2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla fasülyecim aynı benim dr. bundan öküzü olmazdı herhaldealkisalkisalkis öküz işte anlamıyor :dilcikar:

Yaa haklısın valla, ben de İStanbul'dayken bu havalarda sinir oluyodum. Çünkü İzmir'den maksimum yarım saatlik bir yolculukla muhteşem bir denize ulaşabiliyorsun. Ama İstanbul'da bu seçeneğin yok... Seni anlıyor ve affına sığınıyorum. Bu dileklerimi böyle dillendirmeyeceğim tekrar

Tazee...elim şeyimde kaçmasın diye tutuyom çişimi..öldürüyon adamı yaa...

=))) Karikatürün hastasıyımdır bak. Her hafta hem Uykusuz, hem de Penguen alırım, yetmez bir de ciltlerini alırım, özel albümlerini alırım. Böyle!

BURKOcum, şeker yüklemesi için 28. hafta biraz geç gibi geldi bana. yani geç değilse de ne gerek var o kadar beklemeye, şimdi yaptırsaydın keşke. ama boşver doktorun işine karışmayalım.

LALECE, NE ZAMAN GELİYORSUN? ÇOK SEVİNDİM.

TAZE, geçmiş olsun canım, idrarında enfeksiyon çıkmış. antibiyotik mi kullanacaksın şimdi?

selam herkese geçmişi okumaktan yazamıyorum bi türlü neler konuşulmuş bebişlere maaşallah ya bizimkide 1000 gr olmuşmudur yaaa en son 25 haftayken 720 gr.dı şimdi 27 +3 olduk ......

telkırmacım geçmiş olsun özel sektör işte adamlar herşeyi hesaplarlar acımazlar insana..

zeytinyağımı içilcekmiş bide son ay ben karnıma sürüyorum bide popomuzamı sürcezzz..

ayçaaa bende salatalık ektim tohum aldım iki gün ıslak bezin içinde beklettim sonra ektim bakalım nolcek sonuç hayatımda ilk kez bişey ektim becerbilicekmiyim acabaa seninkiler çok güzelmişş eline sağlık sorarım sana beceremediğim yerlerde

babyim bende zeytinyağını kukuma sürücem uygulucamm bende çok kişiden duydum doğal güzellikler gibisi varmı yaa büyüklerimizi bazen dinlemek güzel oluyo faydalı bilgiler bunlar..ayrıca bende göbeğime sürüyorum zeytinyağı ama yarımsaat sonra duş alıyorum duramam ben o yağ ile...ayrıca sen bu aralar bayağı kokoşsunn maşallah ben üşenirim yok selülitime sürim yok sabunla yıkann çok bakımsızım çokkk bazen diyon kuaföre gittim fönlendimm çok özeniyom sana ama ben o kuaför sandalyesinde 40 dk oturunca daralıyorum kafaya iki jöle sür çık evden ne güsel kaydirigubbakcemile3

burcucum idrarında enfeksiyon cıkmış geçmiş olsun ilk aylarda bendede olmuştu ben ilaç bile kullanmadım bool su içtim geçti çünkü dr.bana ampisina die penisilin antibiyotik vermiş benimde penisilin alerjim var ama gecti cabuk geçiy....

milkshake canım seninde nedir bu dr dan cektiğin bilmem cidden öküz yani...

kızlardan biri site vermiş anne baba resmi koyup bebiş kime benzicek çıkıyo ya yapan varmı

bis de ailecek penguen hastayız...haftalık alırız..kimin elinde kalırsa önce o okur..

Ha bu arada; sıcaklar gelsın dıye mıyavlayan arkadaslara ıthafen.. dısarıda sıcaklık 30 derecenın ustunde.. seyınden ter akıyor ınsanın.. hayırlı ugurlu olsun vatana mılletee !!!

Burdayım ben burdayım kaydirigubbakcemile2 Haftasonu denize girmeyi planlıyorum, 30 derecede denize girilir artık değil mi =))) Yihhuuuuuu :dance:

Görücemmmm ebenizi.. ay oram sıstı.. ay terlık bılem olmuoo.. ay gece yatamadımm sıcaktan dıyınnn, bak ben size bildiğim tüm güzel söz dağarcıgını ozelden mesaj olarak gondermezsemmmm a.s.

Adaşçığım ben diyorum ki, haftasonu basalım bu Evrişin evini, atalım arabaya, gidelim Alaçatı'nın buz gibi sularına atalım bunu ne dersindelikafaduldenkötükedihüsoBeyni sulanmış sıcaktan. Hala denize girmem diyorklava:

dün temizlenmeye kuaföre gittiğimde ordaki kız anlattı..ağdasını yaptığı hamile bi bayan sancısı tuttuğunda apar topar gelmiş noolur acil beni temizle diye..ceviz büyüklüğünde açıklık varmış..kapıda anne babası beklemiş. ''5 dk.da temizledim gönderdim ama ödüm koptu burda doğurcak diye.''.diyor..
kadında ne cesaret varmış..sordum kesin 2.doğumudur, biliyodur yolu yordamı..yoo ilk doğumuymuş dedi..ben şoklarda tabii..

