ya ben bebişimin resminden bişi alamıyom dr kafadan çekiyo 2 boyutlu olduğundanmı...sadece 4lüusg fotosu var her gittiğimde fotosunu alıyom ama bişi anlaşılmıyo..siz nasıl alıyosunuz usg farkımı
DOKTORLA RANDEVU (Esrako senden kıskandım idare et bugünlük)
Muayene zamanımız gelmişti. Gittik. Önce indirect coombs testi istemişti. Sonuç negatif çıktı. 15 günde bir yapmamız gerekecek dedi. pufffff yani.
Yaklaşık 710 gr olmuş bizim minik.
Ve en önemlisi bebeğin başı çoook aşağıdaymış, gebelik kemeri takmamı istedi ve yatak istirahati verdi.. Eeeeee haftasonu teyzesi, hadi gel artık hadi gel artık diye diye çocuğun aklını başından aldı..
Evdeyim ama yatmam gerekecek iyi mi..puff oysa yapılacak o kadar işim varken..
Böyle işte..
Petrik, 100gr şeker yükleme yapıldı mı??
Esrako, dr değiştireceksin sanırım, hayırlısı olsun.
Hızla okudum kaçırdığım bişey var mı??
bis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
günaydın kızlarr.ayyyhh 2gündür giremiyorum,netimizde problem var,süreklı hattan düşüyorum.bugun artık dayandıgı yere kadar burdayım delikafadulden
dün doktora gıttım kuzumu gördümm hihoyyyt ayyy cok tatlıydı teyzelerı.profilden bize poz verdı.durmadan usg cıktısına bakıyorum.öpüyorum prensesımı Şeniz bebişim tam 1040 gr olmus(maşşalah bebişime)bebişimin suyu falanda iyiymiş.bası asagıdaydı ama gun içinde on kere dönüyodur dımı dedı ben de evet dedım.kimi zaman tekmlerı midemde kimi zaman sol yada sag kasıgımda
al hemen de yavru kaçmasın..kuzey güneye inmiş..seninki daha güneye inmesin..
ağustos ortası doğurabilirsin o zaman..ben de temmuz sonu gibi öyleyse..benim 8 ağustos görünüyor..hayırlısıyla sağlıkla bir doğusaydık..bu aralar hep doğumumu düşünür oldum..sabah gözümü bir açıyorum aklıma geliyor..gece yatağa yatıyorum yine..ani olmasından korkuyorum..inşallah öyle olmaz :çok üzgünüm:
kızlar ya bişi diycem ama kızmayınn ben 13 günde 1,5 kg aldım...çok mu sizce nasıl dikkat mi edeyim.sabah sabah o baskülü camdan atmamak için zor tuttum kendimi..bir teselli verrrrr iiinn senağlama
bende supernatural fanatigiyim, ozellikle Dean'insengözlerimebaksanabyerimseniben
KOVULDUM!!!
Yazamadım bikaç gündür.
Ve nihayet işten ayrıldım.Çıkarıldım desem daha doğru olur. Beklemiyor değildim. İş bitti yavaş yavaş kapanıyor şantiye.
Doğum iznime neredeyse 1 ay kaldı, primimi ben ödeyeyim ssk 1 ay daha devam etsin dedim. KABUL EDİLMEDİ. Biraz canım sıkıldı. İşyerinde 6 ayımı doldurmama 5 güne kala çıkarıldım, yani yarım maaş tazminat hakkımı bile hesaplamışlar. Yuuh dedim. Hem de büyük bir firma..Çok ayıpladım..
Ben de aynı gün başka bir firmaya ssk girişi yaptırdım, primimi ben ödiycem. Umarım problem çıkmaz 1 ay sonra doğum iznime hak kazanırım. 4 ay para alıcam yazık değil mi yani..
tazecim nası güsel bi surattır o. senin de hatların çok güsel. hemen kız kardeşine atma toğu. her bir yüz hattın kibar hokka ve narindiii tıpkı bebeton gibiiiii
tr ye geliorum. 1 ay sonra gelecektim ama bebeğimi riske atamayacağım. 3 ay eşimle görüşemicez çok koyuyor zaten fazla duygusalım. doktora yakın bi yerde yaşamak istiyorum yani cevabını alamadığım ağrılar sancılar bebeğime bişi olacak diye aklım gidiyor.insan hayatına hiç önem verilmior yani burda ve artık bebişler kocamanlar yakınlarımızda ii birer sağlık kuruluşu olması lazım en azından güvendiğiniz bir doktor.ruhhastası olacağım burda.
kızlar acil yardım edin bana ben bi halt işledim sabah tost yaptım kendime tostu yedim yağın tarihine bi baktım ki 5.5.2009 yazıyo son kullanma tarihi geçmiş ayy çok korkuyorum kızlar sizce bişey olurmu ne yapsam acaba
bis de dr.dan geldik tizeleri...
allahıma çok şükür herşey normal seyrinde..Rüzgar'ım 1030 gr.olmuş...normal değerlerde olduğunu söyledi dr...rutin vücut ölçümleri yapıldı...boyumuz da 36 cm civarında..
sıpa yüzünden fotoğraf verirken çok zorladı..hemen çeviriverdi..artistler gibi eliyle kapattı sürekli, zor zor alabildik..usg nin yaymış olduğu dalgalardan rahatsız oluyomuş o yüzden çeviriyomuş kafasını...
güzel geçti yani...
