cnm kaç gündür kıpraşmıyodu bbebişin bende de geçen hafta oldu...gece yatıp uyuduğum sırada eşim elini karnıma koymuş tam uykuya dalma sırasında karnım yamulmuş şeil değiştirmiş ,,eşim sabah kalktığımda anlatıyo çok kortum diyo noluyo diye,,,e tabi benim bişiden haberimn yok top atsalar duymam gün içinde kıpraşmalar oluyo ama öle sert hareketler daha görmedim geceleri uyumuyolar sanırımkaydirigubbakcemile2
İyi akşamlar herkese,
bugün sabah 9 dan 4 e kadar hastanedeydim
oğluşum 900 gr olmuş maşallah kuzumai ağzını açıp kapatıyordu, dr. bak suyundan içiyor dedi çok şirindi birde resim aldık yarın eklerim bebişimin herşeyi normal çok şükür
gelelim anasına : ))
Açlık -93 1. saat - 228 2. saat - 177 3. saat - 164
saatlerce aç kaldım sıkıntıdan patladım oturmaktan kalçam ağrıdı, doktorum gezme demişti meğer açlıktan bayılmıyayım diye söylemiş,
sonuç çok yüksek değerler hemen diyetisyene gittim şansıma boş vakti vardı, ESRAKO nun diyet listesine benzer bir diyet programım varr 1800 kalorilik, şeker ölçüm cihazı alıcam sabah öğle akşam aç ve tok karnına ölçüp not alıcam 1 hafta içinde değerler düşmezse insülin kullanmam gerekirmiş umarım insüline gerek kalmaz, doktorum panikledi çok ciddi sakın boşverme dedi, hiç boşverirmiyim oğluşumun hipoglisemi olma ihtimali var şekerim düşmezse, biraz moralsizdim bugün ama şimdi iyiyim diyet listem kötü değil aç kalmam, canımın çektiği herşeyi tada biliyorum ama ölçülü, 2 top dondurma yersem yarım saat yürümem gerekirmiş, böyle işte şimdi geçmişi okuyayım
ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-
ŞenizŞenizŞenizŞeniz gel öp annemm
:jeyyar: o fotolarr geçen seneki cicim evlenmeden önceki hallerim yaneee 58 kiloydum o zamanlarryav esra sen bizi mi kafalıyorsun..ben senin eski fotolarını gördüm çıtıpıtı bir kızmışsın..70 kilo hallerin onlarsa çok güzel..nerene sokuşturdun o kiloları..görümcem seni görse intihar eder..
esra benim ayaklarda davul gibi akşamları tüm gün bilgisayar karşısında koltukta otur salla bacakları aşağı ve şiş ayacıklar.
nesrin geçmiş olsun canım inş insüline gerek kalmaz 1800 kalori de az değil yani hadi kolay gelsin
AIDA zeytinyagını doguma 1 ay kala 1 kasık icioruz birde zeytinyaglı pamugu camasırımıza koyuyoruz normal dogumu klaylastırsın die.
pinkynin annesini ebeler zeytinyagı sure sure dikissiz dogurtmuslar banada bi teyze soyledi bebek akar gider dedi :))
gypsy hayır 61le evlendiysen 86dan memnun olamazsın yasaklıorum :))) bebekten sonra hedef tekrar 61 e donmek olacak şimdiden gazlayım sizi ben :))
sonra şu tombul ev kadınlarından olmayalım hem cocuklu hem tombul :)
canım yaa geçmiş olsnu ne manyak kaynanan var senin yaa offf dikkat et kendine çok inşallah bebişin sağlıkla gelir sana tekrar tekrar geçmiş olsun canımBEBEŞİM İÇİN dua edın 15 gun sonra ılaclarıda kullanıp gıdıcem tekrar...
comelyy nerelerdesin sen bakimmm??
