2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Canım sabahları ve gün içinde çok az, hafif tekmeler hissediyordum, geçen haftalarda daha kendini hissettiren tekmeler atıyordu. Sert hareketler bende de yok. Kocam çok usluymuş bebekken ona çekecek herhalde.

Petrikcim geçmiş olsun. Bebişine maşallah. İnşallah diyet işe yarar.

ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-

Nurdancım ben de elektrikli olanından alıcam. Birkaç yerde okudum elektrikliyi öneriyorlar.

AIDA zeytinyagını doguma 1 ay kala 1 kasık icioruz birde zeytinyaglı pamugu camasırımıza koyuyoruz normal dogumu klaylastırsın die.

pinkynin annesini ebeler zeytinyagı sure sure dikissiz dogurtmuslar banada bi teyze soyledi bebek akar gider dedi :))

Son düzenleme:
esra benim ayaklarda davul gibi akşamları tüm gün bilgisayar karşısında koltukta otur salla bacakları aşağı ve şiş ayacıklar.
nesrin geçmiş olsun canım inş insüline gerek kalmaz 1800 kalori de az değil yani hadi kolay gelsin

Petriiiiiiik,
Son şeker kızımız sen oldun demek.. Geçmiş olsun canım, sağlıklı beslenirsin işte fena mı..
Ben de sabah 50 gr.şeker testi için kan verdim. iki gün önce de kan uyuşmazlığı için vermiştim kan. Kollarım kevgir gibi oldu.Pufff. Bugün çıkar sonuçlar, bekliycez bakalım..

Ben kaç aydır omega 3 kullanıyorum, dr günde iki kez vermişti ama ben her zamanki gibi onu dinlemiyor ve günde 1 tane alıyorum. Emzirirken bile kullan demişti.

:jeyyar: o fotolarr geçen seneki cicim evlenmeden önceki hallerim yaneee 58 kiloydum o zamanlarr
düğüne dönemi kilo almaya başladım millet zayıflar ben kilo aldım stresten nasıl iştir anlamadım 61 kilo ile evlendim ve 5 ayda tam 9 kilo aldım derken hamile kaldım ve 86 lıları gördüm işin kötü yani halimden gayet memnunum şikayetim olsa dikkat edicem ama yokkk yemeyi seviyorummm hatta bayılıyorummm gelsin yemeklerr gitsin yemeklerr delikafadulden

Oturur vaziyette bacaklar ve ayaklar fena şişiyo. Düşünsene kaç saat oturuyosun. Kuyruk sokumu kemiğim de felaket ağrıyordu o zaman.. Ben sürekli ayakkabılarımı çaktırmadan çıkarıyordum çalışırken... Şimdi evde sürekli uzandığım için şişler geçti gibi..

Son düzenleme:
kızlar bebişler dogup 40lar cıktıktan sonra bi topic baslatıcam 2009 agustos annelerinin zayıflama topigi die orda nasıl azimle bu cocukları dogurduysak azimlede kiloları vercez ins :)))

gypsy hayır 61le evlendiysen 86dan memnun olamazsın yasaklıorum :))) bebekten sonra hedef tekrar 61 e donmek olacak şimdiden gazlayım sizi ben :))

sonra şu tombul ev kadınlarından olmayalım hem cocuklu hem tombul :)

Aaa delikafadulden çok ilginç. Tamam bunu yapalım a.s yeterki akıp gitsin, tıkanıp kalmasın. sırnaşık şey

SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA DOLU OLUYO HEP SıZı ÜZÜYORUM HER GELMEMDE BILIYORUM AMA ÖNCELıKLE COK FENA GRP OLDUM EVRıŞE YAZMISTIM ÖKSÜR ÖKSÜR KURU KURU MAHVOLDUM 1 HAFTA SONUNDA EŞıM EVDEKı HERKEZE SIRTINI DÖNDÜ BENI DR. GÖTÜRDÜ DR. DOPLER ISTEDI ANTIBIYOTIK OKSURUK SURUBU KAN ILACI VıTAMıN VERDı KAYNANAMDAN GıZLı GıTTıK EŞıM PARA AYARLADI DOPLRE GIRDIM BEBEĞıMıN SUYU AZALMIS DR. GIT HEMEN KADIN DOGUM VE SONUCLARI GÖSTER O SANA GEREKENI DER DEDI KENDI DR. DIREK GITTIK ORADAN SONUCLARI GÖRÜNCE BIRSURU SEY DEDI VE KAYNANAM SEKER YÜKLEME TESTINI YAPTIRMAMISTI ACIL YAPILMALI PINAR DEĞıNCE ERTESI GUN SABAH BURADA OL DEDI EEE ÖZEL YA DUNYA PARA GITMıŞTı ZATEN NEYSE EŞıM YıNE HALLETTı ERTESI GUN ESIM ARKADASIMA KAHVALTIYA DIYE BENI EVDEN CIKARDI GITTIK SEKER YUKLEME YAPILDI SONUC ALLAHA SUKUR ıı CIKTI FAKAT SINIRIMDEN ÖLÜYODUM EVDEN EŞıMLE KAHVALTIYA GIDIYOZ DIYE KAYNANAM KAVGA CIKARDI KAFAM ONA TAKILMIUSTI TANSIYONUM 16.9 CIKTI MÜŞADEYE ALDILAr nefes alamıodum hava makınesıne bagladılar 2 saat kaldım sonra eve geldık ilaçlarım ii geldı kullandım bu seferde MANTAR OLDU özel bölgem kremler ilaclar ilaç kolık oldum resmen sımdı bol su içiyorum BEBEŞıM ıÇıN dua edın 15 gun sonra ılaclarıda kullanıp gıdıcem tekrar

