2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya ben bebişimin resminden bişi alamıyom dr kafadan çekiyo 2 boyutlu olduğundanmı...sadece 4lüusg fotosu var her gittiğimde fotosunu alıyom ama bişi anlaşılmıyo..siz nasıl alıyosunuz usg farkımı

al canım bendende o kadar dr. bir resim veriyor muayene sonrası inan hiçbirşeye benzemiyor neresinin resmi hiç anlamıyorum zaten siyah beyaz bebekte büyüdüğü için bütün olarak göremiyoruz verdiği resimler öylece duruyor hala bakıyorum birşeye benzemiyor.... yalnız geçen ay renkli detaylı ultrasona girmiştik onun resimleri var birkaç tane onlarda çok net anlaşılıyor ama normal dr. ultrasonundan hiçbirşey anlamıyorum bende....evet sanırım usg farkı var.....

Masallah kuzuna.. cocugun aklını basından almayın.. sonra bakın nerelere düşüoo kafası..

Maaaşşşşşaallahh vallaa... darısı bızım basımıza ınsallahh.

Kızlarrrr, balkonumdaki bitkiler bayağı büyüdü..
en üsttekiler cherry domates,
ortadakiler biber,
en alttakiler de dere otu olacak..

Çok gusel gorunuyorlar.. ellerine saglık.

Demek ki ne kadar guzel bakıyorus evlatlarımıza.. ne mutlu bıze yaa.. sana da masallahh kuzum.Ellerine sağlık.

al hemen de yavru kaçmasın..kuzey güneye inmiş..seninki daha güneye inmesin..

laelaelaelaelae Kuzeye didimm.. giderken Dido tize ni de gotur dıe :))

Hepimiz de durum aynı.. emin olabilirsin..

Dido.. daha sık gırmeye calıssan sahane olacak... senı ozluyorum ben yaa.

kızlar ya bişi diycem ama kızmayınn ben 13 günde 1,5 kg aldım...çok mu sizce nasıl dikkat mi edeyim.sabah sabah o baskülü camdan atmamak için zor tuttum kendimi..bir teselli verrrrr iiinn senağlama

Sana kızarımm o camdan senı de ben atarımm.. alla alla yaaa, neye dıkkat edeceksın ki.. olacak tabı kı..

bende supernatural fanatigiyim, ozellikle Dean'insengözlerimebaksanabyerimseniben

Ah yaaa, o yok mu o ??? Brad Pitt bir, Dean iki ! Ama nasıl olur da bir insan evladı bu kadar yakışıklı ve düzgün olabilir... Püüffff...

Allam yaa, şu özel sektör ne acımasız... Geçmiş olsun Ayçacım, inşallah her şey istediğin gibi olur...

Lalcim, sağol canım :) Ne güzel iltifatlar bunlar.. Ama ne de olsa İzmir kızıyız değil mi yafrum =) Ayrıca ne zman geliyorsun? Ne kadar kalacaksın, hep burada msn artık?

Olmaz bişi. Arkadaşlar söylemiş, o tarih hem esnektir, hem de en kötü saklama koşullarında geçerlidir. Sürekli dolapta durduğu sürece bişi olmaz. Ama zaten çıkarmışsın sanırm ki; bence hiç iyi yapmamışsın. 1 fincancık da istifra etsen vücut tüm mineral, vitamin, yararlı ne varsa atıyormuş vücuttan. Çok elzem bir şey olmadıkça istifra etmemek gerek. Şimdi bütün gün meyve - sebze ye, soda ve meyve suyu iç tamam mı?

Maşallah maşallah Rüzgar Bey'e... inşallah 2000 li 3000 li gramlarını da görürüz...

ayyy ne güzel bebişler gramlardan kilolara geçiyo alkisalkisalkisbeninki ne oldu acep daha var kontrole en son 24 haftalıktı gördügümde şimdi ise 28 olduk ne olmuştur acaba bizim kuzu

Olmuştur annesi =)

EEEeee??? Nerde foto?

artı megadyn pronatala başlayadım bu ay oda bitiyor onada devam edecekmiyim onuda bilmiyorum onuda sordum ama bana çemkirirken dr. arada kaynadı gitti soruma cevap bile vermedi....devam ederim sanırım bilmiyorum ama....

Dünürcüm megadyn çok feci kabızlık yaptı bana. Kullanamadım elevite geçtim. Bana da doktor elimdekini bitirmemi, bir daha vitamine gerek olmadığını söyledi. Kalsiyuma geçtik. Son plakaya başladım. Bİr daha elevit kullanmayacağım. Şu kan haplarını da bitirseydik de, iştahım azcık kapansaydı yaf :icecream:

Kızlar bu arada sabah idrar ve tokso sonuçlarımı almaya gittim doktora. Toksoda problem yok ama idarada enfeksiyon çıktı. ıdrar kültürü istedi dr. Cuma öğleden sonra alıcam. Sanırım ben gene vajinal mantar gibi bişi oldum. Gerçi koku ya da kaşıntı ya da renk yok ama? Başka ne olur ki?

AYÇA, kovulmayı zaten bekliyor ve istiyor olduğun için üzülmedim. çok ayıp etmişler ama neyse ki sen işini başka firmada halletmişsin. ne kadar ince hesap yaptırıyor insana para değil mi? bir de büyük firma diyorsun.... buarada bebeğin iyiymiş gözünaydın.
.
GYPSY çok hamaratsın be kuzum. azcık sürtünsem ben sana.... kıpır kıpırsın maşallah enerjine.

