Çingenem hem kaşıntın hem akıntın varsa durduğun hataklava:Yok mu yakınında sağlık ocağı, git 15 dakikada öğren neyin var neyin yok. Doktor bana demese de ben periyodik olarak idrar ve tokso yaptırıyorum valla kafama göre
o ne yaa ilk kez duydum -tatlicadiarzu-Buggster Recaro Adaptör
kızlar size bişey sorucam ben bundan almak istiyorum ama her bebek taşıma koltuğuna uyarmı bilmiyorum özelliklerde yazmıyo bilen varsa sölesinnnn lütfennn
anasağlığında idrar testi yapıyolarmı??bu hafta giderim o zaman hemen sağol canım iyi oldu söyledğin
ben doktora diyorumkii akıntım varr çok yoğun sanki altıma yapıyorum bezle gezmekten bıktım ve çok kaşınıyo bana paso fitil veriyo içime fitil sokmaktan bıktım haa bide krem verdi hala devam ediyo amaa bu hafta gidiyommmm sağlık ocağınaa
Adaşçığım ben diyorum ki, haftasonu basalım bu Evrişin evini, atalım arabaya, gidelim Alaçatı'nın buz gibi sularına atalım bunu ne dersindelikafaduldenkötükedihüsoBeyni sulanmış sıcaktan. Hala denize girmem diyorklava:
kullandığın fitilin adı zalain mi canım?? eğer oysa herhangi bi yan etkisini felan gördünmü?
benim evimidee basınnn nolluuurrr zıplaya zıplaya gelirim sizinlee denizzzzz denizzzze girmek istiyommmm delikafadulden
gyno lomexin adı canım ne yan etkisi var ne tam etkisi var hiç bi halt ettiği yok valla
Ah kuzuuum:teselli:
Adaşçığım ben diyorum ki, haftasonu basalım bu Evrişin evini, atalım arabaya, gidelim Alaçatı'nın buz gibi sularına atalım bunu ne dersindelikafaduldenkötükedihüsoBeyni sulanmış sıcaktan. Hala denize girmem diyorklava:
dün temizlenmeye kuaföre gittiğimde ordaki kız anlattı..ağdasını yaptığı hamile bi bayan sancısı tuttuğunda apar topar gelmiş noolur acil beni temizle diye..ceviz büyüklüğünde açıklık varmış..kapıda anne babası beklemiş. ''5 dk.da temizledim gönderdim ama ödüm koptu burda doğurcak diye.''.diyor..
kadında ne cesaret varmış..sordum kesin 2.doğumudur, biliyodur yolu yordamı..yoo ilk doğumuymuş dedi..ben şoklarda tabii..
ESRAKO, aradım tekrar acıbademi... haklısın şeker. fiyatlar çok uçuk. ve de geçen sefer aradığımda bana "hiçbir fark vermiyorsunuz" diyen adam meğer üfürmüş. bugün teyit için tekrar arayayım dedim (çünkü fark vermeyecek olmak bana çok çok garip gelmişti) iyi ki aramışım. 3.000 tl civarında fark vermem gerekecek galiba. bu durumda ben de bu saatten sonra doktor değiştirebilirim.
evriiişşşş moku yedikkk anacımmm üstümde askılı bi tişört ayağımda şort tişörtün göbek kısmını kıvırmışım göbek ortada iş yapıyorummm bu yazzz nasıl geçerrr offff yandıkk bittik Çok üzgünüm çoook
kızlarrr dün pazara çıktım bi ara kirazz şeftalii çıkmışş aldım test ettim şeftali idare eder tam olmamış kayısı kadar nerdeyse boyu ama kirazz süper durumdaa tavsiye ederim buldunuz yerde alınnn kirazıı
test edilmiş onaylanmıştıırrr he hee çok kötüyüm dimeee :jeyyar:
karpuzada ara verdimm birazzz gece 3 kez işemeye çıkıyosam karpuz yiyince 5 kez çıkmaya başladım aslında altımı bağlamayı düşünüyorum nasıl fikir bıktım artık wcye gitmekten alkisalkisalkis
karpuzada ara verdimm birazzz gece 3 kez işemeye çıkıyosam karpuz yiyince 5 kez çıkmaya başladım aslında altımı bağlamayı düşünüyorum nasıl fikir bıktım artık wcye gitmekten alkisalkisalkis
kızlarrr dün pazara çıktım bi ara kirazz şeftalii çıkmışş aldım test ettim şeftali idare eder tam olmamış kayısı kadar nerdeyse boyu ama kirazz süper durumdaa tavsiye ederim buldunuz yerde alınnn kirazıı
test edilmiş onaylanmıştıırrr he hee çok kötüyüm dimeee :jeyyar:
gypesra cnm nasılsın tekrarlamışın ayrıntılıyı yine aynı çıkmış nesrinle konuştum msn de söledi ..ama bebişin maşallah kilosu ii..peki neden öle tıkanıklık bebişe zarar vermiyo dimi..ha bide sen üşümüyorum diyısun sen anlamıyosun bence ayaklarında çorap olsun hp bide göbeğin dışarda kalmasın orsaı daha çok üşür...akıntın ondanda olur...
merhabalar
merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?