SLM KIZLAR BENIM DÖNÜŞÜM UZUN VE HÜSRANLA DOLU OLUYO HEP SİZİ ÜZÜYORUM HER GELMEMDE BILIYORUM AMA ÖNCELİKLE COK FENA GRP OLDUM EVRİŞE YAZMISTIM ÖKSÜR ÖKSÜR KURU KURU
E ağdacıya gideceğim dedi ya kız. Sen mi yapacaksın ağdayı yoksa? kaydirigubbakcemile3Benim yerime de iki yoluver şu evrişi yaaalülülülülülü
canım ben 52 le hamile kaldım şimdi 61 kiloyum boyumda 1.77 canım sen de durum nasıl boy kilo filan
eftelyaaa ne kadar uyumluyuz kilo konusundaaa
ben 70 ile hamile kaldım şimdii 86 yım boyumda 1.63 :roflol:
aynı ikiz gibiyizz :roflol: :roflol:
taze burcu..
valla erik merik değil su bile gaz yapıyo bana..1 damla su 1 vraaakk...ördek gibiyim bu arada..doğum sonrası bi safra kontrolü yaptırmayı düşünüyorum...çok sıkıcı bi durum..
gerçekten ben de dikkat ediyorum yolda giderken nası tip tip bakıyolar..artıık ellerim göbeğimde,üstümde yelek felan varsa hemen göbeğimi saklama ihtiyacı duyuyorum..özellikle bayanlar bakıyo..sonra fıs fıs konuşuyolar..
gypsy hayır 61le evlendiysen 86dan memnun olamazsın yasaklıorum :))) bebekten sonra hedef tekrar 61 e donmek olacak şimdiden gazlayım sizi ben :))
sonra şu tombul ev kadınlarından olmayalım hem cocuklu hem tombul :)
geldım cnm sımdıde pek ıı sayılmam ama leptopu aldım dıye kaynanam içeride laf sayıyo kafayı yıcem ben ya kadın kudurdu eyılemıyorum yer sılmek ıcın eee her gun gırgır yapıyoduk haftada bı kere makıne acıyo cektırmek ıcın 1 haftadır egılemıyorum o yapıyo sımdıde yer sılıyo bı yandanda lazca laf sayıyo ben çıldırıcam ya vallahı ya
sağol bıtanem ama dayanılacak gıbı değil ya herseye maydonoz dısarı bıle cıkamıyorum neymıs o bı tek doğurmaya gıtmıs hastaneye ne ısım varmıs dr. habıre gel dermıs para ıcın falan simdıde beşiğe takmıs doğsunda bı sonra alırız dıyo kıyafete gelınce ben cıktıkca zıbın falan aldım ama sadece 2 takımı var onun dısındakıler hep tek tek neymıs yeter onlar dıyo hastane cıkısı alıcam dedım 5 mılyona hanı onluk sapka eldıven alt ust olanlar varya bırı zaten ondan dıgerıde ben calıosırken aldıgım takım calısmıyorum dıye hıc bısey aldırmıyor ya cok kötüyüm duvarlar üzerime gelkıyo her gun ağlıyorum
Ahahaha, tabii zevkle yolarım =)) Ağda işi sürsün sürsün
Canımcım öyle değil, alttan gaz, hatta ishal yapan bişi var bana bu aralar. Mevsim meyveleri olduğunu tahmin ediyorum. Hayatıma başka bişi girmedi bu aralar =))
QUOTE]
of course my horse..anladım o zaman..erik bapar..salatalık bapar..
canım sen telefon aç sor kaçıncı haftandasın şeker yüklemesi 24-28 haftalar arasında yapılıyor bi hatırlar belki unutmuşturbende pko denen bir hastalık var tedavi ile gebe kaldım kullandığım ilaçlardan biride şeker hapıydı ve hamile kaldıktan sonrada devam etmem gerektiğini söyledi doktorum doğurana kadar kullanıcam yani( benden başka kullanan arkadaşımda yok galiba aynı hastalıkla boğuşan arkadaşlarda var ama kullanan yok demek ki benim bünyem farklı
Sağol tatlım şu dondurma ve yürüyüş işini bende anlamadım, dün yorgun halsizdim fazla soru soramadım mail yazdım şimdi cvp yazınca anlatırım sizedeGeçmiş olsun Petrik'im. İnşallah diyetle geçer de insülin kullanmazsın. Bi de şunu anlamadım; 2 top dondurma yarım saat yürüyüşle nasıl tolore ediliyor? Kalori açısından mı, yoksa yürüyüş şekeri mi düşürüyor?
Ayrıca Şebnem Ferah'ın bir konserine de gitmeden göçersem şu dünyadan gözüm arkada kalır. Hele ki, senfoni konseri albümünden sonra !!!
petrik gecmis olsun canim, uzulme diyetini tam yaptiktan sonra hicbir sorun yok.....
