2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayyy inanmıyorum comely....

ne biçim insan ya sonuçta senin sağlığın söz konusu bi kadın nasıl bu kadar gaddar olabilir sağlık konusunda..... ok. benim kayınpederimde herşeyime karışır ama söz konusu sağlık olduğunda herkesten önce beni arabasına atar dr. götürür, serum falan takarlarsa başımda bekler, geçen hafta kanamam olduğunda işini gücünü bıraktı attı arabaya beni biz bide ilçede oturuyoruz ilçeden ile götürdü ve her dr. kontrolünde otobüslerde helak olma diye bizi arabayla o götürür hastaneye..... allah yardımcın olsun tatlım eşin hayırlısıyla askere gitsin gelsin kendi düzeninizi evinizi kurarsınız inan insanın bir göz odası ve eşyası olsun ama huzurla otursun..... tatlım hiç değmeyecek biri için üzülüp sinir olma biliyorsun herşeyden kızında etkileniyor o ne derse sen gül geç ozaman inan o daha çok sinir olacak....

comely okudukca ben burda sinirlendim allah sabır versin...bende kaynanmla oturuyorum ama böle birisine tahammül edemsdim inceldiği yerden kopsun nedir be alla alla sen onun 5 yaşında çocuğumusun istediğğni yaptırcak ...kaynanmı çokseviyorum bn herşey karşılıklıdır ama seninki iilikten anlamyan cinsten heralde...nazi kampı gibi onu yapma bunu yapma hele senin gibi kıpır kıpr birisine..eşin askere gitcek diye sanırım ordasınız keşke başka çözüm bulsaydınız çok zor......ha bu arada çok geçmiş olsun dikkat et kendine üşütme soğuk şeyler yeme içme...bol suya devam...içmedinmi önceden suyunu boılca suyun azalmış

ay pınarr valla okudukça sinirlerim zıp zıp zıpladı kayranınkindende beter bu kayranınki anca dır dır ediyodu bu resmen bebeğin ve senin sağlığınla oynuyoo içeceğine felan fare zehir koysanda öldürsen ne güzel olurdu ya sabırrrrr valla sen sabırlısın ben olsam yolmuştum şimdiye o karıyı
peki eşin 18 ay mı askerlik yapıcak ay sen napıcan o askerdeyken kendi ailen nerdeydi senin??

selam kızlar ya 2 günden beri göbek deliğimin sağ tarafı acıyo kıpırdanırken falan özellikledde sizede oldumu hiç

DIDECIM sadece esya alırsak taksıt öderken zorlanırız demek ıstedım ama eşimin maası ben calısmasamda bızı gecındırır MıLKSAHAKE bıtanem haklısın bencede ama işde eşim askere gıtmeden ev acmak ıstemıyo evle ılgılı cok planları var ayrı evımız olursa cok guzel ve sadece olucak falan su bu hayallerı var ondan dolayı cıkmak ıstemıyo sımdıdlık

selam kızlar ya 2 günden beri göbek deliğimin sağ tarafı acıyo kıpırdanırken falan özellikledde sizede oldumu hiç

akıntı yoksa ve çok şiddetli değilse normal diye biliyorum..ben dahil göbek deliği ağrısı yaşayanlar oldu..ama kısa sürdü..şidi birde o delik dışarı pırtlıyor..çevresindeki kaslar çok zayıfmış ondan..

comely canım durumuna üzüldüm işin zor valla ama sen boşver fazla takmamaya çalış en azından bebişi düşün

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER

comely_08: hoşgeldin canım şimdi okudum anlattıklarını öncelikle geçmiş olsun ama malesef dediğin gb kayınvalidelerden çok var oğlunu kıskanıyodur ve onun içinde hayatı sana zehir ediyodr inşş.düzelir sen sabret belki torunu onu düzeltir aklı başına gelir ALLAH kolaylık versin üzme kendini bebeğini