gypsy hayır 61le evlendiysen 86dan memnun olamazsın yasaklıorum :))) bebekten sonra hedef tekrar 61 e donmek olacak şimdiden gazlayım sizi ben :))

ay evett yaaa tombul bakımsız ev kadınıı kulağa korkunç geliyoooo yok onlara benziyemem nayırr nolamazzz açıcağın topiğin baş müdavimi ben olucammm kaydirigubbakcemile5

comelyy nerelerdesin sen bakimmm??

geldım cnm sımdıde pek ıı sayılmam ama leptopu aldım dıye kaynanam içeride laf sayıyo kafayı yıcem ben ya kadın kudurdu eyılemıyorum yer sılmek ıcın eee her gun gırgır yapıyoduk haftada bı kere makıne acıyo cektırmek ıcın 1 haftadır egılemıyorum o yapıyo sımdıde yer sılıyo bı yandanda lazca laf sayıyo ben çıldırıcam ya vallahı ya

kızlar bebişler dogup 40lar cıktıktan sonra bi topic baslatıcam 2009 agustos annelerinin zayıflama topigi die orda nasıl azimle bu cocukları dogurduysak azimlede kiloları vercez ins :)))
harika fikir..yapalım bunu..

comelycim senin bu kaynananın ağzını burnunu dağıtmak istiyorum..böyle bir şey olamaz ya..resmen canınna kastediyor insanın..bir çözümü yok mu bu işin ya..ne demek kahvaltıya gidiyorum diye çıkmalar..o kim oluyor ya..senin çocuğuna bir şey olsa ne olacak..gerçekten çok sinirliyim..ellerim titriyor..kıyamam sana..çok dikkat et kendine..ner desem bilmiyorum yaa

Canım gecmiş olsun,kıyamam yaaa...bu yazdılarım aynı film sahnesi gibi gerçek olamaz.bu devirde hala varmı böyle kaynanalar.ayrıca neden eşin gizli götürüyo seni.neden söylemiyo anne eşim hamile gitmeli diye...bu ne biçim bi anlayışşş....ama sen sıkma canını,bak bebişte üzülür.inş sağ salim doğurursun canımm...:çok üzgünüm:

ya pınarcığım güzel arkadaşım..eşin nasıl bir şey demiyor anasına..benim karımın çocuğumun sağlığı önemli..bok götürsün bu evi umrumda değil demiyor mu ya? annesine bir dur diyemiyor mu?

tamam ama hemen başlatma bizi diyete, spora..bebekler emerken kilo veremeyiz çok fazla değil mi..

canım yaa geçmiş olsnu ne manyak kaynanan var senin yaa offf dikkat et kendine çok inşallah bebişin sağlıkla gelir sana tekrar tekrar geçmiş olsun canım

sağol bıtanem ama dayanılacak gıbı değil ya herseye maydonoz dısarı bıle cıkamıyorum neymıs o bı tek doğurmaya gıtmıs hastaneye ne ısım varmıs dr. habıre gel dermıs para ıcın falan simdıde beşiğe takmıs doğsunda bı sonra alırız dıyo kıyafete gelınce ben cıktıkca zıbın falan aldım ama sadece 2 takımı var onun dısındakıler hep tek tek neymıs yeter onlar dıyo hastane cıkısı alıcam dedım 5 mılyona hanı onluk sapka eldıven alt ust olanlar varya bırı zaten ondan dıgerıde ben calıosırken aldıgım takım calısmıyorum dıye hıc bısey aldırmıyor ya cok kötüyüm duvarlar üzerime gelkıyo her gun ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…