Çok çok gecmıs olsun Petrikimmmm... Allahım beterlerınden saklasın.:
petrikcim cok gecmis olsun hic dert etme bi guzel diyet seklinde beslen hem miden rahat olur hem sen hem hareketlerin. hic dert etme bebişide stresli yapma canım
senin daha farklıymış benim değerler hemen inmiyor, benimde kiloma göre verdi topladam aldıgım kiloyu felan sordu, tempolu yürüyüş yazmış dün çok soru sormadım şimdi bi mail döşedim cevabı gelince yazarım, tempolu nasıl yürüyeyim penguen gibi yalpalanarak yürüyorum dondurmayıda sordum bakalım ne yazacak hatunay canım ya sende seker kız oldun yani, degerlerin benimkilerden 15 birim kadar yuksek tek fark sonsaatte benim 3,saat 63 e inmis bir anda bu da ayrı bir tehlike çok dusuyor yemekten 3 saatsonra sekerim o yuzdenm ben 2,5 saatte bir besleniyorum
senin diyet listende değisik birseyler varmı benimkini birkaç kez yazdım yolladımhatırlarsan değisik birsey varmı
mesele degisik olarakiki top dondurma yarımsaat yuruyusten bahsetmissin ama biz efor harcayacaksekli yuruyemiyoruzki ise yarıyormı tıngır mıngır yurumek seker için ? baska bu tarz bilgilerin varmı beinim diyetim 1950kalorilik ama benim boyuma ve kiloma goreçıkarıldı bu kalori tabi
seker olcum cihzı aldınmı ilk hafta olcumlerini duszgun yap aman ihmal etme sonra sonuçları banada yazarmısınn benimkilerle karsılastırmakistiyorum bende yarın bir profil çıkarayım uç haftadır yapmadım profil demek bir gun boyunca 5-6 olcum yapıp yazmaya deniyor,
hehe fit hamiş olucam ben şeker şeker :)) sağol canumNesrinim geçmiş olsun canım ya iyi yönünden bak bizim gibi şişko olmucan en çok kilo alma dönemindeyken yırtıcan gereksiz kilolardan sadece bebişin için sağlıklı beslenip kilo alıcan bizim gibi ne bulduysan yiyemicen kaydirigubbakcemile3 tekrar geçmiş olsun kuzum...
Didom sağol, dondurma olayını sordum maille şimdi cvp gelir yazarım burayademek şeker kız oldun sen de..neyse fit olacaksın en azından..dondurma işi sakatmış ama..ben hergün 2 top yiyiorum ama yürüyemeyecek kadar sakatım şu aralar..bakalım bende de çıkarsa..dondurmadan vazgeçebilirmiyim..yarım saat hem yürüsem bittikçe de dondurma alsam yollardan olma mı?
şarkı söylemeyi anladım billlur gibi bir sesin olabilir ama bu yüzme işi fazla fanteziye gir miyor mu?.
sağol bıtanem ama dayanılacak gıbı değil ya herseye maydonoz dısarı bıle cıkamıyorum neymıs o bı tek doğurmaya gıtmıs hastaneye ne ısım varmıs dr. habıre gel dermıs para ıcın falan simdıde beşiğe takmıs doğsunda bı sonra alırız dıyo kıyafete gelınce ben cıktıkca zıbın falan aldım ama sadece 2 takımı var onun dısındakıler hep tek tek neymıs yeter onlar dıyo hastane cıkısı alıcam dedım 5 mılyona hanı onluk sapka eldıven alt ust olanlar varya bırı zaten ondan dıgerıde ben calıosırken aldıgım takım calısmıyorum dıye hıc bısey aldırmıyor ya cok kötüyüm duvarlar üzerime gelkıyo her gun ağlıyorum
tabıkı ben lazcadan cok anlamıyorum ya ben kastamonuluyum ya sayıyoda sayıyoodamdan cıkmıcam bu gün öyle karar aldım 3 de dızım var o zaman ıcerı gecıcem 4 de bıtoyo sonrada odama 5 dede asagıkı kpomsunun kızını alıp dudulluya doğru yürüyüş yapıcam kimseyede bısey demıcem kaynım bu gun bodruma gıdıyokaydirigubbakcemile2hihoyyyt 5 gun rahatım cokda mutluyum sımdıdlık bol su içiyorum umarım ii olur vede en zoruma gıden içimi acıtan ne bılıyomusunuz ben ağladığımda teklerı o kadar sıklasıyo ve habıre hareket ediyoya o zaman daha cok ıcerlenıyorum
Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Ama sen bu şartlar altında nasıl sağlıklı bir gebelik geçireceksin ki? Daha doktora gitmene izin yok ? Bir de kusura bakma ama, bunu biraz da sen yapmışsın be güzelim. Aynı evde de yaşasan, kendinle ilgili kararlara neden karıştırtıyorsun ki? Madem eşin de sana destek; öyle olmaz, böyle olur diyeceksin. Hiç altta kalma, sen "gideyim de x cafede 50 TL harcayayım" demiyorsun ki, bunlar bebişle ilgili şeyler. Çok kızdım. Sen de lafını esirgeme. Sen susacağına o sussun, derim ben...
taze evriş şimdi yolduruyor mudur acaba? yoksa kahvaltısını mı ediyordur güç toplama hesabı..
canım seni daha da üzmek istemiyorum..ama taze haklı bence..hem bunlar geçici çözümler..yok 5 gün gitti rahatım falan..ayrı eve çıkacak maddi durumunuz yoksa onu anlarım..ama onlarla yaşıyorsunuz diye köle değilsin ya..yap sen de çirkefliğini..bebişin de üzülüyor eminim..vücudumuzumn kimyası duygularımıza göre değişiyor ve plesantadan ona da geçiyor..allah yardımcın olsun..
Yok anam, hanımefendi bu saatlerde anca kalkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?