şşşşşşşş. gyps duymasın, gözünün yaşına bakmaz yer seni.. Hımmm zeytinyağlı baby..ben de yiyebilirim aslında.. delikafadulden
duydum bilemmm ama bebişe şükretsinnn zeytinyağlı babyy valla süperr kaydirigubbakcemile2
bide benim bebiş 24 haftalıkken 851 gr, 25 haftalıkken 956 gr boyu da 36 cm di... çok mu iri bibebebk olcak yaaa... dr lar iri ve uzun olcak dedi ama.sizinkiler daha normal ölçülerde sanki. benimkinde bi tuhaflık mı var..-
maşallah canım yaa ne paranoyaklığı ne güsell işte bebişin gelişmiş hiçte fazla değil bencee nazar değmesin nazar etcen vallaa...
kelebeğimmm kocaman olmuş minnoşun artık herkes kiloya geçti sayılırrr foto istiyoz
zaten sen bizi hep sallıyon söylim valla yok pc bozuk yok nette sorun var ne cicilerdesin ne göbiş şovdasın heeeklava:
haklısınız kızlar ama akıllısı beni bulmazki.... inanın çok moralim bozuldu ben sana heray belli bir ücret karşılığı geliyorsam gerekli yada gereksiz benim her soruma ....
ay sibel bu sana ceviz balık falan yeme diyen salak doktor dimi karıştırmıyorum yanee??ne arıza herif bu yaa döverim ulen ben o adamııı kötükedihüso
gözünyadın canım şekerden yırtmışsın sende bebişinide kocaman bi maşallah en tosuncukk bebiş sende sanırım 1 buçuk kg ulaştınızz tebriklerr hihoyyyt
aidaa ben çok hurma yiorum 4-5 günden beri yemiorum. bitti hurmam ama günde 4-5 tane yiorum. ondan olur mu ki .
bende hurma yerim hiç bi sıkıntı yaşamadım nerden çıktı bu hurmanın zararlı olduğu yaaa
kızlar ya bişi diycem ama kızmayınn ben 13 günde 1,5 kg aldım...çok mu sizce nasıl dikkat mi edeyim.sabah sabah o baskülü camdan atmamak için zor tuttum kendimi..bir teselli verrrrr iiinn senağlama
ayss döverim kızz seniidee bak bugün herkesi dövüyommm haberin olaa kaç kilosun annemmm ben 16 kilo aldım bu topikte en çok kiloyuuu ben aldımmm yinede yemeye devammm :sm_cool::teytey::dance:
geçmiş olsun tazem yaa bende istiyorum aslında bu idrar tahlilinden bendede kesin var bişiler çok akıntım var ama doktorum yaptır demiyo acaba kafama göremi yaptırsam fitil kullanmaktan gına geldi bi faydası yok kaşınıyooo çok fenaa
GYPSY çok hamaratsın be kuzum. azcık sürtünsem ben sana.... kıpır kıpırsın maşallah enerjine.
valla bugün buzdolabını temizledim komple boşaltıp mecbur yapıyommm takıntıı var zati yatıp napcam diyorum bahar temizliğii çok keyifli oluyoo herşeye rağmen bide ütü olmasaa kıl oluyorumm ütü yapmayaa :1shok: buluştumuzda sürtünelim birbirimizeeee ama sen çalışıyosun bende çalışan bi hatun olsam bende yapmaam merak etmee ev hatunlarının hepsi genellikle benim gibi yanee

ESRAKO, aradım tekrar acıbademi... haklısın şeker. fiyatlar çok uçuk. ve de geçen sefer aradığımda bana "hiçbir fark vermiyorsunuz" diyen adam meğer üfürmüş. bugün teyit için tekrar arayayım dedim (çünkü fark vermeyecek olmak bana çok çok garip gelmişti) iyi ki aramışım. 3.000 tl civarında fark vermem gerekecek galiba. bu durumda ben de bu saatten sonra doktor değiştirebilirim.

babası kapıdamı beklemiş utanç verici yaw..onun için her an tetikte olmak gerek..nolur nolmas :tomato:

evriiişşşş moku yedikkk anacımmm üstümde askılı bi tişört ayağımda şort tişörtün göbek kısmını kıvırmışım göbek ortada iş yapıyorummm bu yazzz nasıl geçerrr offff yandıkk bittik Çok üzgünüm çoook

Çingenem hem kaşıntın hem akıntın varsa durduğun hataklava:Yok mu yakınında sağlık ocağı, git 15 dakikada öğren neyin var neyin yok. Doktor bana demese de ben periyodik olarak idrar ve tokso yaptırıyorum valla kafama göre

yuhh anasını..hakkaten ne öle yaa...inanamıyorum..senin en doğru kararı vereceğine inanıyorum...ben burda başkent.üniv.hastanesine gidiyorum..sezeryan ssk farkı 650, normal doğum 300 tl....muamele aynı..odaları çok güzel...

ay inanmıyorummm ben bikaç haftaya gidicem bide temmuzun ilk haftası felan giderim 1 ay kadar sonra ayy çok kötü bi durum yaa öyle biişi olsa kıllı mıllı giderim insan korkar bee ağdacısı ebesi olcakmış nerdeysee bide babası bekliyomuşş valla rezalett delikafadulden

bide elalemin dedikodusunu yapıyosss burdaaa :mymeka: iiki sormamışsın oda benim gibi seni anlatırr başkalarınaaa bide üstüne derkii kendide hamile dediği lafa bak onuda görücem felan diee :roflol:
zeytinyağımı içilcekmiş bide son ay ben karnıma sürüyorum bide popomuzamı sürcezzz..
kukuna sürcen anacım ne poposuuu eğer kabızlık sorunun varsaa bi pamuğa sürüp popoyada sürebilrsin iyi geliyoo delikafadulden

Buggster Recaro Adaptör

kızlar size bişey sorucam ben bundan almak istiyorum ama her bebek taşıma koltuğuna uyarmı bilmiyorum özelliklerde yazmıyo bilen varsa sölesinnnn lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…