harika fikir..yapalım bunu..kızlar bebişler dogup 40lar cıktıktan sonra bi topic baslatıcam 2009 agustos annelerinin zayıflama topigi die orda nasıl azimle bu cocukları dogurduysak azimlede kiloları vercez ins :)))
SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA DOLU OLUYO HEP SİZİ ÜZÜYORUM HER GELMEMDE BILIYORUM AMA ÖNCELİKLE COK FENA GRP OLDUM EVRİŞE YAZMISTIM ÖKSÜR ÖKSÜR KURU KURU MAHVOLDUM 1 HAFTA SONUNDA EŞİM EVDEKİ HERKEZE SIRTINI DÖNDÜ BENI DR. GÖTÜRDÜ DR. DOPLER ISTEDI ANTIBIYOTIK OKSURUK SURUBU KAN ILACI VİTAMİN VERDİ KAYNANAMDAN GİZLİ GİTTİK EŞİM PARA AYARLADI DOPLRE GIRDIM BEBEĞİMİN SUYU AZALMIS DR. GIT HEMEN KADIN DOGUM VE SONUCLARI GÖSTER O SANA GEREKENI DER DEDI KENDI DR. DIREK GITTIK ORADAN SONUCLARI GÖRÜNCE BIRSURU SEY DEDI VE KAYNANAM SEKER YÜKLEME TESTINI YAPTIRMAMISTI ACIL YAPILMALI PINAR DEĞİNCE ERTESI GUN SABAH BURADA OL DEDI EEE ÖZEL YA DUNYA PARA GITMİŞTİ ZATEN NEYSE EŞİM YİNE HALLETTİ ERTESI GUN ESIM ARKADASIMA KAHVALTIYA DIYE BENI EVDEN CIKARDI GITTIK SEKER YUKLEME YAPILDI SONUC ALLAHA SUKUR İİ CIKTI FAKAT SINIRIMDEN ÖLÜYODUM EVDEN EŞİMLE KAHVALTIYA GIDIYOZ DIYE KAYNANAM KAVGA CIKARDI KAFAM ONA TAKILMIUSTI TANSIYONUM 16.9 CIKTI MÜŞADEYE ALDILAr nefes alamıodum hava makınesıne bagladılar 2 saat kaldım sonra eve geldık ilaçlarım ii geldı kullandım bu seferde MANTAR OLDU özel bölgem kremler ilaclar ilaç kolık oldum resmen sımdı bol su içiyorum BEBEŞİM İÇİN dua edın 15 gun sonra ılaclarıda kullanıp gıdıcem tekrar
SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA DOLU OLUYO HEP SİZİ ÜZÜYORUM HER GELMEMDE BILIYORUM AMA ÖNCELİKLE COK FENA GRP OLDUM EVRİŞE YAZMISTIM ÖKSÜR ÖKSÜR KURU KURU MAHVOLDUM 1 HAFTA SONUNDA EŞİM EVDEKİ HERKEZE SIRTINI DÖNDÜ BENI DR. GÖTÜRDÜ DR. DOPLER ISTEDI ANTIBIYOTIK OKSURUK SURUBU KAN ILACI VİTAMİN VERDİ KAYNANAMDAN GİZLİ GİTTİK EŞİM PARA AYARLADI DOPLRE GIRDIM BEBEĞİMİN SUYU AZALMIS DR. GIT HEMEN KADIN DOGUM VE SONUCLARI GÖSTER O SANA GEREKENI DER DEDI KENDI DR. DIREK GITTIK ORADAN SONUCLARI GÖRÜNCE BIRSURU SEY DEDI VE KAYNANAM SEKER YÜKLEME TESTINI YAPTIRMAMISTI ACIL YAPILMALI PINAR DEĞİNCE ERTESI GUN SABAH BURADA OL DEDI EEE ÖZEL YA DUNYA PARA GITMİŞTİ ZATEN NEYSE EŞİM YİNE HALLETTİ ERTESI GUN ESIM ARKADASIMA KAHVALTIYA DIYE BENI EVDEN CIKARDI GITTIK SEKER YUKLEME YAPILDI SONUC ALLAHA SUKUR İİ CIKTI FAKAT SINIRIMDEN ÖLÜYODUM EVDEN EŞİMLE KAHVALTIYA GIDIYOZ DIYE KAYNANAM KAVGA CIKARDI KAFAM ONA TAKILMIUSTI TANSIYONUM 16.9 CIKTI MÜŞADEYE ALDILAr nefes alamıodum hava makınesıne bagladılar 2 saat kaldım sonra eve geldık ilaçlarım ii geldı kullandım bu seferde MANTAR OLDU özel bölgem kremler ilaclar ilaç kolık oldum resmen sımdı bol su içiyorum BEBEŞİM İÇİN dua edın 15 gun sonra ılaclarıda kullanıp gıdıcem tekrar
gypsy hayır 61le evlendiysen 86dan memnun olamazsın yasaklıorum :))) bebekten sonra hedef tekrar 61 e donmek olacak şimdiden gazlayım sizi ben :))
sonra şu tombul ev kadınlarından olmayalım hem cocuklu hem tombul :)
canım yaa geçmiş olsnu ne manyak kaynanan var senin yaa offf dikkat et kendine çok inşallah bebişin sağlıkla gelir sana tekrar tekrar geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?