2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA DOLU OLUYO HEP SİZİ ÜZÜYORUM HER GELMEMDE BILIYORUM AMA ÖNCELİKLE COK FENA GRP OLDUM EVRİŞE YAZMISTIM ÖKSÜR ÖKSÜR KURU KURU

geçmiş olsun Pınar...daha iyi olursun inşallah..allahtan eşin duyarsız değilmiş bari..anlamıyorum neden kayınvaliden böyle yapıyor..sen kulağını tıka..bi iş yapma sakın..bebeğinin su durumu nasıl şimdi?

E ağdacıya gideceğim dedi ya kız. Sen mi yapacaksın ağdayı yoksa? kaydirigubbakcemile3Benim yerime de iki yoluver şu evrişi yaaalülülülülülü

Ahahaha, tabii zevkle yolarım =)) Ağda işi sürsün sürsün yarım saat... Sonra benimdir =)

canım ben 52 le hamile kaldım şimdi 61 kiloyum boyumda 1.77 canım sen de durum nasıl boy kilo filan

eftelyaaa ne kadar uyumluyuz kilo konusundaaa
ben 70 ile hamile kaldım şimdii 86 yım boyumda 1.63 :roflol:
aynı ikiz gibiyizz :roflol: :roflol:

Kızım yaa, öldürdünüzü beni =)) eftelya peki 1.77 - 52 kg nasıl bir şeydin sen ? Bİr fotonu koysana, biz de çullanalım üstüne =)))

Canımcım öyle değil, alttan gaz, hatta ishal yapan bişi var bana bu aralar. Mevsim meyveleri olduğunu tahmin ediyorum. Hayatıma başka bişi girmedi bu aralar =))

gypsy hayır 61le evlendiysen 86dan memnun olamazsın yasaklıorum :))) bebekten sonra hedef tekrar 61 e donmek olacak şimdiden gazlayım sizi ben :))

sonra şu tombul ev kadınlarından olmayalım hem cocuklu hem tombul :)

Helal sana babymom ! Sonuna kadar destekliyorum. O ne yaa, 30 yaşında 45 yaş görüntüsü mü vericez !

kayınvaliden insan mı senin, yoksa yaratık falan mı?? bırak kendi testlerini, tutun kolundan psikiyatra götürün onu, dayasın ilacı uyutsun onu dr.. aaaaaa çok sinirlendim..

kızlar bıldıgınız gıbı değil eşimde bıktı canım bnm sakalları döküldü arada kalmaktan herzaman değilk ama dıyto bazen tabıkı ama işde kaynanamın evındeyız vede hemen duygu sömürüsü yapıyo cetın cevız ya ağlıyo falan eşimde kıyamıyo ne yapayım cnm sabret dıyo annem ne yapayım atayımmı dıyo vede benımkı daha askere gıtmedı tecıllı ya ev acmak ıstemıtyo sımdılık senın gönlünüde yapayım dıyo gızlı gızlı ama anası duymadan ya resmen kıskanıyo bızı ya

şaka gibi yaa...bu ne yaa..yolarım ben o kadını..annene götürsün eşin..orda kalın bence..

:Saruboceq:comely allah sana sabır versin canım tez elden kurtarsın seni o koca karının elinden

o yaratık insan değil yorulmak nedır bılmeyen hıper aktıf bısey ben yapamadıkca iş cıkarıyo vede aksam eşim gelınce ay migrenım cıktı kolum koptu sunu bunu yaptın dıyo ya yapamıyorum işde ne yapayım eşimde elinden geldıgı kadar yap diyo ama ne yapim şimdide bi işler cıkardı sanırım içerden sesler gelıyo tak tuk kadın sankı iş yapmaya kuru başka bi şey bilmiyo ya insan yorulmazmı yada gelınım hamıle dıye özenmezmı ya

canım sen telefon aç sor kaçıncı haftandasın şeker yüklemesi 24-28 haftalar arasında yapılıyor bi hatırlar belki unutmuştur

Sağol tatlım şu dondurma ve yürüyüş işini bende anlamadım, dün yorgun halsizdim fazla soru soramadım mail yazdım şimdi cvp yazınca anlatırım sizede
Şebonun Kelimeler Yetse albüm zamanındaki tüm İst. konserine gittim :dance: senfonik konseri albüm yapmıştı bontancıda onada gittim :)) bana kalsa her konserine giderimde eşimin muhalefeti olmasa yılda bir yetermiş Çağan doğunca daha da muhalefet eder benimki dinlemem kayınvalide baksın ben konsere :))

petrik gecmis olsun canim, uzulme diyetini tam yaptiktan sonra hicbir sorun yok.....

