiz bu hafta bi atak yapıyo asıl kiloyunun çoğunu o alıyo. ben dün gittiğimde doktora bunu daha net anladım:)

ayrıca mercimekim ve minik kelebek teyzeleri dombili bebeklerde tam sevilecek oluyo dimi.. inş. doğumdan sonrada bi ısıırkta sizelere verebiliriz. :)

ayrıca mercimekim ve minik kelebek teyzeleri dombili bebeklerde tam sevilecek oluyo dimi.. inş. doğumdan sonrada bi ısıırkta sizelere verebiliriz. :)

evet canım tombik bebekler herzaman cok daha iyi oluyo.yanı cok olmamak kaydıyla bence 3750ile 4000 gram arasında dogması cok güzel.çünkü ele avuca gelıyo ozaman ,zayfı bebek cok zor inşaallah hepimiz zamanında yada zamanına yakın haftalarda dogururuz.

canım valla sağol moral oldu.hiç hayatımda bu kadarr kısa sürede baskül ibreyi 1,5 kg vurmamıştı.inş dediğin gibi miniğm alıyodur.gerçi sadece karnımda hızlı bi büyüme oldu galiba haklısın..he yooo:sm_cool:

sözüm ona özel hastaneye gidiyorum ama beklediğim ilgiyi göremedim malesef sıradan bir muayene topsana konuşma dahil 15 dk. bulmuyor hemen bebeğin ölçümlerini bakıyor kol, bacak vs. herneyse ok. muayene bitti bu kadar öyle uzun uzadıya bebeği bile göremiyorum....

yok canım şükür kanamam yok bir daha olmaz inşallah ama geçen haftaki gelen kan için progestan başlattı günde 3 tane hap bitecek devam edecekmiyim diye sordum sorun bu yani.....kanamanın sebebi belli değil alttan muayene oldum şükür rahimde açılma yada yumuşama yokmuş yani gebelikle ilgili gelen bir kanama değilmiş ancak rahim ağzımda yaralar varmış ondan dolayı gelebilir yada herhangi bir dış yüzey kanaması olabilirdedi.... öyle işte... bende duymuştum progestanın 3 aydan sonra faydası yok diye ama 7. aya girdik yeniden başladık bilmiyorum devam et dediğine göre demek ki bir faydası var yada psikolojik olarak beni rahatlatmak içinmi yapıyor onuda bilmiyorum.....

şu özel hastanelerde hastayı hasta deil tl olarak görüolar ya ondan oluo. adamın vazifesi bu yani o zaman yapmasın mesleğini sevmiosa.

gözün aydın.maşallah

,milks cnm benimde 4 ayımda kahve akıntılarım olmuştu başka dr gitmiştim progestan vermişti pek fayda olcak diye içmemiştim çünkü 3. aydan sora plesentaya bırakıyo görevini progestanın etkisi olmuyo..sonra kendi dr gitmiştim bunu verd diye içme dedi etkisi olmas dedi zati kanam nerden geldi belli diildi bbekle alakalı bişi diildi...seninkide öleymiş..yat dinlen yorma kendini..ve sakın üzme kendini bunu dikkate al....

Hayırlısıyla bebişlerimizi zamanında kucaklarımıza alırız inş
mutlu sona yaklaştıkça insan tedirginde oluyor
milkshake yedek doktor edinmek lazım valla bu doktorları görünce sen olmadı başka doktora da git

ya ben bebişimin resminden bişi alamıyom dr kafadan çekiyo 2 boyutlu olduğundanmı...sadece 4lüusg fotosu var her gittiğimde fotosunu alıyom ama bişi anlaşılmıyo..siz nasıl alıyosunuz usg farkımı

selam arkadaşlar,
herkese güzel bir gün diliyorum. sabah niyetlendim günaydın demeye ama siteyle problem yaşadım. ancak müsait oldum yazmak için.
şimdi biraz geçmişi okumaya çalışayım.
MıNıKKELEBEK, alışveriş yapabildin mi haftasonu?

DıDECıM o kahveli tarif selülit deil olusan catlakları gecirmek icindi onu hamişlikten sonra yapıcam suan neresi catlak bilmiorumki. tarifi net hatırlamıorum ama 3 kasık kahveye 1 limon suyumuydu nerydi karıstırıp catlaklı bolgeyi ovuyosumussun sonra yıkıomussun 2 gun yapıp 1 gun dinleniomussun . sitenin catlak bolumunde olması gerek canım net tarif ordan bakarsın

MERCIMEKIM sakın ha kasıma karnını filan o kasınmalar yırtıklara sebep oluyomus işte catlakların arası genisliomus.

aslında bende dus jelimden memnundum ama bu aralar bu tip seylere sardım kabak lifiyle guzel keselensin die sabun almak istedim burdada nerden bulayım yosun sabununu yerine zeytinyaglı sabun aldım şimdilik boyle gider ben bıkanaka kadar. bi donemim olur boyle bişilerle oyalanacak :)

BABY, senin şu zeytinyağı tavsiyeni çok tuttum. ben büyüklerin bu tarz önerilerini ciddiye alıyorum, gerçekten bi bildikleri oluyor. ben de normal doğum istediğim için son ay zeytinyağı içeceğim ve de süreceğim. sağol canım

kızlar, ben JENNY nin gönderdiği "iyi ki sezeryan olmuşum" diyenler topiğindeki tartışmalara dalmışım. insanlar ne kadar saldırganlaşabiliyorlar demek ki doğumdan sonra ruh halimiz bu kadar bozulacak mı bizim de....

evet bende öyle düşünüyorum ama birden bırakmak istemiyorum biliyorsunuz az çok biz bu çocuk için çok uğraştık allah korusun birşey olunca insan keşke diyor biliyormusun o yüzden faydası olsada olmasada ileride acaba içsemiydinm demekten iyidir yapacak birşey yok... dün net üzerinden soru cevap veren bir dr. var ona sordum kadın doğumcu oda hormonlar üzerinde faydası var kullanın bir dahaki dr. muayenesine kadar da devam edin muayene sonucu dr. devam yada bırakma kararı verir uygulama doğru demiş o yüzden biraz daha içim rahat etti mecbur devam edicem....

canım daha önce dış gebelikten sonra epey bir dr. değiştiridiğim için eşim pek yanaşmıyor bunuda tavsiye üzerine edindik işte 7 aydır devam ediyorum bu saatten sonrada eşim dr. değiştirmeme izin vermez şurda doğuma ne kaldı falan diyecek şimdi dr. yüzünden eşimlede tartışmak istemiyorum ne yapalım bugünlük affediyorum dr. bakalım muayenede 10 gün sonra ne olur bilemiyorum:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…