7. kutucuğa geçmişiz :sm_cool:
selam kızlar ya 2 günden beri göbek deliğimin sağ tarafı acıyo kıpırdanırken falan özellikledde sizede oldumu hiç
DIDECIM sadece esya alırsak taksıt öderken zorlanırız demek ıstedım ama eşimin maası ben calısmasamda bızı gecındırır MİLKSAHAKE bıtanem haklısın bencede ama işde eşim askere gıtmeden ev acmak ıstemıyo evle ılgılı cok planları var ayrı evımız olursa cok guzel ve sadece olucak falan su bu hayallerı var ondan dolayı cıkmak ıstemıyo sımdıdlık
maşallah yavruma benim...taze ne kadar kaldı doğum iznine..
TAZE fasulye canım kutucklarına baktım 26+5 diyo benimde aynısayılır.son adet 9 kasımdı benim...doğumuda 16 ağustos diyo dr.senin nezaman doğumun ve nasıl olacağı belli oldumu? ya benim doktorum adete 7 gün ekle 3 ay çıkar diyerek bunu söyledi öyle ultrasona falan bakmadı.kızlar o şekilde hemen hemen tutuyomu doğum zamanı...biligisi olan var mı yok sa erkende olabilir miii??benneyaptımki
ooo o dünürümmmm benim damadın gelmesine az kalıyor desene:teytey: bir kutu daha yaklaştı bize:sm_cool:
Sağol Aidaa, bebeğim iyi bari umarım onu çok etkilemez insülinPetrikcim geçmiş olsun. Bebişine maşallah.İnşallah diyet işe yarar. .
Sağol Meltem, düzelecek inş. bakalım, benim ayaklarım değilde ellerim çok şişesra benim ayaklarda davul gibi akşamları tüm gün bilgisayar karşısında koltukta otur salla bacakları aşağı ve şiş ayacıklar.
nesrin geçmiş olsun canım inş insüline gerek kalmaz 1800 kalori de az değil yani hadi kolay gelsin
sağol canım senin sonuç iyi çıkar inş. dün beni görsen damar yolu açtılar elimden nasıl canım yanda, önceki günde 2 kolumuda mahvetmişlerdi ondan elime açıldıPetriiiiiiik,
Son şeker kızımız sen oldun demek.. Geçmiş olsun canım, sağlıklı beslenirsin işte fena mı..
Ben de sabah 50 gr.şeker testi için kan verdim. iki gün önce de kan uyuşmazlığı için vermiştim kan. Kollarım kevgir gibi oldu.Pufff. Bugün çıkar sonuçlar, bekliycez bakalım..
Ben kaç aydır omega 3 kullanıyorum, dr günde iki kez vermişti ama ben her zamanki gibi onu dinlemiyor ve günde 1 tane alıyorum. Emzirirken bile kullan demişti.
evet ya herkesin göbeği portlemiş hatta angelde görmüştüm onu buluşmada..yaw benimki içerde hala pörtleme yok...sorunmu arıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?