TAZE FASULYEMMM

canım erik accaip isal yapar aklında olsun ondan ishal oluyondur canım gaz konusu bendede hat safhada kendi kendimede utanıyorum artık yaaaaa bu ne GAZMAN oldukk

evriş te bakalım nasıl dayanıyodur ben dayanamıyorum artık ammaaannn canımı yakamam sonra gene dönerim ağdaya

her sene sınava gırıp bölüm değiştiren bı eşim var vede uzun dönem yapıcak seneye kısmetse gıdıcek bakalım ama ben onsuz yapamam kızım doğsada belkı o zaman dayanırım kaynanam dıyokı o askerden ızne gelınce herkez gıtsın dedım sakalı bı ortamdı bende sakayla karısık laf soktum ızıne gelınce bızı 2 3 gun bırakın dedım aaaaaaaa yokya ben doğurayım bu yasa getıreyım askerden gelınce onla ben yatıcam demezmı cıldırdım ya

hayalimi kalımş bunun fazla eşya almayı verin yiycek tabağın pişircek ocağın tenceren olsun bi doılap bi yatak tmm huzurn olsun geliincede askerden güsel döşersiniz ...böle çekilirmi ya eşin bişşi diyemiyo anaı e sende karısının onu bırak yazsık valla bunlar şaka diil ciddi diyorum bebk etkileniyo...bi tanığımın bebğpi göslerini istem dışlı yumuyodu dr görütürdü hiç bişi yok...dr sormuş hamileyken stres üsüntü yaşadınmı ..hep ağlardım demiş...yani bbeğe geçiyo ...bilmiyorum çokmu yönvermiş gibi oldum ama bgunları düşünsün artık maden eşin size bakabiliyo annende yardımcı olur yanlış hatırlamıyosam aynı yerdesiniz dimi

tama değiştirelim cok bunaldım valla kızımın ismi ELVıNA olucak anlamı nazlı selvı boylu demekmıs vede arapca bı isim

maşallah yavruma benim...taze ne kadar kaldı doğum iznine..

Ben izne ayrılmayacağım. Ağustosun ilk haftası gibi görünüyor doğumum. Zaten okullar kapanıyor. İznimi 3 + 13 biçiminde kullanmayı planlıyorum.

Canım aslında benim satım 11 kasım. Ben 3 gün geri çektim bu aşağıdaki takvimi çünkü salı günlerini sevmiyorum. Sanki zamn geçmiyor. Şimdi cumartesileri hafta dönümü oluyor, böyle saymak daha zevkli =) Ama bebiş zaten sata göre 1 hafta daha büyük çıkıyor. Doktor bana 8-10 ağustos gibi (sezaryen) dedi demesine ama benim de tanık olduğum şu; hep bu verilen tarihten önce sancıyla gitti benim arkadaşlar. Bakalım bizde nasıl olacak =)

ooo o dünürümmmm benim damadın gelmesine az kalıyor desene:teytey: bir kutu daha yaklaştı bize:sm_cool:

=)) Zengin olurlar kız =))

evet ya herkesin göbeği portlemiş hatta angelde görmüştüm onu buluşmada..yaw benimki içerde hala pörtleme yok...sorunmu arıyorum kendime

Petrikcim geçmiş olsun. Bebişine maşallah. İnşallah diyet işe yarar. .
Sağol Aidaa, bebeğim iyi bari umarım onu çok etkilemez insülin
Sağol Meltem, düzelecek inş. bakalım, benim ayaklarım değilde ellerim çok şiş
birde çok sıcak geliyor bana bu hava dün 26 dereceydi fenalık geldi, temmuz ağustosta ne yapıcaz bilmiyorum
sağol canım senin sonuç iyi çıkar inş. dün beni görsen damar yolu açtılar elimden nasıl canım yanda, önceki günde 2 kolumuda mahvetmişlerdi ondan elime açıldı
balıkyağı kapsülü vardı evde içeyim dedim doktorum ona gerek yok dedi
kalçam ağrıyor dedim normal çatın genişliyor dedi magnezyumda vermedi
sadece demir hapını 2 ye çıkardı elevitde gün aşırı dedi aman ben hergün alıyorum :)

Comely hoşgeldin, yazdıklarını okumuyorum sinirlenmemek için Allah sabır kolaylık versin sana tez zamanda kurtarsın

h.g petrıkım kızlar ben bı yarım saat cıkıyorum kaynım bısey ındırıyomus yarım saat kapatabılırmısın dedı aynı net ya zor ınıyomus gelıcem gorusuruz hepinizi cok sevıyorum cok opuldunuz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…