şeker testini yenilemeyelim, gerek yok dedi dr..baya bi alt sınıırlarda olduğu için gerek görmedi..kansızım ama, kan hapı günde 2 ye devam...
mutluyuz biz anlıycağınız..
ayyy ne güzel bebişler gramlardan kilolara geçiyo alkisalkisalkisbeninki ne oldu acep daha var kontrole en son 24 haftalıktı gördügümde şimdi ise 28 olduk ne olmuştur acaba bizim kuzu
günaydın kızlarr.ayyyhh 2gündür giremiyorum,netimizde problem var,süreklı hattan düşüyorum.bugun artık dayandıgı yere kadar burdayım delikafadulden
dün doktora gıttım kuzumu gördümm hihoyyyt ayyy cok tatlıydı teyzelerı.profilden bize poz verdı.durmadan usg cıktısına bakıyorum.öpüyorum prensesımı Şeniz bebişim tam 1040 gr olmus(maşşalah bebişime)bebişimin suyu falanda iyiymiş.bası asagıdaydı ama gun içinde on kere dönüyodur dımı dedı ben de evet dedım.kimi zaman tekmlerı midemde kimi zaman sol yada sag kasıgımda
artı megadyn pronatala başlayadım bu ay oda bitiyor onada devam edecekmiyim onuda bilmiyorum onuda sordum ama bana çemkirirken dr. arada kaynadı gitti soruma cevap bile vermedi....devam ederim sanırım bilmiyorum ama....
Kızlar bu arada sabah idrar ve tokso sonuçlarımı almaya gittim doktora. Toksoda problem yok ama idarada enfeksiyon çıktı. İdrar kültürü istedi dr. Cuma öğleden sonra alıcam. Sanırım ben gene vajinal mantar gibi bişi oldum. Gerçi koku ya da kaşıntı ya da renk yok ama? Başka ne olur ki?
Dünürcüm megadyn çok feci kabızlık yaptı bana. Kullanamadım elevite geçtim. Bana da doktor elimdekini bitirmemi, bir daha vitamine gerek olmadığını söyledi. Kalsiyuma geçtik. Son plakaya başladım. Bİr daha elevit kullanmayacağım. Şu kan haplarını da bitirseydik de, iştahım azcık kapansaydı yaf :icecream:
Kızlar bu arada sabah idrar ve tokso sonuçlarımı almaya gittim doktora. Toksoda problem yok ama idarada enfeksiyon çıktı. İdrar kültürü istedi dr. Cuma öğleden sonra alıcam. Sanırım ben gene vajinal mantar gibi bişi oldum. Gerçi koku ya da kaşıntı ya da renk yok ama? Başka ne olur ki?
Ha bu arada; sıcaklar gelsın dıye mıyavlayan arkadaslara ıthafen.. dısarıda sıcaklık 30 derecenın ustunde.. seyınden ter akıyor ınsanın.. hayırlı ugurlu olsun vatana mılletee !!!
Ha bu arada; sıcaklar gelsın dıye mıyavlayan arkadaslara ıthafen.. dısarıda sıcaklık 30 derecenın ustunde.. seyınden ter akıyor ınsanın.. hayırlı ugurlu olsun vatana mılletee !!!
Burdayım ben burdayım kaydirigubbakcemile2 Haftasonu denize girmeyi planlıyorum, 30 derecede denize girilir artık değil mi =))) Yihhuuuuuu :dance:
ben de budayım...:icecream:a.s.
E yafrum sinsi oluyormus yaa bu ıdrar zımbırtısı.. gecmıs olsun kuzum.. neysekı cozumu olan seyler.. yapcak bısı yok.
canım ben yanlış yazmışım sinirden megadyn kaç aydır kullanıyorum zaten bana progestan kabuz yaptı 7 gündür onu kullanıyorum o günden sonra hep böyleyim.... ben Mağnezyum yazacaktım megadyn yazmışım.... mağnezyumum bitiyor ilk defa bu ay başladık devam edecekmiyim etmeyecekmiyim bilmiyorum bu dr. çok kızdırdı beni çokkklava:
dünürcüm geçmiş olsuna.s.mantar gebeliğin son aylarında çok görülürmüş..... inşallah diğer sonuçların iyi çıkar sonuçta antibiyotik falan kullanırsın geçer burdaki ismini hatırlamıyorum ama birkaç arkadaşımızın başına daha gelmişti çok şükür bir dahaki tahlilde herşey normaldi....sanırım kayranındı onunda kaşındı yada herhangi bir belirti yoktu ama enfeksiyon çıkmıştı......
Sana kızarımmo camdan senı de ben atarımm.. alla alla yaaa, neye dıkkat edeceksın ki.. olacak tabı kı..
tamam tamam kısmaşimdi yemek söledim gene götücem sırf sen kızdın diye cokacimcoook
milks magnesyumu devam edersin sana yararı olur ...bol su içiyomusun bu arada
Kızlar bugün hastanede elinde katater olan, karnı büyükçe bir hatun gördüm. Hemen atladım; "başlıyor mu?" diye. "Doğum mu ?" dedi, evet deyince "yok daha 30 haftalığım" dedi. Tam ikiz mi diyecektim ki, GYPSY ve dişçideki kız geldi aklıma. Sustum, oturdum. Çünkü karnı yusyuvarlaktı :CüvCüv: Affet beni çingenem :)
Tabe canım, aman allah dermansız dert vermesin. Bunlar basit şeyler...
Sağol yafrum, doktorunun kulaklarını bir de ben çınlattım.. Hatta al sana konuyla ilgili bir de karikatür göndereyim. Seninki bunun doktor versiyonu olsun yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?