2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

anasağlığında idrar testi yapıyolarmı??bu hafta giderim o zaman hemen sağol canım iyi oldu söyledğin
ben doktora diyorumkii akıntım varr çok yoğun sanki altıma yapıyorum bezle gezmekten bıktım ve çok kaşınıyo bana paso fitil veriyo içime fitil sokmaktan bıktım haa bide krem verdi hala devam ediyo amaa bu hafta gidiyommmm sağlık ocağınaa

kullandığın fitilin adı zalain mi canım?? eğer oysa herhangi bi yan etkisini felan gördünmü?

benim evimidee basınnn nolluuurrr zıplaya zıplaya gelirim sizinlee denizzzzz denizzzze girmek istiyommmm delikafadulden

kızlarrr dün pazara çıktım bi ara kirazz şeftalii çıkmışş aldım test ettim şeftali idare eder tam olmamış kayısı kadar nerdeyse boyu ama kirazz süper durumdaa tavsiye ederim buldunuz yerde alınnn kirazıı
test edilmiş onaylanmıştıırrr he hee çok kötüyüm dimeee :jeyyar:

Sisin hepinisi difrise kapatırımmm valla haaa.. çatlaklara bak yaa.. de gedin işinize, çekin elinizi yakamdan.. kırık takımı

Allaammmmmmmmmmmmmmmmmmm, sen bize acı yarabbimmmmmm :1shok:

E zaten benim normalde tutacak olan fıyatı o kadar.. farka bak yaa.. Nazan aramaya başla annemm.. bu nedır yaa??

Ya yıyecegımızı soledım, soledım ben kadınlara ama... anlatamadım.. düdük makarnaları.. şimdi yiğitliğe labne peyniri sürdürmüyorlar sengözlerimebaksanab

eveett..artık burda da yok yok...herşey çıkmış...

karpuzada ara verdimm birazzz gece 3 kez işemeye çıkıyosam karpuz yiyince 5 kez çıkmaya başladım aslında altımı bağlamayı düşünüyorum nasıl fikir bıktım artık wcye gitmekten alkisalkisalkis

gypesra cnm nasılsın tekrarlamışın ayrıntılıyı yine aynı çıkmış nesrinle konuştum msn de söledi ..ama bebişin maşallah kilosu ii..peki neden öle tıkanıklık bebişe zarar vermiyo dimi..ha bide sen üşümüyorum diyısun sen anlamıyosun bence ayaklarında çorap olsun hp bide göbeğin dışarda kalmasın orsaı daha çok üşür...akıntın ondanda olur...

:hooray::roflol::roflol::roflol:

Adam daha cocuk bezıne baslamadan.. hatun bezıne mı baslayacak eve tasımaya.. :))) eşine de yazık beaaa :))))

valla bende alıcam ama kemalpaşanın o meşhır kirazlarından koca koca çok tatlı oluyo olmazsa kiraz fertivaline gidicemm....

ya nurdannnn yokmu o olsa bana sölerdi Buggster Recaro Adaptör nasıl kullnışlımı diee

Katılıyorumm cok dogru.. su havada bıle mınık coraplar var ayagımda hala.. Tuana nın dedıklerını cıddıye al derım Esramm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…