Çok çok gecmıs olsun Petrikimmmm... Allahım beterlerınden saklasın.:

petrikcim cok gecmis olsun hic dert etme bi guzel diyet seklinde beslen hem miden rahat olur hem sen hem hareketlerin. hic dert etme bebişide stresli yapma canım

Sağolun kızlar, Allah başka dert vermesin, dün çok moralsizdim ama bugün iyiyim üzülmiyorum, diyet programın gayet doyurucu bi kısıntı yok

senin daha farklıymış benim değerler hemen inmiyor, benimde kiloma göre verdi topladam aldıgım kiloyu felan sordu, tempolu yürüyüş yazmış dün çok soru sormadım şimdi bi mail döşedim cevabı gelince yazarım, tempolu nasıl yürüyeyim penguen gibi yalpalanarak yürüyorum dondurmayıda sordum bakalım ne yazacak hatun
Şeker ölçün cihasızı dün eşimle araştırdık netten ama hangi marka iyi bilemedik bi medicalciye gidip alalım dedi eşim sen hangisinden kulllanıyorsun? günde 6 defamı ölçüyorsun? bugün iş çıkışı alırız cihazı 1 haftalık dikkatli takip etmem lazım umarım düşer günlük yazarım karşılaştırırz, diyetlistesinide sonra yazayım şimdi biraz işim var

hehe fit hamiş olucam ben şeker şeker :)) sağol canum

Didom sağol, dondurma olayını sordum maille şimdi cvp gelir yazarım buraya
Fantezimi olabilir aşığım ben o kadına

bir de askaere gidince bu kadınla mı kalıcaksın yani? bebişin doğunca gidecek değil mi?doğsun büyüsün biraz bari..onunla avunursun..

Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ama sen bu şartlar altında nasıl sağlıklı bir gebelik geçireceksin ki? Daha doktora gitmene izin yok ? Bir de kusura bakma ama, bunu biraz da sen yapmışsın be güzelim. Aynı evde de yaşasan, kendinle ilgili kararlara neden karıştırtıyorsun ki? Madem eşin de sana destek; öyle olmaz, böyle olur diyeceksin. Hiç altta kalma, sen "gideyim de x cafede 50 TL harcayayım" demiyorsun ki, bunlar bebişle ilgili şeyler. Çok kızdım. Sen de lafını esirgeme. Sen susacağına o sussun, derim ben...

tabıkı ben lazcadan cok anlamıyorum ya ben kastamonuluyum ya sayıyoda sayıyo odamdan cıkmıcam bu gün öyle karar aldım 3 de dızım var o zaman ıcerı gecıcem 4 de bıtoyo sonrada odama 5 dede asagıkı kpomsunun kızını alıp dudulluya doğru yürüyüş yapıcam kimseyede bısey demıcem kaynım bu gun bodruma gıdıyokaydirigubbakcemile2hihoyyyt 5 gun rahatım cokda mutluyum sımdıdlık bol su içiyorum umarım ii olur vede en zoruma gıden içimi acıtan ne bılıyomusunuz ben ağladığımda teklerı o kadar sıklasıyo ve habıre hareket ediyoya o zaman daha cok ıcerlenıyorum

taze evriş şimdi yolduruyor mudur acaba? yoksa kahvaltısını mı ediyordur güç toplama hesabı..

canım seni daha da üzmek istemiyorum..ama taze haklı bence..hem bunlar geçici çözümler..yok 5 gün gitti rahatım falan..ayrı eve çıkacak maddi durumunuz yoksa onu anlarım..ama onlarla yaşıyorsunuz diye köle değilsin ya..yap sen de çirkefliğini..bebişin de üzülüyor eminim..vücudumuzumn kimyası duygularımıza göre değişiyor ve plesantadan ona da geçiyor..allah yardımcın olsun..

ah be cnm keşke dediğin kadar kolay olsa bazen cığrımdan cıkıyorum bende bağırıyorum ama o zaman ben suclu oluyorum 51 yasında ya nasıl ses yukseltırmısım ona ben falan oluyo ama ne yapayım bu evın reisi benım dıyo evi bana cehenneme cevırıyo o zamanda ben sıkıntıdan esime eşimde bana catıyo bıktım şikayetlerden dıyo ne yapayım ya eşimde haklı arada cok kalıyo

ya bıtanem ayrı eve cıksak sadece eşya alacagımız için zorlanırız oderken bıde bebişin masrafları yoksa eşimin maası bızı cok rahat gecındırır ya valla bunuda düşününce dahada sınırlenıyorum eşim sabret canım dıyo ayrı ev acsak ben askere gıdınce o kadar esya ne olucak evı kapatmak zorunda kalıcaz dıyo bılmıyorum ama cekılecek gıbıde degıller nasıl ikna edıcem bılmıyorum olanlar onunda cok zoruna gıdıyo ama işde katlanıyo

eşya ne olacak derken ne demek istiyorsun? taksitleri anlamında mı...eşya eskimez yoksa ne olacak ki? kendinize eziyet etmeyin kuzum..yazıktır..en güzel zamanlarınız..

TAZE fasulye canım kutucklarına baktım 26+5 diyo benimde aynısayılır.son adet 9 kasımdı benim...doğumuda 16 ağustos diyo dr.senin nezaman doğumun ve nasıl olacağı belli oldumu? ya benim doktorum adete 7 gün ekle 3 ay çıkar diyerek bunu söyledi öyle ultrasona falan bakmadı.kızlar o şekilde hemen hemen tutuyomu doğum zamanı...biligisi olan var mı yok sa erkende olabilir miii??benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…