Ha bu arada; sıcaklar gelsın dıye mıyavlayan arkadaslara ıthafen.. dısarıda sıcaklık 30 derecenın ustunde.. seyınden ter akıyor ınsanın.. hayırlı ugurlu olsun vatana mılletee !!!

E yafrum sinsi oluyormus yaa bu ıdrar zımbırtısı.. gecmıs olsun kuzum.. neysekı cozumu olan seyler.. yapcak bısı yok.

canım ben yanlış yazmışım sinirden megadyn kaç aydır kullanıyorum zaten bana progestan kabuz yaptı 7 gündür onu kullanıyorum o günden sonra hep böyleyim.... ben Mağnezyum yazacaktım megadyn yazmışım.... mağnezyumum bitiyor ilk defa bu ay başladık devam edecekmiyim etmeyecekmiyim bilmiyorum bu dr. çok kızdırdı beni çokkklava:

dünürcüm geçmiş olsuna.s.mantar gebeliğin son aylarında çok görülürmüş..... inşallah diğer sonuçların iyi çıkar sonuçta antibiyotik falan kullanırsın geçer burdaki ismini hatırlamıyorum ama birkaç arkadaşımızın başına daha gelmişti çok şükür bir dahaki tahlilde herşey normaldi....sanırım kayranındı onunda kaşındı yada herhangi bir belirti yoktu ama enfeksiyon çıkmıştı......

Ha bu arada; sıcaklar gelsın dıye mıyavlayan arkadaslara ıthafen.. dısarıda sıcaklık 30 derecenın ustunde.. seyınden ter akıyor ınsanın.. hayırlı ugurlu olsun vatana mılletee !!!

Burdayım ben burdayım kaydirigubbakcemile2 Haftasonu denize girmeyi planlıyorum, 30 derecede denize girilir artık değil mi =))) Yihhuuuuuu :dance:

offff ya kıskanıyorum yavvvv:jeyyar: benim gibi deniz aşığı birine bu yapılırmı zaten bu sene denize hasret kaldık bu halde yazın tatilede gidemeyeceğiz:çok üzgünüm: benim yerimede girin bari denize girmesem dahi onu seyretmek bile bana yetiyor ama neerrdeee niye deniz yok burda yavvvv:dilcikar:

Burdayım ben burdayım kaydirigubbakcemile2 Haftasonu denize girmeyi planlıyorum, 30 derecede denize girilir artık değil mi =))) Yihhuuuuuu :dance:

ben de budayım...:icecream:a.s.

Görücemmmm ebenizi.. ay oram sıstı.. ay terlık bılem olmuoo.. ay gece yatamadımm sıcaktan dıyınnn, bak ben size bildiğim tüm güzel söz dağarcıgını ozelden mesaj olarak gondermezsemmmm a.s.

Sana kızarımm o camdan senı de ben atarımm.. alla alla yaaa, neye dıkkat edeceksın ki.. olacak tabı kı..[/QUOTE]

tamam tamam kısma şimdi yemek söledim gene götücem sırf sen kızdın diye cokacimcoook

Kızlar bugün hastanede elinde katater olan, karnı büyükçe bir hatun gördüm. Hemen atladım; "başlıyor mu?" diye. "Doğum mu ?" dedi, evet deyince "yok daha 30 haftalığım" dedi. Tam ikiz mi diyecektim ki, GYPSY ve dişçideki kız geldi aklıma. Sustum, oturdum. Çünkü karnı yusyuvarlaktı :CüvCüv: Affet beni çingenem :)

E yafrum sinsi oluyormus yaa bu ıdrar zımbırtısı.. gecmıs olsun kuzum.. neysekı cozumu olan seyler.. yapcak bısı yok.

Tabe canım, aman allah dermansız dert vermesin. Bunlar basit şeyler...

Sağol yafrum, doktorunun kulaklarını bir de ben çınlattım.. Hatta al sana konuyla ilgili bir de karikatür göndereyim. Seninki bunun doktor versiyonu olsun yerimseniben

bende tatile gitmeyi planlıyorum dr sordum 4 saatlik yolmum olcak gidebilirmiyim 1 ay sonra,,, gitceğin zamna gel bana ona göre karar veririz dedi..denize girmem içinde aynısnı söledi bakalım...yoksa yakınlarda günübirlik deiz macerası istemiyom ben...şöle 2 hafta kadar denizin keyfini çıkarmak istiyom bakalım...

milks magnesyumu devam edersin sana yararı olur ...bol su içiyomusun bu arada

şimdi onuda soramadım en iyisi devam etmek onada der ben sana bırak dedim mi diye neme lazım devam edeyim bitiyor gerçi sağlık ocağında yazdırayım.... içmemi kuzum günde 3 litre su içiyorum.... sabahtan öğleye kadar 1 litre, öğleden akşama 1 litre, akşam yemekle beraber zaten 3-4 bardak içiyorum artı ilaç içerken falan içtiğim su belki 3 litreyi bile aşıyordurkafamçokkarıştı önceden su bile içmezken şimdi zorlana içiyorum ne yapayım:ecrin_bebek:

izmir sıcağı zordur valla ıstanbul bile feci ısındı ağustosu düşünemiyorum temiz deniz de bulmak zor ist da bakalım ne yapacağız??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…